Thrustmaster Hotas Warthog Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PC
Joysticks

Thrustmaster Hotas Warthog Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCΚωδικός: 310286

Η Thrustmaster παρουσιάζει για το U.S. Air Force A-10C επιθετικό αεροσκάφος το πακέτο ρέπλικα HOTAS (Hands On Throttle And Stick)! Με αυτό το πακέτο θα βιώσετε την εμπειρία του να είστε πιλότος σε ένα...

Δες όλη την περιγραφή

Η Thrustmaster παρουσιάζει για το U.S. Air Force A-10C επιθετικό αεροσκάφος το πακέτο ρέπλικα HOTAS (Hands On Throttle And Stick)! Με αυτό το πακέτο θα βιώσετε την εμπειρία του να είστε πιλότος σε ένα Air Force. Περιλαμβάνει χειριστήρια πτήσης, πίνακα ελέγχου και χειριστήριο οπλισμού!

Δες όλη την περιγραφή
505,11
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 505,11 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 592,35 €

  2. 510,68 €

  3. 629,90 €

  4. 723,66 €

  5. 629,00 €

  6. 551,32 €

  7. 652,84 €

  8. 628,90 €

  9. 595,80 €

  10. 505,11 €

  11. 665,80 €

  12. 692,90 €

  13. 567,10 €

  14. 505,11 €

  15. 678,10 €

  16. 611,66 €

  17. 702,65 €

  18. 702,65 €

  19. 743,60 €

  20. 543,98 €

  21. 722,93 €

  22. 691,83 €

  23. 665,20 €

Περιγραφή

Η Thrustmaster παρουσιάζει για το U.S. Air Force A-10C επιθετικό αεροσκάφος το πακέτο ρέπλικα HOTAS (Hands On Throttle And Stick)! Με αυτό το πακέτο θα βιώσετε την εμπειρία του να είστε πιλότος σε ένα Air Force. Περιλαμβάνει χειριστήρια πτήσης, πίνακα ελέγχου και χειριστήριο οπλισμού!

Αντίγραφο πίνακα ελέγχου

  • Σταθμισμένη βάση (πάνω από 3kg) ενσωματωμένη κάτω από τα throttles.
  • Φωτιζόμενες λειτουργίες.
  • 5 προγραμματιζόμενα LED.
  • Ρεαλιστική πίεση στα κουμπιά και τους διακόπτες.
  • 15 συνολικά κουμπιά δράσης + 1 TRIM τροχό:
    • 1 x TRIM τροχό.
    • 2 x κουμπιά.
    • 5 x 2 θέσεων διακόπτες (2 μόνιμες).
    • 2 x 3 θέσεων διακόπτες (1 στιγμιαία + 2 μόνιμες).
    • 2 x 3 θέσεων διακόπτες (3 μόνιμες)
  • Πανομοιότυπο JOYSTICK

    • Νέα καινοτόμα τεχνολογία H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology:
    • 3D μαγνητικοί αισθητήρες (Hall Effect) στο χειριστήριο: απολαύστε χειρουργική ακρίβεια όπου μένει αψεγάδιαστη στο χρόνο.
    • Ανάλυση 16-bit (τιμές 65536 x 65536).
    • 5 coil spring system: σταθερό, γραμμικό και ομαλής ροής, χωρίς νεκρές ζώνες.
    • Σύνδεση USB με αναβαθμίσιμο λογισμικό.
    • Πολύ σταθερή και σταθμισμένη βάση (πάνω από 3kg).
    • Νέο αποσπώμενη χειρολαβή, κατασκευασμένη εξολοκλήρου από μέταλλο:
    • Συμβατό με χειρολαβές HOTAS COUGAR (και ανάστροφα).
    • Νέο σχήμα.
    • Αποσπώμενη μεταλλική πλάκα για χρήση σε γραφείο ή cockpit-style.
    • Νέα, ρεαλιστική πίεση στα κουμπιά και στη σκανδάλη.
      • 19 συνολικά κουμπιά δράσης + ένα 8-way “point of view” hat:
      • 1 x 8-way “point of view” hat.
      • 2 x 8-way hats.
      • 1 x 4-way hat with push button.
      • 1 x μεταλλική διπλή σκανδάλη.
      • 2 x κουμπιά.
      • 2 x κυκλικά κουμπιά.

    Κατασκευαστής

    Thrustmaster

    Χαρακτηριστικά

    Τύπος
    Hotas
    Console
    PC
    Σύνδεση
    Ενσύρματο

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    1. 3
    2. 2
    3. 3 αστέρια
      0
    4. 2 αστέρια
      0
    5. 1
    Αξιολόγησε το προϊόν

    Αξιολογήσεις χρηστών

    • Alepap
      4
      24 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Αγοράστηκε απο ελληνικό κατάστημα στα 408€
      Το έχω ένα μήνα περίπου τώρα, για χρήση σε Microsoft Flight Simulator 2020 kai DCS World (ισως και για KSP 2 οταν βγει)

      Κατα αρχάς, είναι τσιμεντόλιθος, γώρω στα 9κιλά συνολικά, γι' αυτό σκευτείτε εαν θα χρειαστειτε να σας το παραδόσουν στο σπίτι, ακομα κι αν είσαστε σχετικά κοντά.

      Η ποιότητα κατασκευής δίνει πολύ καλη πρώτη εντύπωση και αίσθηση στο χέρι. Είναι κυρίως μεταλλική και δίνει την αίσθηση στιβαρότητας και ανθεκτικότητας.
      Όμως, όσω πάμε προς το εσωτερικό, η κατασκευή γίνεται όλο και ποιο πλαστική. Τα βασικά κομμάτια της βάσης και του Throttle είναι πλαστικά, ακόμα και το ασημένιο κομμάτι που συνδέει το Stick με τη βάση. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις στις οποίες το stick μπορεί να σπάσει σε εκέινη την περιοχή, και γι αυτό κυκλοφορούν και aftermarket αξεσουάρ στο διαδύκτιο

      Stick:

      Το stick εχεί τα περισσότερα κουμπιά που χρειάζεστε για ένα μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο έιναι και το πιο απαιτητικό απο άποψη keybinds, αφου είναι πιστό αντίγραφο του A-10 Warthog Stick and Throttle, και το Stick του F-16.
      Σε γενικές γραμμές, δεν έχω καποιο παράπονο με τα κουμπιά. Είναι αρκετά σκληρά σε σχέση με κουμπία σε άλλα HOTAS η οποιουδήποτε άλλου χειριστηρίου, αλλά είναι σχεδιασμένα έτσι και κάνουν την δουλεία τους.
      Κάποια switches όπως το αριστερό 5 way switch θέλουν λίγη συνήθεια για να μην πατήσεις κατα λάθος άλλο direction απο αυτό που θέλεις.
      Yπάρζουν κριτικές που λένε οτι το trigger είναι πολύ σκληρό, η οτι δέν καταλαβαίνεις πότε θα "κιλκάρει". Προσωπικά πιστέυω οτι το trigger είναι πολύ καλό. Είναι 2 stage trigger. Ένα ελαφρώ κλίκ στην αρχή, και οταν φτάσεις το τέρμα, νιώθεις ένα "τείχος" απο το οποίο μετά απλά πιέζεις παραπάνω και νιώθεις το second stage να πατιέται. Είναι σχεδιασμένο για ναι σταθεροποιεί το A-10 στον στόχο με το πρώτο κλικ, και με το δεύτερο να πυροβλεί το όπλο. Και λειτουργεί άψογα.
      Η μόνη κριτική μου, πάνω σε αυτό είναι οτι το πρώτο stage trigger δέν το "νιώθεις" οσο το ακούς. Εάν έχεις ακουστικά, πιο πολύ θα το συνηθήσεις σαν muscle memory, αλλά δέν είναι θέμα αφού ενεργοποιείται σχεδόν στην αρχή του trigger.
      Το stick είναι επίσης συμβατό με βάσεις της Virpil και VKB.

      Stick Base:

      Έχουμε μια στιβαρή βάση, με μεταλλική εξωτερική κατασκευή, 4 τρύπες στο plate για mounting, οστόσο και άλλες 4 στην ίδια την βάση, και είναι συμβατή με οποιδήποτε mount που υποστηρίζει TM Warthog joystick η διαθέτει αντάπτορα. Δέν κουνιέται στο γραφέιο, εκτός απο καμία βίαια κινίνιση όταν χτυπήσει το gimbal το "στόμιο". Βεβαιωθείτε πως έχετε ενα σχετικά στιβαρό γραφείο, και εαν έχετε desk mount για monitor, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο wobble.
      Εγώ έχω το Throttle πάνω στο κουτί του, όρθιο, και το stick πάνω στο γραφείο, ή ανάμεσα στα πόδια, καθιστός πάνω στο μεταλλικό plate της βάσης :P ( που το κάνει πολύ πιο controllable και ξεκούραστο). Τι να κάνω? το να δώσω σχεδόν άλλα τόσα για desk/chair mount ειναι τρελό.
      Επίσης μπορεί να χρειαστείτε usb extension/ hub γιατί το δικό του δεν είναι και απο τα μακρύτερα. Ειδικά το throttle στην αριστερη μεριά και το PC κάτω δεξιά.

      Εδώ είναι που αρχίζουν λίγο τα προβλήματα.

      Η βάση out of the box έχει πάρα πολυ σκληρό έλατήριο, και πιο σημαντικά, το recentering είναι πάρα πολύ αισθητό. Είναι σαν να έχεις ένα κυκλικό detent στο κέντρο, που το νώθεις κάθε φορά που χρειάζεται να κάνεις κίνιση που περνάει απο πάνω του. Κατστρέφει την ακρίβεια που χρειάζεσαι για να κάνεις πράγματα όπως προσγέιωση και στόχευση. Αφήστε το air to air refueling.
      Εγώ άνοιξα την βάση και αφαίρεσα το κεντρικό ελατήριο, και μετά έβαλα τα 4 μικρά ελατήρια απο επάνω, όπως δείχνει και αυτό το guide: https://www.youtube.com/watch?v=aBMBR8M0z2E και είναι 10 φορές καλύτερο. Όχι τέλειο σε καμία περίπτωση, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να χρησιμοποιεί το default ελατήριο χωρίς extension.

      Throttle:

      Το throttle έναι πιστεύω απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά.
      Διαθέτει 2 throttles για αεροσκάφη με 2 κινιτήρες, και μπορέι να γίνει map σε κάτι άλλο για αεροσκάφη με έναν, σαν το nozzle lever του Harrier.
      Split με μαγνητικό διακόπτη που λειτουργεί άψογα. Δέν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα σε balance μεταξώ των δύο throttle.
      Υπάρχει liftoff idle και off detent για κάθε throttle και είναι bindable ingame σαν 2 toggle keys για κάθε throttle, και είναι ότι πιο immersive να το χρησιμοποιείς στο DCS.
      Επίσης, εάν αφαιρέσετε το προστατευτικό ανάμεσα στα throttles με το allen key που περιέχεται στη συσκευασία. μπορέιτε να ενεργοποιήσετε το afterburner detent, αφαιρώτας το, και ξαναβάζοντας το, ανάποδα. Προσωπικά δέν το χρησιμποιώ. Θα προτιμούσα να ήταν pushthrough αντι για liftoff, αλλά υπάρχουν τρόποι, με 3d printing ή και με λίμα, εάν δεν σας πειράζει να το καταστρέψετε.

      Έχει friction control, αλλά ακόμα και τέρμα χαλαρό, είναι λιγο σληρό στο χέρι για ακριβείς μικρο-κινήσεις. Κυρίως οφείλεται πιστέυω στο οτι το αριστερό throttle είναι λίγο πιο σκληρό από το δεξί, τουλάχιστον στο δικό μου κομμάτι. Μόνο του το δεξί είναι μιά χαρά, μπορείς να κάνεις γρήγορα adjustments μπρός-πίσω, χωρίς να νίθεις να "κολλάει" Και το αριστερό μόνο του παλεύεται. Και τα δύο μαζί, όμως δέν είναι ιδανικά.

      Απο θέμα κουμπιών παρέχει τα περισσότερα, αν και θα ήθελα καποι extra πράγματα, όπως μία ροδέλα κοντά στον αντίχειρα. Ξέρω, simulation και όλα, αλλά το παίρνεις για να παίξεις παιχνίδια και το ζούμ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

      Οι διακόπτες στη βάση είναι physical switches, 2 και 3 θέσεων, όμως η αλήθεια είναι οτι δέν υπάρχει διακόπτης 3 θέσεων πάνω σε αυτό το HOTAS.
      Είναι ή μίας θέσης, ή 2 θέσεων. Ούτε τα flaps, Thrusmtaster?! Δέν έχει on - off σαν 2 ξεχωριστά keys, η "θέση off" δεν είναι κουμπί που μπορέι να γίνει map στο game, εκτός εάν έχει script οπως στο DCS, ή εάν παίξεις με το λογισμικό της Thrustmaster T.A.R.G.E.T. To οποίο είναι ΆΘΛΙΟ.

      Thrustmaster T.A.R.G.E.T. :

      Δέν έχω δεί χειρότερο λογισμικό για premium προϊόν. Πρέπει να πάτε στο site της Thrustmaster, και αφού ψάξετε όλα τα tabs θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το λογισμικό: https://support.thrustmaster.com/en/product/hotaswarthogflightstick-en/
      Πρέπει να κατεβάσετε επίσης και το driver αν θέλετε να έχετε οποιαδήποτε ουσιαστική λειτουργία αφόυ το κατεβάσετε, χωρίς να βγάζει errors στα προφίλ.
      Δημιουργείς ένα προφίλ, μετά πρέπει να πατήσεις "Run" και να περιμένεις 10-30 δευτερόλεπτα να το εκτελέσει, λές και έιμαστε στο 2000, και δέν έχουμε πράγματα σαν το Razer Synapse, που αναγκάζομαι να υπερασπιστώ, λόγω αυτής της αηδίας.
      Και μετά να buggarei όλος ο υπολογιστής, γιατί έχεις κάνει bind κουμπία πληκτρολογίου στο hotas, και να μην πατάει ούτε alt+ctrl+delete.
      Δέν νομίζω να ασχοληθώ ξάνα με αυτό το λογισμικό.

      Στην τελική, είναι ένα πολύ καλό σύστημα, που έχει όμως κάποια σημαντικά ελατώματα, τα οποία φτιάχνονται, είτε με λίγο DIΥ, ή με έχτρα λευτά.
      Το πιο κοντά σε ανταγωνισμό ειναι το Orion της WinWing, το οποίο είναι καλύτερο απο όλες τις μερίες(απ' όσο μπορώ να κρίνω, χωρίς να το έχω) εάν το βρείτε σε προσφορά και είναι σε stock. Μετά πάει σε Virpil και το πορτοφόλι δεν συμμαζεύεται.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Αναστασιος Ρ.
      4
      3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Το έχω δοκιμάσει για λίγο διάστημα,Πολύ καλό χειριστήριο,ποιοτικό ιδιαίτερα και ακόμη περισσότερο το Control panel με μεταλλικούς διακόπτες και φοβερή αίσθηση,δεν θα έλεγα πως είναι τέλειο γιατί υπάρχουν και καλύτερα που βέβαια στήν Ελλάδα δεν τα βλέπουμε και είναι λαχείο να τα βρείτε... εξωτερική ποιότητα άψογη ιδιαίτερα εξωτερικά,όμως δεν δικαιολογεί τιμή πάνω απο 500άρικο,εκτός βέβαια αν είστε μερακλής και έχετε τα χρήματα,αλλά με τέτοια τιμή λογικό να παίρνει και κάνα 2 αστεράκια λιγότερο

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Andreas_Trigonis
      5
      5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Υπέροχη αίσθηση και μεγάλη ακρίβεια κινήσεων.
      Το χρησιμοποιώ για να πετάω στο DCS World τώρα και 9 μήνες.

      Εσωτερικά μπορεί να είναι πλαστικό, όμως δεν το αγοράζεις για να χορεύεις πάνω του.
      Τα led και τα πλήκτρα είναι πλήρως προγραμματιζόμενα, και μπορείς να φορτώσεις διαφορετικά custom προφίλ στο λογισμικό του, ανάλογα με το Sim που θέλεις να τρέξεις.

      Ορισμένα κουμπιά είναι αρκετά σκληρά όπως το "Left Throttle Button" (15) -- πιθανολογώ για λόγους ρεαλισμού -- και για τον λόγο αυτό, απαιτείται η σωστή τοποθέτηση των χεριών για να μπορείς να το χρησιμοποιείς άνετα. Είναι κάτι που με τον καιρό συνηθίζεται.

      Προσωπικά, θα ήθελα περισσότερους μεταλλικούς διακόπτες "3-θέσεων" αντί των γνωστών "2-θέσεων" (on-off), καθώς οι τελευταίοι δεν κάνουν τίποτα στη θέση off.

      Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ώστε να χρειαστεί να το ανοίξω και να το λαδώσω όπως διαβάζω στα φόρουμ. Μία μικρή εξαίρεση αποτελεί η σκανδάλη, η οποία κολλάει λίγο στην αρχή, όταν έχω αρκετό καιρό να τη χρησιμοποιήσω. Μετά το πρώτο "τράβηγμα" είναι εντάξει.

      Ένα αντίστοιχο VIRPIL Set, στοιχίζει περίπου 650 - 750 EUR (όταν είναι σε stock).

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Chris_Fokjohn
      1
      25 στους 40 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Κάκιστο. Υπέροχη μεταλλική λαβή και γκάζι αλλά ΌΛΑ τα εσωτερικά του είναι ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ πλαστικό. Ουσιαστικά παίρνετε ένα ΤΜ16000 με ωραίο περίβλημα, υπάρχει κόσμος και κόσμος σε forum που έχουν βαλθεί να τα ανοίγουν και να ψάχνουν, να τα γυαλίζουν... Θα σας βγάλει το λάδι. Παρήγγειλα το δικό μου πέρσι και ήθελε λάδωμα το στικ γιατί ψιλοκόλλαγε όπου το άφηνα. Γελοίο για τα λεφτά που ζητάνε. Άμα θέλετε να πάρετε καλό HOTAS δείτε το Ευρωπαϊκό site της VIRPIL για στικ, καθώς ακριβό γκάζι δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή αν και οι τελευταίοι λένε ότι έρχεται σύντομα. Κορυφή στον χώρο είναι η VKB αλλά δεν θα τα βρείτε σε stock ποτέ (εγω ακόμα ψαχνω, θα έχουν σε 3 μήνες!). Οπότε, μην κάνετε το λάθος και το πάρετε και κοιτάξτε τη Virpil.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • stkarametos
      5
      26 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Το σετ τα "σπάει"! Καταρχάς είναι πιστό αντίγραφο των χειριστηρίων του αεροσκάφους A-10 δλδ προσφέρει μια απίστευτη εξομείωση με το ρεαλιστικό περιβάλλον ενός κοκπιτ του συγκεκριμένου αεροσκάφους αφού ο στόχος είναι ο πιλότος να υλοποιεί όλες τις λειτουργίες του αεροπλάνου (ή έστω τις απολύτως απαραίτητες) χωρίς να σηκώνει τα χέρια του από τα χειριστήρια.

      Σετ
      1. Υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες χαρτογράφησης λειτουργίων με το μεγάλο πλήθος διακοπτών και κουμπιών που προσφέρει το καθιστούν μοναδικό. Για το σκοπό αυτό υπάρχει και συνοδευτικό λογισμικό που μπορείς να κατεβάσεις από τη σελίδα του κατασκευαστή. (ΘΕΤΙΚΟ)
      2. Μεγάλο βάρος για κάθε ένα κομμάτι του σετ. (ΑΡΝΗΤΙΚΟ)
      3. Υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσής του σε οποιοδήποτε έτοιμο κόκπιτ με την ανάλογη "εργασία" από μέρους του αγοραστή ωστόσο. (ΘΕΤΙΚΟ)

      Μανέτα
      1. Οι διακόπτες που είναι τοποθετημένοι επάνω στο control panel της μανέτας είναι τύπου "On-Off" (μένουν δλδ στη θέση που τους τοποθετείς και δεν επανέρχονται). (ΘΕΤΙΚΟ)
      2. Υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού της σε δύο επιμέρους κομμάτια όπου το κάθε ένα υλοποιεί διαφορετικές λειτουργίες π.χ. flaps & power. (ΘΕΤΙΚΟ)
      3. Φανταστικός πράσινος φωτισμός που "ζωντανεύει" μνήμες TOP-GUN... (ΘΕΤΙΚΟ)

      Στικ
      1. Πολύ μεγάλο το μέγεθός του. (ΑΡΝΗΤΙΚΟ)
      2. Πολλά τα κουμπιά επάνω του. (ΘΕΤΙΚΟ)

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ερωτήσεις

    22 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

    Παρόμοια προϊόντα

    Thrustmaster Hotas Warthog Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCThrustmaster Hotas Warthog Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCLogitech X56 H.O.T.A.S.Logitech X56 H.O.T.A.S.Thrustmaster Throttle Quadrant System Viper TQS Mission Pack Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCThrustmaster Throttle Quadrant System Viper TQS Mission Pack Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCLogitech G Saitek X52 Pro Flight Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCLogitech G Saitek X52 Pro Flight Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCThrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCThrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PC
    από 505,11 €από 311,14 €από 513,14 €από 184,49 €από 209,15 €
    ΚατασκευαστήςThrustmasterLogitechThrustmasterLogitechThrustmaster
    Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
    ConsolePCPCPCPCPC
    Περισσότερα χαρακτηριστικά