Bosch Twin
Υαλοκαθαριστήρες Αυτοκινήτου

Bosch Twin Κωδικός: 9886854

Υαλοκαθαριστήρες Twin της εταιρείας Bosch, κατάλληλοι για το μπροστινό παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Συμβατοί με οχήματα που διαθέτουν διάσταση υαλοκαθαριστήρα οδηγού 600mm ​και διάσταση υαλοκαθαριστήρα συνοδηγού 600mm. Η αντικατάσταση ενός φθαρμένου υαλοκαθαριστήρα είναι απαραίτητη καθώς εξασφαλίζει καλύτερη ορατότητα κατά την οδήγηση με βροχή. Συνήθως οι...
Δες όλη την περιγραφή

30,50
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 30,50 €

Περιγραφή

Υαλοκαθαριστήρες Twin της εταιρείας Bosch, κατάλληλοι για το μπροστινό παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Συμβατοί με οχήματα που διαθέτουν διάσταση υαλοκαθαριστήρα οδηγού 600mm ​και διάσταση υαλοκαθαριστήρα συνοδηγού 600mm. Η αντικατάσταση ενός φθαρμένου υαλοκαθαριστήρα είναι απαραίτητη καθώς εξασφαλίζει καλύτερη ορατότητα κατά την οδήγηση με βροχή. Συνήθως οι μεγαλύτεροι εχθροί των υαλοκαθαριστήρων είναι η ζέστη, ο ήλιος αλλά και η αραιή τους χρήση η οποία επιδεινώνει την κατάσταση και επιταχύνει τη φθορά τους. Μερικά από τα σημάδια που προειδοποιούν τον οδηγό για άμεση αντικατάσταση είναι ο ήχος που δημιουργούν κατά την χρήση τους, αλλά και οι γραμμές νερού που εμφανίζονται στο παρμπρίζ από το ημιτελές σάρωμα.

• Tips: Αντικαταστήστε τους προληπτικα άνα 30.000χλμ ή ανά 6 μήνες μετά το καλοκαίρι.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
3397118309

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σετ Μπροστινοί
Διάσταση Οδηγού
600 mm
Διάσταση Συνοδηγού
600 mm

Συμβατότητα

Ford
Express
Renault
Express
Chevrolet
Express

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες