Z-Man Games Επέκταση Παιχνιδιού Pandemic για 2-5 Παίκτες 8+ Ετών
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Z-Man Games Επέκταση Παιχνιδιού Pandemic για 2-5 Παίκτες 8+ ΕτώνΚωδικός: 7284744

To Pandemic: On the Brink περιλαμβάνει νέες κάρτες event, νέες κάρτες role, κανόνες για παιχνίδι με πέντε παίκτες και προαιρετικές προκλήσεις για να αυξήσουν το επίπεδο δυσκολίας στο παιχνίδι σας.

Δες όλη την περιγραφή

To Pandemic: On the Brink περιλαμβάνει νέες κάρτες event, νέες κάρτες role, κανόνες για παιχνίδι με πέντε παίκτες και προαιρετικές προκλήσεις για να αυξήσουν το επίπεδο δυσκολίας στο παιχνίδι σας.

Δες όλη την περιγραφή
57,64
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 57,64 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 57,64 €

  2. 59,99 €

  3. 57,99 €

Περιγραφή

To Pandemic: On the Brink περιλαμβάνει νέες κάρτες event, νέες κάρτες role, κανόνες για παιχνίδι με πέντε παίκτες και προαιρετικές προκλήσεις για να αυξήσουν το επίπεδο δυσκολίας στο παιχνίδι σας. Αυτές οι νέες προκλήσεις, οι οποίες μπορούν είτε να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό μεταξύ τους για ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι, είναι οι εξής: The Virulent Strain: κάνει μία ασθένεια ιδιαίτερα θανατηφόρα με απρόβλεπτους τρόπους The Mutation: προσθέτει μία πέμπτη (μοβ) νόσο που συμπεριφέρεται διαφορετικά από τις πρώτες τέσσερις και The Bio-Terrorist: στρέφει τον έναν παίκτη ενάντια στους άλλους!

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
ZMG71101

Κατηγορία

Τύπος
Οικογενειακά
Είδος
Στρατηγικής

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Ηλικία
8 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Γλώσσα
Αγγλικά
Διάρκεια Παιχνιδιού
45 min
Επεκτάσεις
Ναι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • laziali21
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από No Label X

    Πολύ καλή επέκταση, πραγματικά δίνει άλλο νόημα στο παιχνίδι, επιπλέον χαρακτήρες, και διαφορετικά σενάρια, συν και έναν "κακό" που μπορεί να ανταγωνιστεί την υπόλοιπη ομάδα!

    • Διασκεδαστικό
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας κανόνες
    • Μέτριος χρόνος ολοκλήρωσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marty McFly
    4
    24 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για αρχή θα αναφέρω οτι δεν είναι ολοκληρωμένο παιχνίδι αλλά απαιτεί το βασικό επιτραπέζιο Pandemic για να παιχτεί. Το On the brink (2009) είναι η πρώτη απο τις τρείς συνολικά βασικές επεκτάσεις του παιχνιδιού. Οι άλλες δύο που ακολούθησαν είναι το In the lab (2013) και το State of Emergency (2015). Τα υπόλοιπα παιχνίδια που κυκλοφορεί η Zman στην αγορά κάτω απο το όνομα Pandemic, είναι ολοκληρωμένα (stand alone) αλλά είτε έχουν διαφορετική θεματολογία όπως το Reign of Cthulhu, to Rising Tide κ.τ.λ., ή παραμένουν πιστά στην θεματολογία των ιών όπως τα Contagion, Hot zone – Europe κ.τ.λ.
    Το Otb περιλαμβάνει επτά νέους ρόλους με τα αντίστοιχα πιόνια τους, την προσθήκη 5ου παίκτη, οκτώ νέες κάρτες γεγονότων και μια έξτρα κλασσική κάρτα πανδημίας για μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας. Επίσης το παιχνίδι έρχεται με τρείς νέες προκλήσεις: Ένα νέο ιο μώβ χρώματος με λιγότερους κύβους, που συνοδεύεται απο δύο κάρτες μετάλλαξης και τρείς κάρτες γεγονότων. Εμπεριέχεται και ενα αυτοκόλλητο του ιού για να το κολλήσετε στον χάρτη της πανδημίας το οποίο και επέλεξα (δείτε φωτογραφία), ή εναλλακτικά σας παρέχει μία κάρτα του. Η δεύτερη πρόκληση προέρχεται απο τις οκτώ νέες κάρτες επιδημίας με διαφορετικό κείμενο η κάθε μία οι οποίες αντικαθιστούν προαιρετικά τις παλιές του βασικού παιχνιδιού. Οι συγκεκριμένες παίρνουν μία απο τις υπάρχουσες ασθένειες (όποια υπερισχύει στην παρτίδα) την κάνουν πιο ισχυρή βοηθώντας έτσι στην εξάπλωσή της και δυσκολεύοντας την θεραπεία της. Η τρίτη και τελευταία πρόκληση του παιχνιδιού ειναι ο βιοτρομοκράτης. Κάποιος αναλαμβάνει τον ρόλο του και προσπαθεί να κερδίσει με το να σαμποτάρει την υπόλοιπη ομάδα καταστρέφοντας τους σταθμούς τους, εξαπλώνοντας τους ιούς κ.τ.λ. Οι παίκτες κερδίζουν με τον κλασσικό τρόπο αλλά παράλληλα κυνηγούν και τον βιοτρομοκράτη για να τον εξουδετερώσουν. Απο τις τρείς προκλήσεις έχω παίξει τις δύο πρώτες είτε συνδυαστικά για περισσότερη δυσκολία είτε μόνες τους και θεωρώ οτι είναι εξαιρετικές. Ειδικά οι νέες κάρτες επιδημίας αντικατέστησαν τις παλιές άμεσα. Μόνο σε περίπτωση που πρωτοπαρουσιάζω το παιχνίδι σε φίλους χρησιμοποιώ τις κλασσικές. Τον βιοτρομοκράτη δεν τον έχω δοκιμάσει. Απ' όσο διάβασα σε ξένες κριτικές οι γνώμες είναι ανάμιχτες. Ο τρόπος υλοποίησης αυτης της παραλλαγής παιξίματος δεν ενθουσίασε και πολύ. Θα σας πρότεινα όμως να την δοκιμάσετε και να κρίνετε μόνοι σας.
    Τα περιεχόμενα είναι σε πολύ καλή ποιότητα όπως συνηθίσαμε και απο την πανδημία (πιόνια, κύβοι, κάρτες) και το κουτί κρύβει και μια εξαιρετική έμπνευση απο τον δημιουργό. Πέντε πλαστικά κυλινδρικά πιάτα, παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται από τους βιολόγους για την καλλιέργεια μικροοργανισμών, γνωστά και με την ονομασία τρυβλία πετρί. Συνοδεύονται απο ετικέτες - αυτοκόλλητα που απεικονίζουν ρετροιούς, βακτήρια κτ.λ, με επιπλέον χώρο για να τους δώσετε και τα ονόματα που επιθυμείτε. Θα σας πρότεινα να αφαιρέσετε το εσωτερικό πλαστικό της πανδημίας και να το αντικαταστήσετε με αυτό του ΟtB που έχει εσοχές για τα τρυβλία και αρκετό αποθηκευτικό χώρο και για τα δύο παιχνίδια (δείτε την φωτογραφία). Όλα σε ένα κουτί νοικοκυρεμένα.

    Το βασικό μειονέκτημα του παιχνιδιού θα έλεγα οτι είναι η τιμή του η οποία φτάνει αυτή του βασικού παιχνιδιού και κατα καιρούς την ξεπερνάει. Επίσης όσον αφορά τον βιοτρομοκράτη, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει, θα καταλήξει στην αχρηστεία. Ουσιαστικά θα έχετε πληρώσει για να παίζετε μόνο τις δυο απο τις τρεις προκλήσεις. Τέλος το γεγονός οτι δεν υπάρχει ελληνική έκδοση μπορεί κάποιους να τους προβληματίσει. Θα σας πρότεινα να αγοράσετε και την πανδημία στα αγγλικά για να μην υπάρχει ανομοιομορφία στις κάρτες.

    Συνοψίζοντας, εαν βαρεθήκατε την επαναληπτικότητα της πανδημίας και σκέφτεστε ποια απο τις τρείς επεκτάσεις να αγοράσετε το OtB προτείνεται ανεπιφύλακτα. Θεωρείτε απο πολύ κόσμο ως ένα απο τα καλύτερα expansions που θα δώσει φρεσκάδα, διάρκεια ζωής στο βασικό παιχνίδι και το έναυσμα για νέες παρτίδες για την σωτηρία της ανθρωπότητας.

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη