Ο εκτυπωτής σας πάντα έτοιμος για εκτύπωση.
Εκτυπώστε όταν και όσο χρειάζεστε με τους HP εκτυπωτές και την HP Instant Ink υπηρεσία.
Το μελάνι παραδίδεται στην πόρτα σας πριν ακόμα τελειώσει!
Ad
Canon Pixma Pro-200 Inkjet Εκτυπωτής για Φωτογραφίες με WiFi
Εκτυπωτές

Canon Pixma Pro-200 Inkjet Εκτυπωτής για Φωτογραφίες με WiFi Κωδικός: 25956309

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χειροκίνητη εκτύπωση διπλής όψης
  • Ανάλυση εκτύπωσης: 4800x2400 DPI
  • Συνδέσεις: USB, Ethernet, Wi-Fi
  • Διαστάσεις: 639 x 379 x 200 χιλ.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί οι εκτυπώσεις του είναι ποιοτικές και εκτυπώνει γρήγορα.

Δες όλη την περιγραφή
628,00
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+35,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 628,00 €

Περιγραφή

Στοχεύοντας κυρίως στην εκτύπωση φωτογραφιών με ζωντανά χρώματα, στην ευελιξία και στην ευχρηστία, ο Canon Pixma Pro-200 αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φωτογραφίας και για όσους φιλοδοξούν να ασχοληθούν με τη φωτογραφία.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί οι εκτυπώσεις του είναι ποιοτικές και εκτυπώνει γρήγορα.

Τα πραγματικά χρώματα των φωτογραφιών σας, τέλεια εκτυπωμένα

Δείξτε τα πραγματικά χρώματα

Αναβαθμίστε τα αποτελέσματα των φωτογραφισεών σας με ζωηρές έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, για τις οποίες μπορείτε να είστε υπερήφανοι.

Ευέλικτος, εύχρηστος και με μικρές διαστάσεις, αυτός ο εκτυπωτής A3+ υποστηρίζει εκτύπωση εικόνων χωρίς περιθώρια, καλλιτεχνικών σχεδίων και πανοραμικών φωτογραφιών, αφήνοντάς σας ελεύθερους να επικεντρωθείτε στην εύρεση της τέλειας λήψης.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας

Με το κορυφαίο σύστημα μελανιών 8 χρωμάτων dye, θα έχετε εγγυημένα εξαιρετική αναπαραγωγή των εικόνων, πλουσιότερα χρώματα και πιο ζωντανές επαγγελματικές εκτυπώσεις, κάθε φορά.

Τόλμη και χρώμα

Η φωτογράφος τροφίμων Natasha Alipour-Faridani που έχει την έδρα της στο Λονδίνο δημιουργεί εικόνες που εντυπωσιάζουν πολύ. Καθώς είναι γεμάτες ιριδίζοντα, μεθυστικά χρώματα και είναι πλημμυρισμένες από φως, είναι σαφές ότι η αντίθεση και ο κορεσμός αποτελούν σημαντικό κομμάτι της φωτογραφικής πρακτικής της. 

Όποιο κι αν είναι το θέμα, το φόντο ή ο φωτισμός, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτό που καταγράφετε μέσα από το φακό και στη συνέχεια επεξεργάζεστε στον ψηφιακό σκοτεινό σας θάλαμο, θα μετατραπεί σε δικό σας έργο όταν εκτυπωθεί. 

Ορισμένοι εκτυπωτές πραγματικά απογοητεύουν τους φωτογράφους, καθώς δεν καταφέρνουν να αποδώσουν τη ζωηρότητα των εντυπωσιακών αποχρώσεων του μπλε, το βαθύ μαύρο και τις εκρηκτικές αποχρώσεις του κόκκινου. Όμως ο Canon PIXMA PRO-200 έχει ένα κρυφό πλεονέκτημα.

Η μαγεία των οκτώ

Αυτός ο εκτυπωτής νοιάζεται για το χρώμα. Το ανώτερο σύστημα 8 χρωμάτων τύπο dye παρέχει μια εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων και αυτό σημαίνει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας με πλούσιο φάσμα χρωματικών τόνων και αποχρώσεων. Τα μελάνια χρώματος γκρι και ανοιχτού γκρι διευκολύνουν πολύ την ασπρόμαυρη εκτύπωση. 

Η Alipour-Faridani έχει εντυπωσιαστεί από την εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων του Canon PIXMA PRO-200 από τότε που άρχισε να τον χρησιμοποιεί. «Είναι τέλειο να βλέπω πώς χειρίζεται τη δουλειά μου», λέει «και με κάνει να νιώθω ότι μπορώ να προχωρήσω λίγο παραπέρα και να γίνω τολμηρότερη με τα χρώματά μου».

Διαλέξτε το χαρτί που σας ταιριάζει

Με ευέλικτο χειρισμό υλικών και προσαρμόσιμα μεγέθη εκτύπωσης, μπορείτε να βελτιώνετε τις φωτογραφίες σας εκτυπώνοντας τες σε πληθώρα χαρτιών, όπως χαρτί για καλλιτεχνικές εφαρμογές, για εκτυπώσεις χωρίς περιθώριο και για πανοράματα.

Ταχύτητα και ευχρηστία

Η ενσωματωμένη οθόνη LCD 3 ιντσών επιτρέπει τον έλεγχο της στάθμης των μελανιών, την πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης του εκτυπωτή και την πρόσβαση σε οδηγίες του εκτυπωτή με μια ματιά, για εξαιρετικά αποτελέσματα με ευκολία.

Κάντε μεγάλα σχέδια και ακόμα μεγαλύτερες εκτυπώσεις

Με τον Canon Pixma Pro-200, το μέγεθος δεν θα αποτελεί πια εμπόδιο. Γνωρίστε την εμπειρία των εκτυπώσεων σε μέγεθος A3+ και χωρίς περιθώριο, για να μπορέσετε να επιδείξετε τη δημιουργικότητά σας στο μέγιστο βαθμό.

Μια συνεπής εμπειρία με την Canon

«Από τη λήψη της φωτογραφίας έως την εκτύπωσή της, όλα έχουν την ποιότητα της Canon» λέει η φωτογράφος τροφίμων Natasha Alipour-Faridani από το Λονδίνο. Το επαγγελματικό έργο της απεικονίζει με ζωηρά χρώματα φαγητά που ανοίγουν την όρεξη και ποτά. Επιτυγχάνει αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας διαδοχικά μια φωτογραφική μηχανή, έναν εκτυπωτή και χαρτί Canon. Και ο εκτυπωτής που έχει επιλέξει για το στούντιο της είναι ο Canon Pixma Pro-200.

Χάρη στον ευέλικτο χειρισμό των μέσων εκτύπωσης από τον εκτυπωτή, συμπεριλαμβανομένων του ιλουστρασιόν χαρτιού και του χαρτιού καλλιτεχνικών σχεδίων, αλλά και των προσαρμόσιμων μεγεθών εκτύπωσης έως A3+, υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών που υποστηρίζουν την απεριόριστη δημιουργικότητα της ίδιας και κάθε φωτογράφου.

Μεγάλες εκτυπώσεις χωρίς περιθώριο για έκθεση

Για τους φωτογράφους, τόσο για τους επίδοξους και για τους επαγγελματίες, η δυνατότητα να βλέπουν το έργο τους εκτυπωμένο είναι πραγματικά διαφωτιστική. Όπως λέει η Alipour-Faridani, «Υπάρχει κάτι πραγματικά ξεχωριστό όταν βγαίνει η εκτύπωση, ειδικά όταν τη βάζεις σε κορνίζα και έχεις το χρόνο να την κρεμάσεις στον τοίχο και να την κοιτάξεις προσεκτικά».

Με τον Canon Canon Pixma Pro-200, μπορείτε να εκτυπώνεις σε μέγεθος A3+ ή σε πανοραμική κατάσταση, οπότε έχετε τον πλήρη έλεγχο για να αναδείξετε σωστά τις φωτογραφίσεις σας. Και χάρη στη δυνατότητα εκτύπωσης χωρίς περιθώρια, δεν χρειάζεται να δαπανάτε χρόνο για να περικόψετε μετά τις εικόνες σας. Είναι έτοιμες για τοποθέτηση σε κάδρο απευθείας από τον εκτυπωτή.

Τέλεια εκτύπωση κάθε φορά

Με 3 επιλογές τροφοδοσίας χαρτιού και λειτουργία αυτόματης διόρθωσης της κλίσης του χαρτιού, θα ξεχάσετε για πάντα τα λάθη ευθυγράμμισης και τα προβλήματα εκτύπωσης, ανεξάρτητα από το χαρτί που χρησιμοποιείτε.

Μια διαδικασία χωρίς προβλήματα

Το φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό PPL (Professional Print & Layout) της Canon επιτρέπει τη λήψη και την αποστολή φωτογραφιών με ευκολία από δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και συγκεντρωτική διαδικασία επεξεργασίας και εκτύπωσης.

Μικρό μέγεθος και βάρος

Ακόμα και με τις δυνατότητες εκτύπωσης σε χαρτί μεγέθους A3+, ο Canon Pixma Pro-200 παραμένει μια λύση μικρού βάρους για τις ανάγκες εκτυπώσεων σας. Και έχει και μικρές διαστάσεις, οπότε χωρά εύκολα σε ένα μικρό στούντιο.

Για γρηγορότερες, πιο αποτελεσματικές εκτυπώσεις

Οι τέλειες φωτογραφίες βγαίνουν σε μια στιγμή, το ίδιο ισχύει και για τις τέλειες εκτυπώσεις. Ο Canon Pixma Pro-200 είναι γρήγορος και αποδοτικός και παρέχει εξαιρετική ποιότητα εκτυπώσεων μεγέθους A3+ μέσα σε μόλις 90 δευτερόλεπτα, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να βρείτε το επόμενο τέλειο πλάνο.

Σύστημα μελανιών Chroma Life 100+

Το νέο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye της Canon παρέχει εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων για ζωηρές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Με τον Canon Pixma Pro-200 θα έχετε βαθύτερο μαύρο και βελτιωμένη αναπαραγωγή των αποχρώσεων του κόκκινου και του μπλε.

Τα μελάνια χρώματος γκρι και ανοιχτού γκρι συμβάλλουν επίσης στην επίτευξη εξαιρετικών ασπρόμαυρων εκτυπώσεων και επιταχύνουν τη διαδικασία της εκτύπωσης.

Δωρεάν πρόσθετο και λογισμικό Professional Print & Layout (PPL)

Το πρόσθετο PPL λειτουργεί είτε ως αυτόνομο λογισμικό είτε ως πρόσθετο μέσω του λογισμικού επεξεργασίας εικόνας Canon Digital Photo Professional ή του Adobe Photoshop και του Lightroom.

Αναλώσιμα

Η συσκευασία περιλαμβάνει

Όλα όσα χρειάζεστε για τη δημιουργία εκτυπώσεων A3+ εκθεσιακής ποιότητας από την άνεση του γραφείου σας.

  • Canon Pixma Pro-200
  • Καλώδιο ρεύματος τύπου ΗΒ
  • Καλώδιο ρεύματος πανευρωπαϊκού τύπου
  • Δίσκος για εκτύπωση CD
  • CD με λογισμικό εγκατάστασης και Εγχειρίδιο χρήσης (CD μόνο για Windows)
  • Οδηγός χρήσης (Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο)
  • Φυλλάδιο A3 για το Ευρωπαϊκό σύστημα εγγύησης (EWS)
  • 8 ανεξάρτητες δεξαμενές μελανιού

Κατασκευαστής

Canon

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος
Inkjet
Ink Tank
Όχι
Χρώμα Εκτύπωσης
Έγχρωμο
Αποκλειστικά για Φωτογραφίες
Ναι
Πολυμηχάνημα
Όχι
Αναλώσιμο
Μελάνης
Αριθμός Αναλώσιμων
8
Μνήμη Εκτυπωτή
-
Μέγεθος Χαρτιού
A3, A3+, A4, A5, B4, Ledger
Συμβατότητα
Mac, Windows
Δυνατότητες
Mobile Printing Capability
Συνδεσιμότητα
Ethernet, USB, Wi-Fi
Χρώμα
Μαύρο

Εκτυπωτής

Duplex Print
Χειροκίνητο
Μέγιστη Ανάλυση Εκτύπωσης
4800x2400 DPI

Διαστάσεις

Ύψος
200 mm
Πλάτος
639 mm
Βάθος
379 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με άλλους φωτογραφικούς εκτυπωτές παρόλα αυτά μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλός και ποιοτικός κατασκευαστικά. Σίγουρα με την πολύ τριβή μου με αυτόν θα ανακαλύψω πολλά, αλλά για τις 5-10 εκτυπώσεις που έκανα το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενα καταπληκτικό

    Η ποιότητα κατασκευής του καλή και οι εκτυπώσεις του χωρίς κάποιο σφάλμα ή αστοχία. Πέρα του brigness, όπου στον υπολογιστή σε ξεγελάει, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που έβλεπα. Το επόμενο καιρό θα κάνω χρήση σε διαφορετικά χαρτιά και εικόνες για να καλύψω όλοι την γκάμα και να έχω μια καλύτερη γνώμη για όλα. Για όποιον ασχολείται επαγγελματικά αλλά και ερασιτεχνικά με την φωτογραφία το συνιστώ

    Σίγουρα θα επανέλθω μετά από ένα διάστημα ή από κάποιο γεγονός για να κάνω ξανά ενημέρωση.

    • Ποιότητα εκτύπωσης
    • Διαδικασία εγκατάστασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • geoopc
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τρελή ποιότητα! Φανταστικός εκτυπωτής για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Για την ακρίβεια είναι ο καλύτερος εκτυπωτής που υπάρχει στο κόσμο ως dye εκτυπωτής με 8 χρώματα μελάνια και είναι για φωτογραφίες.
    Το color gamut που έχει είναι απίστευτο. Η οθόνη που έχει πολύ όμορφη και κάνει τον εκτυπωτή όμορφο και πιο εύχρηστο. Αν θέλετε άριστη ποιότητα σε φωτογραφίες μην κοιτάτε αλλού. Εδώ κορυφή.
    Επίσης πολύ καλή ποιότητα και σε fine art χαρτια, ματ χαρτιά, καλά για γυαλιστερά και semigloss, satin τι να πούμε, είναι ότι καλύτερο! Για να μην σας κουράζω, αν θέλετε να πάρετε και το τελευταίο πιξελ ποιότητας
    και χρώματος απ τις φωτογραφίες σας είστε εδώ.

    • Ταχύτητα εκτύπωσης
    • Διαδικασία εγκατάστασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα εκτύπωσης
    • Ταχύτητα εκτύπωσης
    • Διαδικασία εγκατάστασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
sisi_sisi

Μπορεί να μου πει κάποιος αν εκτυπώνει φωτογραφίες σε μέγεθος 15χ22 ?
Κ πως μπορώ να ψάξω τα αναλώσιμά του ; Ευχαριστώ.!

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Canon Pixma Pro-200 Inkjet Εκτυπωτής για Φωτογραφίες με WiFiCanon Pixma Pro-200 Inkjet Εκτυπωτής για Φωτογραφίες με WiFiCanon Selphy CP1500 Θερμικός Εκτυπωτής για Φωτογραφίες με WiFi BlackCanon Selphy CP1500 Θερμικός Εκτυπωτής για Φωτογραφίες με WiFi BlackCanon ImagePrograf Pro-1000 Inkjet Εκτυπωτής για Φωτογραφίες με WiFiCanon ImagePrograf Pro-1000 Inkjet Εκτυπωτής για Φωτογραφίες με WiFiEpson EcoTank Photo ET-8550 Inkjet Εκτυπωτής για Φωτογραφίες με WiFiEpson EcoTank Photo ET-8550 Inkjet Εκτυπωτής για Φωτογραφίες με WiFiCanon imagePROGRAF PRO-300 Έγχρωμoς Εκτυπωτής Inkjet με WiFi και Mobile PrintCanon imagePROGRAF PRO-300 Έγχρωμoς Εκτυπωτής Inkjet με WiFi και Mobile Print
από 628,00 €από 119,00 €από 1.335,94 €από 728,63 €από 799,00 €
ΚατασκευαστήςCanonCanonCanonEpsonCanon
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω Skroutz
ΤύποςInkjetΘερμικόςInkjetInkjetInkjet
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες