Quies Ωτοασπίδες Κεριού 4τμχ
Ωτοασπίδες

Quies Ωτοασπίδες Κεριού 4τμχ Κωδικός: 8757048

Ωτοασπίδες της εταιρείας Quies σε χρώμα, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από φυσικό κερί και προσαρμόζουν στο σχήμα του αυτιού, αποκτώντας γρήγορα τη θερμοκρασία του σώματος. Προστατεύουν τα αυτιά μειώνοντας ή ακόμη και εξαλείφοντας τα επίπεδα θορύβου από τους εξωτερικούς ήχους. Ταυτόχρονα, προλαμβάνουν τις επιπτώσεις στην ακοή από την έκθεση σε ήχους...
Δες όλη την περιγραφή

  • Υλικό: Κερί
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 1,56 €

Περιγραφή

Ωτοασπίδες της εταιρείας Quies σε χρώμα, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από φυσικό κερί και προσαρμόζουν στο σχήμα του αυτιού, αποκτώντας γρήγορα τη θερμοκρασία του σώματος. Προστατεύουν τα αυτιά μειώνοντας ή ακόμη και εξαλείφοντας τα επίπεδα θορύβου από τους εξωτερικούς ήχους. Ταυτόχρονα, προλαμβάνουν τις επιπτώσεις στην ακοή από την έκθεση σε ήχους υψηλής έντασης ή και μεγάλης διάρκειας, καθώς δεν απευθύνονται μόνο σε άτομα που αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα με τα αυτιά. Τέλος, μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων ύπνου που προξενούνται από συνθήκες έντονης φασαρίας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ηρεμίας.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Κερί
Παιδικές
Όχι
για Κολύμβηση
Όχι
με Κορδόνι
Όχι

Ποσότητα

Τεμάχια
4 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • patsis128

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι πολύ καλό προϊόν. Τις χρησιμοποιώ για τον ύπνο. Προσωπικά, χρειάστηκε να ενώσω τα δύο ζεύγη (4 τεμάχια) του κουτιού σε ένα ζεύγος (2 τεμάχια), διότι η ποσότητα του υλικού ήταν οριακά λιγότερη από αυτή που ταίριαζε στα αυτιά μου και δυσκολευόμουν να τις βγάλω το πρωί.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό προιόν. Θα το αγόραζα ξανά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

51 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες