Δείτε εδώ

Αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ: 105349/05-11-2021. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Να μην γίνεται υπέρβαση της συγκεκριμένηςσυνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα Συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Opella Ε.Π.Ε. Λεωφ. Συγγρού 348, Κτίριο Α’, 176 74 Καλλιθέα, Τηλ.: 210 90 01 600, Fax: 210 92 49 129, www.sanofi.gr

Ad
Harmonium Pharma Glucosprint 6 x 25 ml
Ειδικά Συμπληρώματα Διατροφής

Harmonium Pharma Glucosprint 6 x 25 mlΚωδικός: 7967729

Το Glucosprint είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει Δεξτρόζη, Βιταμίνη Β1 και Μαγγάνιο και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή...

Δες όλη την περιγραφή

Το Glucosprint είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει Δεξτρόζη, Βιταμίνη Β1 και Μαγγάνιο και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

από 11,16 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 11,16 €

Περιγραφή

Το Glucosprint είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει Δεξτρόζη, Βιταμίνη Β1 και Μαγγάνιο και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

Ιδιότητες

Η D-γλυκόζη (δεξτρόζη) είναι η κύρια πηγή ενέργειας για το σώμα μας. Η λειτουργία της είναι να παρέχει γρήγορα ενέργεια διαθέσιμη μέσω του μεταβολισμού των υδατανθράκων.

Η Βιταμίνη Β1 συμβάλλει στη γρήγορη απορρόφηση της γλυκόζης με αποτέλεσμα την παραγωγή ενέργειας που είναι απαραίτητη για όλους τους ιστούς και κυρίως για τον εγκέφαλο βοηθώντας στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Το Μαγγάνιο, συνεισφέρει στην παρεμπόδιση της δράσης των ελεύθερων ριζών που παράγονται κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού των υδατανθράκων, προστατεύοντας τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.

Ο συνδυασμός των συστατικών αυτών προσφέρει στον οργανισμό την ενέργεια που χρειάζεται σε περιπτώσεις διαταραχής του μεταβολισμού της γλυκόζης (χαμηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα), ώστε να αποφεύγεται η σωματική εξάντληση κτλ.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1-2 φιαλίδια την ημέρα. 

Προειδοποίησεις:

  • Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 3 ετών. 
  • Δεν περιέχει γλουτένη. 
  • Δεν περιέχει ιώδιο. 
  • Με γεύση πορτοκάλι.

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Δράση
Διαβήτης
Custom Bundle
Όχι

Ποσότητα

Όγκος
600 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Labros_Souliotis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για διαβητικό άνθρωπο είναι καταπληκτική. Μέσα σε 12 λεπτά σταματάει τη κάθοδο του ζαχάρου και το ανεβάζει. Επιπλέον δεν χρειάζεται ψυγείο, δεν είναι δύσκολη στη μεταφορά της και μας έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Akos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι λίγο δύσχρηστο μάλλον φταίει η συσκευασία ?
    Δεν ειναι βολική η μεταφορά σε τσέπες λογω σχήματος, πιθανο να δυσκολευτείς στο άνοιγμα λογω της κατάστασης.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Μπορεί να το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αυτό που έψαχνα !!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

20 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη