Thermaltake Water 3.0 Riing RGB 240 Υδρόψυξη Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket 1200/115x
Υδρόψυξη

Thermaltake Water 3.0 Riing RGB 240 Υδρόψυξη Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket 1200/115xΚωδικός: 8925312

Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ενθουσιωδών, η Thermaltake κυκλοφορεί την πιο πρόσφατη σειρά Water 3.0 Riing RGB, έναν ψύκτη υγρού all-in-one χρωμάτων RGB με διπλούς ισχυρούς...

Δες όλη την περιγραφή

Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ενθουσιωδών, η Thermaltake κυκλοφορεί την πιο πρόσφατη σειρά Water 3.0 Riing RGB, έναν ψύκτη υγρού all-in-one χρωμάτων RGB με διπλούς ισχυρούς ανεμιστήρες υψηλής στατικής πίεσης 120 mm και έναν έξυπνο ελεγκτή ανεμιστήρα.

Δες όλη την περιγραφή
169,90
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 169,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 169,90 €

Περιγραφή

Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ενθουσιωδών, η Thermaltake κυκλοφορεί την πιο πρόσφατη σειρά Water 3.0 Riing RGB, έναν ψύκτη υγρού all-in-one χρωμάτων RGB με διπλούς ισχυρούς ανεμιστήρες υψηλής στατικής πίεσης 120 mm και έναν έξυπνο ελεγκτή ανεμιστήρα.

Smart Fan Controller

Ένας αυτόνομος ελεγκτής ανεμιστήρα μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ 5 λειτουργιών LED, συμπεριλαμβανομένων συμπαγών χρωμάτων κόκκινου, μπλε, λευκού, πράσινου ή απενεργοποιημένου και να εναλλάσσεται σε 256 χρώματα. Οι λειτουργίες αναπαραγωγής/παύσης επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν κύκλους χρωμάτων (το χρώμα παραμένει αμετάβλητο ακόμα και μετά την απενεργοποίηση ή την επανεκκίνηση του υπολογιστή) με τις επιλογές ελέγχου ταχύτητας να μειώνουν ακόμη περισσότερο τον θόρυβο από τα δάχτυλά σας.

Ανεμιστήρες

Οι κυκλικοί πολύχρωμοι ανεμιστήρες ψυγείου RGB 120mm με σχεδιασμό υψηλής στατικής πίεσης, που παράγουν εντυπωσιακή απόδοση ψύξης.

Ψυγείο υψηλής απόδοσης

Ειδικά σχεδιασμένο ψυγείο μεγάλης επιφάνειας 240 mm όχι μόνο διπλασιάζει την επιφάνεια ψύξης, αλλά υποστηρίζει και ανεμιστήρες έως και 4 x 120 mm για πρόσθετη απαγωγή θερμότητας.

Ανθεκτικό καλώδιο και μπλοκ υψηλής απόδοσης

Η πλάκα βάσης από χαλκό υψηλής απόδοσης επιταχύνει τη θερμική αγωγιμότητα. Επιπλέον, το προγεμισμένο ψυκτικό μειώνει τυχόν καταπόνηση από την ταλαιπωρία αναπλήρωσης υγρών.

Αντλία

Η υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη αντλία επιτρέπει τη μέγιστη ποσότητα κυκλοφορίας νερού, διατηρώντας τη χάλκινη πλάκα συνεχώς δροσερή. Ο σωλήνας χαμηλής εξάτμισης μειώνει αποτελεσματικά την απώλεια ψυκτικού. Επομένως, δεν απαιτείται ούτε απαιτείται επαναπλήρωση.

Κατασκευαστής

Thermaltake

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Socket
1150/1151/1155/1156, 1366, 2011, 2011-3, AM2/AM2+, AM3/AM3+, FM1/FM2/FM2+, 1200
Μέγεθος Ψυγείου
Διπλού Ανεμιστήρα
Διάσταση Ανεμιστήρα
120 mm
Χρώμα
Μαύρο
Φωτισμός
RGB

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στροφές Ανεμιστήρα
1500 rpm
Επίπεδα Θορύβου Ανεμιστήρα (Full Load)
26,4 dB
Ροή Αέρα
40,6 cfm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
    • Αποτελεσματική ψύξη
    • Τοποθέτηση
    • Αθόρυβη
    • Όγκος ψυγείου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη