Gran Turismo (Essentials) PSP
PSP Games

Gran Turismo (Essentials) PSPΚωδικός: 7281245

Άφθονο περιεχόμενο που περιλαμβάνει περισσότερα από 800 αυτοκίνητα και 35 πίστες με 70 παραλλαγές διαμόρφωσης και το οποίο μπορείτε πλέον να απολαύσετε στο PSP™ (PlayStationPortable) πάντα και

Δες όλη την περιγραφή

Άφθονο περιεχόμενο που περιλαμβάνει περισσότερα από 800 αυτοκίνητα και 35 πίστες με 70 παραλλαγές διαμόρφωσης και το οποίο μπορείτε πλέον να απολαύσετε στο PSP™ (PlayStationPortable) πάντα και παντού. Αυτό είναι το Gran Turismo για PSP™. 

Δες όλη την περιγραφή
19,92
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 19,92 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 19,92 €

  2. 19,90 €

  3. 27,00 €

  4. 25,00 €

Περιγραφή

Άφθονο περιεχόμενο που περιλαμβάνει περισσότερα από 800 αυτοκίνητα και 35 πίστες με 70 παραλλαγές διαμόρφωσης και το οποίο μπορείτε πλέον να απολαύσετε στο PSP™ (PlayStation®Portable) πάντα και παντού. Αυτό είναι το Gran Turismo για PSP™. Πολλά κορυφαία αυτοκίνητα, όπως η Lamborghini Countach LP400 ’74, κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη σειρά. Όσον αφορά τις πίστες, υπάρχει η δημοφιλής Nürburgring, καθώς και μια χωμάτινη πίστα στην οποία μπορούν να οδηγήσουν ταυτόχρονα 4 παίκτες.

Υπάρχουν πολλές καινοτομίες, όπως οι μονοί αγώνες στους οποίους οι παίκτες μπορούν να «εκπαιδεύσουν» τον προσωπικό τους οδηγό που ελέγχεται από τον υπολογιστή (AI), οι άκρως ανταγωνιστικοί αγώνες με χρήση της λειτουργίας Adhoc του PSP™ και οι αγοραπωλησίες και η κοινή χρήση αυτοκινήτων. Στο παιχνίδι περιλαμβάνονται και τα δημοφιλή δοκιμαστικά πλαγιολίσθησης.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Racing, Simulation
Έτος Κυκλοφορίας
2011
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ισως και το καλυτερο racing παιχνιδι για psp !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

20 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη