Deligios Στέβια 1000gr
Ζάχαρη & Υποκατάστατα

Deligios Στέβια 1000gr Κωδικός: 8293273

Επιτραπέζιο γλυκαντικό φυτικής προέλευσης από το φυτό Stevia. Έχει εμφάνιση και γεύση σαν της ζάχαρης! Είναι λευκή, κρυσταλλική, ενώ γευστικά δεν είναι ούτε πολύ γλυκιά ούτε

Δες όλη την περιγραφή

Επιτραπέζιο γλυκαντικό φυτικής προέλευσης από το φυτό Stevia. Έχει εμφάνιση και γεύση σαν της ζάχαρης! Είναι λευκή, κρυσταλλική, ενώ γευστικά δεν είναι ούτε πολύ γλυκιά ούτε πικρή. 

Δες όλη την περιγραφή
17,99
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 17,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 16,79 €

  2. 20,33 €

  3. 18,42 €

  4. 17,99 €

  5. 24,89 €

Περιγραφή

Επιτραπέζιο γλυκαντικό φυτικής προέλευσης από το φυτό Stevia. Έχει εμφάνιση και γεύση σαν της ζάχαρης! Είναι λευκή, κρυσταλλική, ενώ γευστικά δεν είναι ούτε πολύ γλυκιά ούτε πικρή. 

Συνδυάζει εκχύλισμα από φύλλα Stevia με ερυθριτόλη. Η ερυθρυτόλη προέρχεται από τη φυσική ζύμωση φρούτων ή λαχανικών κι αποτελεί τη μοναδική γλυκαντική ύλη, με μηδέν θερμίδες.


Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Στέβια
Μορφή
Κρυσταλλική

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
1000 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 20
  2. 2
  3. 1
  4. 4
  5. 5
Αξιολόγησε το προϊόν

Fagopotis
5
15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το προϊόν είναι μία μίξη στέβιας σε ποσοστό 0,5% και ερυθριτόλης 99,5%. Δεδομένου ότι η στέβια είναι 300 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, το προϊόν περιέχει ποσοστιαία μικρό μέρος αυτής. Αν ήταν το προϊόν 100% στέβια, θα βάζαμε στον καφέ μας μία μύτη καρφίτσας, πράγμα που θα το έκανε πανάκριβο και δύσχρηστο. Η ερυθριτόλη είναι μία γλυκαντική ουσία παρόμοια με την ξυλιτόλη (πολυόλες) και χρησιμοποιείται και για να δίνει όγκο στο προιόν. Το μόνο της θέμα (όταν καταναλώνεται σε φυσιολογικές ποσότητες) είναι ότι αναφέρεται ότι σε πολλά προϊόντα προέρχεται από μεταλλαγμένο καλαμπόκι. Για το συγκεκριμένο προϊόν δεν γνωρίζω, αλλά όπως και να έχει τα GMO έχουν μπει στο τροφικό κύκλο από παντού. Η γεύση είναι πάρα πολύ καλή. Ίσως θα ήταν πιο σωστό να λέγεται στέβια/ερυθριτόλη αλλά η στέβια είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια οπότε θεωρώ ότι είναι και θέμα μάρκετινγκ.

Σου φάνηκε χρήσιμη;

vangelis r.
2
10 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

ερυθριτόλη μπόλικη και 0,5% γλυκοζίτες στεβιόλης ( το λέει πάνω στο κουτί). λοιπόν, στέβια δεν είναι ( 0 αστέρια). παραπλάνηση είναι. για να ξεγελάμε τον εαυτό μας λόγω της αναθεματισμένης ζάχαρης είναι. ως γεύση καλή και στα ζεστά ροφήματα. για 3-4 κ.γ τη μέρα και όχι παραπάνω.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πεταμένα χρήματα και είναι και πανάκριβο προϊόν. Μηδενική γλυκύτητα και ταυτόχρονα αλλοιώνει την γεύση του καφέ. Τα παθήματα γίνονται μαθήματα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Για τα ποσοστά Ερυθριτολης/Στεβια τα έχουν πει κι άλλοι οπότε να μην επαναλαμβάνω τα ίδια.
    Πρακτικά, λόγω κόστους δεν συμφέρει. Σαν γεύση ειναι πολύ καλή, αρκετά κοντά σε ζαχαρη τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλα προϊόντα που έχω δοκιμάσει. Στα συν, το γεγονός ότι η Ερυθριτολη είναι από τα πιο ασφαλή γλυκαντικα που μπορεί να χρησημοποιησει κανεις.
    Προσωπικά την χρησιμοποιώ ως εξης:
    Κατ αρχήν την χρησιμοποιώ μόνο για καφέ εσπρέσο τον οποίο πίνω μέτριο.
    Όταν χρησημοποιουσα ζαχαρη έβαζα μια κουταλιά του γλυκού.
    Τώρα βάζω μισή κουταλιά από αυτο το γλυκαντικό, και προσθέτω μια σταγόνα από το Slim Fix των 60ml το οποίο είχα αγοράσει νομίζοντας ότι αγόρασα στεβια, αλλά το οποίο δυστυχώς είναι σακχαρινη με ίχνος στεβιας. Συγκριτικά, η ερυθριτολη είναι πολύ ασφαλεστερο γλυκαντικό από την σακχαρινη αλλά μια σταγόνα πιστεύω δεν θα κάνει ζημιά και αρκεί για να δώσει λίγο έξτρα γλυκύτητα για οικονομία σε ποσότητα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikole_tha
    2
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι πανάκριβη για ερυθριτόλη... Έχει καλή γεύση ναι, είναι σχεδόν σαν την ζάχαρη . Εγώ το έσπαγα και με μισή κουταλιά μαύρη. Από γλυκύτητα όμως μηδέν. Εγω πίνω δυο καφέδες την μέρα και γλυκούς. Αυτό σημαίνει ότι έβαζα 3 κουταλιες του γλυκού στέβια γεμάτες και μιση μαύρη για να έχω το αποτέλεσμα που θέλω. Ήθελα όμως 1 κιλό στέβια περίπου στις 2 εβδομάδες. Από άποψη οικονομική δεν συμφέρει καθόλου για όποιον/α πίνει γλυκό καφέ και δεν θέλει την ζάχαρη. Ψάξτε για άλλες επιλογές με πιο νορμαλ τιμές και πραγματική γλυκύτητα. Αυτήν η στέβια είναι απλά κοροϊδία!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Βάζω 3 αστεράκια μόνο επειδή είναι εμφανώς λιγότερο γλυκό σε σύγκριση με άλλης μάρκας στέβια που έχω δοκιμάσει, χρησιμοποιώντας την ίδια ποσότητα δεν έχει ούτε το μισό αποτέλεσμα. Αν και το λέει πάνω ότι μια κουταλία γλυκαίνει το ίδιο με μία κουταλιά ζάχαρης, για την τιμή που έχει δεν αξίζει θα δοκιμάσω κάποια άλλη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MumuP
    1
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν εχει καθολου τη χαρακτηριστική γλυκύτητα της stevia και στον καφε πρεπει να ριχνω ακριβως τις ιδιες κουταλιες οσες με τη ζαχαρη (!!!!!) , ετσι τελειωνει πολυ γρηγορα και πρεπει να αγοραζω διαρκως ενα προϊον πανακριβο. Δεν κανουμε δουλεια ετσι.
    Αν ειχε πραγματική στεβια μεσα σε επαρκη ποσοτητα (και οχι ιχνη της),
    τοτε μια πολυ λιγη ποσοτητα απο το προιον (ουτε καν κουταλια) θα αρκουσε να κανω τη δουλεια μου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • natangelakis
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Χρησιμοποιώ αυτήν τη στέβια (με βασικό συστατικό την εριθριτόλη) αρκετά χρόνια, γιατί βρίσκω πως έχει την πιο καλή γεύση. Την έχω χρησιμοποιήσει σε κέικ, μπισκότα, κρέμες και είναι μια πολλή καλή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xristos945
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό υποκατάστατο ζάχαρης. Μπορεί να έχει λίγο στεβια αλλά δεν αλλάζει την γεύση όπως αλλά παρόμοια προϊόντα. Είναι το μοναδικό που χρησιμοποιώ για καφέ και γλυκά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • psaroudakis100
    5
    3 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι αποδεδειγμένα και από την Mayo Clinic η καλύτερη που κυκλοφορεί στην Ελλάδα
    Δεν περιέχει τις ουσίες eryrhritol και dextrose που καλύτερα να αποφεύγονται

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maripoza19
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    0 θερμιδες,αναλογια με ζαχαρη 1:1 που την κανει πανευκολη να χρησιμοποιηθει σε οποιαδηποτε συνταγη!Γευση τελεια.Ο,τι γλυκο εχω φτιαξει,δεν εχει καταλαβει κανεις διαφορα με ζαχαρη.Στον καφε επισης καμια διαφορα.Και πανω απ’ολα υγιεινή!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AlexKy
    5
    18 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για όσους δεν γνωρίζουν και μιας και το έχω ψάξει πολύ το θέμα με τη στέβια, έχει ως ακολούθως: Η στέβια σαν συστατικό είναι 300 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνη της γιατί θα πρέπει να βάλεις το 1/300 της κουταλιάς. Άρα από όλες τις στέβιες που έχουν αναγκαστικά κάποιο δεύτερο συστατικό για να μπορέσει να το καταναλώνει κανείς στο σπίτι του και όχι σε κάποιο εργαστήριο, εγώ προτιμώ τη συγκεκριμένη με την ερυθριτόλη (συστατικό που προέρχεται από φρούτα και λαχανικά). Τώρα όσον αφορά το 1:1, επειδή έχω πάρει και στέβια με ερυθριτόλη 1:3 και 1:2, να ξέρετε πως πρώτον δεν είναι ποτέ 2 και 3 φορές πιο γλυκές (άντε να είναι 1.5 στην καλύτερη) και επίσης αυτές πικρίζουν περισσότερο στον καφέ και αφήνουν κάτι σαν μεταλλική γεύση (σε εμένα τουλάχιστον).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mirin
    1
    5 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τραγικό προϊόν , χάλια γεύση χωρίς να είμαι κανένας που ψάχνει τη γεύση. Αυτό το προϊόν καταφέρνει να χαλάει την γεύση όπου μπει. Δεν έχω λόγια...μην το διανοηθείς!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikoliss2009
    2
    6 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν αξίζει!πίνω γλυκό καφέ 2.5 ζαχαρη και σκέφτηκα ότι μια κουταλιά στέβια είναι σαν 5 ζάχαρη, έβαλα μιση και βγήκε σχεδόν σκέτος!έκανα άλλο καφέ έβαλα 2.5 και ήταν το ίδιο γλυκός με τις 2.5 ζάχαρη!οπότε γι'αυτό δεν αξίζει!15€ το κιλο! Έλεος!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • greece-gus
    1
    9 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρόκειται για προϊόν εμπεριέχον πρωτίστως ερυθριτόλη και κατά ποσοστόν μόνο 0.5 % στέβια...το προϊόν τυγχάνει απαράδεκτο αφού χρησιμοποιεί ως σήμα τα φύλλα της στέβιας ενώ εμπεριέχει ελάχιστη ποσότητα...

    Από γλυκύτητα ,,,χάλια μαύρα...τρεις κουταλιές σε κούπα τσαιού και ακόμη είναι θεόπικρο το ρόφημα....δυστυχώς, σε μια χώρα όπου δεν εφαρμόζεται ο νόμος, επιτρέπεται στον καθένα να κυκλοφορεί ένα προϊόν με δήθεν τάχα σήμα κατατεθέν τα φύλλα στέβιας ενώ σου συσκευάζει ερυθριτόλη και μάλιστα σε τιμή αδικαιολόγητα υψηλή...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bks1924
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μακράν ότι καλύτερο,δε πικρίζει,τη χρησιμοποιείς σε μαγειρική ,αν ψαχτείς,μπορεί να βρεις και καλές τιμές σε s/m

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lewdy.ab
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παρα πολυ καλο προιον που κανει αυτο που υποσχεται: Μηδεν θερμιδες και αριστη υποκατασταση ζαχαρης. Δεν εχει καμια περιεργη μυρωδια ουτε αλλαζει τη γευση στον καφε οπως παραπλησια προιοντα.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • efiepan
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εκπληκτική στέβια, τις έχω δοκιμάσει όλες και είναι μακράν η καλύτερη !!!!!!!!!! είναι σαν ζάχαρη απλά στον παγωμένο καφέ αργεί να λιώσει

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandra2017
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή στέβια σε γλυκύτητα και συμπεριφορά στην κατασκευή γλυκών. Αντικαθιστά επάξια την ζάχαρη! Για κάποιον όμως σαν κι εμένα που φτιάχνει όλα του τα γλυκά με στέβια, η τιμή της είναι ασύμφορη μιας και είναι 1:1.

    • Αποτελεσματικότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    αν και ακριβο, ειναι το μονο που εχω δοκιμασει χωρις επιγευση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    χωρίς μεγάλη επιγευση , για τσάι και γαλλικό καλές

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αριστο προιόν και φθηνό !!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή δεν αλλοιώνει τη γευση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σχετικά ακριβό και δεν γλυκαίνει όσες κουταλιές και να βάλεις
    Δεν το πήρα ξανά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η καλύτερη σε γεύση με διαφορά. Αντικαθιστά την ζάχαρη χωρίς διαφορά στη γεύση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή η γεύση της. Δεν αφήνει την πίκραδα της στέβια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν αλλοιώνει καθόλου τη γεύση!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ καλή! Δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά με τη ζάχαρη!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η μόνη γνήσια και όσο πρέπει γευστική stevia!

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

258 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες