This War of Mine The Little Ones PS4 Game
PS4 Games

This War of Mine The Little Ones PS4 GameΚωδικός: 8176661

Το This War of Mine: The Little Ones είναι μια ιστορία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η οποία αφορά τον πόλεμο, όμως όχι από την σύνηθη σκοπιά. Εδώ, στον έλεγχό σου δεν έχεις κανέναν βετεράνο...

Δες όλη την περιγραφή

Το This War of Mine: The Little Ones είναι μια ιστορία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η οποία αφορά τον πόλεμο, όμως όχι από την σύνηθη σκοπιά. Εδώ, στον έλεγχό σου δεν έχεις κανέναν βετεράνο στρατιώτη, αλλά τους άμαχους, αβοήθητους επιζήσαντες που προσπαθούν να επιβιώσουν για να δουν τον ήλιο της επόμενης ημέρας με κάθε δυνατό τρόπο. Περικυκλωμένοι...

Δες όλη την περιγραφή
14,45
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 14,45 €

Περιγραφή

Το This War of Mine: The Little Ones είναι μια ιστορία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η οποία αφορά τον πόλεμο, όμως όχι από την σύνηθη σκοπιά. Εδώ, στον έλεγχό σου δεν έχεις κανέναν βετεράνο στρατιώτη, αλλά τους άμαχους, αβοήθητους επιζήσαντες που προσπαθούν να επιβιώσουν για να δουν τον ήλιο της επόμενης ημέρας με κάθε δυνατό τρόπο. Περικυκλωμένοι και εγκλωβισμένοι σε ένα κτίριο, άνδρες, γυναίκες και παιδιά πρέπει να δημιουργήσουν τα εργαλεία επιβίωσής τους, είτε αυτά λέγονται ιατρικές προμήθειες, είτε φαγητό, είτε ηθικό. Οι γενναιότεροι εξ αυτών πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τον αδίστακτο εχθρό, αν θέλουν να εξασφαλίσουν αγαθά για μια ακόμη μέρα ζωής.Διαχειρίσου την ζωή των ανθρώπων αυτών και πάρε αποφάσεις ζωής και θανάτου μέσα σε δευτερόλεπτα, οι οποίες θα καθορίσουν την επιβίωσή σου. Η ιστορία του τίτλου πρόκειται για ένα δραματικό, γεμάτο συναισθήματα σενάριο που θα σε κάνει να σκεφτείς τόσο όσο και να δεθείς με τα άτομα που βοηθάς να επιβιώσουν. Ακόμη κι αν προσπαθήσεις να τους βοηθήσεις όλους και να αντέξετε τις κακουχίες, η μοίρα παίζει παράξενα παιχνίδια και μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ανυπολόγιστες θυσίες για το καλό των πολλών. Είσαι έτοιμος να λάβεις τόσες βαρυσήμαντες αποφάσεις για να ζήσεις

  • Μια πρωτότυπη ματιά στην φρίκη του πολέμου, όπου διαχειρίζεσαι μια ομάδα επιζώντων που περιλαμβάνει άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
  • Εγκλωβισμένος σε ένα κτίριο, πρέπει να ψάξεις τα υλικά που χρειάζεσαι για να δημιουργείς προμήθειες.
  • Συνεχής αγωνία καθώς, αναγκαστικά, θα πρέπει μερικές φορές να βγεις κρυφά εκτός του κτιρίου με όποιον κίνδυνο συνεπάγεται αυτό.
  • Μοναδική, όμορφη μέσα στην φρίκη της ιστορία που θα σε τραβήξει μέσα της.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Real Time, Strategy
Έτος Κυκλοφορίας
2016
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
29/01/2016
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Andie_Ro
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πρόκειται για ένα εξαιρετικό μα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. πολύ διαφορετικό από ο,τι έχω παίξει μέχρι τώρα τόσο στο concept του όσο και στο στήσιμο, τη διεπιφάνεια και το gameplay. είναι εξαιρετικά δύσκολο, από τη μια στιγμή στην άλλη μπορούν να καταστραφούν όλα όσα 'εχτισες' με πολλούς τρόπους οπότε δεν ξέρεις τι θα σε βρει και πως θα καταλήξει... επίσης δεν το προτείνω σε άτομα που δεν έχουν σχετικά γερό στομάχι... είναι εξαιρετική εμπειρία, αν το αντέχεις.

    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bati
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ο καθένας βαθμολογεί με τα δικά του κριτήρια.Για μένα, ένα παιχνίδι είναι επιτυχημένο από την αντοχή στο χρόνο και κατά πόσο κολλάς μαζί του.Το συγκεκριμένο όσο παίζεις κολλας σε σημείο εξάρτησης.
    Είναι "δυνάτο" στα μηνύματα που σου δίνει και όσο αφορά την τίμη είναι ευκαιρία σε σύγκριση με τα 60αρια και τα 70αρια που κοστίζουν άλλα.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ήχος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη