LG PF50KS Projector Full HD Λάμπας LED με Ενσωματωμένα Ηχεία Λευκός
Projectors

LG PF50KS Projector Full HD Λάμπας LED με Ενσωματωμένα Ηχεία Λευκός Κωδικός: 17620840

LG Home Cinema projector PF50KS με ανάλυση Full HD (1080p) και διαγώνιο εικόνας που κυμαίνεται στο εύρος 25 - 100". Το μέγεθος αυτό εξαρτάται από την απόσταση που έχει τοποθετηθεί ο projector σε σχέση με την επιφάνεια προβολής. Το throw ratio ή η αναλογία απόστασης προβολής υποδηλώνει το πλάτος της εικόνας που παράγει ο προβολέας όταν τοποθετηθεί σε...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρήση: Home Cinema
  • Επίπεδο Θορύβου: 24dB
  • Ισχύς Λάμπας: 65W
  • Διάρκεια Ζωής Λάμπας (Μέγιστη): 30000hrs
  • Συνδεσιμότητα: Analog Audio, Bluetooth, Ethernet, HDMI, USB
  • Ενσωματωμένα Ηχεία
  • Βάρος: 1.9kg

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καθαρή εικόνα.

ΠαράδοσηΔευ, 19 Αυγ - Παρ, 06 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 502,67 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 459,08 €

  2. 457,00 €

  3. 502,67 €

  4. 520,29 €

Περιγραφή

LG Home Cinema projector PF50KS με ανάλυση Full HD (1080p) και διαγώνιο εικόνας που κυμαίνεται στο εύρος 25 - 100". Το μέγεθος αυτό εξαρτάται από την απόσταση που έχει τοποθετηθεί ο projector σε σχέση με την επιφάνεια προβολής. Το throw ratio ή η αναλογία απόστασης προβολής υποδηλώνει το πλάτος της εικόνας που παράγει ο προβολέας όταν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένη απόσταση από την οθόνη. Για παράδειγμα throw ratio 1.3:1 σημαίνει ότι η εικόνα θα έχει 1 μέτρο πλάτος όταν ο προβολέας είναι τοποθετημένος σε απόσταση 1.3 μέτρων από την οθόνη.

Η τεχνολογία προβολής είναι ο τρόπος με τον οποίο το φως της λάμπας του projector μετατρέπεται σε εικόνα για να προβληθεί μέσω του φακού σε μία επιφάνεια. Ο συγκεκριμένος είναι DLP (DMD) τεχνολογίας και η λάμπα του είναι τύπου LED, η οποία έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αλλά μικρότερη φωτεινότητα από τις απλές λάμπες, με καλή όμως απόδοση χρωμάτων.
Η συγκεκριμένη τεχνολογία παίρνει το όνομά της από τα αρχικά των λέξεων Digital Light Processing, πρόκειται για την πιο διαδεδομένη τεχνολογία προβολής και υπάρχουν projector με ένα ή τρία DLP chip. Η εικόνα δημιουργείται όταν το φως της λάμπας του projector περάσει από έναν περιστρεφόμενο χρωματιστό δίσκο και ανακλαστεί από ένα chip που διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες μικροσκοπικούς καθρέφτες καθένας από τους οποίους αντιστοιχεί σε ένα pixel. Το chip αυτό ονομάζεται DMD (Digital Micromirror Device). Είναι κατάλληλοι για χώρους με αρκετό φωτισμό, όπως σχολικές αίθουσες ή αίθουσες συνεδριάσεων και έχουν καλή απόδοση χρωμάτων.

Η φωτεινότητα και η αντίθεση, ή αλλιώς ο λόγος αντίθεσης, είναι δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά τα οποία λαμβάνονται υπόψη, σε συνδυασμό με την απόσταση προβολής και την μέγιστη διαγώνιο που θέλετε να πετύχετε, για την επιλογή ενός projector. Ο συγκεκριμένος έχει φωτεινότητα 600 Lumens και αντίθεση 100000:1.
Η αντίθεση δηλώνει τη διαφορά ανάμεσα στο πιο σκοτεινό και στο πιο φωτεινό μέρος μιας εικόνας και αποτελεί δείκτη ποιότητα της εικόνας. Η εικόνα που προβάλλει ένας projector με χαμηλό λόγο αντίθεσης φαίνεται ξεθωριασμένη και επίπεδη. Αντίθετα, με έναν υψηλό λόγο αντίθεσης φαίνεται πιο ρεαλιστική και με μεγαλύτερο «βάθος».
Η φωτεινότητα δηλώνει το πόσο φως μπορεί να αποδώσει ο projector σε συγκεκριμένο μέγεθος επιφάνειας. Ο γενικός κανόνας προτείνει οι πιο "φωτεινοί" projectors να προτιμούνται σε χώρους με αρκετό φως ή αρκετές πηγές φωτός, ενώ οι "σκοτεινοί" να προτιμούνται σε σκοτεινούς χώρους.

Είναι εξοπλισμένος με Ethernet άρα μπορείτε να συνδεθείτε ενσύρματα στο τοπικό σας δίκτυο και να παρακoλουθήσετε διαδικτυακά κάποιο πρόγραμμα ή να κατεβάσετε ενημερώσεις λογισμικού. Η ασύρματη σύνδεση Bluetooth σας επιτρέπει να συνδέσετε συσκευές που έχουν την ίδια τεχνολογία όπως για παράδειγμα το κινητό σας τηλέφωνο.

  • Χρήση: Home Cinema
  • Επίπεδο Θορύβου: 24dB
  • Ισχύς Λάμπας: 65W
  • Διάρκεια Ζωής Λάμπας (Μέγιστη): 30000hrs
  • Συνδεσιμότητα: Analog Audio, Bluetooth, Ethernet, HDMI, USB
  • Ενσωματωμένα Ηχεία
  • Βάρος: 1.9kg

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καθαρή εικόνα.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Tεχνολογία Προβολής
DLP (DMD)
Τύπος Λάμπας
LED
Φωτεινότητα
600 Lumens
Αναπαραγωγή 3D
Όχι
Μέγεθος Εικόνας
25 - 100 "
Φυσική Ανάλυση (Native Resolution)
1920 x 1080
Μέγιστη Ανάλυση
1920 x 1080
Αντίθεση
100000 :1
Ισχύς Λάμπας
65 W
Διάρκεια Ζωής Λάμπας (Μέγιστη)
30000 hrs

Χαρακτηριστικά Προβολής

Throw Ratio
1,4 :1
Απόσταση Προβολής
-

Γενικά Χαρακτηριστικά

Wi-Fi (Built-In)
Όχι
Ενσωματωμένα Ηχεία
Ναι
Συνδεσιμότητα
Analog Audio, Bluetooth, Ethernet, HDMI, USB
Χρήση
Home Cinema
Επίπεδο Θορύβου
24 dB
Βάρος
1,9 kg
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Thanos_Athanasopoulos
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    I don't remember how many years I have had it, I think around 5. It plays every day since I bought it, averaging 1.5 hours per day, as I have replaced the TV with it. It is incredible, has amazing picture with vibrant colors and many image settings, and it works optimally with little to no light. I watch HD movies and series that are streamed via DLNA from a Raspberry Pi with a large external hard drive without any problem, both through WiFi and cable depending on where I place it each time. I also have another Raspberry Pi with emulators that I connect to it via HDMI and it plays flawlessly as well. It is small compared to almost everything else on the market, but with these specs, it is the best VFM small and durable projector. It can be quickly placed wherever you want with a stand, providing flexibility as it is not bulky and also it is visually very attractive. It has a battery that lasts an average of 1 to 1.5 hours. Regarding sound it has an internal speaker but I have built a bluetooth Raspberry receiver with connected speakers, so the projector connects to it wirelessly and provides better sound while I can control it through the projectors remote control without issue. If there were 15 stars, I would give it.

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Αντοχή
    • Zoom
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • egm
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλός προβολέας FHD για τα λεφτά του με ικανοποιητική εικόνα, Αυτό που με ξένισε και ενόχλησε είναι οτι έχει παλαιό LG WebOs και δεν φαίνεται να παίρνει αναβάθμιση. Όποτε ξεχάστε Airplay και τα συναφή.

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Αθόρυβος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Zoom
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GiPi
    5
    56 στους 57 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καταρχάς να αναφέρω ότι υπάρχουν δυο μοντέλα (επειδή όταν έψαχνα για τον προβολέα είχα μπερδευτεί αρχικά). Το Αμερικάνικο (LG PF50KΑ) που διαθέτει και υποδοχή για Φίς Κεραίας και το Ευρωπαϊκό (LG PF50KS) που δεν το διαθέτει, αλλά κατά τα άλλα δεν έχουν διαφορές.

    Επέλεξα τον προβολέα για τους εξής λόγους:

    1. Έχει ενσωματωμένη μπαταρία
    2. Εχει δυνατότητα φόρτισης και με USB-C, που σημαίνει PowerBank για επέκταση του χρόνου λειτουργίας
    3. Εχει ενσωματωμένο Media Player και άλλες εφαρμογές τύπου NETFLIX και σύνδεση WiFi
    4. Είναι FULL HD

    Βασικά δεν βρήκα κάποιον άλλο προβολέα σε αυτή την τιμή (επώνυμο) που να συνδυάζει όλα τα παραπάνω και κυρίως την πλήρη φορητότητα και ανεξαρτησία απο πρίζες.

    Στο διά ταύτα τώρα.
    Ο προβολέας είναι αρκετά μικρός, σίγουρα όχι τσέπης αλλά χωράει άνετα σε μια μικρή τσάντα. Είναι κάπως βαρύς αλλά ανεκτός. Δεν έχει Auto Focus και αυτό είναι ένα θεματάκι γιατί πρέπει να παίζεις συχνά με τον μοχλό εστίασης, κάθε φορά που τον κουνάς. Μικρό το κακό βέβαια, αφού έχει Auto Keystone (μόνο όμως στην κατακόρυφη έννοια, το οποίο απενεργοποιείται πάντως).
    Η φωτεινότητά του είναι αρκετά καλή και μπορείς να δείς τι προβάλει ακόμα και με κάποια ανοιχτά φώτα τριγύρω (μπορείς να δεις μεν αλλά όχι να το ευχαριστηθείς, αφού όλα φαίνονται ξεπλυμένα. 600 Lumens είναι αυτά)

    Στο σκοτάδι είναι που ξεδιπλώνει τις δυνατότητες του. Πεντακάθαρη και έντονη εικόνα, χωρίς προβλήματα lag και stuttering. Τον δοκιμάσαμε στην ταράτσα της πολυκατοικίας μας, επάνω σε έναν μεγάλο τοίχο (όχι και τόσο λευκό και καθαρό) και οι άλλοι ένοικοι που ήρθαν να χαζέψουν, ενθουσιάστηκαν. Φυσικά στο πανί που έχω εντός σπιτιού για τον σταθερό προβολέα, είναι ακόμα καλύτερος.
    Έπαιξε ταινίες από στικάκι αλλά και από εξωτερικό σκληρό των 4TB. Κατάλαβε Ελληνικούς υπότιτλους ενσωματωμένους σε MKV και κατάφερε να παίξει και τον ήχο της ταινίας που ήταν DTS. Είναι επίσης πολύ αθόρυβος.

    Το συνέδεσα μέσω Bluetooth με ένα ηχείο JBL Charge και έπαιξε ήχο χωρίς Lag. Τον δοκίμασα επίσης με δυο ηχεία JBL Charge (σε Stereo Mode) και εκεί υπήρχε ένα Lag (τα ηχεία έφταιγαν βασικά, όχι ο προβολέας) το οποίο όμως μπόρεσε κάπως να διορθωθεί με μια επιλογή που υπάρχει στο Menu.

    Και το ηχειάκι του προβολέα δεν το λες κακό, αλλά βεβαια μην περιμενετε μπάσο. Ουτε είναι και πολύ δυνατό αν υπάρχει φασαρία. Απλά κάνει την δουλειά του αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο....

    Η διάρκεια της μπαταρία χωρίς το ECO είναι άντε καμιά ώρα. Τόσο κράτησε την πρώτη φορά που ξέχασα να το ενεργοποιήσω. Βέβαια δεν υπάρχει λόγος να μην μπει το ECO, αφού η φωτεινότητα του στο σκοτάδι είναι ούτως ή άλλως πολύ καλή. Με φώτα τριγύρω όμως μάλλον θα χρειαστεί η πλήρης φωτεινότητα. Με ECO Mode στο ΜΑΧ κρατάει μιαμιση ώρα και κάτι.
    Εκεί λοιπόν υπεισέρχεται η δυνατότητα φόρτισης από USB-C
    Επειδή είχα ήδη αγοράσει ενα Power Bank με Power Delivery (Aukey PB-XD26 26800 PD USB-C Power Bank 63W 26.800mAh Power Delivery) για να φορτίζω ένα laptop, το συγκεκριμένο έκανε την δουλειά του και με τον προβολέα, την ώρα που έπαιζε δλδ, επεκτείνοντας αρκετά την διάρκεια. Το PowerBank πρέπει να είναι όμως αρκετά «δυνατό» αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει (γι΄αυτό και αναφέρω ποιο χρησιμοποιώ ώστε όποιος θέλει, να πάρει το συγκεκριμένο, ή κάποιο με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά φυσικά)

    Να σημειώσω ότι την πρώτη φορά που πήγα να φορτίσω τον προβολέα με τον απλό USB-C φορτιστή του κινητού μου (πρέπει να ήταν των 30-35W) δεν είδα να μπορεί να φορτιστεί σωστά. Θέλει τον φορτιστή του Laptop που είναι στα 65W για να γεμίσει (ίσως και ένας των 45W να έκανε, αλλά δεν είχα). Αλλιώς υπάρχει ο κλασσικός τρόπος φόρτισης, για τον οποίο όμως έχει έναν μετασχηματιστή τουβλάκι, καθόλου εύχρηστο.

    Τέλος, να πω ένα κολπάκι για να μπορέσει κάποιος να μπει στο LG Store και να φορτώσει εφαρμογές. Το Menu ζητάει να αποδεχτείς πρώτα του όρους (user agreement) αλλά το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν φορτώνει αυτούς τους ρημαδο-όρους ώστε να τους αποδεχτείς και κολλάς εκεί. Τελικά ψάχνοντας και ψάχνοντας βρήκα ότι πρέπει να αλλάξεις το DNS στις ρυθμίσεις του προβολέα σε 8.8.8.8 και αν δεν πιάσει και αυτό να αλλάξεις τα regional settings (νομίζω service location λεγόταν στο μενού ή κάπως έτσι) και το άλλαξα σε «UK» από «Auto – Greece» που ήταν (oχι την χώρα που σου ζητάει στο αρχικό σετάρισμα όμως, εκεί το άφησα Greece). Ετσι κατάφερε να βρει το user agreement και ξεκόλλησα. Όχι ότι έχει και πολλές εφαρμογές στο LG Store τελικά. Αυτό είναι ίσως ένα από τα μειονεκτήματα σε αντίθεση με άλλον προβολέα που έχει το Google Play Store.

    Είμαι σούπερ ευχαριστημένος προς το παρόν. Αν και δεν έχω τεστάρει όλες τις δυνατότητες του, αυτά που ήθελα τα κάνει και με το παραπάνω. Αν βγει κάτι άλλο στην πορεία, θα επανέλθω πάντως με νεότερα.

    Update Αυγουστος 2020

    Μετά απο αρκετή χρήση θα προσθέσω τα εξής:

    1. Σε περίπτωση χρήσης μόνο με WiFi (πχ ταινίες απο NETFLIX) η διάρκεια της μπαταρίας όντως μπορεί να φτάσει και τις δυο ώρες. Ο σκληρός δίσκος φαίνεται τρώει πολύ μπαταρία για να λειτουργήσει.

    2. Θα ήθελα να έχει ενα καλά φωτιζόμενο χειριστήριο. Μέσα στο σκοτάδι είναι δύσκολο να μαντεύεις πλήκτρα.

    3. Δεν νομίζω οτι υπάρχει η δυνατότητα sideloading εφαρμογών. Θα ήθελα πχ να φορτώσω το VLC media player για να μπορώ να παίξω με το delay του ήχου αλλά δεν γίνεται προς το παρόν.

    Update Αυγουστος 2022

    Λοιπόν update στο λογισμικό ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω και δεν ξέρω και αν γίνεται. Επειδή στο LG Content Store του προβολέα δε βλέπω να έρχεται το Disney+ app, και το WebOS είναι λίγο σπαστικό, τελικά αγόρασα ένα Chromecast Google TV και το συνέδεσα με τον προβολέα οπότε βλέπω πλέον τα πάντα από εκεί.
    Η τροφοδοσία του Chromecast μπορεί να γίνει εύκολα μέσω της εξόδου USB-C του προβολέα οπότε δεν χρειάζεται κάποια άλλη πρίζα που να χαλάει την φορητότητα. Η USB-A δίνει μόνο 0.5Α και δεν το τροφοδοτεί σωστά.
    Κατά τα άλλα μια χαρά πάει το μηχάνημα. Έφαγε και μια μικρή πτώση αλλά ακόμα δουλεύει κανονικά. Σκυλί ο προβολέας.

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Αθόρυβος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Zoom
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • toxotiss
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εκπληκτικός προτζεκτορας έχει και wifi και wifi direct..τέλεια εικόνα στο απόλυτο σκοτάδι το ίδιο και με λίγο φως.παρτε τον άφοβα αξίζει!!!θα επανέλθω μετά από λίγο για περισσότερα

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Αθόρυβος
    • Αντοχή
    • Zoom
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Willie1981
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τον αγόρασα με τεράστια επιφύλαξη λόγω αμφιβολιών για την φωτεινότητα. Λοιπόν, με κλειστά φώτα για προβολή ταινιών είναι τέλειος. Για προβολές multimedia με mirroring από κινητό/tablet/pc είναι επίσης ικανοποιητικοτατος. Για προβολή μέρα σε αμφιθέατρο δεν είναι κατά την γνώμη μου, αλλά δεν προορίζεται και για κάτι τέτοιο. Εκεί μιλάμε για projectors με πάνω από 1000lumen, άρα και την διπλάσια τιμή. Για home use είναι το απόλυτο value for money. Σε μέγεθος είναι το 1/4 από έναν παλιό κλασσικό προτζέκτορα. Ο θόρυβος επίσης είναι ελάχιστος, δεν χωράει σύγκριση με τους κλασσικούς. Έχει μπαταρία (δεν έχω τεστάρει την αυτονομία, αλλά έχει μπαταρία), έχει ηχείο, HDMI, USB-C και ΔΕΝ έχει VGA αλλά δεν χρειάζεται κιολας διότι έχει wi-fi direct/wi-fi και βασικά δεν χρειάζεται καλώδιο, έχει και browser (....ναι έχει ΚΑΙ browser!!!) και είναι πραγματικά 1080p στην απεικόνιση.

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Αντοχή
    • Zoom
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Marios_Cako

Ο προτζέκτορας έχει μοχλό για να διαθλάσει τον φακό υπο γωνία χωρίς να χαλάσει η εικόνα ή πρέπει να μπει στο ύψος που θα προβάλει; Επίσης καταλαβαίνω οτι δεν έχει zoom, σωστά;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

LG PF50KS Projector Full HD Λάμπας LED με Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςLG PF50KS Projector Full HD Λάμπας LED με Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςOptoma HD28e 3D Projector Full HD Λάμπας LED με Ενσωματωμένα Ηχεία ΜαύροςOptoma HD28e 3D Projector Full HD Λάμπας LED με Ενσωματωμένα Ηχεία ΜαύροςOptoma HD146X 3D Projector Full HD με Ενσωματωμένα Ηχεία ΜαύροςOptoma HD146X 3D Projector Full HD με Ενσωματωμένα Ηχεία ΜαύροςConceptum RD-826 Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΜαύροςConceptum RD-826 Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΜαύροςYaber K2s Projector Full HD με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΓκριYaber K2s Projector Full HD με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία Γκρι
από 502,67 €από 564,29 €από 433,19 €από 300,00 €από 497,58 €
ΚατασκευαστήςLGOptomaOptomaConceptumYaber
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Φυσική Ανάλυση (Native Resolution)1920 x 10801920 x 10801920 x 10801920 x 10801920 x 1080
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες