Mares Ρολόι Κατάδυσης Smart Apnea 424153 Black/ Orange
Καταδυτικά Ρολόγια

Mares Ρολόι Κατάδυσης Smart Apnea 424153 Black/ OrangeΚωδικός: 9200201

Το καταδυτικό ρολόι Mares Smart Apnea αποτελεί ένα νέο υπολογιστή χειρός για ελeύθερους δύτες αλλά και λάτρεις των θαλάσσιων sports.

Δες όλη την περιγραφή

Το καταδυτικό ρολόι Mares Smart Apnea αποτελεί ένα νέο υπολογιστή χειρός για ελeύθερους δύτες αλλά και λάτρεις των θαλάσσιων sports.

Δες όλη την περιγραφή
287,95
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 287,95 €

Περιγραφή

Το καταδυτικό ρολόι Mares Smart Apnea αποτελεί ένα νέο υπολογιστή χειρός για ελeύθερους δύτες αλλά και λάτρεις των θαλάσσιων sports.

Ελαφρύ με συμπαγές σχήμα & μεγάλη οθόνη

Πρόκειται για ένα computer πολύ εύκολο στη χρήση και διαθέτει βελτιωμένο λογισμικό και δύο κουμπιά χειρισμού. Παρέχει άμεση πληροφόρηση για το βάθος, διάρκεια βουτιάς, θερμοκρασία νερού, ταχύτητα ανάδυσης και κατάδυσης. Επιπλέον, μία πολύ σημαντική λειτουργία είναι πως ο χρόνος αποκατάστασης είναι συνεχώς ορατός κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στην επιφάνεια για τον σχεδιασμό μιας ασφαλούς κατάδυσης.

Λειτουργίες

  • Αδιαβροχοποίηση έως 150 m
  • Μπαταρία λιθίου
  • Ένδειξη ισχύς μπαταρίας
  • Σχεδιασμός λειτουργίας
  • Επιλογή μονάδων μέτρησης
  • Μηδενισμός εναπομείναντος αζώτου
  • Δυνατότητα απενεργοποίησης ήχου
  • Εξαίρεση ανεξέλεγκτης ανόδου
  • Δείκτης ρυθμού ανόδου
  • Ρύθμιση υψομέτρου
  • Ρύθμιση για γλυκό ή αλμυρό νερό
  • Οθόνη LCD, ανθεκτική στις γρατζουνιές

Χαρακτηριστικά

Χρήση
Ελεύθερη Κατάδυση, Scuba Diving

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • kostas_seretis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Δυστυχώς μετά από 1.5 χρόνο σταμάτησε να μετράει, δείχνει μόνο την ώρα. Μου ζήτησαν 80 με 100 ευρώ να το στείλουν ιταλια για φτιαξιμο. Αρνήθηκα πιστεύω δεν αξίζει και θα το έχω μόνο για να βλέπω την ώρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • marios52
    3
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το δίνω 3 αστέρια γιατί πιστεύω ότι είναι ακριβό για την ποιότητα που δίνει... Το έχω από το 2015 και φέτος τα παίξε... Αρχικά από το πρώτο 6μηνο χάλασε το ηχεία κι του για τις υπενθυμίσεις.. Μετά άρχισε να χαλάει το φωτάκι του, όπου έως φέτος άρχισαν να χαλάνε οι ενδείξεις του.. Ούτε η αντιπροσωπεία δεν το έφτιαχνε.. Έπρεπε να το στείλει Ιταλία με δικά μου έξοδα.. Μια χρονοβόρα και καθόλου οικονομικη διαδικασία.. Οπότε πήρα suunto d4f

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panos_fotoglou
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω δυόμισι χρόνια με πάνω από 200 βουτιές, παρά πολύ ευχαριστημένος, η αλλαγή μπαταρίας έγινε στα 2 χρονιά. Το ψάρεμα μου μέχρι 15 μέτρα με αρκετές βουτιές την κάθε φορά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos_Dimopoulos83
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ερασιτεχνική χρήση για ελεύθερη κατάδυση μέχρι 15μ. Εξαιρετικό, εύχρηστο, με πολύ καλή αυτόματη λειτουργία και άνω του μετρίου ποιότητα κατασκευής.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • andreasgaliatsatos
    5
    40 στους 40 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δοκιμασμένο σε πάνω από 40 βουτιές. Μέχρι στιγμής λειτουργεί άψογα.
    Ενημέρωση 13/3/2018: Με πάνω από 600 βουτιές, δεν έχει καταλάβει τίποτα, με την ίδια μπαταρία. Με όλες τις λειτουργίες του αυτόματα, σε συντροφεύει ιδανικά σε ελευθερη κατάδυση και ψαροντούφεκο.
    Ενημέρωση 3/3/2019: 1100+ βουτιές. Λειτουργεί άψογα, χωρίς αλλαγή μπαταρίας. Δεν χρειάζεται να πατήσεις κανένα κουμπί πριν ξεκινήσεις κατάδυση. Και αφού βγεις από το νερό επανέρχεται μόνο του στην οθόνη ώρας μετά από μισή ώρα περίπου. Εν ολίγοις, αν δεν έχεις λόγο, και θες μόνο να σε ακολουθεί στις βουτιές, κυριολεκτικά δεν χρειάζεται να πατάς κανένα κουμπί μετά από το αρχικό σεταρισμα.
    Ενημέρωση Απριλίου 2019: Ενώ βρισκόμουν σε βουτιά, η οθόνη έσβησε, χωρίς όμως να δω προειδοποίηση προηγουμένως. Μισή ώρα μετά την έξοδο απο το νερό, επανενεργοποιηθηκε χωρίς να κάνω κάτι και είχε ένδειξη χαμηλής μπαταριας. Το έστειλα στον αντιπρόσωπο για αλλαγή μπαταρίας, o-ring και τεστ στεγανοτητας. Σε δύο μέρες μου επεστραφει σαν καινουριο.
    Ενημέρωση Αυγούστου 2020: Από την τελευταία ενημέρωση έχουν γίνει τουλάχιστον άλλες 1000+ βουτιές. Πλήρως αξιοπιστο, μηδέν προβλήματα.
    Eνήμερωση Δεκεμβρίου 2021: Aλλαγή μπαταρίας και έλεγχος στον αντιπρόσωπο πάλι. Ολα καλά. Να πω μόνο ότι εδώ και χρόνια, δεν πειράζω καθόλου κουμπιά και το χρησιμοποιώ μόνο για ελευθερη κατάδυση. Κυριολεκτικά δεν πειράζω κανένα κουμπί. Με την πρώτη βουτιά μπαινει σε λειτουργία ελευθερης κατάδυσης και μετράει μόνο του χρόνους κατάδυσης, αναδυσης, επιφάνειας. Δεν χρησιμοποιώ καμία άλλη λειτουργία του και του έχω απενεργοποιήσει όλους τους ήχους.
    Ενημέρωση Ιουλίου 2022: +500 βουτιές, κανένα πρόβλημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
andreasgaliatsatos

Είτε εσύ μπορείς να την αλλάξεις είτε κάποιος ειδικός. Προσωπικά , την αλλάζω στον αντιπρόσωπο, ο οποίος κάνει και τεστ στεγανότητας αφού βέβαια αλλάξει και o-rings.

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)