GTI-1000W Inverter Καθαρού Ημιτόνου 1000W 24V Μονοφασικό
Inverters

GTI-1000W Inverter Καθαρού Ημιτόνου 1000W 24V ΜονοφασικόΚωδικός: 8822520

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ονομαστική Ισχύς 1000 W
  • Τάση Εισόδου 24 V
  • Μονοφασικό
Δες όλη την περιγραφή
159,99
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 159,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 159,99 €

Περιγραφή

Το GTI-1000W Inverter είναι ένας μετατροπέας ισχύος που μετατρέπει την εναλλασσόμενη ρευματοδοτούμενη (AC) ηλεκτρική ενέργεια σε συνεχή (DC) ενέργεια. Αυτός ο τύπος αντιστροφέα χρησιμοποιείται κυρίως για να μετατρέπει την ηλιακή ή αιολική ενέργεια, η οποία παράγεται σε μορφή DC, σε AC ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία οικιακών ή επαγγελματικών συσκευών.





Ένας Grid Tie Inverter είναι ένας μετατροπέας ρεύματος που μετατρέπει το συνεχές ρεύμα (DC) ηλεκτρικού ρεύματος σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) με δυνατότητα συγχρονισμού για τη διασύνδεση με μια γραμμή παροχής. Οι εφαρμογές του μετατρέπουν DC πηγές, όπως ηλιακούς συλλέκτες ή μικρές ανεμογεννήτριες σε εναλλασσόμενο για να συνδεθεί με το δίκτυο.

Κατοικίες και επιχειρήσεις που είναι διασυνδεδεμένες επιτρέπονται σε πολλές χώρες να πωλούν την ενέργειά τους στο δίκτυο. Η ηλεκτρική ενέργεια που τροφοδοτείται στο δίκτυο μπορεί να αντισταθμιστεί με διάφορους τρόπους.

Έχει μια ισχύ εξόδου 1000W, που το καθιστά κατάλληλο για μικρότερα ή μεσαίου μεγέθους φωτοβολταϊκά ή αιολικά συστήματα. Μπορεί να διαχειριστεί διάφορες φορτίσεις, όπως φωτιστικά, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές.

Προσφέρει υψηλή απόδοση με χαμηλή απώλεια ενέργειας κατά τη μετατροπή. Επίσης, διαθέτει προστασίες από υπερφόρτωση, βραχυκύκλωμα και υπερθέρμανση, προσφέροντας ασφάλεια και προστασία στο σύστημα.

Οι εγκαταστάσεις του GTI-1000W Inverter είναι συνήθως απλές και ευέλικτες, και μπορεί να συνδεθεί με εύκολο τρόπο σε ηλιακά ή αιολικά πάνελ, μπαταρίες αποθήκευσης ενέργειας ή το δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Καθαρού Ημιτόνου
Ονομαστική Ισχύς
1000 W
Ονομαστική Τάση Εισόδου
24 V
Παροχή Ρεύματος
Μονοφασικό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • 5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι πολύ καλό κάνει αυτό που λέει στην περιγραφή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
tsorbisti

Γειά σας,
Τι πάνελ χρειάζονται για τον συγκεκριμένο inverter;
Ποιο είναι το εύρος τάσης εισόδου και η ένταση σε Amper στην είσοδο του για τα φωτοβολταικά;
Ευχαριστώ

1525641827

Τα συγκεκριμένα ινβερτερ θέλουν μια τάση από 47ν που θα την κατεβάσουν μέχρι και 35 έως 25 ν και από ένταση πάνω από 25Α έως 32Α για να βγάλει το μέγιστο σε βαττ που δεν είναι άλλο από 900 σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως είναι καλύτερα να έχεις 3 πάνελ και πάνω από 1300 βαττ δέχονται τάση από 50ν max έως 22ν min

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)