Microsoft Xbox Elite Series 2 Ασύρματο Gamepad Μαύρο
Gamepads

Microsoft Xbox Elite Series 2 Ασύρματο Gamepad ΜαύροΚωδικός: 20591129

Με ρυθμιζόμενους μοχλούς, λαβή από καουτσούκ και νέα στοιχεία.

Δες όλη την περιγραφή

Με ρυθμιζόμενους μοχλούς, λαβή από καουτσούκ και νέα στοιχεία.

Δες όλη την περιγραφή
165,53
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 163,46 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    164,90 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    179,90 €

  3. 209,00 €

  4. 163,46 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    181,86 €

  6. 168,50 €

  7. 195,21 €

  8. 159,85 €

  9. 172,50 €

  10. 194,10 €

  11. 199,00 €

  12. 165,53 €

  13. 190,65 €

  14. 174,00 €

  15. 196,97 €

  16. 159,85 €

  17. 186,31 €

  18. 169,83 €

  19. 222,77 €

  20. 200,33 €

  21. 159,85 €

  22. 219,10 €

  23. 247,03 €

Περιγραφή

Με ρυθμιζόμενους μοχλούς, λαβή από καουτσούκ και νέα στοιχεία.

Σχεδιασμένο για επιδόσεις

Σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες των ανταγωνιστικών παικτών του σήμερα, το ασύρματο χειριστήριο Xbox Elite Series 2 προσφέρει πάνω από 30 τρόπους να παίζετε σαν επαγγελματίας. Βελτιώστε τον στόχο σας με νέους μοχλούς ρυθμιζόμενης έντασης, πυροβολήστε γρηγορότερα από ποτέ με πιο κοντές ασφάλειες σκανδαλών και μείνετε στον στόχο σας με τη λαβή από καουτσούκ.

Βελτιωμένο για εσάς

Προσαρμόστε το χειριστήριο στο στυλ παιχνιδιού που προτιμάτε με νέα εναλλάξιμα σχήματα μοχλών και paddle. Αποθηκεύστε έως 3 προσαρμοσμένα προφίλ και 1 προεπιλεγμένο προφίλ στο χειριστήριο και κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους πολύ γρήγορα με το πλήκτρο προφίλ. Χρησιμοποιήστε ασύρματο προσαρμογέα Xbox, Bluetooth ή το παρεχόμενο καλώδιο USB-C για να παίξετε σε οποιαδήποτε κονσόλα Xbox και σε συσκευές Windows 10.

Περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής

Απολαύστε απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής με την εφαρμογή Αξεσουάρ Xbox. Χρησιμοποιήστε αποκλειστικές επιλογές ρύθμισης παραμέτρων, όπως είναι η αντιστοίχιση κουμπιών με φωνητικές εντολές όπως "Εγγραφή αυτού του στοιχείου" ή "Λήψη στιγμιότυπου οθόνης". Αντιστοιχίστε κάποιο κουμπί ώστε να λειτουργεί ως "πλήκτρο Shift" για να επιτρέψετε εναλλακτικές εισόδους για καθένα από τα άλλα κουμπιά

Κατασκευαστής

Microsoft

Χαρακτηριστικά

Συμβατή Κονσόλα
Xbox One, Xbox Series
Τρόπος Σύνδεσης
Ασύρματο
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+9Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Chris The Greek
5
67 στους 70 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Παιδιά το controller είναι κορυφή! Έχω την έκδοση - 2138 (2021 - 38η εβδομάδα)
Απλα προσέξτε:
1) Η παρτίδα αναγράφεται στο κάτω μέρος του κουτιού ,αμα παραλάβετε ποιο πολιά παρτιδα και συκγεκριμενα την 1943 (ελλατωματική παραγωγή της Microsoft) γυρίστε πίσω το προιόν και ζητήστε καινούργια παρτίδα οχι απλά αλλαγή. Άμα δεν έχουνε καινούργια παρτίδα ζητήστε τα λεφτά σας πίσω.
2) Τα controller του 21 τα περισσότερα είναι άριστα αλλά πάντα γίνεται να πέσεις σε ελλατωματικό προιόν,
οπότε ανοίξτε το κουτί με προσοχή έχει 2 αυτοκόλλητες ζελατινες πάνω και κάτω,αφαιρέστε τις και απλά ανοίξτε το κουτί ,ωστε να μπορεί να γίνει κ επιστροφή.(Είναι και μερικοί περίπλοκοι)
3) Με το που βγάλετε το controller κατεβάστε κατευθείαν το app "Game Controller Tester" απο το Microsoft Store . Windows/XBOX . Τρέξτε το και δείτε αμα έχει κάποιο πρόβλημα με τα buttons / stick drift / vibration .
Στις photo μπορείτε να δείτε οτι όταν κουνάω το stick και το αφήνω λεει 0% δηλαδή δεν κουνιέται / δεν driftarei.
4) Άμα είστε σε PC και συνδεθείτε με Bluetooth ίσως έχετε θέμα οταν πατάτε το "A" και ‘Β‘ button να σας βγάζει Screenshot ή να ανοίγει το "Game Bar" ,το πρόβλημα υπάρχει μόνο οταν Usarete το controller στο PC με Bluetooth ,αμα usarete καλώδιο ή wireless adapter (ή ΧΒΟΧ) δεν υπάρχει θέμα.
To πρόβλημα λύνεται με ένα "firmware update" του controller ,άμα έχετε ΧΒΟΧ απλα συνδέστε το και κάνει αυτόματα update ,αν όχι κατεβάστε το "XBOX Accessories" app απο το Store ,συνδέστε το controller με USB καλώδιο και ΜΕΤΑ ανοίξτε το APP αμα δεν σας βγάλει POP-UP Update Message ,τοτε κλείστε το App και το controller και ξανα ανοίξτε τα (Όπως τις Photo).Μετά το Update δεν θα μπορέσει να συνδεθεί το controller στο PC ,ρίξτε ενα restart το PC και όλα good.
~Tips: Να καθαρίζεται τα Sticks γιατι με το καιρό μπορεί να πιάσουνε σκόνη και να κολλάνε.
Μην συνδέσετε το Charging Dock σε πρίζα ,μόνο σε Console, PC USB Port .
Άμα αφήνετε το Controller πάνω στο Charging Dock ακόμα και άμα είναι με Full-Battery δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα!
_______________________
H τιμή είναι αναμφισβήτητα τσουχτερή μετά απο τόσο καιρό και όσα έχουν ακουστεί ,αλλα μπορείτε να το βρείτε σε κάποια καταστήματα γύρω στο 30-40αρικο ποιο φθηνά απο τους επίσημους μεταπωλητές,με δική σας ευθύνη πάντα,και ο νοών νοείτω !!!

  • Άνεση
  • Πάτημα κουμπιών
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Arxagelos17
1
18 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το πήρα με την προσφορά που τρέχει τελευταία στα 119€. LOT 2127. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο θέμα σε σχέση με αυτά που διαβάζω (λένε η 1943 παρτίδα είναι ελαττωματική).
Ποιότητα κατασκευής δείχνει κορυφαία με απίστευτη αίσθηση στο κράτημα, είναι πιο βαρύ από το απλό χειριστήριο κατά 40γμ, 308 το απλό με μπαταρίες και 348γμ αυτό, κάτι που φαίνεται στο χέρι. Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι η άμεση αυξομείωση στην διαδρομή των triggers και η σκληρότητα που μπορείς να αυξήσεις είτε να μειώσεις στα thumbsticks. Η όλη φιλοσοφία του χειριστηρίου είναι να σου προσφέρει τα χαρακτηριστικά που είχε το controller του 360 και του xbox One!!! Δηλαδή μπορείς να βάλεις στα thumbsticks τα λαστιχάκια του 360 και να ρυθμίσεις την σκληρότητα όπως ήταν το χειριστήριο του 360! Κάτι που κάνει όλους τους χρήστες να μπορούν να φέρουν στα μέτρα τους και να προσαρμόσουν το χειριστήριο με τα χαρακτηριστικά 2 εκ των κορυφαίων χειριστηρίων που έχουν βγει ποτέ, του 360 και του One.
Η θήκη του είναι όμορφη και πρακτική, πολύ ωραία μαγκιά ότι μπορείς να φορτίζεις το χειριστήριο όταν το έχεις μέσα. Μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο χειριστήριο με την καλύτερη εργονομία που έχω κρατήσει ποτέ . Η μπαταρία του απλά δεν τελειώνει ποτέ. Πάμε τώρα στην τιμή, πιστεύω ότι αν και είναι κλάσης ανώτερο από το απλό η τριπλάσια τιμή του δεν δικαιολογείται, η τιμή του θα έπρεπε να είναι εκεί κοντά στα 100-120€ το πολύ.
Να επισημάνω και το τρομερό after sales servise της MS! έκανα register το χειριστήριο στο account μου και αντί να μου δώσει ένα χρόνο εγγύηση μου έδωσε 7 μήνες. Επικοινώνησα κατευθείαν με το service με chat, μου ζήτησαν την απόδειξη αγοράς την οποία και τους έστειλα με email και μου πήγαν την εγγύηση απο 7 μήνες σε 24!!! Προς το παρόν θα του βάλω 5/5 αστέρια με επιφύλαξη τυχόν μελλοντικά προβλήματα που ίσως παρουσιάσει, θα του έκοβα ένα αστέρι σίγουρα λόγω τιμής αν το είχα πάρει 180€, αλλά εφόσον το πήρα στα 119€ δεν θεωρώ ότι είναι υπερβολική αυτή η τιμή σε σχέση με την ποιότητα και τα αξεσουάρ που προσφέρει.

edit1: 25/09/23 Επανέρχομαι μετά από 1+ χρόνο για να δώσω feedback. Λοιπόν το χειριστήριο έβγαλε πρόβλημα στο RB και LB τα οποία τα πατάς και είτε κάνουν 2πλό register είτε χάνουν πάτημα, άρχισε να μην κάνει register και το Χ. Η πλάκα είναι ότι δεν το έχω "ζορίσει" καθόλου σε σχέση με το απλό που ήρθε με την κονσόλα το οποίο όχι μόνο το έχω λιώσει αλλά το έχει κακομεταχειριστεί και ο μικρός πολλές φορές ρίχνοντας το κάτω, παρόλα αυτά το απλό δεν έχει κάνει κιχ το το elite "σκόρπισε" με ελάχιστη και ευλαβική χρήση. Ανακεφαλαίωση λοιπόν, δεν παίζει ρόλο η παρτίδα, όλα σκορπάνε παιδιά επειδή είναι ελαττωματικά και παρόλα αυτά η MS σφυρίζει αδιάφορα και το λέω αυτό μιας και είμαστε τρία άτομα στην παρέα που πήραμε από τις τελευταίες παρτίδες και χαλάσανε και στους τρεις μας. 3/3 δηλαδή. Επίσης τα 2 χρόνια εγγύησης απ ότι φάνηκε στην πορεία δίδονται σε όλα τα χειριστήρια της MS πλέον στην ΕΕ.

edit: 2:12/10/23 Έστειλα το χειριστήριο στο σέρβις, πήγε ήρθε σε 17 μέρες. Μου έστειλαν το ίδιο μιας και έχει το ίδιο serial, βέβαια δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να πείραξαν εσωτερικά. Οι τύποι φτιάξανε τα κουμπιά που είχαν θέμα αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο το αριστερό thumbstick δεν έχει smooth αίσθηση όταν δεν έχεις την προσθήκη πάνω και η αριστερή δόνηση κάνει περισσότερο θόρυβο απ ότι έκανε. Το thumbstick όταν το κάνεις περιστροφικές κινήσεις 360ο αισθάνεσαι ότι δεν είναι smooth η κίνηση και σαν να κάνει "σκαλώματάκια" εσωτερικά. Τηλέφωνο πάλι στο service και πίσω. Αν και στο τηλέφωνο επεσήμανα πολλαπλές φορές το νέο πρόβλημα έχω την αίσθηση ότι θα το γυρίσουν πάλι με το ίδιο θέμα, θα ενημερώσω σχετικά με 3ο edit.

edit3: 01/11/23 Οκ το χειριστήριο πήγε ήρθε πάλι και όπως φαίνεται δουλεύει όπως θα έπρεπε (μέχρι την επόμενη φορά που θα το ξανα στείλω! lol).
Επίσης μια παρατήρηση ασχέτως το καλό service που έχει η MS όταν σου επιστρέφουν το χειριστήριο από το service πάνε και σου σβήνουν την καταχώρηση του χειριστηρίου στην καρτέλα σου στο MS Account. Το αποτέλεσμα είναι όταν θα πας πάλι να το καταχωρήσεις αμέσως το χειριστήριο δείχνει εκτός εγγύησης και κάθε φορά θα πρέπει να μιλήσεις με την υποστήριξη και να ξανα στείλεις την απόδειξη για να στο διορθώσουν! Προφανώς αυτό γίνεται μόνο σε εμάς στην EU που έχει το χειριστήριο 2 χρόνια εγγύηση.
Στο δια ταύτα, ενώ το χειριστήριο είναι "top gun" δεν θα το πρότεινα σε κανέναν λόγω των προβλημάτων με την ποιότητα κατασκευής που έχει.

  • Άνεση
  • Πάτημα κουμπιών
  • Βάρος
  • Μέτριος θόρυβος
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • josifiss
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από 2 χρόνια χρήσης. Το έχω πάει για service λόγο drifting. Πλέον δεν δουλεύει το usb c και ξεκολλάνε τα πλαστικά του μέρη στα πλάγια. Δεν το συνιστώ για αγορά.

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Μέτριος θόρυβος
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sinaggel
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω εδώ και δύο εβδομάδες είναι φανταστικό το μόνο που πρέπει να ξέρετε πριν το αγοράσετε είναι ότι τα πίσω κουμπιά δεν προγραμματίζονται σαν δικά τους κουμπιά δηλαδή δεν μπορείς σε ένα παιχνίδι να τα κάνεις back pedal 1 2 3 4 μπορείς να τα κάνεις μόνος σαν ένα κουμπί που υπάρχει ήδη στο χειριστήριο ας πούμε X Y A B απλώς να είναι στα πίσω κουμπιά για να σε βολεύει περισσότερο. Κατά τα άλλα εξαιρετικό χειριστήριο μεταλλικό βολικό και αξίζει φουλ τα λεφτά του όλα είναι με μαγνήτες και μπορείς να βγάλεις το d-pad και το thumbstics και να τα αντικαταστήσεις χωρίς καθόλου προσπάθεια το συστήνω πάρα πολύ είναι πολύ καλό για τα λεφτά του πάρτε το

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Steve_K35
    1
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απαράδεκτο,
    Πρώτη αγορά έρχεται με ελαττωματικά face buttons, επιστράφηκε και η αντικατάστασή του (καινούριο επίσης) ΠΑΛΙ ελαττωματικά face buttons (double inputs και στις δύο περιπτώσεις).
    Ήλπιζα πως τα σχόλια εδώ και σε άλλα forums ήταν υπερβολικά αλλα δυστυχώς οι πιθανότητας να έρθει ένα σε καλή λειτουργική κατάσταση είναι μικρές.
    Είναι κρίμα γιατί το χειρηστήριο θα ήταν άψογο αν λειτουργούσε σωστά.
    1/5 κάκιστη ποιότητα κατασκευής για 150+ ευρώ

    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DeShelly
    3
    1 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το χειριστηριο το χρησιμοποιω καθημερινα λογο τς δουλειας μου, τα πρωτα κουμπια που δεν μ ειναι responsive ειναι τα triggers RB LB και επειτα μ Driftαρει. Εχω προσπαθησει να φτιαξω τα triggers κτλπα αλλα παρολα ταυτα τα ιδια αποτελεσματα...
    Επισης ποιοτικα πραγματικα δεν βλεπω το κατι το ιδιαιτερο με διαφορα με τα απλα χειριστηρια του XBOX ONE...
    Για καθημερινη χρηση το χειριστηριο οσο Elite και να ειναι δεν το προτεινω ...

    Το υτυβε account μου: Site: https://www.youtube.com/user/shellydekillerslgrbg
    ">DeShelly
    ανεβαζω απο longplays μεχρι και speedruns κτλπα...

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ALEX MARSHAL
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στα 129€ που το αγόρασα είναι μια καλή αγορά! Φοβερό και η διαφορα από το απλο είναι τρομερή! Για εμπειρία παιχνιδιού είναι ότι καλύτερο!

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • doct8r
    1
    7 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ενας φανταστικός μοχλός όταν δουλεύει... που δεν δουλεύει ποτέ.
    Μείνετε μακριά, το build quality είναι τραγικό για τα λεφτά του.
    Ούτε έξι μήνες μετά και πρέπει να το επιστρέψω.

    • Άνεση
    • Αθόρυβο
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kogas_Drakos
    2
    17 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω στην κατοχή μου εδώ και 1 χρόνο. 2 αστέρια γτ η τιμή του δεν είναι ανάλογη της ποιότητας. Τώρα αν είναι να ψάχνεις ποια παρτίδα είναι η καλή και ποια όχι για να μην κλαίς τα λεφτά σου κι αυτό λάθος το θεωρώ. Όσον αφορά την ποιότητα δεν θα αναφερθώ στο τι βλάβες μου έτυχαν, πάνω κάτω αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα με τις υπόλοιπες κακές κριτικές, συν του ότι έχει αρχίσει και ξεκολλάει η πλαστική επένδυση που υποτίθεται είναι για όταν ιδρώνει το χέρι σου. Και όχι, δεν ιδρώνω ούτε παίζω σαν πίθηκος! Όταν έχω σκοπό να παίξω έτσι, χρησιμοποιώ το κλασικό κοντρολερ για να μην φθαρεί το ακριβό. Αλλά αρχ...δια! Τέλος πάντων, αν έχεις σκοπό να το αγοράσεις θα σου πρότεινα να είσαι πολύ τρυφερός/η μαζί του για να σου κρατήσει! Αν έχεις σκοπό να του κάνεις παιδιά πάρε το κλασικό που είναι φθηνότερο! Αυτά ελπίζω να βοήθησα!!

    • Άνεση
    • Μέτριος θόρυβος
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antonis_zeibekis
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν υπάρχει καλύτερο ! Μόλις το πιάσεις στα χέρια σου όλα τα άλλα μοιάζουν ψεύτικα. Ευτυχώς το δικό μου λειτουργεί άψογα !

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Kioses
    1
    9 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ένα μαύρο χάλι. Μην κάνετε το λάθος όπως έκανα εγώ κ το πήρα κολλάνε τα κουμπιά του και είναι και πολύ βάρη. Το έχω στείλει και πίσω στην Microsoft ζήτησα αλλαγή αλλά τελικά όλα το ίδιο είναι από ότι διάβασα και απο άλλους. Να φανταστείτε το έχω αυτό κ προτιμάω να παίζω απο το απλό Xbox controller.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Μέτριος θόρυβος
    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • christoforosz922
    4
    12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Από τα καλύτερα χειριστήρια που έχω χρησιμοποιήσει έχει premium αίσθηση. Τα κουμπιά στο πίσω μέρος κάνουν την μεγάλη διαφορά θα έλεγα αφού φυσικά τα συνηθίσεις ,στην αρχή είναι λίγο περίεργο. Για εμένα τα μόνα αρνητικά είναι το βάρος του και τα κανονικά κουμπιά Α Β Χ Υ τα οποία δεν ανταποκρίνονται πάντα άμεσα ,πρέπει να τα πατήσεις καλά μέσα και έχω δει αρκετούς να παραπονιούνται για το registration τους και σε reviews για αυτό το χειριστήριο. Overall είναι κάλο αλλά για τα λεφτά του δεν δικαιολογείτε τα κουμπιά Α Β Χ Υ έπρεπε να είναι πιο responsive.

    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πάτημα κουμπιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xarisvafakos
    2
    11 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το καλύτερο controller άμα δούλευε όπως θα έπρεπε. Στα χέρια είναι το πιο premium controller που είχα ποτέ, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δε δουλεύουν τα κουμπιά σωστά.
    Αυτό που εννοώ και με λίγο ψάξιμο το βρίσκεις παντού είναι ότι το A και Y κυρίως δεν κάνουν register τις μισές φορές. Κάτι που δεν έχουν φτιάξει και δεν δικαιολογείτε για κανένα controller ιδικά σε τέτοιες τιμές.

    Άμα ψάχνεται controller για pc συνιστώ του ps5 (έχει βγει και edge έκδοση αλλά δε πιστεύω ότι αξίζει στα 250), αυτό έχω τώρα και στα λίγα games που δεν υποστηρίζεται 100% υπάρχουν εφαρμογές που το κάνεις να αναγνωρίζεται σαν xbox
    ή το κλασικό του xbox seires αν και αυτά βγάζουν παρόμοιο πρόβλημα αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό με την δικιά μου εμπειρία.

    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αθόρυβο
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_Triantafyllou12
    2
    7 στους 43 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε εναν χρονο μου χαλασε, το εστειλα να το φτιαξουν γιατι ειχε εγγυηση αλλα μου εκλεψαν το στρογγυλο d-pad

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Αθόρυβο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Georgios_Mpougiouklis
    5
    5 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Άργησα λίγο αλλά είναι ευκαιρία. 1942 περίπου 3 χρόνια στα χέρια μου χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχει δουλέψει πάνω σε xbox one s, one x, series x και με τη προσθήκη του brook δίνει πόνο πάνω στο ps4 pro(συχνά και στο 5 αλλά μόνο του 4 μπορείς να παίξεις) . Γίνεται τεστ πολύ συχνά και τα πάντα έχουν 0.00 απόδοση. 3 φορές το μήνα φόρτιση και δε μένεις ποτέ απο μπαταρία. Βάρος και το πως κάθεται στο χέρι είναι η κορυφή (του ps5 ας πούμε είναι σαν φτωχός συγγενής, αν και φανατικός σονάκιας). Το μόνο μειονέκτημα η τιμή (τώρα έχει - 70 σε σχέση με το 19),αλλά και πάλι ακριβό.

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bill GR
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    LOT 2202, ότι και να γράψεις για αυτό το χειριστήριο είναι λίγα, ποια scuf και τρίχες κατσαρές. Στα 120€ για όλα εκείνα που προφέρει σαν hardware αλλά και σε software και για τα 2 χρόνια εγγύηση είναι πραγματική ευκαιρία.

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thomas1983
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απίστευτο κράτημα και πάτημα κουμπιών.Ίσως το τελειότερο controller αυτή τη στιγμή.Τα έχει όλα παραμετροποιήσιμο με διαφορετικούς διακόπτες να διαλέξεις ενσωματωμένη μπαταρία bluetooth και βάση φόρτισης και θήκη μεταφοράς.

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • John Tsiri
    4
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    2128 κωδικος
    Πολυ δυνατο χειριστηριο και φαινεται ανθεκτικο.. παρακατω σχετικα με τα κουμπια οντως φαινεται οτι κατι δεν παει τοσο καλα καθως αμα τα πατησεις λιγο πιο απαλα ειναι σαν να μην τα πατας. Overall ειναι μια χαρα και για την τιμη 119 πιστευω ανταποκρινεται η τιμη με το προιον.

    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αθόρυβο
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikosbourantas1
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα από το καλύτερα χειριστήρια του πλανήτη δεν υπάρχει ούτε η άνεση του ούτε τίποτα απλά φοβερό

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mz_c
    4
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    LOT 2127 είναι μια χαρά μέχρι στιγμής. το έχω μια βδομάδα και πιστεύω πως παρόλο που σαν προϊόν είναι τρομερό δεν αξίζει τα λεφτά του που είναι υπερδιπλάσια του απλού controller.

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stylianoszach86
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παρτίδα LOT 2132
    Δεν χρειάζεται να πω πολλά το έχω 1 εβδομάδα. Αξίζει σίγουρα τα λεφτά του πολύ καλή ποιότητα, λειτουργίες και ευκολίας χρήσης… ακολουθώντας την κριτική του Chris the Greek την οποία βρήκα 100% έγκυρη… χειριστήριο δουλεύει άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα.

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostas_arkas_13
    1
    20 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Χθες 11/11/21 παρέλαβα το χειριστήριο ελαττωματικό …μόλις το σύνδεσα στον υπολογιστή συνειδητοποίησα πως ο αριστερός μοχλός δεν έχει επαναφορά όταν τον κίνησα προς τα πάνω αλλά και προς τα δεξιά και η κίνηση αυτή γινόταν πιο δύσκολα .Ενώ αριστερά και κάτω πήγαινε κανονικά και έκανε επαναφορά …Σαν δεν έφτανε αυτό στην δόνηση του έκανε έναν περίεργο ήχο σαν να παθαίνει ηλεκτροπληξία ένα πράγμα …Εκανα αίτηση για επιστροφή προϊόντος και αναμένω την συνέχεια …Είχα τρομερή εντύπωση μόλις το κράτησα στα χέρια μου ωστόσο στην συνέχεια αυτά τα δυο με ξενέρωσαν απίστευτα ειδικά για τόσα λεφτά που κοστολογείται …Αναμένω την συνέχεια…

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • zampos_geo
    4
    9 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Συμβουλή!στην απόδειξη 2 χρόνια εγγύηση,χάλασαν κάποια κουμπιά στον 1.5 χρόνο!και τώρα αρχίζει το γλέντι
    Η Microsoft εάν το πάρεις από εκείνους δίνει 2 χρόνια
    Το κατάστημα Δίνει 1 χρόνο αλλά μέσω του προμηθευτή
    Εάν έχετε κάτι αντίστοιχο θα σας το κάνουν αντικατάσταση!
    Τελικά έγινε άμεση αντικατάσταση από τον προμηθευτή
    Το controller είναι ότι καλύτερο να ξεκαθαρίσω!
    ΑΛΛΑ!
    Η Microsoft με ξαναπήρε εχθες(15 μέρες μετα) να στείλω το controller Βέλγιο (αν θυμάμαι καλα) και τέλος
    Καταλήξαμε μετά από 50λεπτα τηλεφώνημα ότι τελικά δεν έκαναν απολύτως τίποτα για τον πελάτη τους και πολλά πολλά άλλα.

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Αντοχή
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sideris_Mavrakis12
    5
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω το χειριστήριο περίπου τρεις μήνες και υπάρχει ένα πρόβλημα πολύ σοβαρό... Ότι χειριστήριο πιάνω στα χέρια μου μετά απο αυτό μου φαίνεται λες και το έβγαλες απο τυχερή σακούλα :P Παιδιά ότι πιο στιβαρό και καλό κυκλοφορεί στην αγορά έχοντασ παίξει και με όλα τα νέας γενιάς χειριστήρια. Η τιμή του είναι τσιμπημένη όντως και αυτό είναι και το μεγαλύτερο του μείον. Εγώ τα προβληματάκια που έχουν αναφέρει άλλοι δε τα έχω αντιμετωπίσει ούτε μία φορά . Τα analog sticks είναι κάτι που πρέπει να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις πόσο ποιοτικά είναι και τι τρομερή επαναφορά έχουν. Για μένα 5 στα 5 το συγκεκριμένο χειριστήριο.

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αθόρυβο
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tolis_tsianakas
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παιδιά είχα το πρώτο και εδώ και καιρό (σχεδόν day one) έχω το v2 είναι καλύτερο από το πρώτο σε αρκετά πράγματα όπως σκανδαλες πίσω πιο μικρές και πιο άνετες.3 ρυθμίσεις στα RT LT για shooting game γενικά τα κάνεις όλα όπως σε βολεύουν εσένα μέχρι και το joystick έχει σκληρότητα θα το πρότεινα στον καθένα άμα μπορεί να διαθέσει αυτό το ποσό(είναι πολλά λεφτά).. το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι το v1 το έστειλα πίσω 3 φορές και το v2 μέχρι στιγμής 1 φορά ελπίζω και τελευταία...και τα δύο για τον ίδιο λόγο χαλούσαν τα joystick

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_7
    3
    17 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Στην αρχή δεν είχα κανένα θέμα. Ποιοτικα φαίνεται πολύ καλό. Μετά από 3 μήνες όμως παρατήρησα πως έχανε το αριστερό αναλογικό. Σε φάση να κινείται μόνο του. Το έψαξα λίγο και είδα πως υπάρχει αυτό το πρόβλημα από το version 1. Το θετικό είναι πως το στέλνεις στην Microsoft χωρίς κόστος και στο αντικαθιστά αλλά κανείς δεν μου εγγυάται πως δεν θα παρουσιάσει ξανά το ίδιο θέμα. Δεν θα το έπαιρνα ξανά

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Βάρος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

423 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
christoforosz922

Αν δεν κοιτάς το core τότε ναι έρχεται με την θήκη 4 εναλλακτικά sticks φορτιστή ένα μακρύ καλώδιο usb c και ένα κλειδί για να ρυθμίζεις την αντίσταση των μοχλών και ένα εναλλακτικό d pad

mar_mar

ρε παιδιά πήρα το χειριστήριο και δεν μου δούλευε το Α καλά έκανα αντικατάσταση και πάλι τα ίδια, ειδικά στο παιχνίδι Fortnite δεν ανταποκρίνεται πολλές φορές,έχει τύχει σε κανένα άλλων ;Μήπως θέλει καμία ρύθμιση;

Charalampοs

Όχι, είναι έτσι ελαττωματικά – άλλαξε το ξανά. Έχω αλλάξει 3 φορές, το ένα το είχα στείλει στο service στην Microsoft Και μου στείλανε άλλο.

Είναι πολύ κακής ποιότητας μερικές παρτίδες.

Evangelos_Makaronis

Γνωρίζει κάποιος ποια παρτίδα ΔΕΝ είναι ελαττωματική;;
Σκέφτομαι να το αγοράσω!
Ευχαριστώ.

Δες όλες τις ερωτήσεις (24)

Παρόμοια προϊόντα

Microsoft Xbox Elite Series 2 Ασύρματο Gamepad ΜαύροMicrosoft Xbox Elite Series 2 Ασύρματο Gamepad ΜαύροMicrosoft Xbox Elite Series 2 Core Ασύρματο Gamepad ΛευκόMicrosoft Xbox Elite Series 2 Core Ασύρματο Gamepad ΛευκόMicrosoft Xbox Elite Series 2 Core Ασύρματο Gamepad ΚόκκινοMicrosoft Xbox Elite Series 2 Core Ασύρματο Gamepad ΚόκκινοMicrosoft Xbox Elite Series 2 Core Ασύρματο Gamepad Core BlueMicrosoft Xbox Elite Series 2 Core Ασύρματο Gamepad Core BlueSony DualSense Edge Ασύρματο Gamepad για PS5 ΛευκόSony DualSense Edge Ασύρματο Gamepad για PS5 Λευκό
από 163,46 €από 121,40 €από 121,28 €από 124,90 €από 228,99 €
ΚατασκευαστήςMicrosoftMicrosoftMicrosoftMicrosoftSony
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Συμβατή ΚονσόλαXbox One, Xbox SeriesXbox One, Xbox SeriesXbox One, Xbox SeriesXbox One, Xbox SeriesPS5
Περισσότερα χαρακτηριστικά