MSI GeForce GT 710 2GB GDDR3 Κάρτα Γραφικών
Κάρτες Γραφικών

MSI GeForce GT 710 2GB GDDR3 Κάρτα Γραφικών Κωδικός: 8408579

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 2GB GDDR3, 64bit
  • PCI Express x16 2.0
  • Μέγιστη Ανάλυση 4096x2160 pixels
  • Μήκος κάρτας 146 mm
  • 1x DVI-D, 1x VGA, 1x HDMI 1.4
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 300 W

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αθόρυβη.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΔευ, 19 Αυγ - Παρ, 23 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 41,86 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 46,18 €

  2. 45,72 €

  3. 49,90 €

  4. 48,80 €

  5. 40,75 €

  6. 42,42 €

  7. 40,79 €

  8. 43,41 €

  9. 62,40 €

  10. 45,09 €

  11. 61,23 €

  12. 54,00 €

  13. 42,92 €

  14. 49,55 €

  15. 45,56 €

  16. 56,00 €

  17. 76,40 €

  18. 66,00 €

  19. 69,00 €

  20. 43,42 €

  21. 45,10 €

  22. 41,86 €

  23. 51,42 €

  24. 48,44 €

  25. 41,84 €

  26. 43,09 €

  27. 45,09 €

  28. 51,13 €

Περιγραφή

Η MSI GeForce GT 710 2GB GDDR3 είναι μια entry-level κάρτα γραφικών που απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν μια οικονομική λύση για βασικές γραφικές ανάγκες. 

Με την τεχνολογία GDDR3 μνήμης και χωρητικότητα 2GB, η κάρτα αυτή μπορεί να ανταποκριθεί σε καθημερινές εργασίες όπως περιήγηση στον ιστό, αναπαραγωγή βίντεο και εκτέλεση απλών γραφικών εφαρμογών. 

Η MSI είναι γνωστή για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της, και η GeForce GT 710 δεν αποτελεί εξαίρεση. Απόδοση και απόδοση, η κάρτα αυτή είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν απλή και αξιόπιστη λύση γραφικών για καθημερινή χρήση.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αθόρυβη.

GeForce Experience

Καταγράψτε και μοιραστείτε βίντεο, στιγμιότυπα οθόνης και ζωντανές ροές με τους φίλους σας. Διατηρήστε τα drivers σας ενημερωμένα και βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σας. Το GeForce Experience σας επιτρέπει να τα κάνετε όλα αυτά. Είναι ο απαραίτητος σύντροφος της κάρτας γραφικών GeForce που διαθέτετε.

Βασισμένη στην GeForce GT 710 GPU (GK208-203-B1) είναι χρονισμένη στα 954MHz και ενσωματώνει πολλές από τις νέες τεχνολογίες γραφικών της NVIDIA για casual gaming, πολυμέσα και εφαρμογές γραφείου.

Με 2GB μνήμης DDR3 (64-bit) στα 1600 MHz, καθώς και συμβατότητα με τα DirectX 12 API και OpenGL 4.5, απολαμβάνεις ψηφιακό περιεχόμενο και casual games με αψεγάδιαστα γραφικά.

Με εύρος διαύλου μνήμης 64-bit επιτυγχάνεται υψηλότερη απόδοση επειδή με απλά λόγια μπορεί να μεταφερθεί μεγαλύτερος όγκος δεδομένων (64 bits δεδομένων ανά κύκλο ρολογιού) από και προς τη μνήμη.

Τεχνολογία NVIDIA PureVideo HD Ο συνδυασμός επιτάχυνσης της αποκωδικοποίησης βίντεο υψηλής ευκρίνειας και μετέπειτα επεξεργασίας, η τεχνολογία NVIDIA PureVideo HD Technology παρέχει εκπληκτική καθαρότητα εικόνας, ομαλό βίντεο, ακριβή χρώματα και ακριβή κλιμάκωση εικόνας για ταινίες και βίντεο.

TrueHD και DTS-HD Audio Bitstreaming Η πλήρης υποστήριξη των προηγμένων πολυκάναλων κωδικοποιητών ήχου HD TrueHD και DTS-HD χωρίς απώλειες φέρνει τον πλούσιο ήχο της κύριας ηχογράφησης στο σαλόνι σας.

NVIDIA PhysX

Η πλήρης υποστήριξη της τεχνολογίας NVIDIA PhysX επιτρέπει μια εντελώς νέα κατηγορία φυσικής αλληλεπίδρασης παιχνιδιών για μια πιο δυναμική και ρεαλιστική εμπειρία.

NVIDIA Adaptive Vertical Sync

Το Adaptive Vertical Sync είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στις κάρτες γραφικών για να βελτιστοποιήσει την απόδοση των παιχνιδιών. Η κύρια λειτουργία του Adaptive Vertical Sync είναι να αντιμετωπίζει το πρόβλημα του "screen tearing" που συμβαίνει όταν ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης δεν ταιριάζει με τον ρυθμό ανανέωσης των καρέ του παιχνιδιού.

Το Adaptive Vertical Sync αυξάνει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης όταν ο υπολογιστής μπορεί να αποδώσει υψηλότερο αριθμό καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ τον μειώνει όταν η απόδοση του υπολογιστή είναι χαμηλότερη. Αυτό βοηθάει στην αποφυγή του screen tearing, διατηρώντας παράλληλα μια ομαλή απόδοση και αποφεύγοντας το "stuttering" ή την αισθητή μείωση της απόδοσης στα παιχνίδια.

NVIDIA FXAA

Το FXAA (Fast Approximate Anti-Aliasing) είναι μια τεχνική anti-aliasing που αναπτύχθηκε από τη Nvidia. Χρησιμοποιείται στη γραφική απεικόνιση των παιχνιδιών και των γραφικών εφαρμογών για να μειώσει την όραση των σκαλιών (jaggies) και των ανεπιθύμητων αιχμών (aliasing) στην οθόνη.

Η τεχνική FXAA λειτουργεί με αναλυτικό τρόπο, εφαρμόζοντας ένα φίλτρο επιτάχυνσης στην εικόνα για να μειώσει τις αιχμές και να προσφέρει μια πιο ομαλή και φυσική απεικόνιση. Αντί να χρησιμοποιεί υπολογιστικές ακριβείς μεθόδους, το FXAA εστιάζει στην ταχύτητα και την αποδοτικότητα, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε παιχνίδια και υπολογιστές με περιορισμένους πόρους.

Νέα χαρακτηριστικά

Χωρίς θόρυβο
  • Η μεγάλη ψύκτρα καλύπτει την περιοχή της GPU και της μνήμης.
  • Παρέχει το καλύτερο περιβάλλον για παιχνίδια και πολυμέσα.
Σχεδιασμός χαμηλού προφίλ
  • Ο σχεδιασμός χαμηλού προφίλ εξοικονομεί περισσότερους χώρους.
  • Ο χρήστης μπορεί να κατασκευάσει λεπτό ή μικρότερο σύστημα ευκολότερα.
Βοηθητικό πρόγραμμα υπερχρονισμού Afterburner
  • Υποστήριξη εγγραφής βίντεο στο παιχνίδι.
  • Υποστήριξη ασύρματου ελέγχου από φορητές συσκευές android/iOS.

Στερεοί πυκνωτές

  • 10 χρόνια εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας ζωής (υπό πλήρες φορτίο).
  • Χαμηλότερη θερμοκρασία και υψηλότερη απόδοση.

Κατασκευαστής

MSI

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
V809-2000R

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
Nvidia
Chipset Model
GeForce GT 710
Interface
PCI Express x16 2.0
Ταχύτητα Επεξεργαστή (Base Clock)
954 MHz
Μέγιστη Ανάλυση
4096x2160 pixels
Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας
Δεν Υποστηρίζει
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Low Profile, Παθητική Ψύξη
Τύπος
Απλής Χρήσης

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
2 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR3
Ταχύτητα Μνήμης
1600 MHz
Memory bus
64 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
1
Άλλα Ports
VGA (D-Sub), DVI-D
Dual Link DVI
Ναι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
300 W
Power Connectors
Δεν Διαθέτει

Διαστάσεις

Μήκος
146 mm
Ύψος
69 mm
Πάχος
19 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • badirontree
    1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    1/5
    γιατί απλά δεν υπάρχει πιο φτηνό μοντέλο για windows 11
    μοντέλο 2014 απλά χρυσάφι....

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos_Kal5126

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγοράστηκε για παλιό υπολογιστή δεκαετίας ώστε να μπορέσει να συνδεθεί με τηλεόραση μέσω καλωδίου Hdmi. Η αλήθεια είναι πως βελτίωσε αισθητά τη ποιότητα της εικόνας και δουλεύει σαφώς καλύτερα σε βίντεο υψηλής ανάλυσης στο youtube, πάντα σε σύγκριση με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που είχε ο υπολογιστής πριν. Σίγουρα δεν κάνει για σύγχρονα παιχνίδια και είναι ταυτόχρονα μειονέκτημα η μη ύπαρξη ψύκτρας, αλλά για 43 ευρώ που αγοράστηκε για μια μικρή αναβάθμιση παλιού υπολογιστή, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις θα κάνει άψογα τη δουλειά της.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimaris727
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για τους 3 μήνες που την χρησιμοποίησα ήταν μια αρκετά υποφορη εμπειρία αλλά όχι και άσχημη. Για πολύ ελαφρύ gaming όπως Minecraft, TF2 και αλλα παιχνίδια πριν το 2011 είναι οκ. Μην σκεφτείτε καν να την χρησιμοποιήσετε για κάτι πιο βαρύ από αυτά γιατί σέρνεται. Έχει επίσης παθητική ψυχτρα που νεμεν είναι αθόρυβη αλλά θα ζεσταθεί γρηγορα ειδικά σε ένα κουτί χωρίς πολύ airflow. Γενικά, οκ κάρτα για browsing και εργασία αλλά μην την πάρετε για gaming, editing, modeling η rendering

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Etis
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχω τη συγκεκριμένη κάρτα σχεδόν 2 χρόνια. Είναι εντάξει για αναβάθμιση παλιού υπολογιστή και κανονική χρήση (γραφείου, media consumption ,κ.τ.λ). Παιχνίδια τρέχει αλλά μέχρι εκεί. Μη περιμένετε επιδώσεις. Είναι για βασικό gaming σε low και mid settings με απλά οκ fps. Προσκοπικά την πήρα για να αναβαθμίσω το pc μου του 2013 χωρίς να δώσω πολλά χρήματα. Για να μπορεί απλά να παίζει rocket league(στα 40 fps περίπου, low settings),minecraft (120 fps με optifine) και αλλά όχι και τόσο απαιτητικά παιχνίδια που τα γραφικά του επεξεργαστή (intel i5 3330) δεν τα σηκώνανε πλέων. Με της σημερινές τιμές για gpu σίγουρα αξίζει να πάρετε κάτι άλλο αν το buget σας το επιτρέπει. Στα 130-150ευρώ μπορείτε να βρείτε πολύ ποιο δυνατές κάρτες γραφικών. Αλλά για 50ευρώ δεν είναι τόσο κακή.

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kyriakos Fotiadiis€
    5
    21 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν η κάρτα είναι μια χαρά και όντως αξίζει τα λεφτά της. Είναι μια κάρτα που κάνει ΜΟΝΟ 50€ τι περιμένετε να φτάσει τα 500fps ε όχι δεν θα τα φτάσει θα φτάσει τα 60 όμως με overclock στα high όλα τα γραφικά και 1080p ανάλυση. Εγώ το λέω μια χαρά για μια κάρτα με μόνο 50€. Παίζει όλα τα παιχνίδια απλά σε μερικά μην είστε και τόσο απαιτητικοί και τα βάζετε στα ultra. Επίσης ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω όταν σας χαλάνε τα 60fps. 60 και 100 ελάχιστες διαφορές το πρόβλημα θα ήταν αν ήταν 15-20 που και πάλι πολλοί δεν έχουν πρόβλημα. Δλδ σε ένα παιχνίδι σας έχω καταλάβει βάζετε όλα στα low και 360p για να πάει από 100fps στα 120 δλδ έλεος. Η κάρτα αξίζει την προτείνω ανεπιφύλακτα. Εγώ την έβαλα σε ένα pc με τροφοδοτικό 240w και είναι μια χαρά εδώ και 6 μήνες. Οπότε αυτό με το λιγότερο 300w τροφοδοτικό δεν ισχύει. 5 Αστέρια στην κάρτα!

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Fantom_7009
    1
    3 στους 68 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Βλέπω λοιπόν κάτι άτομα που λένε αξίζει τα λεφτά και ότι έχει κάπως καλά γραφικά αυτή η κάρτα δεν αξίζει ούτε 20ευρώ τα fps είναι πάρα πολύ χάλια καθώς fps fortnite ola low 40-60, gta 5 κάνει τη χάρη και πάει εως και high 30-40 οχι όμως online i gta rp, sea of thieves όλα low 30-20,lol στα normal πιάνει εως και 120+ me to zori,cs go όλα low 40-50 δεν αξίζει να την πάρετε για gaming μόνο για δουλειά

    • Μέγεθος
    • Απόδοση
    • Θορυβώδης
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • orionas21
    4
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για Zoom και Cisco WebEx είναι αρκετά καλή. Δεν την έχω δοκιμάσει σε παιχνίδια. Έχει τοποθετηθεί σε έναν παλιό υπολογιστή με και μαζί με έναν ssd και σηκώνει πολύ άνετα Office 2013 καθώς youtube 1080p και κάποιες ταινίες επίσης από plex 1080p/8Mbps και Netflix HD. Στην συσκευασία υπάρχουν και brackets για να τοποθετηθεί σε μικρότερα κουτιά.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tsiimpo
    5
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λοιπον, για ενα παλιο pc οπως το δικο μου ειναι ανασταση. Λογω των τιμων που επικρατουν τωρα στην αγορα δεν μπορω να φτιαξω ενα καινουργιο pc οποτε αναγκαστηκα να ψιλοφτιαξω αυτο. Με τους πιο καινουργιους drivers παιζει σχεδον ολα τα games σε 60fps 1080p (ολα low).
    CS:GO: 1080p (ola low) 60-70fps in game
    Dota 2: 1080p (ola low) 45-60fps
    Minecraft: 1080p 60-100+fps
    LoL: 60-100 fps
    osu!: 60-100 fps

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis_Papadopoulos1799
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οι κάρτα ειναι πολύ καλή για την τιμή της παίζει fortnite 720p 50fps pubg lite 60 fps lol 150fps csgo 60fps-100fps σε 720p μπορεί να παίξει και κάπως rp με 30-40 fps είναι μια φτηνή πολύ καλή κάρτα δεν την προτείνω για άτομα τα οποία θέλουν να παίζουν τα πιο καινούρια games διότι κυκλοφόρησε το 2014 είναι πάρα πολύ καλή λύση μπράβο στην NVIDIA αλλά θα προτεινα gt 1030 2gb αλλά όταν οι τιμές έρθουν στα λογικά τους!

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • superkostascoolyt
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Για τα λεφτα της μια χαρα ειναι και απο οσους ροτανε για φορτναειτ εχω να πω οτι επιασα τα 60fps no drop στα low και με λιγο fps boost

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimxdkld
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετρια καρτουλα δεν ειναι για πολλα πολλα αλλα αξιζει αν την θελετε για απλη χρηση και για ελαφρυ gaming τυπου LoL και GTAV αν και δεν θα το προτεινα γτ στο GTA ανεβαζει αρκετα μεγαλη θερμοκρασια 70βαθμους οποτε θελει προσοχη

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Απόδοση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • THodoris_Pantonoglou
    5
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ύστερα από 3 χρόνια χρήσης, η κάρτα συνεχίζει να λειτουργεί άψογα τόσο σε games (GTA V 45 fps, CS GO 60-80 fps, ETS2 35-49 fps, όλα στα low graphics και σε 768p), αλλά και σε καθημερινή χρήση του υπολογιστή. Για τα χρήματά της αξίζει στο 100%. Το μόνο αρνητικό είναι πως με overclock (Core +350, Memory +185) ανεβάζει πολύ υψηλές θερμοκρασίες (85-90 βαθμούς). Ωστόσο στο 2021 είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθει σε νέα games, οπότε αυτό που συνιστώ προσωπικά για low budget gaming, είναι να διαθέσετε κάποια χρήματα παραπάνω και να πάτε σε GT 1030 ή RX 550.
    Gta v: https://www.youtube.com/watch?v=XDgH_dSUuTQ
    ETS2: https://www.youtube.com/watch?v=L1KdEn56vD0
    CS GO: https://www.youtube.com/watch?v=T3x6xTp0sJk

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alex_nagasaki
    5
    3 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η κάρτα είναι τέλεια για τα λεφτά της. Το πιο σημαντικό.
    Λοιπόν την πήρα για την ώρα να κάνω την δουλειά μου μέχρι να παρω μια καλή.
    Gta 4 full γραφικά (60fps) οκ
    Gta 5 μέτρια γραφικά (50-60 fps) τελεια. Δουλεύει και full γραφικά αλλά στο δικό μου υπολογιστή κάπως σαν να ψηλό κολλάει
    ( I3 2100 3.1 ghz. 4ram και η gt710 2gb)
    Sims 3 full γραφικά απίστευτη εικόνα.
    Call of duty 2 επίσης απίστευτο. Εκτός από gta τα έπαιζα και χωρίς γραφικά αλλά τώρα αλλαξε η εμπειρία.
    Youtube 1080p μόνιμα ... ενώ πριν 720 . Φτάνει και 4κ απλά θέλει λίγο να φορτώσει στην αρχή και μετά κομπλέ. Αλλά 1440p με την μια.

    Αν θέλετε απλά να κάνετε την δουλειά σας αξίζει με χίλια. Αν θέλετε βαρύ gaming καλύτερα κάτι άλλο.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aggelosmots
    3
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την αγόρασα στα 40€ vfm. Αθόρυβη και χαμηλές θερμοκρασίες, παιχνίδια απλά όπως το Lol το παίζει ανετα και στα high 60fps και γενικά παλιότερα παιχνίδια γενιάς του ps3. Πιο καινούργια παιχνίδια μην περίμενετε να τρέξουν ομαλά αμα δεν ειναι στα τερμα low γραφικά, τα drivers την ανεβάζουν αρκετά οπότε είναι καλό να έχετε πάντα τα πιο καινούργια. Γενικότερα ειναι κάρτα για απλή χρήση, για να κάνει την δουλειά του κάποιος, γενικά μη περιμένετε πολλά από την κάρτα, δεν φτιάχτηκε για παιχνίδια

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xristopoulos23
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν άμα της θές για παλιά παιχνίδια σε παλιό υπολογιστή ας πούμε 2008 που έχω εγώ είναι κομπλέ pes2012 το παίζει Απροβληματηστα pes 2016 στα medium γραφικά το πάει καλά γενικά είναι για παιχνίδια 2013 και κάτω κάνα manager κάνα παλιό call of duty κάνα παλιό need for speed τέτοια πράγματα άντε και κάνα lol από τα καινούργια αλλά μέχρι εκεί αλλά για εμένα δεν αξίζει γτ στα 70 ευρώ παίζει η 1030 που σε κάποια σκρουτσομαγαζα έχει και 60 ευρώ

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikpar_005
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν έχω την κάρτα μερικούς μήνες, και την χρεισιμοποιοω γιατί η παλιά που είχα χάλασε και έπρεπε να μαζέψω χρήματα, έτσι ήθελα μια απλή κάρτα. Τραβάει μέτριο Video Editing και Photoshop, έκανα μια δοκιμη για μοντάζ σε 4Κ και ήταν έτσι κι έτσι αλλά δεν περιμένω περισότερα για την τιμή της. Δοκίμασα παιχνίδια επίση.

    GTA V(Low 720p 50fps)
    League Of Legends(Medium 1080p 90fps)
    Minecraft(Medium no shaders 60fps)

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anton_Haholidis
    1
    3 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Από την έναρξη windows εμφανίζει περίεργα χρώματα και σκιές και δε φεύγουν ποτέ. Από την εταιρία που το αγόρασα μου είπαν ότι χρειάζεται μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Εγώ έχω 500 watt και στην περιγραφή λένε για τουλάχιστον 300 watt, άρα είμαι εντάξει. Γιατί δε λένε στην περιγραφή για 600 watt;
    Δοκίμασα και με άλλη μητρική, αλλά το ίδιο. Δοκίμασα και διάφορους drivers, τίποτα. Δεν μπορώ όχι να παίξω παιχνίδια, ούτε να δω καθαρά την οθόνη. Την έβγαλα κι εγώ και την πέταξα.
    Κρίμα στα λεφτά που έδωσα.

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Απόδοση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kele13
    4
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η συγκεκριμένη κάρτα δεν προορίζεται για χρήστες που παίζουν AAA Games (Fortnite, PUBG,) , παίζει ικανοποιητικά τα παιχνίδια πριν του 2016 με περίπου 60-50 fps (MInecraft, CS:GO), για κάποιον που χρειάζεται ένα basic output για οικιακή χρήση είναι ότι πρέπει, εφόσον δεν θέλει extrenal power cable, είναι low-profile και χωράει άνετα σε ένα παλιό HP κουτί του 2008, σε θερμοκρασίες ενώ η κάρτα είναι σε idle έπιασε το πολύ 50 βαθμούς και σε gaming 68 βαθμούς max (έχω πάρα πολύ κακό air flow οπότε αν εσείς έχετε κουτί με καλό airflow να περιμένετε καλύτερα αποτελέσματα).

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lopase_Lera
    3
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν να ξέρετε πως η συγκεκριμένη κάρτα δεν είναι για gaming (κατά την γνώμη μου). Είναι πολυ καλή για την αναβάθμιση ενός παλιού συστήματος και κυρίως για δουλειές γραφείου. Βέβαια αν κάποιος δεν έχει απαίτησεις και παίζει ελαφριά games πχ(lol) εκεί ίσως τα πάει καλύτερα

    • Μέγεθος
    • Απόδοση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • John_Kaz
    3
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    λοιπόν,εξαρτάται πάντα η χρήση που θα κάνετε με αυτή την κάρτα....Για gaming δεν την συνιστώ εκτός αν παίζεται παιχνίδια τύπου csgo lol και τέτοια ελαφριά παιχνίδια.Ουσιαστικά κάνει κάτι καλύτερο από τα γραφικά του επεξεργαστή!

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • manolio87
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για πιο παλια παιχνιδια τυπου Mortal Kombat Pro Mame LoL κτλ ειναι ιδανικη , εγω την ειχα στο σαλονι για τετοια παιχνιδια οταν ερχοταν παρεα και πιο πολυ την ειχα απλα για ταινιες επειδη οπως προειπα το πισι το ειχα στο σαλονι και πιο πολυ για ταινιες.
    Μην περιμενει κανεις να παιξει PUBG και Fortnite με αυτην την καρτα δεν υπαρχει περιπτωση.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • RR66
    1
    13 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    φοβερη καρτα,την εχω 6 μηνες και εχω σκεφτει να αυτοκτονησω μονο 6 φορες.
    Δεν παιζω απαιτητικα παιχνιδια μονο league of legends και ακομα και εκει κολλαει...κολλαει σε σημειο να μην μπορω να φορεσω skin για θα εχει πιο πολλα effect και θα κολλαω ακομα χειροτερα.
    παρτε καλυτερα 15-16 freddo espresso παρα αυτο το πραγμα

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Απόδοση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Margiantas
    1
    4 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για 40 ευρω ειναι θηριο.Την εχω σε ενα συστημα με i3 2120 και 12gb ram ddr3 και τρεχει το pubg low με λιγα medium με 30 fps τα οποια ειναι ακρως ικανοποιητικα για τα λεφτα της.Για καποιον που την θελει για προσωρινη λυση την συστηνω ανεπιφυλακτα.Τελος για 4k χρειαζεται να συνδεθει με καλωδιο HDMI. Update: Μετά από έναν χρόνο εξαιτίας ενος driver update η κάρτα έγινε για τα σκουπίδια και χάσιμο χρημάτων. Ενώ άλλαξα επεξεργαστή (πήγα σε i5 2500k) το οποίο ανέβασε την απόδοσή συνέχισε να είναι για πέταμα.Το μόνο θετικό είναι πως πλέον αυτό το σύστημα δουλεύει ως TV στο σαλόνι και η κάρτα μου έδωσε την δυνατότητα να αξιοποιήσω την 4k λειτουργία της. Εάν θέλετε κάποια φθηνή κάρτα γραφικών πάρτε την gt 1030 ή εάν φτιάχνετε pc με πολύ χαμηλό budget πάρτε έναν Ryzen 3 3200g

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    • Απόδοση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών την εχω εναμιση χρόνο. Είναι πάρα πολυ καλή και αξίζει τα λευτά της για κάποιον που δεν θέλει να ξοδέψει πολλά λεφτά. Όμως τωρα τελευταια μου αρχίζει να κολλάει............ δηλαδη εκεί που έπαιζα με 50 fps f1 2018 ξαφνικά τα fps μου έπεσαν στα 21 και είχε πάρα πολυ stuttering! Παρόλα αυτά είναι εξαιρετική.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pete_Theo
    4
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    να ξερετε ειναι παρα πολυ δυνατη για 40 ευρο kαι καιει απλα 30 w ...το μονο πλην ειναι οτι σε tomb raider 2013 για 1 ωρα στα low επιασε 80 βαθμους(εχω κακο airflow) γενικα παντως αξιζει!
    το εβαλα σε:
    E7200 dual
    8 gb ddr2
    200w ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • cuh
    5
    10 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την εγκατεστησα σε ένα pc ενός φιλου μου για να παιζει Minecraft ,csgoκλπ ελαφρια πραγματα και το εκανε, οχι καλα αλλα παιζοντουσαν.Απλώς για να συνδέσετε μια οθόνη για καθημερινή χρήση, παρτε την τώρα δεν σας χρειάζεται τιποτα παραπανω.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimako1
    4
    3 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μην παραπλανιεστε απτο πορτοκαλι,η καρτα για τα λεφτα της ειναι διαμαντι,ετρεχε lineage 2 γεματο με κοσμο που τα παιζει οποιαδηποτε καρτα,καπου στο csgo αρχιζει να τα χανει,με τερμα κατω γραφικα,i3 8100 και 4 gb ram δεν παιζεται το παιχνιδι οποτε ψαξτε κατι γυρω στα 1030-1060 για τετοια

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • The_assassin_leon
    4
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η κάρτα αυτή είναι η πρώτη που πήρα και για να παίζεις ελαφριά παιχνίδια ότι πρέπει αλλά άμα θέλετε να παίζετε κανα pubg δεν την συστήνω γιατί κολλάει αρκετά κα έχει πολύ πεσμένα fps (όταν παίζει το pubg)

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • XMspeed80021
    5
    14 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Την έχω πάρει και την έβαλα σε σύστημα φτωχό με celeron 1150 και gigabyte H81 μητρική που το έχω για surf,κατεβάσματα άντε και κανένα βιντεάκι/web tv η ταινία για να βλέπω.
    Η Εικόνα στην τηλεόραση PHILIPS 43PUH4900 43'' LED 4K ULTRA HD που έχω το pc μου έχει βελτιωθεί πολύ περισσότερο από την προηγούμενη καρτούλα που είχα...
    Αν και οικονομική αξίζει!!!

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

403 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
George_Sardis

Καλημέρα σας! Έχω ένα pc με τα εξής χαρακτηριστικά:
AMD RYZEN 3 3200G ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ
16GB RAM
550W ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ
ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE B450M Και θέλω να βάλω 2η οθόνη γιατί δουλεύω Photoshop και Premier μοντάζ βίντεο και επεξεργασία εικόνας. Θέλω να ελαφρυνω λίγο τον επεξεργαστή (αν και δεν έχει θέμα) στα on board γραφικά του. Σηκώνει 2 οθόνες στα 1080p; Δεν με ενδιαφέρει το gaming, γιατί έτσι κι αλλιώς τα παίζει με την ενσωματωμένη.

theEuaggelosK

για να αναβαθμησω το pc μου να παρω τετια καρτα η να παρω καμια ssd η κατι τετιο

orionas21

και τα 2 θα είναι καλύτερα. Ανάλογα και πόσο παλιό είναι το pc και τι χρήση θέλεις να κάνεις

metaman1

Καλησπέρα, μπορεί να δώσει σήμα σε 3 οθόνες ταυτόχρονα?
Αρκετές GT710 παρόλο που έχουν 3 θύρες δεν υποστηρίζουν πάνω απο 2 οθόνες ταυτόχρονα.
Ευχαρριστώ!

Δες όλες τις ερωτήσεις (59)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες