Philips E Line 272E2FA IPS Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

Philips E Line 272E2FA IPS Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGΚωδικός: 25549878

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2020
  • Aspect ratio 16:9
  • Αντίθεση 1000:1
  • AMD FreeSync, MPRT 1ms
  • Flicker-Free, Low Blue
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI, VGA

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και είναι ξεκούραστη.

Δες όλη την περιγραφή
178,12
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 168,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 156,27 €

  2. 143,21 €

  3. 154,90 €

  4. 143,36 €

  5. 201,87 €

  6. 153,00 €

  7. 163,00 €

  8. 178,12 €

  9. 178,46 €

  10. 197,44 €

  11. 171,91 €

  12. 143,16 €

  13. 213,75 €

  14. 256,80 €

  15. 175,33 €

  16. 147,12 €

  17. 169,87 €

  18. 168,00 €

  19. 217,00 €

  20. 202,10 €

  21. 199,85 €

  22. 225,61 €

Περιγραφή

Αυθεντικές εικόνες με ρεαλιστικά χρώματα

Η οθόνη της Philips απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν μια ποιοτική οθόνη για εργασία, ψυχαγωγία και gaming. Είναι κατάλληλη για χρήση σε σπίτια, γραφεία, και καταστήματα, και επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο σε υψηλή ανάλυση και με ζωντανά χρώματα. Με στενό πλαίσιο τεσσάρων πλευρών και σχεδίαση για τη διαχείριση των καλωδίων προσδίδει κομψό στυλ στο χώρο σας. Επίσης, διαθέτει τεχνολογίες φιλικές προς τα μάτια, όπως Flicker-Free και LowBlue Mode, καθώς και AMD FreeSync για ομαλό gaming.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και είναι ξεκούραστη.

Οθόνη χωρίς πλαίσιο στις 4 πλευρές

Με εξαιρετικά μειωμένο μέγεθος πλαισίου στις 4 πλευρές, αυτή η οθόνη προσφέρει μινιμαλιστική εμφάνιση και εκτεταμένη εμπειρία προβολής. Επεκτείνετε την παραγωγικότητά σας και εστιάστε στις ζωντανές εικόνες με απρόσκοπτη οπτική από κάθε γωνία. Εξαιρετικά ευρεία προβολή χωρίς περισπασμούς, ακόμα και στη ρύθμιση πολλών οθονών σε λειτουργία περιστροφής.

Ευρεία οθόνη LED με τεχνολογία IPS, για ακρίβεια εικόνας και ήχου

Οι οθόνες IPS χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη τεχνολογία που σας προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες προβολής στις 178/178 μοίρες, ώστε να βλέπετε την οθόνη από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία. Σε αντίθεση με τις τυπικές οθόνες TN, οι οθόνες IPS σας προσφέρουν εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα. Έτσι, είναι ιδανικές όχι μόνο για φωτογραφίες, ταινίες και περιήγηση στον ιστό, αλλά και για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρωμάτων και ομοιόμορφη φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή.

Απρόσκοπτα ομαλό παιχνίδι με την τεχνολογία AMD FreeSync

Η αστάθεια παιχνιδιού και τα κατεστραμμένα καρέ δεν αρμόζουν στο gaming. Με τη νέα οθόνη της Philips, ξεχάστε όλα τα παραπάνω. Παίξτε με σταθερή απόδοση και χωρίς σφάλματα σχεδόν σε οποιονδήποτε ρυθμό καρέ χάρη στην τεχνολογία AMD FreeSync και απολαύστε ομαλή και γρήγορη ανανέωση καθώς και εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης.

Γρήγορη απόκριση MPRT 1ms για ευκρινή εικόνα και ομαλή εμπειρία παιχνιδιού

Ο MPRT (χρόνος απόκρισης κινούμενης εικόνας) περιγράφει με μεγαλύτερη ακρίβεια τον χρόνο απόκρισης, ο οποίος αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ της θαμπής εικόνας και της εμφάνισης της καθαρής και ευκρινούς εικόνας. Η οθόνη για gaming της Philips με MPRT 1 ms εξαλείφει αποτελεσματικά τις κηλίδες και τη θολότητα της κίνησης, για ακριβή οπτικά στοιχεία με καλύτερα περιγράμματα, βελτιώνοντας την εμπειρία παιχνιδιού. Η καλύτερη επιλογή για να παίζετε εντυπωσιακά παιχνίδια με ευαισθησία στις απότομες κινήσεις.

Λειτουργία παιχνιδιών SmartImage βελτιστοποιημένη για παίκτες

Στη νέα οθόνη της Philips για παιχνίδια, το OSD γρήγορης πρόσβασης έχει μικροσυντονιστεί για παίκτες. Με τη λειτουργία "FPS" (first person shooting) βελτιώνονται τα σκούρα θέματα στα παιχνίδια, ώστε να βλέπετε τα κρυμμένα αντικείμενα στις σκοτεινές περιοχές. Με τη λειτουργία "Racing", εκτελείται προσαρμογή της οθόνης με ταχύτερο χρόνο απόκρισης, πολλά χρώματα και προσαρμογές της εικόνας. Η λειτουργία "RTS" (Λειτουργία στρατηγικής πραγματικού χρόνου) διαθέτει μια ειδική λειτουργία SmartFrame που σάς επιτρέπει την επισήμανση συγκεκριμένων περιοχών και τις προσαρμογές μεγέθους και εικόνας. Με τις λειτουργίες Gamer 1 (Παίκτης 1) και Gamer 2 (Παίκτης 2) μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωπικές σας ρυθμίσεις με βάση τα διαφορετικά παιχνίδια, εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση.

SmartContrast για λεπτομερή απόδοση του μαύρου

To SmartContrast είναι μια τεχνολογία της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που προβάλλετε, μέσω αυτόματης προσαρμογής χρωμάτων και ελέγχου ευαισθησίας για δυναμική βελτίωση της αντίθεσης ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες ψηφιακές εικόνες και βίντεο ή για την αναπαραγωγή παιχνιδιών όπου εμφανίζονται σκούρες αποχρώσεις. Όταν επιλέγετε την Οικονομική λειτουργία, η αντίθεση προσαρμόζεται και εκπέμπει οπίσθιο φωτισμό με ακριβή ρύθμιση για ιδανική προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.

Λιγότερη κόπωση των ματιών με την τεχνολογία Flicker-Free

Λόγω του τρόπου με τον οποίο ελέγχεται η φωτεινότητα στις οθόνες με οπίσθιο φωτισμό LED, ορισμένοι χρήστες παρατηρούν ένα τρεμόπαιγμα στην οθόνη, το οποίο μπορεί να κουράσει τα μάτια. Η τεχνολογία Philips Flicker-Free εφαρμόζει μια νέα λύση για τη ρύθμιση της φωτεινότητας, μειώνοντας το τρεμόπαιγμα και προσφέροντας μια πιο άνετη προβολή.

Λειτουργία LowBlue φιλική για τα μάτια

Σύμφωνα με μελέτες, ακριβώς όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, έτσι και το μπλε φως μικρού μήκους κύματος που εκπέμπεται από τις οθόνες LED μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα μάτια και να επηρεάσει την όραση με την πάροδο του χρόνου. Αναπτυγμένη με γνώμονα την ευεξία, η λειτουργία LowBlue της Philips χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία λογισμικού για τη μείωση του επιβλαβούς μπλε φωτός μικρού μήκους κύματος.

Το σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθά στην τακτοποίηση των καλωδίων, για έναν τακτοποιημένο εργασιακό χώρο.

Η διαχείριση καλωδίων αποτελεί ένα προσωπικό σύστημα που διατηρεί το χώρο εργασίας τακτοποιημένο, οργανώνοντας τα καλώδια και τα σύρματα που απαιτούνται για τη λειτουργία μιας συσκευής προβολής.

Πλήκτρο εναλλαγής μενού EasySelect, για γρήγορη πρόσβαση στα μενού της οθόνης

Με το διακριτικό πλήκτρο εναλλαγής μενού EasySelect, μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις της οθόνης γρήγορα και εύκολα από το μενού.

Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για πολυμέσα

Δύο ηχεία στερεοφωνικού ήχου υψηλής ποιότητας ενσωματωμένα σε μια οθόνη. Στραμμένα προς τα εμπρός, είναι ορατά. Στραμμένα όμως προς τα κάτω, προς τα επάνω ή προς τα πίσω, ανάλογα με το μοντέλο και το σχεδιασμό, δεν είναι ορατά.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Οθόνη
  • Βάση
  • Καλώδιο HDMI
  • Καλώδιο τροφοδοσίας

Κατασκευαστής

Philips

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Όχι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
27 "
Ανάλυση
1920x1080
Αντίθεση
1000 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
4 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
75 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Ναι
Ρύθμιση Ύψους
Όχι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI, VGA (D-sub)

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
-
Ηχεία
Ναι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
FreeSync
Eye Comfort
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
22 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
E

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • dimitrios_mihalas
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την πηρα λογο οτι παιζω ποκερακι και βολευει να εχεις πιο μεγαλα και πιο πολλα παραθυρα ανοιχτα αλλα βλεπεις και τα pixel τεραστια για αυτο τον λογο θα σας προτεινα αν δεν παιζετε ποκερ μην την παρετε και προτιμηστε μια των 24 ιντσων κατα τα αλλα υπεροχη εικονα λεπτη κορνιζα και στις 4 πλευρες με υπεροχο κοκκινο! Με TV BOX κανει μια υπεροχη τηλεοραση στις 27 inches και στα 75 Hz! Στα αρνητικα οτι το μπρατσο δεν κανει δεξια αριστερα πανω κατω αλλα κανει μπρος πισω ...τουλαχιστον!

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • orestisv10
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την αγόρασα για σύνδεση με cosmote tv. Ουσιαστικά την χρησιμοποιώ ως TV για κρεβατοκάμαρα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ακόμη και ο ήχος για την χρήση που την θέλω είναι OK.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν

Παρόμοια προϊόντα

Philips E Line 272E2FA IPS Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGPhilips E Line 272E2FA IPS Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGMSI PRO MP273A IPS Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGMSI PRO MP273A IPS Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGBenQ GW2780 IPS Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGBenQ GW2780 IPS Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGXiaomi A27i IPS Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 6ms GTGXiaomi A27i IPS Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 6ms GTGPhilips E-Line 275E1S IPS Monitor 27" QHD 2560x1440 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGPhilips E-Line 275E1S IPS Monitor 27" QHD 2560x1440 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTG
από 168,00 €από 122,90 €από 149,90 €από 93,79 €από 174,60 €
ΚατασκευαστήςPhilipsMSIBenQXiaomiPhilips
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος27 "27 "27 "27 "27 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά