Horizon Fitness Adventure 5 ViaFit Ηλεκτρικός Αναδιπλούμενος Διάδρομος Γυμναστικής 2.25hp για Χρήστη έως 148kg
Διάδρομοι Γυμναστικής

Horizon Fitness Adventure 5 ViaFit Ηλεκτρικός Αναδιπλούμενος Διάδρομος Γυμναστικής 2.25hp για Χρήστη έως 148kg Κωδικός: 8149143

Ο αναδιπλούμενος διάδρομος γυμναστικής Adventure 5 ViaFit της Horizon Fitness είναι κατάλληλος για οικιακή χρήση. Ανήκει στην κατηγορία των ηλεκτρικών διαδρόμων, δηλαδή είναι εξοπλισμένος με μοτέρ, το οποίο κινεί μηχανοκίνητα τον τάπητα. Με την έναρξη του προγράμματος ξεκινά να κυλάει από μόνος του μέσω του ρεύματος, και ο χρήστης απλά προσπαθεί να...
Δες όλη την περιγραφή

  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 148kg
  • Ισχύς Συνεχόμενης Λειτουργίας: 2.25hp
  • Μέγιστη Ταχύτητα : 20km/h
1.239,00
ΠαράδοσηΤρί, 20 Αυγ - Πέμ, 22 Αυγ
+658,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

από 1.239,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.439,11 €

  2. HORIZON ADVENTURE 5 VIAFIT ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    1.239,00 €

  3. 1.259,00 €

Περιγραφή

Ο αναδιπλούμενος διάδρομος γυμναστικής Adventure 5 ViaFit της Horizon Fitness είναι κατάλληλος για οικιακή χρήση. Ανήκει στην κατηγορία των ηλεκτρικών διαδρόμων, δηλαδή είναι εξοπλισμένος με μοτέρ, το οποίο κινεί μηχανοκίνητα τον τάπητα. Με την έναρξη του προγράμματος ξεκινά να κυλάει από μόνος του μέσω του ρεύματος, και ο χρήστης απλά προσπαθεί να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό ενώ κινείται. Η αλλαγή κλίσης γίνεται ηλεκτρικά με ένα κουμπί. Εύκολα και γρήγορα ο χρήστης μπορεί να αλλάξει την κλίση του διαδρόμου και παράλληλα την δυσκολία της προπόνησης, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει το τρέξιμο, όπως συμβαίνει στους διαδρόμους με χειροκίνητη αλλαγή κλίσης. Η κλίση στην θέση της μέγιστης ανύψωσης είναι 12%.

Η επιφάνεια τρεξίματος έχει μήκος 140cm και πλάτος 51cm, διαστάσεις που κάνουν τον διάδρομο ιδανικό για ελαφρύ ή έντονο τρέξιμο. Παρέχει άνεση και ασφάλεια στο τρέξιμο, ακόμα και σε μεγαλόσωμα άτομα με μεγάλο διασκελισμό. Το δάπεδό του είναι αντικραδασμικό, χαρακτηριστικό που τον καθιστά κατάλληλο για χρήστες με ευαισθησία στην μέση, τα γόνατα και τις αρθρώσεις. Μειώνει την καταπόνηση του σώματος και την πιθανότητα τραυματισμού, ενώ αυξάνει τον μέσο χρόνο άσκησής σας, επιτυγχάνοντας έτσι καλύτερα αποτελέσματα.

Η οθόνη στην περιοχή της κονσόλας παρέχει πληροφορίες και δεδομένα εκγύμνασης σε πραγματικό χρόνο (π.χ. Απόσταση, Θερμίδες, Καρδιακοί Παλμοί, Κλίση, Ταχύτητα, Χρόνος), ώστε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να προσαρμόζετε τους ημερήσιους στόχους σας. Διαθέτει ενσωματωμένη μέτρηση καρδιακών παλμών για ακριβέστερη πληροφόρηση του χρήστη σχετικά με το σώμα του. Είναι επίσης εξοπλισμένος με σύνδεση Bluetooth, το οποίο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για την παρακολούθηση της απόδοσής σας, αφού τα δεδομένα της άσκησης θα μεταφέρονται σε κάποια εφαρμογή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον διάδρομο, ενώ απολαμβάνετε τα οφέλη από τις διαδραστικές προπονήσεις που πολλές εφαρμογές γυμναστικής προσφέρουν. Τα ενσωματωμένα ηχεία που διαθέτει, σας δίνουν την δυνατότητα να ακούτε μουσική κατά την διάρκεια του τρεξίματος, χωρίς να χρειάζεται να φοράτε ακουστικά. Θα βρείτε και μια βολική θήκη για το παγούρι σας, ώστε να το έχετε πάντα διαθέσιμο κοντά σας και να μείνετε ενυδατωμένοι κατά την διάρκεια της άσκησης. Τέλος, τα ροδάκια μεταφοράς στο κάτω μέρος διευκολύνουν τη μετακίνηση και την αποθήκευση του διαδρόμου μέσα στον χώρο σας.

Για την καλή λειτουργία του μηχανήματος, το μέγιστο βάρος του χρήστη θα πρέπει να είναι 10-12 κιλά λιγότερα από το εργοστασιακό μέγιστο βάρος χρήστη.

  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 148kg
  • Ισχύς Συνεχόμενης Λειτουργίας: 2.25hp
  • Μέγιστη Ταχύτητα : 20km/h

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος
Ηλεκτρικός
Τύπος
Οικιακός
Ισχύς Συνεχόμενης Λειτουργίας
2,25 hp
Μέγιστη Ταχύτητα
20 km/h
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
148 kg
Βάρος Διαδρόμου
84 kg

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αλλαγή Κλίσης
Ηλεκτρική
Μέγιστη Κλίση
12 %
Προγράμματα Προπόνησης
14
Δυνατότητες
Αντικραδασμικό Δάπεδο, Αναδιπλούμενος, Bluetooth, Βάση Μπουκαλιού, Ενσωματωμένα Ηχεία, Μέτρηση Καρδιακών Παλμών, Ροδάκια Μεταφοράς
Ενδείξεις Οθόνης
Απόσταση, Θερμίδες, Καρδιακοί Παλμοί, Κλίση, Ταχύτητα, Χρόνος

Επιφάνεια Τρεξίματος

Πλάτος
51 cm
Μήκος
140 cm

Διαστάσεις Στημένος

Μήκος
182 cm
Πλάτος
89 cm
Ύψος
138 cm

Διαστάσεις Αναδιπλωμένος

Μήκος
141 cm
Πλάτος
89 cm
Ύψος
155 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες