Κεραίες για όλες τις εφαρμογές
Επιστημονικά Βιβλία

Κεραίες για όλες τις εφαρμογές Κωδικός: 7906531

Ο σκοπός αυτής της νέας έκδοσης είναι η παρουσίαση των θεμελιωδών εννοιών σχετικά με τις κεραίες ακόμα πιο καλά από ό,τι στο παρελθόν, ενώ παρέχεται εκτενής κάλυψη των πιο πρόσφατων ασύρματων...

Δες όλη την περιγραφή

Ο σκοπός αυτής της νέας έκδοσης είναι η παρουσίαση των θεμελιωδών εννοιών σχετικά με τις κεραίες ακόμα πιο καλά από ό,τι στο παρελθόν, ενώ παρέχεται εκτενής κάλυψη των πιο πρόσφατων ασύρματων εφαρμογών. Επιπλέον, το βιβλίο έχει δομηθεί ώστε να μπορεί εύκολα να υποδιαιρεθεί σε δυο σειρές ή εξάμηνα μαθημάτων, με τα πρώτα 12 κεφάλαια κατάλληλα για την πρώτη...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφείς: John D. Kraus, Ronald J. Marhefka
  • Εκδότης: Τζιόλα
  • Μορφή: Σκληρό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2015
  • Αριθμός σελίδων: 986
  • Κωδικός ISBN-13: 9789604185108
  • Διαστάσεις: 25×17
45,22
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 45,22 €

Περιγραφή

Ο σκοπός αυτής της νέας έκδοσης είναι η παρουσίαση των θεμελιωδών εννοιών σχετικά με τις κεραίες ακόμα πιο καλά από ό,τι στο παρελθόν, ενώ παρέχεται εκτενής κάλυψη των πιο πρόσφατων ασύρματων εφαρμογών. Επιπλέον, το βιβλίο έχει δομηθεί ώστε να μπορεί εύκολα να υποδιαιρεθεί σε δυο σειρές ή εξάμηνα μαθημάτων, με τα πρώτα 12 κεφάλαια κατάλληλα για την πρώτη σειρά, και τα επόμενα 12 κατάλληλα για τη δεύτερη σειρά. Υπάρχει επίσης η ευελιξία που επιτρέπει μια ποικιλία επιλογών για την κατανομή της ύλης.

Ο υπότιτλος "Για όλες τις εφαρμογές" είναι βέβαια κάπως υπεροπτικός, επειδή η κάλυψη όλων των εφαρμογών είναι ένας μη επιτεύξιμος στόχος. Παρόλα αυτά, υποδηλώνει τον σκοπό μας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φυσική Θετικών Επιστημών
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
986
Έτος έκδοσης
2015
Διαστάσεις
25x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες