Thrustmaster Accessory 599xx Evo 30 Wheel Add-on Alcantara Edition
Διάφορα Περιφερειακά Gaming

Thrustmaster Accessory 599xx Evo 30 Wheel Add-on Alcantara EditionΚωδικός: 8438215

Η Thrustmaster προσθέτει ενα πιστό αντίγραφο, του αγωνιστικού τιμονιού της Ferrari, στην συλλογή της. Το 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Edition, είναι η πρώτη τιμονιέρα 30cm που είναι...

Δες όλη την περιγραφή

Η Thrustmaster προσθέτει ενα πιστό αντίγραφο, του αγωνιστικού τιμονιού της Ferrari, στην συλλογή της. Το 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Edition, είναι η πρώτη τιμονιέρα 30cm που είναι κατασκευασμένη από το υλικό Alcantara. Αυτή η προσθήκη επιτρέπει στους παίχτες για ζήσουν την εμπειρία ενός μοναδικού τιμονιού, καλυμμένο με ένα υλικό υψηλής ποιότητας,...

Δες όλη την περιγραφή
226,68
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 226,68 €

Περιγραφή

Η Thrustmaster προσθέτει ενα πιστό αντίγραφο, του αγωνιστικού τιμονιού της Ferrari, στην συλλογή της. Το 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Edition, είναι η πρώτη τιμονιέρα 30cm που είναι κατασκευασμένη από το υλικό Alcantara. Αυτή η προσθήκη επιτρέπει στους παίχτες για ζήσουν την εμπειρία ενός μοναδικού τιμονιού, καλυμμένο με ένα υλικό υψηλής ποιότητας, που είναι αγαπημένο από επαγγελματίες οδηγούς αγώνων και οπαδών των αυτοκινήτων σε όλο το κόσμο.

Αυθεντικό υλικό Alcantara καλλύπτει την τιμονιέρα, κατασκευασμένο στο ίδιο εργοστάσιο Alcantara S.p.A, που κατασκευάζει το υλικό για πραγματικά ferrari οχήματα και είναι ραμμένο στο χέρι την τιμονιέρα με διάμετρο 30 εκατοστά. Το υλικό αυτό είναι μοναδικό και καινοτόμο, τόσο στο σχεδιασμό αλλά όσο και στην φυσική του αισθητική. Έχει ιδιότητες που κανένα άλλο υλικό δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι επιτυγχάνει.

Το κάλλυμα καλύπτει τη δομή του τροχού, η οποία είναι ίδια με τα πρότυπα των αυτοκινήτων, με διαμόρφωση πολυουρεθάνης και εσωτερική στεφάνη από ατσάλι. Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός υψηλών προδιαγραφών επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν στο μέγιστο κάθε αίσθηση οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων των επιδράσεων της Force Feedback, προσφέροντας παράλληλα μια μοναδική ευελιξία στην αφή και απαράμιλλη άνεση.

Κατασκευαστής

Thrustmaster

Χαρακτηριστικά

Κονσόλα
PC
Είδος
Add-On Τιμονιέρας

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Τιμοναρα απιστευτη δεν την αλλαζω...εκτος κι αν χρειαστει να βαλω της F1 το τιμονι....Σκεφτομαι για το Thrustmaster Rally Wheel Sparco R383 .Οταν δοκιμασω κι αυτο θα χω καλυτερη αποψη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Asteroulis
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπον , μετα απο χρονια εμπειριας θα γραψω αναλυτικα.

    Κατ'αρχας η αλκανταρα ειναι εκπληκτικη , ομως κατ'εμε πρεπει να οδηγειτε με γαντια για να μην γινει χαλια. Στο γυμνο χερι προκαλει πολυ ιδρωτα , ο οποιος με την οποια βρωμια εχει πανω το χερι μενει στο τιμονι και δεν βλεπεται μετα απο λιγο καιρο (καθαριζει ομως , μην απελπιζεστε). Αλλιως καθε φορα σχολαστικο πλυσιμο των χεριων πριν την οδηγηση.
    Στην ουσια τωρα Το τιμονι ειναι 8\10 ρεπλικα του κανονικου , και προσδιδει μια αγωνιστικη νοτα. 30εκατοστα , χορταινεις μεν , αλλα χανεις και λιγη λεπτομερεια απο το FFB σε σχεση με τα κλασσικα 28αρια τιμονια της thrustmaster λογω της αυξημενης αναγκης σε ροπη.
    Το Button layout ειναι το κλασσικο πολυ βολικο που εχουν και αρκετα απο τα υπολοιπα τιμονια ( 458 GTE , 28GT Leather) , το οποιο βρισκω πολυ βολικο κατα την διαρκεια του αγωνα με ολα τα κουμπια στις ακρες των δαχτυλων σου.
    Εν κατακλειδι . Για οποιον θελει να βιωσει την πολυτελεια της αλκανταρας ας το παρει. Για ολους τους αλλους να προτιμησουν το leather που ειναι και δερμα και 28αρι.

    Και hint για το πλυσιμο. Σε χλιαρο προς ζεστο σαπουνονερο βουταμε πανι με μικροινες , και με αυτο αρχιζουμε και τριβουμε εντονα την αλκανταρα. Δεν παθαινει τιποτα, και σιγα σιγα καθαριζει. Μετα που εχει καθαρισει και εχει ανασηκωθει το πελος του , καθαριζουμε με βρεγμενο πανι αντιστοιχα , και τελος τραβαμε την υγρασια με στεγνο. Απαραιτητα πρεπει να στεγνωσει καλα σε καθαρο αερα. Δεν χρησιμοποιουμε πιστολακι ή καλοριφερ γιατι θα χαλασει. Ιδανικα εχουμε βγαλει το button box για να αποφυγουμε οποιαδηποτε ζημια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    Έμπειρος χρήστης

    Το εχω 2 χρονια απιστευτη ποιοτητα και φοβερη αισθηση .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη