Η μικροδιδασκαλία στην εκπαίδευση των εκπαιδευτικών, Μια θεωρητική και εμπειρική προσέγγιση

Η μικροδιδασκαλία στην εκπαίδευση των εκπαιδευτικών, Μια θεωρητική και εμπειρική προσέγγισηΚωδικός: 8171454

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται ένα σημαντικό και επίκαιρο θέμα της Παιδαγωγικής του Σχολείου, τη μικροδιδασκαλία. Στο πρώτο μέρος του θεμελιώνεται επιστημονικά το αντικείμενο της μικροδιδασκαλίας,...

Δες όλη την περιγραφή

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται ένα σημαντικό και επίκαιρο θέμα της Παιδαγωγικής του Σχολείου, τη μικροδιδασκαλία. Στο πρώτο μέρος του θεμελιώνεται επιστημονικά το αντικείμενο της μικροδιδασκαλίας, παρατίθενται μοντέλα μικροδιδασκαλίας που εφαρμόζονται διεθνώς και στον ελληνόγλωσσο χώρο και γίνεται ανασκόπηση της σπουδαιότερης ελληνόγλωσσης και ξενόγλωσσης,...

Δες όλη την περιγραφή
17,10
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 17,10 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 17,10 €

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται ένα σημαντικό και επίκαιρο θέμα της Παιδαγωγικής του Σχολείου, τη μικροδιδασκαλία. Στο πρώτο μέρος του θεμελιώνεται επιστημονικά το αντικείμενο της μικροδιδασκαλίας, παρατίθενται μοντέλα μικροδιδασκαλίας που εφαρμόζονται διεθνώς και στον ελληνόγλωσσο χώρο και γίνεται ανασκόπηση της σπουδαιότερης ελληνόγλωσσης και ξενόγλωσσης, σχετικής βιβλιογραφίας. Στο δεύτερο μέρος εκτίθενται, ερμηνεύονται, συζητούνται τα πορίσματα της έρευνας και διατυπώνονται σχετικές προτάσεις που μπορούν να φανούν χρήσιμες στις Σχολές Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών. Στο τρίτο μέρος παρατίθενται πραδείγματα άσκησης διδακτικών δεξιοτήτων που εφαρμόζονται στη μικροδιδασκαλία.

Χαρακτηριστικά

Είδος
-
Υπότιτλος
Μια θεωρητική και εμπειρική προσέγγιση
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
328
Έτος έκδοσης
2015
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • karaokesuite
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μικροδιδασκαλία είναι να κάνεις μάθημα σε 5 μαθητές για 5-20 λεπτά, να δοκιμάζεις διάφορες τεχνικές διδασκαλίας και να βιντεοσκοπείς το μάθημά σου. Μικροδιδασκαλία είναι μια μέθοδος για να μάθει κάποιος να διδάσκει, για αυτό παρακολουθεί το βιντεοσκοπημένο μάθημα του, μαθαίνει από τα λάθη του και από την αξιολόγηση των μαθητών του.

    Τώρα το βιβλίο είναι στην πραγματικότητα μια έρευνα στα ελληνικά πανεπιστήμια για το αν πιστεύουν οι φοιτητές ότι η μικροδιδασκαλία είναι χρήσιμη. Το βιβλίο χωρίζεται σε 3 μέρη, το πρώτο μέρος αναφέρει τι είναι μικροδιδασκαλία και βιβλιογραφία, το δεύτερο μέρος(το μισό βιβλίο) είναι τα αποτελέσματα της έρευνας-γνώμες φοιτητών για την μικροδιδασκαλία- και τέλος στο τρίτο μέρος(τελευταίες 35 σελίδες) δίνει παραδείγματα για το πως να κάνεις μικροδιδασκαλία, που πιστεύω πως για αυτό το αγοράσαμε αυτό το βιβλίο και για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ(Εκπαιδευτές Ενηλίκων).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη