Hoover TWDH1400 011 Σκούπα Υγρών / Στερεών 1400W με Κάδο 21lt
Σκούπες Υγρών Στερεών

Hoover TWDH1400 011 Σκούπα Υγρών / Στερεών 1400W με Κάδο 21ltΚωδικός: 8385544

Σκούπα υγρών/στερεών TWDH1400 011 της εταιρείας Hoover, με χωρητικότητα 21 λίτρα. Είναι κατάλληλη για την απομάκρυνση ακαθαρσιών μεγαλύτερου μεγέθους, σε σχέση με αυτές που μπορεί να διαχειριστεί μία συμβατική ηλεκτρική σκούπα. Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να απορροφήσει ακαθαρσίες υγρής μορφής, εύκολα και γρήγορα και κυρίως χωρίς να...
Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά

  • Απορρόφηση Υγρών
  • Ισχύς: 1400W
  • Χωρητικότητα Κάδου: 21lt
149,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 149,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 149,00 €

Περιγραφή

Σκούπα υγρών/στερεών TWDH1400 011 της εταιρείας Hoover, με χωρητικότητα 21 λίτρα. Είναι κατάλληλη για την απομάκρυνση ακαθαρσιών μεγαλύτερου μεγέθους, σε σχέση με αυτές που μπορεί να διαχειριστεί μία συμβατική ηλεκτρική σκούπα. Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να απορροφήσει ακαθαρσίες υγρής μορφής, εύκολα και γρήγορα και κυρίως χωρίς να επιβαρυνθεί.
Είναι ιδανική για οικιακή χρήση ή και για μικρές επιχειρήσεις, και μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως την συμβατική σας ηλεκτρική σκούπα ή μπορείτε απλά να την χρησιμοποιείτε σε πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους ή ακόμα και να καθαρίσετε το αυτοκίνητο σας. Απομακρύνει ρύπους από όλους τους τύπους δαπέδου αλλά και από χαλιά. Η αποθήκευση των ξηρών και των υγρών ακαθαρσιών γίνεται σε ξεχωριστούς χώρους, ώστε να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και το άδειασμα της σκούπας σας να είναι εύκολο.

Χαρακτηριστικά

  • Απορρόφηση Υγρών
  • Ισχύς: 1400W
  • Χωρητικότητα Κάδου: 21lt

Χαρακτηριστικά

Απορρόφηση Υγρών
Ναι
για Πλύσιμο Χαλιών
Όχι
Ισχύς
1400 W
Χωρητικότητα Κάδου
21 lt
Ακτίνα Δράσης
8,5 m
Solo
Όχι
Χρώμα
Κόκκινο
Βάρος
4,2 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • routaz
    1
    17 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στον ούτε ένα χρόνο που την έχω, μου έχει ήδη χαλάσει το κοντάρι και έχει κάψει το μοτέρ….
    Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό… αλλά η αντιπροσωπία της Hoover Candy, γιατί είναι μαζί αυτές οι εταιρίες για κάποιο λόγο, έχουν το χειρότερο σέρβις και την πιο αδιάφορη συμπεριφορά στο να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους!!!

    Να σας πω μόνο ότι για το κοντάρι περίμενα πάνω από δύο μήνες για να μου το φέρουν, πρέπει να τους είχα πάρει 10-15 φορές τηλέφωνο και μόνο πώς να με κλείσουν κοιτούσαν και όχι να με εξυπηρετήσουν.

    Για το δε μοτέρ, πάλι ο ίδιος χρόνος αναμονής, μέχρι στιγμής γιατί ακόμα περιμένω.

    Ο τεχνικός τους μου δίνει ραντεβού να έρθει να παραλάβει την σκούπα και δεν έρχεται ποτέ, ούτε καν ειδοποιεί ότι δεν θα έρθει κι εγώ απλά περίμενα.

    Όταν μίλησα με τα κεντρικά της εταιρίας μου είπαν ότι θα μιλήσουν με τον τεχνικό αυτοί και θα με καλέσουν. Δύο φορές έγινε αυτό και τις δύο δεν με έχει καλέσει κανένας τους πίσω. Αρκέστηκαν να μου πουν την πρώτη φορά που δεν με κάλεσαν, όταν εγώ τους ξανά πήρα μετά από μέρες ότι απλά το ξεχάσανε… για την δεύτερη δεν ξέρω το λόγο, απλά περιμένω ακόμα..

    Δεν θα συνιστούσα σε κανέναν αυτό το προϊών.

    Και κάτι τελευταίο, στην διαφήμιση γράφει επαγγελματική σκούπα, για αυτό το μοντέλο. Η εταιρία λέει ότι είναι για οικιακή χρήση.

    Έχω μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που την αγόρασα.-

    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Μέγεθος κάδου
    • Απορροφητικότητα
    • Μέτριας δυσκολίας μεταφορά
    • Θορυβώδης
    • Ευκολία αποθήκευσης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)