Οι φρέσκιες πατάτες τηγανίζονται τέλεια σε 15 λεπτά (χρονομετρούμε όταν αρχίσει να κοχλάζει το λάδι) στους 175 βαθμούς. Για ένα άτομο είναι μία χαρά η μερίδα. Για δύο άτομα χρειάζεται και συνοδευτικό ή να τηγανίσετε δύο φορές συνεχόμενες. Ο κάδος είναι μικρός, το ίδιο και το καλαθάκι. Τοποθετείται σχεδόν ένα λίτρο λάδι. Το καπάκι της φριτέζας διαθέτει φίλτρο, όπως αυτό που βάζουμε στον απορροφητήρα και μπορεί να γίνει αλλαγή του απο σας. Πριν την αγοράσω, είχα δει σε μία φωτογραφία (δε θυμάμαι σε πιο σάιτ) ότι διαθέτει στο πάνω μέρος τζάμι, για να βλέπεις σε τι στάδιο βρίσκονται οι πατάτες. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Λίγες σταγόνες υδρατμών θα πέφτουν, γι' αυτό είναι σκόπιμο να βάζετε κάτω από τη φριτέζα ένα πανί. Το καπάκι δεν ασφαλίζει αλλά αυτό δε μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο τηγάνισμα. Καλό είναι να ανοίγετε το καπάκι, για να βλέπετε κατά πόσο ετοιμαστηκαν οι πατάτες, φορώντας γάντι για το φούρνο, γιατί από τους υδρατμούς μπορεί να τραυματιστείτε. Δε μυρίζει η κουζίνα, λόγω του φίλτρου, αλλά εγώ ανοίγω και τον απορροφητήρα για να είμαι σίγουρη. Χρονοδιακόπτη δε διαθέτει η φριτέζα αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα. Επίσης, δεν έχει διακόπτη on/off. Τη βάζεις στην πρίζα και τη βγάζεις. Μπορείς να ετοιμάσεις διάφορα φαγητά. Αύριο λέω να τηγανίσω καλαμαράκια σε ροδέλες. Πιστεύω ότι θα γίνουν τόσο καλά όσο οι φρέσκιες πατάτες που ετοιμάζει. Δεν προμηθεύτηκα κάποια άλλα φριτέζα, επειδή οι υπόλοιπες έχουν περισσότερα watt και κάδο που απαιτεί πολύ περισσότερο λάδι. Ο κάδος της συγκεκριμένης φριτέζας δεν είναι αποσπώμενος αλλά αυτό δε με απασχολεί και πολύ. Είναι μικρός και καθαρίζεται σχετικά εύκολα. Κατοικώ με τον σύντροφό μου και μας φτάνει η ποσότητα μαζί με κάποιο συνοδευτικό. Για ένα άτομο, έναν εργένη, μία φοιτήτρια και κάποιον που δεν είναι τόσο απαιτητικός σε ποσότητα φαγητού είναι μία χαρά και αξίζει τα χρήματά της.