TomTom Go 6100 World
Συσκευές Πλοήγησης GPS

TomTom Go 6100 World Κωδικός: 7257034

Συσκευή πλοήγησης GPS της εταιρείας TomTom με οθόνη 6 ιντσών. Αν σχεδιάζεις κάποιο ταξίδι και θέλεις να έχεις τον χάρτη του προορισμού σου στη συσκευή GPS, μπορείς να το κάνεις, κατεβάζοντας τον.

  • Συνδέσεις: USB
  • Card Slot
To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Περιγραφή

Συσκευή πλοήγησης GPS της εταιρείας TomTom με οθόνη 6 ιντσών. Αν σχεδιάζεις κάποιο ταξίδι και θέλεις να έχεις τον χάρτη του προορισμού σου στη συσκευή GPS, μπορείς να το κάνεις, κατεβάζοντας τον.

  • Συνδέσεις: USB
  • Card Slot

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μέγεθος Οθόνης
6 "
Κεραία
Εσωτερική
Αδιάβροχο
Όχι
Συνδέσεις
USB
Card Slot
Ναι

Δυνατότητες

Λειτουργίες
Φωνητικές Εντολές, Φωνητική Καθοδήγηση (Text-to-Speech)
Αναπαραγωγή Multimedia
Όχι

Software

Λειτουργικό Σύστημα
-
Πρόγραμμα Πλοήγησης
-
Δυνατότητα Εγκατάστασης Χαρτών
Ναι

Γενικά Χαρακτηριστικά

Αυτονομία
2 hrs

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις
  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Slim Tech
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το συγκεκριμένο GPS είναι πάρα πολύ καλό.

    Καταρχάς έχει ενσωματομένη SIM που λαμβάνει την κίνηση στον δρόμο, βέβαια είναι μόνο για Αθήνα, Θεσσαλονική προστοπαρόν. Έχει ευόρου ζωής όλους τους χάρτες (Ευρώπη-Αμερική-Ασία-Αφρική-Ρωσία-Αυστραλία) και όλα τα έχτρα (κάμερες, POI, κίνηση κλπ)

    Η εύρεση της διαδρομής είναι γρήγορη περίπου στα 20 δευτερόλεπτα καθώς και λαμβάνει σήμα αν είσαι σε υπόγειο πάρκιν σε 1 λεπτό και κάτι, αλλά και αν χάσεις την στροφή ο επανυπολογισμός της διαδρομής είναι πολύ γρήγορος στα 2 δεύτερα καθώς η συσκευή βρήσκει όλες τις πιθανές διαδρομές στην αρχική εύρεση της διαδρομής. Επιπλέον όταν δούλευει η SIM το GPS βρήσκει νέα διαδρομή γρήγορα και αποτελεσμάτικά, ρωτάει με τις προεπιλεγμένες ρυθμήσεις αλλά αν θες το αλλάζεις και όλας. Ακόμα αν μείνεις στην κίνηση το GPS δεν μπερδεύει το σήμα βγάζοντάσαι στο αντίθετο ρεύμα ή άλλο παράλληλο δρόμο. Επιπλέον δεν έχει θέμα υπερθέρμανσεις όταν χτυπάει ο ήλιος το παρμπρίζ με απότέλεσμα να κολάει.

    Έχει αρκέτα POI (ξενοδοχεία, πάρκιν, ΑΤΜ κλπ) για την Ελλάδα αλλά όχι και όλα. πχ: Την στάση από Πάτρα-Κόρινθο μετά τα νέα διόδια στο Ζευγολατειό (νομίζω λέγετε 24) δεν την έχει, αλλά έχει όλες τις στάσεις στην υπόλοιπη διαδρομή. Η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη με εξερετική ανάληση αλλά και ηχείο που είναι πολύ δυνάτο, το έχω στο 70% και ακούγετε καθαρά με μισά-ανοιχτά τα παράθυρα στην κίνηση. Έχει σχεδόν όλες τις κάμερες κηκλοφορίας (σταθερές και κινητές), τα περισότερα μπλόκα.

    Τι δεν μου αρέσει. Το μένου θέλει να περάσεις λίγο χρόνο μαζί καθώς δεν είναι χωρισμένο σε κατηγορίες. Δηλαδή όταν πάτας για να βρείς μια διευθυνση ψάνχει τα πάντα σε δύο οθόνες, την μία την διευθυνση και στην άλλη δίπλα τα POI (ξενοδοχεία, πάρκιν, ΑΤΜ κλπ) που είναι λίγο περίεργο την πρώτη φορά. Ακόμα δεν μπορεί να βρεί τον δρόμο βάση μόνο ενός μέρους το ονόματος, πχ: αν θές να πας στην διεύθυνση ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ στην Πάτρα και την ψάξεις ως ΓΕΡΜΑΝΟΥ όπως την ξέρουν σχεδόν όλοι στην Πάτρα ή ως ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ το GPS δεν θα την αναγνωρίσει, πρέπει να βάζεις όλο το όνομα. Αυτά βέβαια δεν είναι τίποτα, είναι απλά θέμα συνήθιας και εξοικείωσης.

    Για να κλήσω, αυτά που θέλουν ΠΡΟΣΟΧΗ είναι η αναβάθμιση του συστήματος (πολύ πιθανό καθώς έχει βγεί μια νεα) και η εγκατάστασει των πλήρων χαρτών τις Ευρώπης. Όταν γίνει η αναβάθμηση όλοι οι χάρτες στο GPS διαγράφονται και πρέπει να τους ξανά κατεύσεις και να τους ξανά εγκαταστήσεις, πράγμα που θέλει 1 ώρα (45 λεπτά το κατέβασμα, 10-15 λεπτά η αναβάθμιση) γιατί η TomTom έχει αργούς servers. Τέλος αν θές μόνο τους χάρτες τις Ελλάδας η εσωτερική μνήμη φτάνει, αν θες να πας και στο εξωτερικό θα χρειαστείς μια 8GB με 16GB microSDHC class 10 ή καλύτερη κάρτα μνήμης, δοκίμασα μια class 4 και αργούσε να βρεί την διαδρομή και λίγο καθηστερούσε στις στροφές.

    Κατά τ'άλλα το συνηστώ σε όλους, με επιφύλαξη στην εκμάθηση του μενού και της αναζήτησης των δρόμων καθώς ξέρω πως μερικοί δεν τους αρέσει να αλλάζουν την ρουτίνα τους.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η TomTom έχει βγάλει μια νέα έκδοση 15.401 ή οποία δεν είναι σταθερή. Αν συνδέσετε το GPS στον υπολογιστή για να πάρετε την/τις δωρεάν αναβάθμήσεις καλό είναι να περιμένετε μέχρι την επόμενη έκδοση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες