Ασφάλεια αγορών Skroutz
Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων Κωδικός: 2650130
- Συγγραφέας: Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
- Εκδότης: Τζιόλα
- Μορφή: Σκληρό Εξώφυλλο
- Έτος έκδοσης: 2012
- Αριθμός σελίδων: 408
- Κωδικός ISBN-13: 9789604183852
- Διαστάσεις: 25×18
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
Επιστημονικά Βιβλία
Τρόφιμα, Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία, ποιότητα και συσκευασία
από 27,45 €ΠροστέθηκεΕπιστημονικά Βιβλία
Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτεϊνών, σακχάρων, λιπιδίων και φυσικών χρωστικών, Επίδραση στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων
Ad από ΒιβλιοδίκτυοΠροστέθηκεΒιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Τρόφιμα, Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία και συσκευασία
Ad από ΒιβλιοδίκτυοΠροστέθηκε
Παρόμοια προϊόντα
Επιστημονικά Βιβλία
Υβριδικές Εργαστηριακές Ασκήσεις σε Θέματα Φυσικής Χημείας
Ad από ΒιβλιοδίκτυοΠροστέθηκε- Top αξιολογήσεις
Επιστημονικά Βιβλία
Προς τ’ άστρα, Ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της Αστροφυσικής
Ad από MykyklosΠροστέθηκε Επιστημονικά Βιβλία
Ο Μύθος Του Φυσιολογικού, Τραύμα, Ασθένεια και Ίαση σε μια Τοξική Κουλτούρα
Ad από SilverProductsΠροστέθηκε- Top αξιολογήσεις
- Top αξιολογήσεις
Επιστημονικά Βιβλία
Πολυκώδικας – 40 Νομοθετήματα (Μάρτιος 2024 - 16η Έκδοση)
Ad από ΒιβλιοδίκτυοΠροστέθηκε
Όλα τα καταστήματα
Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής
- 35,81 €
- 18,87 €
- 18,87 €
- 22,69 €
Περιγραφή
Οι μονάδες επεξεργασίας τροφίμων και ποτών παρουσιάζουν σήμερα εξαιρετική ποικιλομορφία. Ποικίλες μέθοδοι επεξεργασίας και αμέτρητα προϊόντα που προκύπτουν απ' αυτές (νωπά, ψυγμένα, κατεψυγμένα, αφυδατωμένα, κονσερβοποιημένα, μαγειρεμένα κλπ.) έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες μιας τεράστιας γκάμας πελατών. Την εκπροσώπηση στην αγορά διάθεσης των τροφίμων διεκδικούν παραγωγοί, εξαγωγείς, τμήματα τροφίμων υπερκαταστημάτων, αλυσίδες λιανικής πώλησης, ανεξάρτητα καταστήματα, μονάδες τροφοδοσίας (catering) κάθε μορφής κλπ.
Για να μπορούν οι μονάδες παραγωγής και διάθεσης των τροφίμων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καταναλωτών, θα πρέπει, εκτός από την παραγωγή ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων, να δημιουργήσουν και τις προϋποθέσεις ορθής διαχείρισης των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Πρόκειται για λειτουργίες που ξεκινούν από το σχεδιασμό της μονάδας και φθάνουν μέχρι τον καταναλωτή. [...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Χαρακτηριστικά
- Είδος
- Χημεία Θετικών Επιστημών
- Γλώσσα
- Ελληνικά
- Μορφή
- Σκληρό Εξώφυλλο
- Αριθμός σελίδων
- 408
- Έτος έκδοσης
- 2012
- Διαστάσεις
- 25x18 cm
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.