Western Digital My Cloud Home NAS Tower 4TB HDD
File Servers / NAS

Western Digital My Cloud Home NAS Tower 4TB HDDΚωδικός: 13095145

Η ολοκαίνουρια συσκευή αποθήκευσης My Cloud Home συνδέεται απευθείας στον δρομολογητή Wi-Fi στο σπίτι, ώστε να μπορείτε εύκολα να αποθηκεύετε, να οργανώνετε και να ελέγχετε όλο το ψηφιακό σας...

Δες όλη την περιγραφή

Η ολοκαίνουρια συσκευή αποθήκευσης My Cloud Home συνδέεται απευθείας στον δρομολογητή Wi-Fi στο σπίτι, ώστε να μπορείτε εύκολα να αποθηκεύετε, να οργανώνετε και να ελέγχετε όλο το ψηφιακό σας περιεχόμενο σε ένα μόνο μέρος, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε αυτό από οπουδήποτε.

Δες όλη την περιγραφή
167,25
ΠαράδοσηΤρί, 08 Οκτ - Δευ, 14 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 166,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 207,00 €

  2. 197,50 €

  3. 197,97 €

  4. 195,85 €

  5. 181,80 €

  6. 217,62 €

  7. 196,63 €

  8. 171,21 €

  9. 211,00 €

  10. 213,42 €

  11. 199,42 €

  12. 167,69 €

  13. 227,75 €

  14. 167,25 €

  15. 209,69 €

  16. 235,40 €

  17. 189,94 €

  18. 338,97 €

  19. 188,62 €

  20. 195,32 €

  21. 203,00 €

  22. 182,00 €

  23. 253,57 €

  24. 281,24 €

  25. 166,99 €

  26. 171,20 €

  27. 329,65 €

Περιγραφή

Η ολοκαίνουρια συσκευή αποθήκευσης My Cloud Home συνδέεται απευθείας στον δρομολογητή Wi-Fi στο σπίτι, ώστε να μπορείτε εύκολα να αποθηκεύετε, να οργανώνετε και να ελέγχετε όλο το ψηφιακό σας περιεχόμενο σε ένα μόνο μέρος, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε αυτό από οπουδήποτε.

Χαρακτηριστικά

Ένα κεντρικό σημείο για την αποθήκευση και την οργάνωση όλων των αρχείων
Επαρκής χώρος για όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία από όλα τα τηλέφωνα, τις ταμπλέτες, τους υπολογιστές και τις συσκευές εξωτερικής αποθήκευσης, σε ένα σημείο στο σπίτι σας. Απλώς συνδέστε το στον ασύρματο δρομολογητή σας και χρησιμοποιήστε το smartphone σας για τη ρύθμιση. Δεν απαιτείται υπολογιστής. Χωρίς μηνιαία χρέωση.

Πρόσβαση στα αρχεία από οπουδήποτε
Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή My Cloud Home για φορητές ή επιτραπέζιες συσκευές ή τον ιστότοπο MyCloud.com για να ανεβάσετε, να δείτε και να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις και να αναπαράγετε βίντεο που έχετε αποθηκεύσει στη συσκευή My Cloud Home από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο.

Συγχρονισμοσ επιτραπεζιου υπολογιστη
Κρατήστε τους αγαπημένους σας φακέλους από το PC ή το Mac σας σε συνεχή συγχρονισμό με τη συσκευή My Cloud Home.

Ομαλη αναπαραγωγη βιντεο οπουδηποτε
Μπορείτε να προβάλετε τα προσωπικά σας βίντεο παντού, σε οποιαδήποτε συσκευή, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My Cloud Home για φορητές και επιτραπέζιες συσκευές, ή από τη διεύθυνση MyCloud.com.

Αναζήτηση για εύκολη εύρεση περιεχομένου
Βρείτε γρήγορα φωτογραφίες, βίντεο, ταινίες και έγγραφα χρησιμοποιώντας την εύχρηστη αναζήτηση της εφαρμογής My Cloud Home για φορητές ή επιτραπέζιες συσκευές, ή από τον ιστότοπο MyCloud.com.

Ξεχωριστός, ιδιωτικός χώρος για κάθε χρήστη
Προσκαλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας να δημιουργήσουν ξεχωριστούς λογαριασμούς. Κάθε άτομο που προσκαλείτε μπορεί να ρυθμίσει τον δικό του προσωπικό χώρο στη συσκευή, στον οποίο θα έχει μόνο εκείνο πρόσβαση. Ο καθένας έχει δυνατότητα διαχείρισης, πρόσβασης και κοινής χρήσης του περιεχομένου όπως θέλει.

Προσάρμοσέ το όπως θέλεις
Σχεδίασε τη δική σου συσκευή My Cloud™ Home ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις σου, με δυνατότητα λήψης υπηρεσιών όπως Dropbox™ ή Google Drive, συμβατότητα με smart ηχεία όπως τα Sonos και υποστήριξη υπηρεσιών αναπαραγωγής βίντεο με συνεχή ροή, όπως Google Chromecast και Plex Media Server™.

Κάντε λήψη του Cloud λογαριασμού σας για να διατηρείτε τα πάντα σε ένα μέρος
Αποθηκεύστε τα πάντα σε ένα μέρος, ακόμη και το περιεχόμενο των αγαπημένων σας λογαριασμών cloud. Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία σας από λογαριασμούς cloud, όπως το Dropbox™, το Box, το Google Drive, το Facebook και πολλά άλλα, κατεβαίνουν αυτόματα στη συσκευή My Cloud Home.

Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για όλους τους υπολογιστές PC και Mac που έχετε στο σπίτι σας
Η συσκευή My Cloud Home έχει τεράστια χωρητικότητα και συνδέεται στο δίκτυό σας ασύρματα, δημιουργώντας αντίγραφο ασφαλείας για κάθε υπολογιστή του σπιτιού σας σε ένα κεντρικό μέρος. Λειτουργεί απρόσκοπτα με το λογισμικό Windows Backup και το Time Machine.

Προστασία μέσω κωδικού πρόσβασης
Βοηθήστε ώστε να είναι όλο σας το υλικό μακριά από αδιάκριτα βλέμματα δημιουργώντας έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας στο My Cloud Home, μαζί με έναν κωδικό εισόδου ή αναγνωριστικό αφής για την εφαρμογή κινητών My Cloud Home.

Κατασκευαστής

Western Digital

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Form Factor
Tower

Διαστάσεις

Ύψος
175,5 mm
Πλάτος
53 mm
Βάθος
140 mm

Αποθήκευση

Θέσεις Σκληρών Δίσκων
1 Bays
Υποστηριζόμενοι Δίσκοι
HDD
Χωρητικότητα
4 TB
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας
SATA III (6 Gbit/s)
Raid
Basic
Πρόσθετα
Backup Server, Cloud Server, File Server, Media Server

Συνδεσιμότητα

Ethernet
1 Port
Συνδέσεις
USB 3.0

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • jasynan92

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αναγκάστηκα να προχωρήσω σε αυτή την αγορά επειδή είχα το προηγούμενο σκληρό δίσκο mycloud και πλέον η Western Digital δεν υποστήριζε τις ενημερώσεις του και δεν μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω εκτός σπιτιού. Μόνο στο τοπικό δίκτυο ήταν ενεργός. Παρόλα αυτά ο καινούριος σκληρός είναι πιο γρήγορος με καλύτερο λογισμικό και βελτιωμένο application στο smartphone. Είναι σχετικά αθόρυβος οπότε τον συστήνω. Εγώ τον είχα αγοράσει 183€ και κατά τη γνώμη μου είναι όσο πρέπει. Ούτε φθηνός ούτε ακριβός.

    • Εύκολη εγκατάσταση
    • Αθόρυβος
    • Ταχύτητα απόκρισης
    • Αντοχή
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών/ ρυθμίσεων
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Λογισμικό διαχείρισης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_Vazouras3473
    2
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Να πω ότι έχασε την μάσκα των αρχείων μία ημέρα;
    Να πω ότι δεν μπορείς να "τραβήξεις" τα αρχεία σου με USB;
    Μέτριο προς... επικίνδυνο.

    • Εύκολη εγκατάσταση
    • Αθόρυβος
    • Αντοχή
    • Ταχύτητα απόκρισης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μικρό πλήθος λειτουργιών/ ρυθμίσεων
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Λογισμικό διαχείρισης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos_poutsikis
    1
    4 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παιδια οκ το μηχανημα καλουτσικο αλλα αν θελετε να βλεπετε στην τηλεοραση σας φωτογραφιες και βιντεο μηνννννν το παρε τε ποτε. Εχω στελει πολλες φορες στους ανθρωπους μυνηματα για να φτιαξουν μια εφαρμογη για android tv και με εχουν γραψει να μην πω που... Απαραδεκτο να μην υπαρχει εφαρμογη για android tv ενω ο ανταγωνισμος εχει δλδ η synology

    • Αθόρυβος
    • Αντοχή
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Μικρό πλήθος λειτουργιών/ ρυθμίσεων
    • Ταχύτητα απόκρισης
    • Λογισμικό διαχείρισης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kianopogon
    3
    20 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δυστηχώς όχι αυτό που περίμενα η western digital καταστρέφει τα προίόντα της γενιά με γενιά, μην το πάρετε αν θέλετε τοπικό Nas για το τοπικό δίκτυο, αυτός ο δίσκος ειναι αποκλειστηκά φτιαγμένος για cloud τροποοιήσεις, δεν έχει webpage για να το ρυθμίσεις πχ ip κτλ δεν μπορεις να κάνεις τίποτα το βλέπεις μόνο μέσα από app που κατεβάζεις στο desktop ή κινητό για να τον βλέπεις από απουδήποτε στο κόσμο έχεις πρόσβαση internet με λίγα λόγια ένα προσωπικό δικό σου cloud πράγμα που έκαναν και τα προηγούμενα μοντέλα της WD, σου δίνει μόνο ένα τοπικό share που το ονομάζει puiblic δεν μπορείς να το αλλάξεις ή να φτιάξεις άλλο τοπικό share με δικαιώματα και όχι μόνο αυτό το usb που έχει όταν συνδέεις ένα δίσκο δεν το βλέπει ξεχωριστά, το μόνο που σε αφήνει είναι να κάνεις import τα δεδομένα του usb δίσκου στο Nas

    Update: Εντέλει τον χρησιμοποιώ έτσι όπως πρέπει να χρησιμοποιείται δηλαδή για τη δημιουργία του προσωπικού σου cloud αποκλειστικά για τα αλμπουμ φωτογραφειών και βίντεο σου, και τη δουλειά την κάνει άριστα, ίσωσ καλύτερα απο οποιαδήποτε Nas στην αγορά, απλά όποιος θέλει άλλα ή παραπάνω πράγματα δεν του κάνει, αν το θέλει για να φτιάξει εύκολα και γρήγορα το δικό του cloud για τα άλμπουμ του είναι the best, Μόλις κατεβάσεις την εφαρμογή από τη WD και κάνεις εγκατάσταση με το email σου και password εμφανίζεται ένα δικτυακός δίσκος στο pc που μπορείς να κάνεις copy ότι φωτογραφείες ή βίντεο από τον υπολογιστή σου σε αυτό ή ακόμα ποιο γρήγορα μπορείς να κολήσεις πάνω του ένα δίσκο usb ή στικάκι με φωτό και να τις κάνεις import πολύ γρήγορα στο nas, μπορεί να συνδεθεί με τα social network (facebook/instagram) και να τραβάει τις φώτο από εκεί επίσης υπάρχει application σε κινητό (ios/android) και μπορείς να το διαχειρίζεσαι από εκεί να προσθέτεις-βλέπεις τις φωτογραφίες σου, το πού ωραίο είναι ότι αυτόματα σου τοποθετεί τις φωτογραφίες χρονολογικά από μόνο του και μπορείς να βλέπεις τα άλμπουμ χρονολογικά και να μεταπηδάς σε όποια ημερομηνία θες από οπουδήποτε στο κόσμο (αρκεί να έχεις internet φυσικά)

    • Αθόρυβος
    • Αντοχή
    • Εύκολη εγκατάσταση
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Λογισμικό διαχείρισης
    • Ταχύτητα απόκρισης
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών/ ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Εύκολη εγκατάσταση
    • Αθόρυβος
    • Μικρό πλήθος λειτουργιών/ ρυθμίσεων
    • Ταχύτητα απόκρισης
    • Αντοχή
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Λογισμικό διαχείρισης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εύκολη εγκατάσταση
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών/ ρυθμίσεων
    • Αθόρυβος
    • Ταχύτητα απόκρισης
    • Αντοχή
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

38 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
amanos1981

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να δημιουργήσουμε 2 και 3 λογαριασμούς όπου θα το χρησιμοποιούν άλλα άτομα και να είναι κλειδωμένα.

ArisLA

Με εναν αρκετα παλαιότερα που έχω, γινοταν αλλα με καμία δυνατότητα για κοινη χρήση μεταξυ λογαριασμών. Δλδ παντελως αποκομμένα. Για εναν network drive καπως περιεργο. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο

ArisLA

Ο σκληρός των 4TB είναι ενσωματωμένος ή πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά;

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

Western Digital My Cloud Home NAS Tower 4TB HDDWestern Digital My Cloud Home NAS Tower 4TB HDDWestern Digital My Cloud Home NAS Tower 2TB HDDWestern Digital My Cloud Home NAS Tower 2TB HDDWestern Digital My Cloud EX2 Ultra NAS Tower με 2 θέσεις για HDDWestern Digital My Cloud EX2 Ultra NAS Tower με 2 θέσεις για HDDSynology Diskstation DS223J NAS Tower 64TB HDD/SSDSynology Diskstation DS223J NAS Tower 64TB HDD/SSDSynology DiskStation DS124 NAS για ένα HDD/SSDSynology DiskStation DS124 NAS για ένα HDD/SSD
από 166,99 €από 161,13 €από 177,15 €από 197,96 €από 158,40 €
ΚατασκευαστήςWestern DigitalWestern DigitalWestern DigitalSynologySynology
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Θέσεις Σκληρών Δίσκων1 Bays1 Bays2 Bays2 Bays1 Bays
Περισσότερα χαρακτηριστικά