Κανει πολύ ωραίο ρυζη, τρυφερό και τραγανό χωρίς υπολοιπα νερου
Ακολούθησαν τις οδηγίες νερου ρυζιού
Είχα σκέψη ίσως χρειαζόταν να πάρω πιο ακριβό μάγειρα, τελκά δεν χρειαζόταν μια χαρά
Το πρωτεϊνών
Καλά μαγειρεματα, έχει και για μαγείρεμα στον ατμό για λαχανικά, μικρή ποσότητα , αλλά δεν είναι ατμομαγειρας
Γειά το ρύζι που κάνω εγώ βάζω νερό λίγο παραπάνω από ότι λέει και βγαίνει πιο ωραίο
Ίσως είναι αναλόγως την ποιοτητα
Επίσης στον πάτο κολλάει λίγο ρύζι,το αφήνεται με λίγο νερό να φουσκώσει και τρίψιμο με το κουταλάκι του και τέλος σφουγγαρακι