Muhle R41 Ξυραφάκι Ασφαλείας Ανοιχτού Τύπου Rosegold
Ξυραφάκια

Muhle R41 Ξυραφάκι Ασφαλείας Ανοιχτού Τύπου Rosegold Κωδικός: 8181640

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ξυράφι Ασφαλείας Ανοιχτού Τύπου
  • Με Αντιολισθητική Λαβή
  • Σε Ροζ Χρυσό Χρώμα
  • Λαβή από Χρώμιο
  • Συμβατό με Κλασικές Λεπίδες
34,40
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 16 τεμάχια

από 34,40 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ξυραφάκια Ασφαλείας
Χρήση
Προσώπου
με Λιπαντική Ταινία
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Giorgos_Doulkeridis7694
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό ξυράφι, ξεκίνησα το Gillette το οποίο δεν μου άρεσε λόγω του ότι ήθελε πολλές επαναλήψεις για να ξυρίσει καλά και μετά από μια εβδομάδα πήγα σε αυτό. Με ένα πέρασμα γίνεται όλη η δουλειά, χωρίς να χρειάζεται να ξυριστώ ποτέ κόντρα. Όσες λεπίδες δοκίμασα του έκατσαν μια χαρά. Οι ερεθισμοι σχεδόν εξαφανίστηκαν. Σε γενιά αρκετών ημερών είναι καταπληκτικό αλλά και σε 1-2 ημερών δεν υπάρχει κανένα θέμα. Απλά θέλει να υπάρχει σαπουνι γιατί αν το περάσεις σε στεγνό δέρμα μπορεί λίγο κόψει αν δεν προσέξεις. Το συστήνω ακόμα και για αρχάριους, μόλις μάθουν λίγο τις γωνιές του και όσο υπάρχει λίπανση στο δέρμα δεν υπάρχει κανένας φόβος για κοψίματα. Το χρησιμοποιώ κάπου στους 5 μήνες και δεν έχω δει κάτι στο φινίρισμα του από όσα έχουν αναφερθεί.

    • Βάθος ξυρίσματος
    • Καθαρισμός
    • Ταχύτητα ξυρίσματος
    • Δεν ερεθίζει το δέρμα
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostas53825
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία σε αυτο το ξύρισμα, προερχόμενος από μια Gillette C king μετά από λίγους μήνες χρήσης, η διαφορά που είδα είναι τεράστια.

    Χρησιμοποιώ τα ίδια ξυραφακια της feather για καθημερινο ξύρισμα και η r41 προσφέρει πιο βαθύ ξύρισμα με λιγότερη προσπάθεια .

    σίγουρα θέλει προσοχή όπως αναφέρουν όλοι στην χρήση αλλά είναι κάτι που συνηθίζεται γρήγορα.

    πολύ ευχαριστημένος από την αγορα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πάρα πολύ ωραία μηχανή δεν έχω να πω κάτι άλλο ,απλά ότι μπορεί να την πάρει και κάποιος νέος στον χώρο του παραδοσιακού ξυρίσματος όπως έγω ω ας πούμε.Απλα να έχετε κατά νου ότι θέλει προσοχή τώρα αυτό θα το καταλάβετε και μόνοι σας με το πρώτο ξύρισμα.Παρτε την πραγματικά αξίζει και για τα λεφτά που ζητά είναι τσάμπα!!! Για μένα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tasoskal
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ιδιαίτερα επιθετική αλλά καταπληκτική μηχανή . Σίγουρα όχι για εκκίνηση αλλά για πιο έμπειρους . Ξυρίζει σχεδόν κόντρα ενώ ξυρίζεις με τη φορά !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • carlitos1983
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απίστευτο ξύρισμα , ενώ έχω πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα με πολλά χρόνια ξηροδερμια , με ένα απλό πέρασμα είχα αποτελέσμα, καμία κοκκινίλα , κανένα κόψιμο, το βασικό που θέλει προσοχή είναι να μην έχει στεγνώσει το δέρμα για να γλιστράει, αν βρει στεγνο σημείο και δεν δώσεις προσοχή θα κοπείς με βεβαιότητα.την συνδύασα με ξυραφάκι big ben για αρχή .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • konstantinos.anagnostou
    3
    25 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλή μηχανή. Εξαιρετικά επιθετική.(Αν δεν έχεις σωστή τεχνική θα κοπεις ΣΊΓΟΥΡΑ. Αν όμως έχεις αναπτύξει σωστή τεχνική θα κάνεις (με διπλό πάντα πέρασμα) εξαιρετικό και σχετικά γρήγορο ξύρισμα. Επί παραδειγματι, σε σύγκριση με το Edwin Jagger DE89, και κρατώντας και τα δύο ξυράφια σε γωνία 45 μοιρών στο πρόσωπο έχεις 34 μοίρες γωνία κοπής στο muhle και μόλις 23 μοίρες στο Edwin Jagger DE89. Με λίγα λόγια είναι ένα ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ξυράφι. Σε άλλους θα αρέσει αυτό, σε άλλους όχι. Ενδείκνυται σίγουρα για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα διότι έστω και με ένα πέρασμα (μη κάνοντας επαναλήψεις στο ίδιο μέρος του προσώπου) θα κάνετε ένα αξιοπρεπεστατο ξύρισμα. Αν, δε, περάσετε άλλο ένα χέρι το προσωπο θα κάνετε το τέλειο ξύρισμα (πάντα με την προϋπόθεση ότι ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΆΝΕΤΕ. Βαρύ, συμπαγές και πανέμορφο ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΓΆΔΙ : Η επιχρωμιωση φεύγει πανεύκολα και το ξυράφι αποκτά σκωροφαγωμενη όψη χάνοντας την μισή ομορφιά και αρχοντιά του. Πάντοτε να το σκουπιζετε πολύ καλά μετά από κάθε ξύρισμα και να μην το αφήνετε να στεγνώνει μέσα σε ντουλάπια. Παρ'ολη την εξαιρετικά προσεκτική χρήση που του έκανα, η επιχρωμιωση ξεφτισε απογοητευοντας με την ποιότητά της.
    Συμβουλή :Ξυριζομαστε πάντα με σωστή γωνία, δεν πιέζουμε το ξυράφι και αφήνουμε το βάρος της μηχανής να κάνει όλη τη δουλειά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • foudou80
    5
    16 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έως τώρα, χρησιμοποιούσα πλαστικά ξυράφια(τύπου Gillette) και εδώ και δυο μήνες, άρχισα να χρησιμοποιώ την Muhle R89, με την οποία είμαι ευχαριστημένος σε συχνό ξύρισμα, αλλά επειδή προτιμώ να ξυρίζομαι κάθε βδομάδα, είπα να πάρω την R41. Αρχικά, τη φοβόμουν πολύ, αφού και σε reviews χρηστών διάβαζα ότι είναι ακραία επιθετική και "για έμπειρους χρήστες", αλλά και σε καταστήματα που ρώτησα, με συμβούλεψαν να το σκεφτώ διπλά πριν την αγοράσω.
    Ε λοιπόν, έκανα το καλύτερο ξύρισμα της ζωής μου!!!! Πραγματικά, δε μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό, να κάνει σε γένια μιας εβδομάδας, με το πρώτο πέρασμα, πιο βαθύ ξύρισμα απ' ότι η R89 στο δεύτερο πέρασμα!!!! Βέβαια, είναι λίγο ανατριχιαστική η αίσθηση της λεπίδας πάνω στο δέρμα, αλλά από την άλλη, αυτή η αίσθηση σου υπενθυμίζει συνεχώς να είσαι προσεκτικός, να μην πιέζεις και να διατηρείς την κεφαλή πάντα στη σωστή γωνία. Έτσι, με δύο περάσματα(και μάλιστα χωρίς "κόντρα"), έκανα ένα απίστευτα βαθύ ξύρισμα και επιπλέον χωρίς καθόλου ερεθισμούς και κοκκινίλες!!! Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω γιατί ξυρίζει τόσο βαθιά, με τόσο μικρή προσπάθεια. Το μόνο που απαιτεί, είναι προσοχή, να μην πιέσεις το ξυράφι και κοπείς. Αν είσαι συγκεντρωμένος, θα αποζημιωθείς από το αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δε χρειάζεται να τη φοβάσαι. Εγώ, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.
    Από ποιότητα κατασκευής, φινίρισμα κ.τ.λ. είναι άψογη, όπως και η R89. Τη χρησιμοποίησα και με μια λαβή iKON πιο μακριά από τη στάνταρ Rosegold(πανέμορφη) και έγινε ακόμα πιο εύκολη στη χρήση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Βάθος ξυρίσματος
    • Καθαρισμός
    • Δεν ερεθίζει το δέρμα
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ταχύτητα ξυρίσματος

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

41 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες