Μαύρα γυναικεία μποτάκια: το απόλυτο must-have του χειμώνα!

Αν υπάρχει ένα fashion item στο οποίο αξίζει να επενδύεις κάθε σεζόν αυτό είναι τα μαύρα μποτάκια. Δεν υπάρχει πιο άνετο, ευπροσάρμοστο, πρακτικό αλλά και στιλάτο αξεσουάρ που να δένει τέλεια με κάθε πιθανό συνδυασμό και να φοριέται με την ίδια άνεση κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας. 

Με τα παραπάνω δεδομένα είναι ωραίο να ξεκινήσεις να “χτίζεις” κι εσύ (σιγά-σιγά) τη δική σου συλλογή. Ένα ζευγάρι πιο βραδινό, ένα καθημερινό, ένα με άνετο τακούνι, ένα με κορδόνια, ένα με ύψος στο γόνατο κι ένα ankle, ένα με τρακτερωτή σόλα κι ένα πιο διαχρονικό με λάστιχο στο πλάι και ύψος μέχρι τον αστράγαλο. Έτσι θα έχεις μια ολοκληρωμένη collection, ακριβώς πάνω στα γούστα σου.




Maria Mare

Ugg

Sante


Migato
Favela
Parex

Ένας επιπλέον λόγος που αξίζει να κάνει add στο basket σου ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ζευγάρι μαύρα μποτάκια είναι το γεγονός ότι δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Ειδικά τα πιο διαχρονικά σχέδια όπως τα αρβυλάκια με κορδόνι, τις μπότες ιππασίας και τα ankle μποτάκια με το λάστιχο στο πλάι, δε βαριέσαι ποτέ να τα φοράς. 



Dr Martens

Tamaris

Guess

Όμως, ακόμη κι αν έχεις ένα πιο “της σεζόν” σχέδιο όπως μποτάκια με kitten heels, με τετράγωνα τακούνια ή μυτερή άκρη και πάλι δε χρειάζεται να ανησυχείς. Η μόδα κύκλους κάνει και ακόμη κι αν κάποια στιγμή δείχνουν “εκτός εποχής” δεν αργεί η σεζόν που επιστρέφουν ξανά δυναμικά στο προσκήνιο.


Hispanitas

Carrano

Tamaris

Επίσης, σκέψου τους ατελείωτους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με αυτά. Με φούστες και φορέματα σε κάθε πιθανό μήκος, από το πιο κοντό μέχρι το πιο μακρύ. Με τζιν παντελόνια αλλά και καλοραμμένα κοστούμια. Με ψηλόμεσες παντελόνες και βερμούδες. Τα μαύρα μποτάκια στην φλατ ή με τακούνι εκδοχή τους μπορούν να σταθούν επάξια στο ύψος και τις απαιτήσεις των περιστάσεων.

Κάτι άλλο που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου είναι ότι η συγκεκριμένη επιλογή φοριέται για σχεδόν 5-6 μήνες το χρόνο. Από το φθινόπωρο έως τα μέσα της Άνοιξης. Η απόσβεση γίνεται σίγουρα στην επένδυση που θα κάνεις, είτε αυτή είναι μικρή ή μεγάλη.

Τέλος, είναι παντός καιρού! Με βροχή, με κρύο αλλά και με ήλιο, τα μαύρα μποτάκια δεν χάνουν με τίποτα τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο. Τα ευχαριστιέσαι και σε συνοδεύουν σε κάθε μικρή ή μεγάλη σου βόλτα με την ίδια άνεση και το ίδιο κομψό και διακριτικά επιβλητικό τους στιλ.

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.cy. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της

Συγγραφέας

Δημοσιογράφος, enterpreneur & πιστή στο minimal chic. Διαβάζω, ταξιδεύω, δημιουργώ και επιστρέφω πάντα στα 2 σκυλάκια μου. Η μόδα είναι το νέο wellness! Let's dress up & be well!