Imit Ψηφιακός Θερμοστάτης Χώρου
Θερμοστάτες Χώρου

Imit Ψηφιακός Θερμοστάτης ΧώρουΚωδικός: 7469899

Ο ψηφιακός θερμοστάτης χώρου 557880 από την Imit, σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε τη θερμοκρασία της θέρμανσης ενός χώρου, έτσι ώστε η θερμοκρασία να διατηρείται πάντα σταθερή στο επιθυμητό επίπεδο που έχετε επιλέξει. Είναι εφοδιασμένος με οθόνη που σας δείχνει τη θερμοκρασία, για μεγαλύτερη ευκολία στον χειρισμό. Διαθέτει εύρος επιλογών 5 - 30 °C με...
Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά και Διαστάσεις

  • Προγραμματισμός: Ημερήσιος
  • Τοποθέτηση: Επίτοιχος
  • Εύρος Θερμοκρασίας : 5 - 30°C
  • Διαβάθμιση Θερμοκρασίας: 0.1°C
85,76
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 85,76 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 85,76 €

Περιγραφή

Ο ψηφιακός θερμοστάτης χώρου 557880 από την Imit, σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε τη θερμοκρασία της θέρμανσης ενός χώρου, έτσι ώστε η θερμοκρασία να διατηρείται πάντα σταθερή στο επιθυμητό επίπεδο που έχετε επιλέξει. Είναι εφοδιασμένος με οθόνη που σας δείχνει τη θερμοκρασία, για μεγαλύτερη ευκολία στον χειρισμό. Διαθέτει εύρος επιλογών 5 - 30 °C με διαβάθμιση ανά 0.1 °C. Οι ψηφιακοί θερμοστάτες επιτρέπουν την ακριβέστερη μέτρηση και ρύθμιση σε σχέση με τους αναλογικούς θερμοστάτες.

Έχει δυνατότητα προγραμματισμού της επιθυμητής θερμοκρασίας ανά ημέρα. Έτσι μπορείτε να καταχωρήσετε τη θερμοκρασία που θέλετε να έχει ο χώρος κάθε στιγμή της ημέρας με βάση τις ανάγκες σας, ώστε να μη χρειάζεται να ενεργοποιείτε / απενεργοποιείτε κάθε φορα τον θερμοστάτη ή να αλλάζετε διαρκώς την επιλεγμένη θερμοκρασία του. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το ενεργειακό κόστος, άρα εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

Τοποθετείται σε τοίχο με μέσο ύψος 1.5 μέτρο από το έδαφος, σε κεντρικό χώρο και μακριά από πηγές θερμότητας ή εξωτερικά κουφώματα. Λειτουργεί με ρεύμα και μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στη θέση του παλιού σας θερμοστάτη.

Χαρακτηριστικά και Διαστάσεις

  • Προγραμματισμός: Ημερήσιος
  • Τοποθέτηση: Επίτοιχος
  • Εύρος Θερμοκρασίας : 5 - 30°C
  • Διαβάθμιση Θερμοκρασίας: 0.1°C

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
557880

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ψηφιακός
Τοποθέτηση
Επίτοιχος
Τροφοδοσία
Ρεύματος

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Οθόνη Αφής
Όχι
Smart
Όχι
Ψύξης-Θέρμανσης
Όχι
Εύρος Θερμοκρασίας
5 - 30 °C
Προγραμματισμός
Ημερήσιος
Διαβάθμιση Θερμοκρασίας
0.1 °C

Διαστάσεις

Πλάτος
-
Ύψος
-
Βάθος
-

Ασύρματες Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι
ZigBee
Όχι
Z-Wave
Όχι
RF
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • georgioskchasiotis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θερμοστάτης Χώρου 24ωρών IMIT Duo Plus
    - Γράφω γι'αυτόν... διότι τον έχω σε λειτουργία σε 3 διαμερίσματα και είναι ακριβέστατος στις ενδείξεις και στη λειτουργία του, σε όλα τα διαμερίσματα που τους έβαλα από το 2000 δλδ εδώ και 20 χρόνια !!
    Εχει βιβλιαράκι οδηγιών εγκατάστασης και χρήσης στη συσκευασία αλλά αυτό το (Instruction Manual) υπάρχει και στο internet να κατεβάσετε.

    Πέρισυ το 2019 μου χάλασε ένας μόνο, διότι έκανα την βλακεία κι έβαλα κινέζικες μπαταρίες από πλανόδιο, που το καλοκαίρι με τη ζέστη, έβγαλαν τα υγρά τους και τρέξανε μέσα του και μου τον χάλασε, αλλά ευτυχώς ακόμη και μετά 20 χρόνια υπάρχει στην αγορά, λόγω της ποιότητά του κι έτσι τον ξαναβρήκα, και τον έβαλα πάλι τον ίδιο !!

    Είναι ηλεκτρονικός και πανεύκολος στην εγκατάσταση (στο κουτί του είχε 2 βίδες με 2 ούπα 4,5mm) και αντικαθιστά τους απλούς θερμοστάτες εύκολα, συνδέοντας (πριν τον συνδέσετε-κόψτε το ρεύμα στο διαμέρισμα/σπίτι)
    στις επαφές που έχει τις #1 και #2 ή την #3.
    Τα 2 καλώδια (κόκκινο-μαύρο) του παλιού θερμοστάτη που πηγαίνουν στην ηλεκτροβάνα (ή τον λέβητα) την ανοίγουν κι αυτή όταν ανοίξει δίνει εντολή στο λέβητα (ότι θέλει ζεστό νερό το διαμέρισμα, οπότε ο λέβητας αν δεν είναι ζεστός, τότε απλώς ανάβει τον καυστήρα του κλπ κλπ) !!
    Εχει 3 σημεία για επαφές καλωδίων, με αρίθμηση 1-2-3, η μεσαία είναι το 2 αυτή θα έχει το ρεύμα και η άλλη μία μεταγωγική επαφή (το #1) κλείνει κύκλωμα ενώ η επίσης άλλη μία μεταγωγική επαφή το (#3) ανοίγει το κύκλωμα. Οπότε κάνεις την σύνδεση που θέλεις, όπως θέλεις σε όποια ή και τις 2 μεταγωγικές επαφές !! Επομένως μπούμε να κάνουμε σύνδεση με 2 επαφές και 2 καλώδια που είναι η βασική σύνδεση χρήσης... αλλά και με ....
    3 επαφές και 2 καλώδια (βάζοντας γέφυρα αντί 3ο καλώδιο ή σε 3 επαφές και με 3 καλώδια !!
    Ενας ηλεκτρολόγος μπορεί να σας το εξηγήσει που μπορεί να χρειάζεται μιά τέτοια σύνδεση !!
    Με αυτό το τρόπο, μπορείς ταυτόχρονα, να ελέγχεις 2 λειτουργίες, με άνοιγμα και ταυτόχρονο κλείσιμο, σε κάθε ενεργοποίηση που γίνεται από το ανάλογο ποδαράκι ώρας ή ωρών !!

    Δουλεύει με 2 μπαταρίες μέγεθους ΑΑ (ή LR-6) που κρατάνε 3-4 χρόνια τουλάχιστον κι όταν πέσουν οι μπαταρίες αναβοσβήνει ένδειξη χαμηλής μπαταρίας !!
    Εχει αρκετά προγράμματα, έχει την αντιπαγωτική αυτοπροστασία στους 6ο C για να μην παγώνουν τα νερά ανάβοντας τον λέβητα για λίγο ή και επίσης αν θέλεις τον βάζεις με αυτόματο άναμμα στους 16ο C για να διατήρηση θρτμοκρασίας ανεκτού περιβάλλοντος, ώστε μην πέφτει παρακάτω από τους 16 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία του χώρου.

    Τα πιό βασικά είναι αυτά τα 2 προγράμματα λειτουργίας
    1. Για συνεχή λειτουργία 24ώρου μόνο με το θερμόμετρό του, στους βαθμούς που εσείς βάζετε,
    2. Προγραμματιζόμενη λειτουργία στο 24ωρο, απλά ανεβάζοντας τα "ποδαράκια ελέγχου ώρας" για όσες ώρες και για όποιες ώρες του 24ώρου και με όσα χρονικά διαστήματα θέλετε μεταξύ τους !!
    π.χ 5-6πμ ή 6-7-8πμ μετά 12-1 μεσημέρι, μετά 3-4 ή 5-6-7μμ και μετά 8-9-10μμ κλπ κλπ τόσο απλά γίνεται !!
    επίσης έχει μιά τάπα για να βγάλεις το κουμπί ρύθμισης θερμοκρασίας και ταπώνοντας την ρύθμιση εκεί που θέλετε χωρίς να μπορεί να παίζει κάποιος με την προρυθμισμένη.... τους π.χ 21ο C ή κάτι άλλο

    Χαίρομαι την απλότητα και λειτουργικότητα τους και Θα τον άλλαζα (και τους 3 θερμοστάτες) μόνο με τον ολόιδιο σε όλες τις λειτουργίες (αλλά και με 7 πρόσθετα ποδαράκια για τις 7 ημέρες προγραμματισμού) Θερμοστάτη Χώρου 7ημερών IMIT CRX/E Plus !!

    Αυτό μπορεί να γίνει από τα παιδιά μου, αν χρειαστούν κάποτε 7ήμερο προγραμματισμό.
    Δεν ξέρω αν σας ικανοποίησαν οι πληροφορίες αλλά έγραψα, όσα γνωρίζω και είναι από μόνος μου λόγω τοποθέτησης και χρήσης τους, για αυτά τα 20 χρόνια και χωρίς να έχω σχέση με κάποια εταιρία κατασκευής ή εμπορίας !!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη