Coban GPS Tracker TK 104-B GSM / GPRS για Αυτοκίνητα / Φορτηγά / Σκάφη Αδιάβροχο
GPS Trackers

Coban GPS Tracker TK 104-B GSM / GPRS για Αυτοκίνητα / Φορτηγά / Σκάφη ΑδιάβροχοΚωδικός: 8333034

Αδιάβροχη συσκευή εντοπισμού κατάλληλη για σκάφη, μηχανές & αυτοκίνητα. Όταν το όχημα δεν κινείται, για εξοικονόμηση μπαταρίας, μπαίνει αυτόματα σε sleep mode. Η συσκευή...

Δες όλη την περιγραφή

Αδιάβροχη συσκευή εντοπισμού κατάλληλη για σκάφη, μηχανές & αυτοκίνητα. Όταν το όχημα δεν κινείται, για εξοικονόμηση μπαταρίας, μπαίνει αυτόματα σε sleep mode. Η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα με κραδασμό η με κίνηση. 

Μπορείτε να την παρακολουθείτε διαρκώς μέσω του διαδικτύου ή να μάθετε το στίγμα της κάνοντας μία κλήση στο νούμερο της...

Δες όλη την περιγραφή
139,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 139,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 140,00 €

  2. 139,00 €

Περιγραφή

Αδιάβροχη συσκευή εντοπισμού κατάλληλη για σκάφη, μηχανές & αυτοκίνητα. Όταν το όχημα δεν κινείται, για εξοικονόμηση μπαταρίας, μπαίνει αυτόματα σε sleep mode. Η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα με κραδασμό η με κίνηση. 

Μπορείτε να την παρακολουθείτε διαρκώς μέσω του διαδικτύου ή να μάθετε το στίγμα της κάνοντας μία κλήση στο νούμερο της κάρτας sim και η συσκευή θα σας στείλει ένα SMS με το link της διεύθυνσης που βρίσκεται.

Έχει καπάκι με ενσωματωμένο ισχυρό μαγνήτη για να προσαρμόζεται γερά και σταθερά σε κάθε όχημα με ασφάλεια. 

Έχει ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης και αισθητήρα κραδασμών που θα σας ειδοποιήσει για οποιαδήποτε μετακίνηση. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε ζωντανά τι γίνεται στον περιβάλλοντα χώρο. Μπορείτε επίσης να την παρακολουθείτε διαρκώς μέσω Web Platform. Ορίστε εσείς τα γεωγραφικά όρια καθώς και το όριο ταχύτητας που εσείς επιτρέπετε να κινείται και η συσκευή θα σας ειδοποιήσει όταν αυτά παραβιαστούν. Η συσκευή έχει ενσωματωμένες κεραίες Gps & Gsm, ωστόσο στη συσκευασία περιλαμβάνονται και εξωτερικές κεραίες για καλύτερα αποτελέσματα εντοπισμού σε δύσκολες συνθήκες. Διαθέτει ρυθμιζόμενη ευαισθησία κραδασμών & μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. 

Έχει ενσωματωμένη μπαταρία 6000 mah για να μπορεί να λειτουργεί περίπου έως 60 ήμερες με μία φόρτιση ή να είναι σε αναμονή μέχρι 12 μήνες όταν ρυθμιστεί σε sleep mode και να ενεργοποιηθεί όταν κουνηθεί. Θα εντοπίζετε άμεσα το αυτοκίνητο σας, την μηχανή και το σκάφος σας από ενδεχόμενη κλοπή ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να το σταματήσετε στέλνοντας απλά μία εντολή απο το κινητό σας τηλέφωνο.

Σχεδιασμένο και για μόνιμη εγκατάσταση, αφού τροφοδοτείται με ρεύμα από το ίδιο το όχημα, σε περίπτωση όμως που κοπεί η παροχή ρεύματος, το σύστημα εξακολουθεί και λειτουργεί κανονικά, καθώς διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Συσκευή GPS Tracker
  • 2 εξωτερικές κεραίες
  • Oικιακός φορτιστής μπαταρίας 220V
  • Φορτιστής αναπτήρα αυτοκινήτου 12V
  • Καλωδίωση extra (σύνδεση μπαταρίας 12-24V)
  • Ρελε ακινητοποίησης & SOS button

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μπαταρία: 3.7V 6000 mAh
  • Διαστάσεις: 94mm x 60mm x 38mm
  • Βάρος GPS Tracker: 300g
  • Quad band: 850/900/1800/1900 mhz
  • GSM/GPRS: sirf 3chip USA 340
  • GPS ευαισθησία: -159dBm
  • GPS ακρίβεια: 5m

Κατασκευαστής

Coban

Χαρακτηριστικά

Προτεινόμενη Χρήση
Αυτοκίνητα, Φορτηγά, Σκάφη
Αδιάβροχο
Ναι
Πρόσθετες Λειτουργίες
Εφαρμογή Κινητού, SIM Card
Μπαταρία
6000 mAh
Mini
Όχι
Συνδεσιμότητα
GSM, GPRS

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • george977
    4
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω την συγκεκριμένη συσκευή κάποιο χρονικό διάστημα και πιστεύω πως έχω σχηματίσει γνώμη για το πόσο καλή είναι. Σίγουρα στην τιμή αυτή είναι μια καλή επιλογή, η αυτονομία της είναι περίπου 3 με 4 βδομάδες.Στελνει συνέχεια μήνυμα για το που βρίσκεσαι, αν την καλέσεις στέλνει τοποθεσία,λειτουργει και χωρίς κεραίες, και γενικά είναι πάρα πολύ εύκολο να το κρύψεις.
    Τα αρνητικά είναι ότι η ανταπόκριση σε κραδασμό είναι χάλια, δεν έχει στείλει ποτέ μήνυμα για κάτι τέτοιο ακόμα και αν προσπαθώ να το κάνω για να δω την ανταπόκριση του. Για μένα το πιο μεγάλο αρνητικό είναι ότι δν υπάρχει επιλογή για απενεργοποιηση μέσω μηνύματος, οπότε είσαι στο αμαξι και όσο οδηγείς αυτό σου στέλνει μηνύματα για το που βρίσκεται το αμάξι σου. Καλό θα ήταν να υπάρχει μια τέτοια εντολή ωστε να μπορείς να το ενεργοποιείς και να το απενεργοποιεις οπότε εσύ θες δλδ οταν παρκάρεις πχ το αμάξι σου, η το όχημα που το χρησιμοποιείς. Αυτό έχει και αρνητικά γιατί στέλνει πολλά SMS χωρίς να υπάρχει λόγος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη