Assassin's Creed Syndicate (Special Edition) PS4

Assassin's Creed Syndicate (Special Edition) PS4Κωδικός: 7760868

Θανατηφόρες συμμορίες, ένας ύποπτος υπόκοσμος και ριζοσπαστικές εφευρέσεις της Βιομηχανικής Επανάστασης... καλώς ήρθατε στο Λονδίνο του 1868. Είναι ένας τόπος που δεν ελέγχεται πια πλήρως από

Δες όλη την περιγραφή

Θανατηφόρες συμμορίες, ένας ύποπτος υπόκοσμος και ριζοσπαστικές εφευρέσεις της Βιομηχανικής Επανάστασης... καλώς ήρθατε στο Λονδίνο του 1868. Είναι ένας τόπος που δεν ελέγχεται πια πλήρως από βασιλιάδες, αυτοκράτορες, πολιτικούς ή θρησκεία, αλλά από έναν νέο κοινό παρονομαστή: το χρήμα. Και μαζί του, η δυσωδία της διεφθαρμένης φτώχειας.

Δες όλη την περιγραφή
25,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 25,00 €

Περιγραφή

Θανατηφόρες συμμορίες, ένας ύποπτος υπόκοσμος και ριζοσπαστικές εφευρέσεις της Βιομηχανικής Επανάστασης... καλώς ήρθατε στο Λονδίνο του 1868. Είναι ένας τόπος που δεν ελέγχεται πια πλήρως από βασιλιάδες, αυτοκράτορες, πολιτικούς ή θρησκεία, αλλά από έναν νέο κοινό παρονομαστή: το χρήμα. Και μαζί του, η δυσωδία της διεφθαρμένης φτώχειας. Μόνο εσείς και μια νέα οικογένεια Ασσασίνων μπορείτε να επανακτήσετε το Λονδίνο από όσους αποσκοπούν στην εκμετάλλευση των φτωχών. Περιπλανηθείτε στον υπόκοσμο, επεκτείνετε το εύρος επιρροής σας και πολεμήστε για τα δικαιώματα των ανθρώπων...

Η γέννηση της μοντέρνας εποχής

Εξερευνήστε γνωστές περιοχές όπως τα Whitechapel και Westminster, ξεφύγετε από τους εχθρούς σας με ανεπτυγμένες τακτικές απόκρυψης και τεχνολογίες όπως τον εκτοξευτή σχοινιού και αξιοποιήστε ένα οπλοστάσιο ολοκαίνουριων όπλων όπως το κυρτό μαχαίρι, τη σιδηρογροθιά και το μπαστούνι με την κρυφή λάμα.

Το τέλος της καταπίεσης...

Αλλάξτε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων ως Jacob Frye, ο νέος και αυθόρμητος ασσασίνος που πολεμάει το σύστημα με την δίδυμη αδελφή του, την Evie. Από την απελευθέρωση σκλαβωμένων παιδιών μέχρι την κλοπή πολύτιμων αντικειμένων από εχθρικά σκάφη, μην σταματήσετε σε τίποτα προκειμένου να φέρετε την δικαιοσύνη πίσω στους δρόμους του Λονδίνου.

Χαρακτηριστικά

Συμβατή Κονσόλα
PS4
Είδος
Action, Adventure
Έτος Κυκλοφορίας
2015
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Edition
Special

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη