Nektar Midi Keyboard Impact με 61 Πλήκτρα σε Μαύρο Χρώμα
Midi Εξοπλισμός Υπολογιστή

Nektar Midi Keyboard Impact με 61 Πλήκτρα σε Μαύρο ΧρώμαΚωδικός: 9503325

Μεγαλύτερος έλεγχος. Μεγαλύτερη Δημιουργικότητα. LX61+

To Impact LX61+ USB MIDI controller είναι εξοπλισμένο με πολλές δυνατότητες για «έξυπνο» έλεγχο και παρέχει ισχυρή λειτουργικότητα που δέν...

Δες όλη την περιγραφή

Μεγαλύτερος έλεγχος. Μεγαλύτερη Δημιουργικότητα. LX61+

To Impact LX61+ USB MIDI controller είναι εξοπλισμένο με πολλές δυνατότητες για «έξυπνο» έλεγχο και παρέχει ισχυρή λειτουργικότητα που δέν συναντάται ακόμα και σε πιό ολοκληρωμένους controllers. Ονειρευτήκατε ποτέ έναν controller που συνδέεται αυτόματα στο DAW σας? Το Ιmpact LX+ κάνει ακριβώς αυτό!

H...

Δες όλη την περιγραφή
179,99
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 175,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    180,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    180,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    175,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    179,99 €

  5. 193,00 €

  6. 180,00 €

  7. 180,00 €

Περιγραφή

Μεγαλύτερος έλεγχος. Μεγαλύτερη Δημιουργικότητα. LX61+

To Impact LX61+ USB MIDI controller είναι εξοπλισμένο με πολλές δυνατότητες για «έξυπνο» έλεγχο και παρέχει ισχυρή λειτουργικότητα που δέν συναντάται ακόμα και σε πιό ολοκληρωμένους controllers. Ονειρευτήκατε ποτέ έναν controller που συνδέεται αυτόματα στο DAW σας? Το Ιmpact LX+ κάνει ακριβώς αυτό!

H Nektar DAW ενσωμάτωση είναι ειδικά προσαρμοσμένη για τα: Bitwig, Cubase, Digital Performer, FL Studio, GarageBand, Logic, Nuendo, Reaper, Reason, Sonar και Studio One, και κάνει το LX+ να ξεπερνάει τις συνηθισμένες λειτουργίες που προσφέρει ένα USB MIDI controller keyboard. Με το Impact LX+ , η δουλειά γίνεται για εσάς έτσι ώστε να μπορέσετε να αφοσιωθείτε στην δημιουργία και μόνο.

Διαθέτει κλαβιέ 61 πλήρους μεγέθους, ημι-βαρυκεντρισμένων πλήκτρων με ευαισθησία δυναμικής (velocity sensitive) , 4 καμπύλες απόκρισης δυναμικής και 3 σταθερές, pitch-bend/modulation wheel,δύο έγχρωμα κουμπιά για αλλαγή οκτάβων (-3/+4 οκτάβες) και ειδικά transpose κουμπιά που δίνουν την επιλογή για μετατόπιση εώς και +/-12 ημιτόνια.

Πάρτε τον απόλυτο έλεγχο του μίκτη σας με το LX61+. Με την επιλογή “Mixer”, οι 8 πρώτοι LX+ faders ελέγχουν 8 κανάλια του DAW μίκτη , και ο 9ος fader το κανάλι στο οποίιο βρίσκεστε οποιαδήποτε στιγμή. Τα κουμπιά κάτω απο τους faders ελέγχουν τις επιλογές “solo” ,“mute” και ”pan”. Με την επιλογή “Instrument”,μπορείτε να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους οργάνων όταν έχετε επιλέξει ένα instrument track στο DAW σας, αυτόματα, και με το κουμπί “page” σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ “default” και “user” settings.

Με το Impact LX61+, το controller keyboard γίνεται μέρος του συστήματος σας, παρέχοντας την δημιουργική άνεση να συνθέτετε και να παίζετε δίχως να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε συνέχεια το ποντίκι όταν είστε στη μέση της σύλληψης μια ιδέας.

Ως μία χαμηλής ισχύος συσκευή USB, το Impact LX61+ λειτουργεί με όλες τις συσκευές USB που διαθέτουν συμβατό MIDI driver. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις των Windows από XP και άνω, Apple OS X 10.5 και άνω συν Linux (εφόσον το πακέτο USB MIDI driver έχει εγκατασταθεί).

Επισης μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το Impact LX61+ controller σας σε ένα Apple iPad χρησιμοποιώντας το προαιρετικό kit σύνδεσης USB κάμερας του iPad (προαιρετικό). Φυσικά το Impact LX61+ τροφοδοτείται από το iPad, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει για όσο χρονικό διάστημα το iPad σας παραμένει φορτισμένο.

Κατασκευαστής

Nektar

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
LX61+
Είδος
Midi Keyboard
Αριθμός Πλήκτρων
61
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • gkouran
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το εργαλείο τα σπάει, είναι φανταστική η αίσθηση των πλήκτρων, τα PAD (πάνω δεξιά) δεν υπάρχουν είναι σούπερ ευαίσθητα και ανάλογη του «χτυπήματος» είναι η ένταση.
    Κάτι που συμβαίνει και με τα πλήκτρα τα οποία δεν είναι ημιβαρυκεντρισμένα, αλλά έχουν μια σοβαρότητα. Η όλη κατασκευή δεν βγάζει τίποτα ψεύτικο, ίσα ίσα, θυμίζει πολύ πιο ακριβές μάρκες,
    Τα προγράμματα που το συνοδεύουν είναι αξιοπρεπέστατα και σου δίνουν ένα μεγάλο εύρος ελευθέριας αφού υπάρχει περιορισμός στα όργανα/ήχους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, και είναι λογικό γιατί η έκδοση που το συνοδεύει είναι η 8 Track.
    Κάποια πράγματα για να μην την πατήσεις.
    ΔΕΝ είναι αρμόνιο, δεν μπορεί να παίξει σαν stand alone, και όχι δεν παίρνει μπαταρίες και ηχεία έτσι απλά.
    Απαιτείται σύνδεση με υπολογιστή / iPad / mac αφού από εκεί θα του «καρφώσετε» ότι όργανο επιθυμείς, θα του φτιάξεις τα sequences, τα tracks ή ότι άλλο επιθυμείς.
    Η συσκευασία σου παρέχει εκτός από την κυρίως συσκευή, ένα καλώδιο USB, ένα απλό εγχειρίδιο και τους απαραίτητους κωδικούς για να κάνεις registration στα προγράμματα που χρειάζεται προκειμένου να «παίξει».

    Οι ρυθμίσεις που μπορεί κάποιος να κάνει είναι απεριόριστες και το εννοώ, αν ξέρεις τι θέλεις, με αυτό το μαραφέτι μπορείς να το κάνεις.
    Το πρόγραμμα που το συνοδεύει δεν αποτελεί δέσμευση, αφού στο διαδίκτυο υπάρχουν ένα σωρό δωρεάν και αξιοπρεπέστατα προγράμματα που κάνουν παρόμοια δουλειά.

    αν ψάχνεις ένα MΙDI για να φτιάξεις μουσική, ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ !!!

    αν πάλι θέλεις να ξεκινήσεις τώρα με το Music editing πιστεύω ότι 140 – 150 euro δεν είναι και ένα ποσό να το κλαις αν δε σου βγει… (εξάλλου υπάρχουν τόσα tutorials στο YouTube που θα σου λύσουν όλες τις απορίες σου.)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Τάκης Κ.
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω κοντά 3 χρόνια,τιμιοτάτο midi.Πριν το αγοράσω τσέκαρα πάρα πολλά πως είναι τα πλήκτρα τους σε αίσθηση και νομίζω ήταν το καλύτερο απο όσα δοκίμασα που παρά ήταν πλαστικά/ψεύτικα (Σε αυτό το εύρος τιμής πάντα).Μη φανταστείτε κάτι ακραίο,αλλά νομίζω ότι καλύτερο μπορείτε να αγοράσετε σε μιντάκι πολλών πλήκτρων σε αυτά τα χρήματα.

    • Απόκριση
    • Συνδεσιμότητα
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Απόκριση
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Συνδεσιμότητα
    • Υποστήριξη λογισμικού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Πλήθος θυρών

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

21 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)