Denim on denim: Φόρεσε την νέα τάση που συνδυάζει τζιν με τζιν!

Στην καρδιά του φθινοπώρου μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το jean πρωταγωνιστεί ως η απόλυτη ενδυματολογική “στολή” που όλες μας αγαπάμε να φοράμε σε καθημερινή βάση, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κι αυτό καθόλου τυχαία καθώς μόλις εντοπίσεις το ντένιμ παντελόνι που θα κολακέψει το σωματότυπο σου πολύ δύσκολα το αποχωρίζεσαι. Ένα τόσο βασικό ρούχο που μπορεί να μεταμορφωθεί από casual σε night-out επιλογή, αλλάζοντας μόνο μερικά αξεσουάρ, σου κάνει ξεκάθαρα πιο εύκολη τη ζωή. 

Με αυτά τα δεδομένα το ντένιμ ξανασυστήνεται φέτος και μας θυμίζει πόσο πολύ αγαπά να συνδυάζεται με ασορτί επιλογές. Δηλαδή, το τζιν παντελόνι με τζιν πουκάμισο και η τζιν φούστα με τζιν τζάκετ και τζιν πουκάμισο από μέσα. Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό για να καταλάβεις λίγο καλύτερα την τάση. Αν και είμαι σίγουρη ότι την έχεις δει ήδη στα περιοδικά, στα site μόδας, στα social media, στο δρόμο! 

Μερικοί βασικοί κανόνες σχετικά με την ντένιμ-με-ντένιμ τάση είναι ότι θέλει μια μίνιμαλ προσέγγιση κι αυτό ξεκάθαρα για να αποφύγεις τα στιλιστικά ατοπήματα. Σε ένα look  2 ντένιμ κομμάτια αρκούν για να προσεγγίσεις την τάση.

Επίσης βασικό, είναι προτιμότερο να περιοριστείς στα τζιν ρούχα και να αποφύγεις τα τζιν αξεσουάρ όπως ζώνη, τσάντα ή παπούτσια. Μια τέτοια επιλογή θα κάνει το look να φαίνεται πολύ επιτηδευμένο.

Όσον αφορά στους χρωματικούς συνδυασμούς, στα τζιν έχεις άπειρες επιλογές. Η τελική επιλογή εξαρτάται από το πόσο πολύ σου αρέσει να πειραματίζεσαι και μπορείς να υποστηρίξεις τις ανατροπές. 

Αν προτιμάς ένα πιο “clean cut” στιλ , τότε ένα τζιν παντελόνι με ένα τζιν πουκάμισο, σε περίπου ίδια μπλε απόχρωση, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.


Lee παντελόνι

Lee πουκάμισο

G-Star Raw πουκάμισο

Διαφορετικά μπορείς να φορέσεις ένα λευκό ή γκρι τζιν παντελόνι, με indigo μπλε τζιν πουκάμισο και μαύρο τζιν τζάκετ. Μια τριχρωμία που αν την υποστηρίξεις σωστά , μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ ενδιαφέροντα στιλιστικά μονοπάτια. 


Hugo Boss

Staff Ashley

Levi’s

Αν πάλι ψάχνεις έναν εκρηκτικό τζιν συνδυασμό τότε δεν έχεις παρά να συνδυάσεις ένα λευκό κι ένα μαύρο ντένιμ ρούχο. Με πολύ προσεκτικά επιλεγμένα αξεσουάρ μπορείς να κάνεις πολλά βλέμματα να στραφούν επάνω σου για τους σωστούς λόγους.


Only μπουφάν

Guess παντελόνι

Funky Buddha πουκάμισο

Για μια πιο INSTAGRAM-ική εμφάνιση μπορείς να επενδύσεις σε μια μίντι ή μακριά τζιν φούστα και να τη σετάρεις με ένα τζιν κορσέ - μόνο του ή με ένα πουκάμισο ή t-shirt από μέσα - κι ένα φαρδύ τζιν τζάκετ από πάνω. Τολμηρό σαν σκέψη αλλά αν δέσουν μεταξύ τους σωστά τότε η συνταγή είναι για δέκα με τόνο!


Guess φούστα

Kendall + Kylie crop top

Q2 μπουφάν

Όποιο τζιν δρόμο κι αν ακολουθήσεις από τις παραπάνω προτάσεις να θυμάσαι ένα πράγμα, μη ξεφεύγεις πολύ από το προσωπικό σου στιλ, υιοθέτησε την τάση μέχρι εκεί που νιώθεις άνετα κι ότι είσαι 101% ο εαυτός σου! Όταν φοράς τζιν επιβάλλεται να είσαι ο εαυτός σου!


Φωτογραφία streetstyle: Launchmetrics Spotlight

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.cy. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της

Συγγραφέας

Δημοσιογράφος, enterpreneur & πιστή στο minimal chic. Διαβάζω, ταξιδεύω, δημιουργώ και επιστρέφω πάντα στα 2 σκυλάκια μου. Η μόδα είναι το νέο wellness! Let's dress up & be well!