Gaming Headsets

Sony PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB / 3.5mm Κωδικός: 24929386

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 2x Ενσωματωμένα μικρόφωνα
  • Τεχνολογία ακύρωσης θορύβου
  • 3D ήχος
  • Φόρτιση USB Type-C

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν καλό ήχο.

Δες όλη την περιγραφή
87,41
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 87,41 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 92,86 €

  2. 89,90 €

  3. 93,20 €

  4. 93,40 €

  5. 100,00 €

  6. 87,41 €

  7. 98,90 €

  8. 105,00 €

  9. 106,16 €

  10. 98,90 €

  11. 99,00 €

  12. 92,90 €

  13. 99,00 €

  14. 99,00 €

  15. Επίσημος μεταπωλητής
    82,90 €

  16. 99,00 €

  17. Επίσημος μεταπωλητής
    99,00 €

  18. 82,00 €

  19. 89,90 €

  20. 88,90 €

  21. 118,09 €

  22. 106,50 €

  23. 112,82 €

  24. Επίσημος μεταπωλητής
    83,90 €

  25. 92,50 €

  26. Επίσημος μεταπωλητής
    98,90 €

  27. 87,73 €

  28. 89,00 €

  29. 99,99 €

  30. 84,90 €

  31. 117,10 €

  32. 81,99 €

  33. 99,90 €

  34. 104,99 €

  35. 149,00 €

  36. 152,57 €

  37. 136,00 €

  38. 114,64 €

  39. 156,46 €

Περιγραφή

Απολαύστε μια ασύρματη εμπειρία με ακουστικά ειδικά μελετημένα για υποστήριξη 3D ήχου σε κονσόλες PS5. Τα ασύρματα ακουστικά PULSE 3D διαθέτουν βελτιωμένη σχεδίαση με διπλά μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου, φόρτιση USB Type-C και μια σειρά στοιχείων ελέγχου για εύκολη χρήση.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν καλό ήχο.

Σχεδιασμένα για μια νέα γενιά

Βελτιστοποιημένα για ήχο 3D

Τα ασύρματα ακουστικά PULSE 3D έχουν σχεδιαστεί για ήχο 3D που γίνεται πραγματικότητα με την κονσόλα PlayStation 5.

Με την υποστήριξη της τεχνολογίας Tempest 3D AudioTech, η κονσόλα PS5 σας φέρνει στο επίκεντρο απίστευτα καθηλωτικών ηχοτοπίων και σας δίνει την αίσθηση ότι ο ήχος έρχεται από κάθε κατεύθυνση.

Ασύρματος προσαρμογέας

Απολαύστε έως και 12 ώρες ασύρματου παιχνιδιού χάρη στην ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Συνδεθείτε με τις κονσόλες PS5 και PS4™, καθώς και σε συμβατούς υπολογιστές Windows και macOS® με τον προσαρμογέα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Υποδοχή 3,5 mm

Συνδέστε εύκολα τα ακουστικά στο PlayStation®VR, καθώς και σε κινητές συσκευές, με το καλώδιο ήχου με υποδοχή 3,5 mm που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Over Ear
Δυνατότητες & Λειτουργίες
Noise Canceling MIC, Ασύρματο
Συνδεσιμότητα
3.5 mm, USB
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+9Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Sutorcen
4
66 στους 67 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αν και ήμουν διστακτικός στην αρχή λόγου κόστους, όχι πως είναι υψηλό, το αντίθετο, είναι πολύ οικονομικά για όλα αυτά που λένε πως προσφέρουν. Έχοντας δοκιμάσει πιο ακριβά 3D ακουστικά δεν περίμενα και πολλά πράγματα από τα Pulse 3D. Παρόλα αυτά εξεπλάγην ευχάριστα. Σημείωση: Τα έχω κοντά ένα μήνα και τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση.

Ήχος

Αμέσως καταλαβαίνεις την διαφορά ανάμεσα στα Pulse 3D και απλά ακουστικά. Μεστός ήχος, γεμάτος και με αρκετά καλά μπάσα, καλό εύρος συχνοτήτων, πάντα για τα χρήματα που ξοδεύεις. Όσων αφορά τον 3D ήχο, εγκειται πραγματικά στην προσωπική αντίληψη του καθενός. Βλέποντας ένα βίντεο με 3D ήχο, οι ήχοι που άκουγα εγώ, με κλειστά μάτια και μπορούσα να τους φανταστώ στον χώρο, άλλοι δεν μπορούσαν ή τους αντιλαμβάνονταν αλλού ή διαφορετικά. Υπάρχει λύση όμως για αυτό. Στις ρυθμίσεις του PS5 μπορείτε να πάτε και να αλλάξετε το σημείο που θεωρούν ως κέντρο τα ακουστικά. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προσαρμόσετε την ακουστική εμπειρία στην ακουστική σας.

Τα μικρόφωνα, έχουν δύο τα ακουστικά, χωρίς να διεκδικούν δάφνες είναι αρκετά καλά για αυτό που πρέπει να κάνουν. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και οι συνομιλητές μου με άκουγαν καθαρά και χωρίς background θορύβους, τα δοκίμασα στο PSN, discord, google meet και Zoom.

Όταν τα φοράς και έχεις την ένταση σε νορμάλ επίπεδα και πάνω, οι εξωτερικοί θόρυβοι απομονώνονται και η εμπειρία γίνεται κινηματογραφική. Δεν είναι Dolby Atmos 100% και εξαρτάται από το περιεχόμενο/παιχνίδι, αλλά σε αυτή την τιμή είναι ικανοποιητικά.

To PS5 παρέχει πληθώρα ρυθμίσεων για να φέρεις τον ήχο στα επίπεδα που θέλεις, μέχρι και equalizer με διαφορετικά προφίλ ήχου. Στο PS4 δυστυχώς υπάρχουν μόνο οι απλές ρυθμίσεις για ακουστικά.

Άνεση

Τις πρώτες δύο ώρες τα ακουστικά είναι πραγματικά άνετα. Από εκεί και πέρα μόλις κάτσουν τα μαξιλαράκια και πάρουν την τελική τους μορφή, ενδέχεται να έχετε κάποια προβλήματα αν έχετε λίγο μεγαλύτερα αυτιά. Κάποια σημεία του αυτιού μπορεί να ακουμπάνε την σκληρή γρίλια των ακουστικών και να σας ενοχλούν. Αυτό συνέβη σε μένα, άλλοι που τα δοκίμασαν δεν είχαν αυτό το πρόβλημα. Αν φοράτε γυαλιά, δυστυχώς τα μαξιλαράκια πιέζουν τους βραχίονες στο κρανίο, αλλά και πάλι έχει να κάνει με το είδος των γυαλιών και την ανατομία του χρήστη. Παρόλα αυτά, τα χρησιμοποιώ πιο πολύ από άλλα ακουστικά που είχα κατά καιρούς, πράγμα που είναι καλό δείγμα. Αν εξαιρέσεις τα πιο πάνω, σε γενικές γραμμές δεν καταλαβαίνεις πως φοράς μεγάλα ακουστικά, είναι ελαφριά και πολύ άνετα στην εφαρμογή τους.

Υπάρχουν online ανταλλακτικά μαξιλαράκια, όχι επίσημα, με καλές κρητικές που είναι πιο σκληρά αλλά και ελαφρώς πιο μεγάλα.

Ποιότητα κατασκευής

Έχοντας αγοράσει και το PSVR το οποίο μοιράζεται αρκετά υλικά με τα ακουστικά, έχω να πω τα παρακάτω. Το λευκό πλαστικό δεν θα κιτρινίσει μετά από καιρό, αλλά το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί στα μαξιλαράκια δεν βλέπω να αντέχει. Από μια έρευνα που έκανα online φαίνεται πως αντέχουν το πολύ ένα χρόνο, έχει να κάνει με την επιδερμίδα και τα έλαια που εκκρίνει το δέρμα, οπότε του καθενός η εμπειρία μπορεί να είναι διαφορετική. Ευτυχώς όμως υπάρχουν ποιοτικά ανταλλακτικά που κοστίζουν γύρω στα 15€ οπότε δεν υπάρχει θέμα. Κατά τα αλλά, υπόλοιπα πλαστικά και μηχανικά μέρη είναι εκ πρώτης όψεως αρκετά καλά. Δεν αναμένω προβλήματα και από άλλες onine αξιολογήσεις δεν βγάζουν και βλάβες τα ακουστικά.

Συνδεσιμότητα

Τα Pulse 3D δεν είναι bluetooth οπότε δεν συνδέονται σε συσκευές που δεν μπορούν να δουν το USB Dongle που τα συνοδεύει. Λειτουργούν άψογα και χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι ο χρήστης, plug 'n play, σε Windows 10 και 11, MacOS, iOS και Android (με αντάπτορα που καταλήγει σε θηλυκό USB port), Nintendo Switch (σύνδεση πάνω στο dock) και PlayStation 4. Όλα τα λειτουργικά παρέχουν 3D ήχο όποτε είναι διαθέσιμος. Στα Windows απλά πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα της Dolby από το app store το οποίο έχει ένα μικρό κόστος, αλλά αξίζει αν παίζετε και βλέπετε ταινίες σε Windows. Netflix και Apple TV προβάλλουν περιεχόμενο με 3D ήχο όπου τα Pulse 3D δουλεύουν άψογα.

Σημείωση: Tο Apple Music αν και παρέχει υλικό με Dolby Surround ήχο, το παρέχει μόνο σε συμβατά ακουστικά και τα Pulse 3D δεν ανήκουν στην λίστα.

Προσοχή μόνο χρειάζεται το USB Dongle καθώς αν σπάσει ή χαλάσει δεν υπάρχει από όσα έχω διαβάσει ανταλλακτικό. Επίσης καλό θα ήταν να μην τοποθετήσετε το dongle στο πίσω μέρος του PS5. Χρήστες έχουν αναφέρει πως λόγω της ζέστης από τους αεραγωγούς το USB Dongle χάλασε μετά από καιρό.

Χειρισμός

Στα ακουστικά πάνω θα βρείτε, το led λειτουργίας, κουμπιά για την αυξομείωση του ήχου, την αλλαγή ισορροπίας ανάμεσα σε ήχους παιχνιδιού και φωνής, microphone mute, monitor toggle (για να ακούτε την φωνή σας στα ακουστικά), power button, μια θύρα USB-C και ένα 3.5mm audio output. Στην αρχή θα σας παιδέψει να μάθετε που είναι τα κουμπιά ώστε να τα χειρίζεστε στα τυφλά ενώ τα φοράτε, αλλά μετά από λίγο διάστημα τα συνηθίζεις και οι κινήσεις γίνονται μηχανικά.

H μπαταρία διαρκεί αρκετές ώρες, γύρω στις 12. Όταν φτάνει στο 10% κάνει έναν χαρακτηριστικό ήχο. Φορτίζουν σε τρεισήμισι ώρες περίπου.

Συσκευασία

Τα ακουστικά περιλαμβάνουν καλώδιο USB 3 σε USB-C για την φόρτιση των ακουστικών καθώς και ένα καλώδιο με 3.5mm audio jack και στις δύο άκρες σε περίπτωση που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε ως απλά ακουστικά. Ο ήχος σε αυτή την περίπτωση είναι εξαιρετικός απλά δεν λειτουργούν σαν 3D ακουστικά.

Κλείνοντας

Σε γενικές γραμμές τα Pulse 3D είναι μια τίμια πρόταση σε αυτή την τιμή, παρέχοντας χαρακτηριστικά σε πολύ καλή ποιότητα, που συνήθως βρίσκει κανείς σε ακουστικά με τριπλάσια τιμή. Φυσικά δεν είναι όλα τέλεια, όπως η ποιότητα κάποιων υλικών, και δεν είναι σας να ακούς Dolby Atmos, αλλά σε αυτή την τιμή πραγματικά δεν μπορείς να έχεις παράπονο. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα ως entry level 3D ακουστικά.

  • Ποιότητα ήχου
  • Μπάσο
  • Απομόνωση θορύβου
  • Ποιότητα Μικροφώνου
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Ποιότητα κατασκευής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

John Ackles
2
2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ο ήχος ειναι πολύ ωραίος αλλά προσωπικά υπήρχαν στιγμές που ήθελα να ανεβάσω την ένταση και συνειδητοποιούσα ότι είναι max, θα ήθελα να έχει και άλλο ένταση. Έχω μέτρια αυτιά και τα ακουστικά δεν τα ακουστικά δεν τα καλύπτουν αλλά ακουμπούν πάνω οποτε μετά από 2 ώρες gaming άρχισαν και πονούσαν τα αυτιά μου, στα προηγούμενα ακουστικά που είχα razer τα αυτιά μου ήταν μέσα. Η αυτονομία είναι αρκετά καλή εμένα με μια φόρτιση μου βγάζουν 5 ώρες gaming (γενικα δεν παίζω παραπάνω ώρες συνεχόμενα οποτε δεν ξέρω αν κρατάνε κι άλλο καθώς κάθε φορά τα φορτίζω). Αν ήταν να ξανά αγόραζα ακουστικά θα αγοραζα ακουστικά που να μην πατώνται τα αυτιά μου. Στα ίδια χρήματα υπάρχουν πολύ ανώτερα ακουστικά.

  • Ποιότητα ήχου
  • Μπάσο
  • Απομόνωση θορύβου
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Καλησπερα μετά από 2 μήνες χρήση από άποψη ήχου όλα είναι ενταξει τα αρνητικά είναι η ποιότητα κατασκευής μέτρια αλλά το θέμα που μου έχει προκύψει είναι άβολα πόνος έντονος στα αυτιά κ ημικρανίες ίσως φταίει το bt όπως κ άν έχει πλέον είναι ανυπόφορα να το φοράω

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sottka56
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Ειναι πολυ καλα ακουστικα, η μπαταρια ειναι ικανοποιητική κραταει περιπου 4 ωρες αλλα ειναι και αναλογα με την ενταση που τα χρησιμοποιεί κανεις.
    Στην συσκευασια εκτος απο το USB που έρχονται για να τα κανεις pair έρχονται και με καλώδιο για να τα κανεις ενσύρματα,κατι το οποιο το βρισκω παρα πολυ χρισημκ ως και απαραιτητο.
    Εγω ως χρηστης και των προηγούμενων ακουστικων του PS4 πιστευω οτι αυτα ειναι πολυ πιο καλοφτιαγμενα και πιο ποιοτικά, τωρα τα 90€ που τα πηρα εγω ειναι λιγο ακριβα αλλα αν τα βρειτε σε καμια προσφορα τσιμπιστε τα ειναι αρκετα καλα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • basilis_xania
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    μετά από δύο χρόνια χρήσης,τα ακουστικά έσπασαν από το σκελετό.. βαριά στο κεφάλι ειδικά γι'αυτόυς που φοράνε γυαλιά,τα μαξιλαράκια μαδάνε,η Sony σε αυτόν τον τομέα υστερεί πολύ όπως κ στα controllers με τα ντριφτ...για 83 ευρώ δεν αξίζουν. με την ίδια τιμή βρίσκεις καλύτερα κ ποιο ανθεκτικά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos_Georganes
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε γενικές γραμμές κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω. Θα ήθελα να σχολιάσω όμως το noice cancelling που λέει ότι έχει. Είναι από ελάχιστο έως ανύπαρκτο. Όσοι παίζεται με μηχανικό πληκτρολόγιο πχ, θα έχετε πολλά παράπονα από συμπαίκτες.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απομόνωση θορύβου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos Lemontzis
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορασμένα 3/2/24. Υπέροχος σχεδιασμός, ποιοτικός ήχος, καλή κατασκευή εκτός τα κουμπιά του που προσωπικά μου φάνηκαν εύθραυστα, περίμενα κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Δεν με κούρασαν καθόλου. Εαν τελειώσει η μπαταρία απλά κούμπωσε το AUX καλώδιο στο χειριστήριο του PS5 κ συνέχισε.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stergios_nt
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή ποιότητα απίστευτα άνετα και ο ήχος εξωπραγματικός το μόνο θέμα είναι ότι το μικρόφωνο καταγράφει λίγο παραπάνω από ότι πρέπει το περιβάλλον γύρο σου αλλά τα ακουστικά αξίζουν οπωσδήποτε τα λεφτά τους

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vagelis_Kotoulas9606
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα ακουστικά τα έχω αρκετό καιρό και μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στα αυτιά μου και όσο αφορά την ποιότητα αλλά τον ήχο τα ακουστικά αυτά είναι απαραίτητα σε όλους τους κατόχους ps5 αλλά και pc

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Farmakis76
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορά εδώ και ένα μήνα από γνωστό κατάστημα στα 88€. Καλός ήχος και ποιότητα κατασκευής. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι με πολύωρη χρήση (κάνα 3ωρο) πονάει το πάνω μέρος του κεφαλιού μάλλον από το λάστιχο που φέρουν τα ακουστικά για να στέκονται στο κεφάλι. Κατά τ'αλλα πολύ καλή επιλογή αγοράς.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasilis_kioses
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Τα ακουστικά έχουν εξαιρετικό κρυστάλλινο ήχο και ικανοποιητικό μπάσο. Στο PS4 δυστυχώς δεν υποστηρίζουν το 3D Audio, αλλά και το Surround Sound μια χαρά είναι. Από ποιότητα κατασκευής φαίνονται τίμια και είναι πολύ άνετα. Όσοι έχουν PS4 και θέλουν τίμια ακουστικά, αυτά είναι ότι πρέπει. Για το PS5 δεν έχω άποψη.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panoskaranikolis
    3
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ όμορφα ακουστικά με καλή ποιότητα κατασκευής, εύχρηστα και ελαφριά.. το κακό που έχουν και γι αυτό τα 3 αστέρια είναι ότι δεν εφαρμόζουν καλά στα αυτιά (τουλάχιστον στα δικά μου) επειδή το μαξιλαράκι που ακουμπάει στα αυτιά δεν είναι πολύ μεγάλο. Σε πολύωρο gaming (8 ώρες plus) δε με βαραίνουν αλλά συνέχεια τα φτιάχνω γιατί δεν εφάπτονται καλά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Απομόνωση θορύβου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Imposter
    4
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλά ακουστικά αλλα το μικρόφωνο είναι απαίσιο, βάλτε τα στα 40 Euro απλά ως ακουστικά για να παίζεις games με 3D Audio και θα ήσασταν κομπλέ (λέω εγώ τώρα στην Sony)

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bookah
    3
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Καλό ήχο, εύκολη σύνδεση αλλά κακό μικρόφωνο και άβολα, μετά από δυο ώρες χρήσης υπάρχει έντονη ενόχληση. Δεν θα τα αγόραζα αν ήξερα ποσό άβολα είναι.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giwrgos.koutelas96
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Τρομερά ακουστικά. Δεν είμαι κάποιος τρελός γνωστής αλλά θεωρώ ότι ο ήχος τους είναι 100% ικανοποιητικός για κάποιον που θέλει να απολαύσει ένα game στο PlayStation. Ειδικά η δυνατότητα με τον 3D ήχο είναι φανταστική. Προσωπική μου άποψη αλλά τα θεωρώ και άκρως βολικά στον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουν πάνω μου. Τα αγόρασα 93€. Τσιμπημένη η τιμή αλλά νομίζω ότι αξίζουν.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anto_Yuuko
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Προσωπικά τα είχα πάρει στα 60.
    Για 60 ευρω αξίζουν σίγουρα.. αλλα για πάνω απο 60 όχι.

    Είμαι πολυ ευχαριστημένη γενικά.Στο ps5 είναι άψογα, ουτε με κουράζουν.
    Στο pc υπάρχουν και καλύτερες επιλογές αλλα τα χρησιμοποιώ και στο pc καθημερινά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George Trigonis
    1
    6 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ζεσταίνουν, βγαίνουν πολύ εύκολα τα καπάκια που είναι πάνω στα ακουστικά. Με έχουν κουράσει παρααπολυ , και ο ήχος δεν είναι και κάτι ούαου.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • loumex
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    για τα λεφτά τους είναι καλά αλλά δεν είναι ούτε τόσο εντυπωσιακό τελικά το αποτέλεσμα στο ps5 ούτε συγκρίνονται με άλλα gaming ακουστικά. και κρίμα που θέλουν dongle ακόμα και για σύνδεση με το ps5!!!

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Μπάσο
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απομόνωση θορύβου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Rek_sai_Gnar
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Μετά απο 6 μήνες μπορώ να πω πως ειναι ακριβώς όπως τα πείρα δεν εχει αλλάξει ακριβώς τίποτα.Η χρήση τους ειναι πάνω απο 5-6 ώρες την ημέρα σίγουρο κάθε μέρα.Η μπαταρια τους πολύ ικανοποιητική δηλαδή μπορούν να κρατήσουν 9-10 ώρες άνετα.Ειναι αρκετά βολικά μπορώ να πω θα μπορούσαν στο ελάχιστο λιγο πιο άνετα αλλα δεν ειναι κατι αυτο.Απομόνωση τρομερή,προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εξω απο τα ακουστικά μόλις τα βάζω.Φυσικά αξίζουν τα χρήματα τους τα συστήνω!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • konstantinosclk
    2
    6 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα blaster τα είχα περισσότερα χρόνια σε πολύ λιγότερα λεφτά και δεν είχαν χαλάσει

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Laliotis8615
    3
    4 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    δεν αξειζει για χρηση pc σιγουρα. για το ps δεν ξερω αλλα με τα ιδια χρηματα μπορεις να βρεις κατι καλητερο

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Delekboy
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχω να πω φοβερα ακουστικα ερχομαι απο razer kraken,θεωρω αν εχεις ps5 ειναι must αξεσουαρ.Τα πηρα επιφοβα γιατι ειχα διαβασει αρκετα σχολια λεγοντας οτι δεν ειναι ανετα.Τα τεσταρω μια βδομαδα σχεδον φορωντας τα για αρκετες συνεχομενες ωρες,και δεν με εχουν κουρασει σχεδον καθολου,τουλαχιστον οχι οσο πιστευα.Να πω ωστοσο οτι δεν ειναι σε καμια σχεση τοσο ανετα οσο τα κρακεν αλλα εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • siouxwwss
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Από ηχητικής πλευράς, πολύ καλός ήχος (in/out) και λειτουργίες επί του ακουστικού (mute, chat/game, volume, monitor), με σαφέστατα υψηλή ποιότητα ακουστικής.
    Από λειτουργικής απόψεως όμως, νομίζω ότι υστερούν. Είναι αρκετά βαριά και με μέτρια προς μικρά cups που κοκκινίζουν τα αυτιά μετά από λίγο (ακόμα και σε παιδί 10χρονών). Η στέκα δεν έχει δυνατότητα σαφούς ρύθμισης και στηρίζεται σε μία spring λειτουργία της ενδιάμεσης λάμας, η οποία έχω κάποιες αμφιβολίες αν θα αντέξει στον χρόνο.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bill13rap
    2
    9 στους 39 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κακή ποιότητα κατασκευής , πολύ άβολα στη χρήση τους ,με δυο ώρες gaming πόνεσε το κεφάλι από την πίεση στα αυτιά, δεν αξίζουν τα λεφτά τους μόνο το όνομα έχουν, Razer kraken στα μισά λεφτά τρομερή ποιότητα .

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mikethegreek1
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Παρά πολύ ακουστικά με εξαιρετικό 3D ήχο και μικρόφωνο, μπορείτε να τα συνδέσετε και μέσω καλωδίου jack σε φορητές συσκευές αλλά δεν προσφέρουν την πλήρη εμπειρία τους. Όταν τα χρησιμοποιήσετε σε παιχνίδια που υποστηρίζουν 3D η εμπειρία είναι τελείως διαφορετική. Ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου 2.5 ώρες όπου διαρκούν 12 ώρες αναλόγως τις χρήσεις. Είναι η δεύτερη καλύτερη μου αγορά σε ακουστικά μετά από τα Razer Kraken 7.1 όπου αν και 6 χρόνων δίνουν αρκετά καλό ήχο. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giorgos_miliaras
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή κατασκευή ελπίζω να κρατήσουν καιρό! Τα δουλεύω με το ps5 στο god of war που παίζω τώρα που υποστηρίζει 3d audio μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραία η εμπειρία! Στα δικά μου αυτιά μετά από 2 ώρες game λίγο με κούρασαν αλλά είναι οκ.
    Στα 80€ που τα πήρα εγώ είναι καλή τιμή για αυτά που προσφέρουν.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Evangelos_Moschovakis
    4
    8 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αν συδεοταν και αμεσα χωρις την χρηση του bluetooth USB θα ηταν το απολυτο gadget.
    Κατα τα αλλα το εχω ευχαριστηθει παρα πολυ, ειδικα τα βραδια.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • velerephontis211
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλά ακουστικά με τελειο μπασο και αρκετα ανετα. Το 3d audio δεν υποστηρίζεται απο όλα τα παιχνιδια αλλα σε παιχνιδια οπως retrurnal, call of duty modern warfare 2 και γενικα σε shooter παιχνιδια βοηθάει να προσδιορίσεις απο που έρχεται ο ήχος. Γενικα είναι ενα πολυ καλο headset αλλα το μονο αρνητικό είναι ότι πρέπει να βάλεις τον αντάπτορα για να χρησιμοποιηθεί ως wireless headset.
    Μετά από ένα διάστημα, άρχισε να φεύγει το κάλυμμα του ακουστικού και ρωτώντας στο service της Sony, μας είπαν ότι δεν υπάρχει ανταλλακτικό... Ενα αστέρι μείον διότι δεν δικαιολογείται από την χρήση στο σημείο αυτό και λόγω έλλειψης ανταλλακτικου....

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Adamantia_Baketa
    5
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Βάζω 4 μόνο επειδή δεν μου αρέσει ο τρόπος προσαρμογής με το ελαστικό κατά τα άλλα σε ps4 συνδέονται με τη μία δεν έχουν αποσυνδέσεις καλη μπαταρία, μια χαρά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1690 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Petrotos Giannis

Όταν είναι κλειστό το PS5 μπορείς να τα χρησιμοποιείς και να ακούς τηλεόραση?

jhon.danilo.jd

Μόνο αν βρεις τρόπο να τα συνδέσεις με την τηλεόραση... Τα είχα σύνδεση στην θύρα USB της τηλεόρασης μου και τίποτα... Όποτε πρέπει να παίζει αυτή η μπινια που έχει κάνει η Sony... Ότι πρέπει και η τηλεόραση σου να είναι Sony... Η δικιά μου είναι Samsung...

Chris_pai

Δουλεύουν για xbox series X κ αν ναι , χάνουν σε λειτουργία ;

Δες όλες τις ερωτήσεις (54)

Παρόμοια προϊόντα

Sony PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB / 3.5mmSony PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB / 3.5mmSony Pulse Elite Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση Bluetooth Λευκό ΠροπαραγγελίαSony Pulse Elite Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση Bluetooth Λευκό ΠροπαραγγελίαSony Pulse Explore Ασύρματο In Ear Gaming Headset με σύνδεση Bluetooth ΛευκόSony Pulse Explore Ασύρματο In Ear Gaming Headset με σύνδεση Bluetooth ΛευκόRazer BlackShark V2 X Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mmRazer BlackShark V2 X Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mmRazer Kaira Hyperspeed PlayStation Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB Black/WhiteRazer Kaira Hyperspeed PlayStation Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB Black/White
από 87,41 €από 147,79 €από 199,00 €από 41,30 €από 66,03 €
ΚατασκευαστήςSonySonySonyRazerRazer
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Συνδεσιμότητα3.5 mm, USBBluetoothBluetooth3.5 mmUSB
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες