Sony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7C Full Frame Body Silver
Mirrorless Φωτογραφικές Μηχανές

Sony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7C Full Frame Body SilverΚωδικός: 25050601

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος Αισθητήρα: Full Frame
  • Viewfinder
  • Ανάλυση: 24.2 Mpx
  • Video Resolution: 4K
  • Wi-Fi
  • Bluetooth
Δες όλη την περιγραφή
1.599,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.599,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    1.599,00 €

  2. 1.991,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    1.599,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    1.599,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    1.599,00 €

  6. 1.599,00 €

  7. 2.016,88 €

  8. 1.903,44 €

  9. 1.551,20 €

  10. 1.528,35 €

  11. 2.447,42 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  13. 1.667,00 €

  14. 1.680,74 €

Περιγραφή

Εκφραστείτε στο μέγιστο

Ισχυρές επιδόσεις και εκπληκτική ποιότητα εικόνας

Παρά τις μικρές διαστάσεις του σώματος της φωτογραφικής μηχανής, που είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη στον κόσμο, η α7C αποδίδει την εκπληκτική ποιότητα εικόνας, τόσο σε στατικές εικόνες όσο και σε ταινίες, που αναμένεται από μια μηχανή full-frame. Γρήγορη, ευρεία και σταθερή αυτόματη εστίαση, ταχύτατη συνεχής λήψη και εύχρηστη οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών, για να αποτυπώνετε τη δράση όπου κι αν συμβαίνει.

Κάντε τη διαφορά με μεγαλύτερο αισθητήρα

Ο αισθητήρας full-frame καθιστά δυνατή τη λήψη εντυπωσιακών εικόνων, μοναδικών γι' αυτό το φορμά. Ο αισθητήρας της α7C έχει διπλάσιο μέγεθος από τους αισθητήρες των σωμάτων APS-C ανάλογων διαστάσεων και είναι έως 30 φορές μεγαλύτερος από αισθητήρα smartphone, για εντυπωσιακές εικόνες με μεγαλύτερο βάθος και λεπτομέρεια.

Μικρό μέγεθος, εύκολος χειρισμός

Η α7C σχεδιάστηκε ώστε να είναι μικρή, ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά, χωρίς συμβιβασμούς στην αυθεντική απόδοση των μηχανών πλήρους καρέ. Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε με την ανάπτυξη νέων μηχανικών εξαρτημάτων, όπως ενός κλείστρου που εξοικονομεί χώρο και μιας μονάδας οπτικής σταθεροποίησης, καθώς και μέσω βελτιώσεων στη διάταξη και τη δομή.

Απολαύστε την υπεροχή πλήρους καρέ

Ο αισθητήρας full-frame της α7C δεν αποτυπώνει απλώς περισσότερο φως. Βελτιώνεται το βάθος εικόνας, το δυναμικό εύρος και η λεπτομέρεια, χάρη στον μεγάλο αισθητήρα και το μέγεθος pixel.

Αποτυπώστε όλη την ομορφιά του κόσμου

Ο αισθητήραςExmor R™ CMOS 24,2 MP συνεργάζεται με το σύστημα BIONZ X™ της Sony για εξαιρετικά χρώματα και δυναμικό εύρος 15 βημάτων, με αποτύπωση λεπτομέρειας και ομαλών μεταβάσεων σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε ταινίες.





Εκπληκτικές εικόνες και σε υψηλή ταχύτητα κλείστρου ή ημίφως

Τα μεγέθη των pixel του αισθητήρα προσφέρουν αυξημένο λόγο σήματος προς θόρυβο, για όμορφες εικόνες με περισσότερη λεπτομέρεια στις σκιές και τις υφές. Η μείωση θορύβου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ευαισθησίες υψηλού και μεσαίου ISO για θέματα σε γρήγορη κίνηση ή χαμηλό φωτισμό. Το ISO100-51200 επεκτείνεται σε ISO50-204800.

Αποκτήστε περισσότερες επιλογές γυρίσματος ταινιών

Γυρίστε πραγματικά καλλιτεχνικές ταινίες, με τον εξαιρετικό έλεγχο, την ποιότητα εικόνας και τον ρεαλισμό του full-frame

Εγγραφή 4K για όμορφες ταινίες

Το ρηχό βάθος πεδίου δίνει όμορφα εφέ αποεστίασης φόντου (bokeh). Η ανάγνωση όλων των pixel, χωρίς ομαδοποίηση pixel προσφέρει υπερδειγματοληψία ισότιμη με εγγραφή 6K, για καθαρή εικόνα με λιγότερο μουαρέ και μειωμένα ακανόνιστα περιγράμματα.

Μεγαλύτερη δυνατότητα έκφρασης με S-Log, HLG και προφίλ εικόνας

Το S-Log3 αποτυπώνει μεγάλο δυναμικό εύρος 14 βημάτων, για πλούσιες λεπτομέρειες σε σκιές και φωτεινά σημεία στο post-production. Το HLG (Hybrid Log-Gamma διευκολύνει την άμεση αναπαραγωγή και εργασία με HDR και το προφίλ εικόνας έχει ποικιλία ρυθμίσεων λήψης εικόνας.

Αποτυπώστε τη δράση τη στιγμή που συμβαίνει, με όμορφη λεπτομέρεια

Η αυτόματη εστίαση τελευταίας τεχνολογίας και η δυνατότητα συνεχούς λήψης διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε την κρίσιμη λήψη στο δέκατο του δευτερολέπτου. Η μονάδα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας α7C παραμένει σταθερή και χωρίς θόλωση, τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε ταινίες.

Η ακριβής AF βρίσκει γρήγορα το θέμα και το κρατάει σταθερά σε εστίαση

Η α7C αξιοποιεί τις ίδιες εξελίξεις στην AF με την α9, με το μοναδικό 4D FOCUS για γρήγορο εντοπισμό θέματος και σταθερή παρακολούθηση σε μεγάλη περιοχή. Τα 693 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης καλύπτουν περίπου το 93% της εικόνας.

Δεν χάνετε ούτε στιγμή σε γρήγορα κινούμενα θέματα

Για την καλύτερη αποτύπωση των κινούμενων θεμάτων, η α7C τραβάει σε συνεχείς ριπές έως 10 fpsμε παρακολούθηση AF/AE και έως 8 fps σε λειτουργία ζωντανής προβολής. Με αθόρυβη λήψη σε έως 10 fpsμε παρακολούθηση AF/AE.

Αξιόπιστη σταθερή παρακολούθηση θέματος

Έξυπνο Real-time Tracking και Real-time Eye AF της Sony

Αξιόπιστη παρακολούθηση θέματος σημαίνει καλύτερα πορτραίτα. Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα, στοχεύετε το θέμα και πατάτε το προσαρμοσμένο κουμπί κλείστρου μέχρι τη μέση, για να αρχίσει το Real-time Eye AF. Η α7C επίσης διαθέτει μια νέα λειτουργία, όπου το Real-time Tracking ενεργοποιείται πατώντας το κουμπί AF-ON, ακόμα και εκτός λειτουργίας AF-C. Η εστίαση διατηρείται ακόμα και με το πρόσωπο μερικώς στη σκιά ή όταν το θέμα φοράει γυαλιά.

Πορτραίτα ζώων σε απόλυτη εστίαση

Το Real-time Eye AF για ζώα παρακολουθεί και εστιάζει στα μάτια ζώων

Οι επιτυχημένες λήψεις κατοικίδιων και άλλων ζώων είναι πολύ πιο εύκολες με την εξελιγμένη AF βάσει αλγόριθμου. Ο γρήγορος και ακριβής αυτόματος εντοπισμός και η παρακολούθηση στα μάτια των ζώων, αντί για τη μύτη ή τα μουστάκια, κρατάει τα πάντα σε καθαρή εστίαση. Απλά αφήστε το στη μηχανή. Είναι αξιόπιστη, ακόμα και αν εμφανιστεί κάποιο εμπόδιο ή αν αλλάξει ο οριζόντιος/κατακόρυφος προσανατολισμός της μηχανής.

Αξιόπιστες στατικές λήψεις και ταινίες με το χέρι

Ζουμάρετε, κάντε κοντινά και αποτυπώστε νυχτερινές σκηνές πιο καθαρά

Η οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων της α7C αντισταθμίζει τους πέντε τύπους αστάθειας, χωρίς απώλεια στην ποιότητα, ακόμα και χωρίς gimbal ή στο σκοτάδι. Αυτές είναι: [1, 2] κραδασμοί αστάθειας σε γωνία (κλίση/εκτροπή) συνήθως με τηλεφακό, [3, 4] κραδασμοί μετατόπισης (στον άξονα X και Y), εμφανείς όταν αυξάνεται η μεγέθυνση, και [5] περιστροφική αστάθεια (περιστροφή στον άξονα Z), που επηρεάζει νυχτερινές λήψεις και βίντεο.

Ποιότητα εικόνας full-frame, για δημιουργούς ταινιών

Η οθόνη πολλαπλών γωνιών της α7C που ανοίγει από το πλάι προσφέρει εύκολη προβολή όταν για παράδειγμα, υπάρχει προσαρτημένο μικρόφωνο, χρησιμοποιείται gimbal ή κατά τη λήψη από διάφορες θέσεις. Επιπλέον, οι υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου επιτρέπουν τη χρήση του αγαπημένου σας εξοπλισμού, και χάρη στην μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, μπορείτε να τραβάτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Συνολικά, η α7C είναι ιδανικά εξοπλισμένη για vlogger και άλλου τύπου δημιουργούς.

Εύκολη παραγωγή ταινιών

Μικρή, ελαφριά και φορητή, ακόμα και με προαιρετικά αξεσουάρ λαβής

Η οθόνη LCD ανοίγει από το πλάι για πανεύκολη λήψη self-vlog, ο προαιρετικός συνδυασμός λαβής και μικροφώνου είναι τέλειος για vlog χωρίς καλώδια και η υποστήριξη ψηφιακού μικροφώνου προσφέρει πεντακάθαρο ήχο. Επίσης, υποστηρίζεται το δημοφιλές κατακόρυφο φορμά βίντεο, χρησιμοποιώντας μεταδεδομένα που επιτρέπουν την αναπαραγωγή και επεξεργασία σε κάθετη θέση των λήψεων που έχουν καταγραφεί κάθετα, χωρίς να χρειάζεται πρώτα να περιστραφούν.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Κάμερας
Body
Ανάλυση Megapixel
24,2 MP
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Όχι
Mount
Sony E
Χρώμα
Ασημί
Υποστήριξη 3D
Όχι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Αντοχή στην Σκόνη
Βάρος
509 gr

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
35.6 x 23.8mm
Μέγεθος Αισθητήρα
Full Frame
Επιλογές ISO
100 - 51200
Autofocus (AF)
Ναι

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
6000 x 4000 pixels
Format Εικόνων
JPEG, RAW

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160
FPS
30 fps
Format Video
XAVC S

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Όχι
USB 3.0
Ναι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SDXC, SDHC
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
124 mm
Ύψος
71,1 mm
Βάθος
59,7 mm

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
680

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • panosaba
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Χρησιμοποιώ την sony a7c εδώ και 1 χρόνο περίπου κυρίως για βίντεο σε συνδυασμό με τον sony 24-105mm f4 που είναι ο καλύτερος hybrid all around φακός. Είναι μεταγενέστερη και καλύτερη από την a7iii στο βίντεο με καλύτερη αυτόματη εστίαση, tracking focus που η a7iii δεν έχει, καλύτερο lcd monitor και καλύτερα χρώματα σε μικρότερο σώμα. Το cage είναι απαραίτητο γιατί διορθώνει το όχι και τόσο καλό πιάσιμο. Αυτό που με κουράζει λίγο είναι το πολύ μικρό σκόπευτρο.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Καδράρισμα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pads
    5
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά απο 11 χρόνια με full frame dslr κυρίως για επαγγελματική χρήση αποφάσισα να περάσω σε κάτι ποιο compact. Σκοπός ήταν να έχω την ποιότητα full frame σε μικρό μέγεθος ώστε πέρα απο επαγγελματική χρήση να ειναι εύχρηστη σε ταξίδια / οικογενειακές στιγμές. Στα θετικά θα αναφέρω το προφανές μικρό μέγεθος και βάρος (έρχομαι απο nikon dslr), το απίστευτο autofocus, το χαμηλό θόρυβο ακόμα και σε iso 6,400 και η πολύ καλή γκάμα φακών (ξεχωρίζω τον Sony 20mm 1.8 που ειναι το απόλυτο εργαλείο για αρχιτεκτονική φωτογράφιση). Στα αρνητικά το δύσκολο μενού που όμως αυτό ξεπερνιέται φτιάχνωντας ένα custom menu με τα βασικά. Υπάρχουν πολλά βιντεο online που εξηγούν το μενού και τις λειτούργιες.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sagiannaki
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι υπέροχη, την έχω ένα χρόνο περίπου και την λατρεύω. Το μικρότερο μέγεθος την κάνει πιο εύχρηστη στην καθημερινότητα και πιο εύκολο να την έχεις συνεχώς μαζί σου.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sit.lordla
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εντυπωσιακό auto focus και ποιότητα εικόνας σε συσκευασία τσέπης. Από χειρισμό, το ελαφρώς περίεργο μενού ξεπερνιέται, ενώ η ροδέλα που λείπει δε με προβλημάτισε.
    Ο φακός κιτ πολύ καλός για το μέγεθός του, μια χαρά για κιτ πριν προχωρήσει κανείς σε κάτι πιο προχωρημένο.
    Εν κατακλείδι μου άρεσε πάρα πολύ η χρήση της και είναι τέλεια ισορροπημένη με πιο μικρούς φακούς όπως ο Sony 35mm f1.8, ο οποίος πια είναι μόνιμα κουμπωμένος πάνω της.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tsiros07
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αξίζει, την βλέπεις οπτικά την silver και είναι πανέμορφη... Παρακάτω... Λειτουργεί άψογα, βίντεο είναι ότι πραγματικά υπόσχεται την δουλεύω με 24 - 105 F4 δεν χάνει κάπου, έρχομαι από Α6500 και δουλεύω και α7 iii, υπέροχη εικόνα, ξεκάθαρα γρήγορο focus! Από φωτογραφία άψογη αλλά λείπουν κάποια κουμπιά και η 2η ροδέλα από το σώμα για να είναι γρήγορη και άνετη στις ρυθμίσεις όπως η Α7iii.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eloy
    5
    14 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απλά εξαιρετική ... είναι ιδανική κυρίως για όποιον ενδιαφέρεται για βίντεο!!! εξαιρετική ποιότητα εικόνας! Στην ουσία έχουμε μια A7III σε ένα μικρότερο σώμα!!!
    εδώ μια μικρή παρουσίαση που έκανα:
    https://youtu.be/oAlE1qxRwH4

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Καδράρισμα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μενού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση στο κράτημα
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Sony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7C Full Frame Body SilverSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7C Full Frame Body SilverSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7 Mark III Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7 Mark III Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7 Mark III Full Frame Kit (FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS) BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7 Mark III Full Frame Kit (FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS) BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή ILCE-A7 IV Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή ILCE-A7 IV Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή a6700 Crop Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή a6700 Crop Frame Body Black
από 1.599,00 €από 1.299,00 €από 1.599,00 €από 2.682,00 €από 1.668,00 €
ΚατασκευαστήςSonySonySonySonySony
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος ΑισθητήραFull FrameFull FrameFull FrameFull FrameAPS-C
Περισσότερα χαρακτηριστικά