Asus TUF Gaming H670-Pro WiFi D4 Motherboard ATX με Intel 1700 Socket
Μητρικές Κάρτες

Asus TUF Gaming H670-Pro WiFi D4 Motherboard ATX με Intel 1700 SocketΚωδικός: 33441344

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 4 υποδοχές DDR4 Ram έως 5333(O.C.)
  • Για επεξεργαστές Intel Alder/Raptor
  • Υποστήριξη PCI Express 5.0 x16
  • Συνδέσεις DisplayPort, HDMI
  • Υποδοχές για 4x Sata III και 4x M.2
  • 7 θύρες USB 3.2

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ικανοποιητικό αριθμό θυρών και το bios προσφέρει πλήθος λειτουργιών.

Δες όλη την περιγραφή
176,93
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 176,93 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    195,48 €

  2. 206,55 €

  3. 225,30 €

  4. 206,72 €

  5. 182,33 €

  6. 257,30 €

  7. 235,48 €

  8. 194,50 €

  9. 176,93 €

  10. 222,03 €

  11. 177,00 €

  12. 177,00 €

  13. 179,00 €

  14. 172,98 €

  15. 241,74 €

  16. 200,50 €

  17. 226,19 €

  18. 205,60 €

  19. 224,90 €

  20. 178,33 €

  21. 297,15 €

  22. 192,87 €

  23. 195,79 €

Περιγραφή

Η μητρική κάρτα Asus TUF Gaming H670-Pro WiFi D4 απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν μια σταθερή και αξιόπιστη πλατφόρμα για την κατασκευή ενός gaming ή επαγγελματικού συστήματος με δυνατότητες υποστήριξης των επεξεργαστών Intel της 12ης και 13ης γενιάς. Η μητρική κάρτα έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής και διαθέτει αρκετές δυνατότητες όπως το WiFi 6, την υποστήριξη του PCIe 5.0, και τον Realtek ήχο.

Επιπλέον, η μητρική κάρτα διαθέτει πλήθος από θύρες όπως τέσσερις θύρες USB 3.2 Gen 2, δύο θύρες USB 3.2 Gen 1, και έναν διακόπτη Q-Code LED για εύκολη διάγνωση τυχόν προβλημάτων κατά την εκκίνηση.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ικανοποιητικό αριθμό θυρών και το bios προσφέρει πλήθος λειτουργιών.

  • Υποδοχή Intel LGA 1700: Γενιάς Intel: Έτοιμη για επεξεργαστές Intel 13ης & 12ης γενιάς
  • Βελτιωμένη λύση ισχύος: 14+1 DrMOS, PCB έξι στρώσεων, υποδοχές 8+4 ProCool, εξαρτήματα TUF στρατιωτικής ποιότητας και Digi+ VRM για μέγιστη αντοχή
  • Ολοκληρωμένη ψύξη: Διευρυμένη ψύκτρα VRM, Stack Cool 3+, ψύκτρες M.2, ψύκτρα PCH, υβριδικές κεφαλές ανεμιστήρων και βοηθητικό πρόγραμμα Fan Xpert 4
  • Τελευταία συνδεσιμότητα: Υποδοχή PCIe 5.0, υποδοχές PCIe 4.0 M.2, οπίσθια υποδοχή USB 3.2 Gen 2x2 Type-C, εμπρόσθια κεφαλή για USB 3.2 Gen 1 Type-C και υποστήριξη κεφαλής Thunderbolt 4
  • Φτιαγμένος για online gaming: Intel WiFi 6, Intel 2.5Gb Ethernet, TUF LANGuard
  • Αμφίδρομη ακύρωση θορύβου AI: Μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος από το μικρόφωνο και την έξοδο ήχου για κρυστάλλινη επικοινωνία σε παιχνίδια ή βιντεοδιασκέψεις

Ψύξη

1. Διευρυμένη ψύκτρα VRM
Η εκτεταμένη επιφάνεια της ογκώδους ψύκτρας καλύπτει τα VRM και τα chokes για τη βελτίωση της απαγωγής θερμότητας.

2. Διευρυμένη ψύκτρα PCH
Μια διευρυμένη επιφάνεια για το ψυγείο του chipset μεγιστοποιεί την απόδοση και την απαγωγή θερμότητας.

3. Τρεις υποδοχές M.2 με ψύκτρες
Τρεις από τις τέσσερις υποδοχές M.2 διαθέτουν ειδικές ψύκτρες, διατηρώντας τους SSD M.2 σε βέλτιστες θερμοκρασίες λειτουργίας, ώστε να διασφαλίζεται σταθερή απόδοση και αξιοπιστία.

Ολοκληρωμένοι έλεγχοι ανεμιστήρων

Η μητρική κάρτα TUF GAMING H670 διαθέτει ολοκληρωμένους ελέγχους ανεμιστήρων που μπορούν να ρυθμιστούν μέσω του βοηθητικού προγράμματος Fan Xpert 4 ή του βραβευμένου ASUS UEFI BIOS.

  • Κάθε κεφαλή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να παρακολουθεί και να αντιδρά σε τρεις διαμορφώσιμους από το χρήστη θερμικούς αισθητήρες για ψύξη βάσει φόρτου εργασίας και όλες οι ρυθμίσεις μπορούν να διαχειριστούν εύκολα από το Fan Xpert 4 ή μέσω του UEFI.
  • Ένα ενσωματωμένο σύστημα AIO επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των αντλιών νερού PWM ή DC, καθιστώντας το ιδανικό για προσαρμοσμένες ή αυτόνομες ρυθμίσεις ψύξης.
  • Όλες οι ενσωματωμένες κεφαλές ανεμιστήρων πλαισίου υποστηρίζουν αυτόματο εντοπισμό ανεμιστήρων PWM ή DC.
  • Ένα ειδικό ολοκληρωμένο κύκλωμα προστατεύει κάθε κεφαλή ανεμιστήρα από υπερβολική θερμότητα και ηλεκτρικά ρεύματα.

DRAM Overclocking

DDR4 OC 5333

Οι βελτιώσεις στο σχεδιασμό δρομολόγησης ιχνών παρέχουν στους τελευταίους επεξεργαστές Intel βελτιωμένη πρόσβαση στο εύρος ζώνης της μνήμης. Η τεχνολογία ASUS OptiMem II χαρτογραφεί προσεκτικά τα μονοπάτια των σημάτων μνήμης σε διαφορετικά στρώματα της πλακέτας PCB για να μειώσει την απόσταση διαδρομής και προσθέτει ζώνες θωράκισης που μειώνουν σημαντικά τη διασταύρωση.

Τέσσερις PCIe 4.0 M.2

Οι τέσσερις υποδοχές PCIe 4.0 M.2 υποστηρίζουν έως και δύο συσκευές 22110 και παρέχουν επίσης υποστήριξη NVMe SSD RAID για απίστευτες δυνατότητες απόδοσης. Δημιουργήστε μια διαμόρφωση RAID με έως και τέσσερις συσκευές αποθήκευσης PCIe 4.0 για να απολαμβάνετε τις ταχύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

PCIe 5.0

Το PCIe 5.0 προσφέρει διπλάσια ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων σε σχέση με το PCIe 4.0, καθιστώντας το αρκετά ανθεκτικό για να χειριστεί νέες εργασίες με μεγάλο όγκο δεδομένων. Το PCIe 5.0 φέρνει επίσης και άλλα πλεονεκτήματα, όπως ηλεκτρικές αλλαγές για τη βελτίωση της ακεραιότητας του σήματος, συμβατούς προς τα πίσω συνδέσμους CEM για κάρτες προσθήκης και συμβατότητα προς τα πίσω με προηγούμενες εκδόσεις του PCI Express.

USB 3.2 Gen 2x2 Type-C

Η εκτεταμένη υποστήριξη USB εξασφαλίζει συνδέσεις με ένα ευρύ φάσμα περιφερειακών συσκευών. Η TUF GAMING H670-PRO WIFI D4 περιλαμβάνει μια θύρα USB 3.2 Gen 2x2 Type-C στο πίσω πάνελ εισόδου/εξόδου που παρέχει αυξημένο εύρος ζώνης και ταχύτητες μετάδοσης έως και 20 Gbps.

Υποστήριξη Thunderbolt 4

Διαθέτει υποστήριξη Thunderbolt 4 μέσω μιας ενσωματωμένης κεφαλής. Με μια πιστοποιημένη από την Intel πρόσθετη κάρτα ASUS ThunderboltEX 4 η TUF Gaming H670-PRO WIFI D4 μπορεί επίσης να επιτρέψει αμφίδρομες ταχύτητες έως και 40 Gbps σε ένα μόνο καλώδιο.

Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία daisy-chain για σύνδεση πολλαπλών οθονών και υποστηρίζει έως και μια οθόνη ανάλυσης 8K. Μπορεί επίσης να παρέχει ισχύ έως και 100 Watt για γρήγορη φόρτιση συσκευών.

Η πρόσθετη κάρτα ASUS ThunderboltEX 4 πωλείται ξεχωριστά.

TUF Gaming Alliance

Η TUF GAMING Alliance είναι μια συνεργασία μεταξύ της ASUS και αξιόπιστων εμπορικών σημάτων εξαρτημάτων PC για τη διασφάλιση της συμβατότητας σε ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων, όπως θήκες PC, τροφοδοτικά, ψύκτες CPU, κιτ μνήμης και πολλά άλλα. Με νέες συνεργασίες και εξαρτήματα που προστίθενται τακτικά, η TUF Gaming Alliance θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο.

SafeSlot & SafeDIMM

Το PCIe 5.0 είναι 2 φορές ταχύτερο από το PCIe 4.0, οπότε προσαρμόσαμε τη διαδικασία κατασκευής SMT για το ταχύτερο SafeSlot, ώστε να εξασφαλίσουμε τις υψηλότερες ταχύτητες δεδομένων. Το SafeSlot είναι ένα ενισχυμένο μεταλλικό περίβλημα που προστίθεται σε μια υποδοχή PCIe για να διατηρεί μια κάρτα σταθερά εγκατεστημένη. Εν τω μεταξύ, οι ισχυρές θήκες ASUS SafeDIMM υποστηρίζουν και προστατεύουν τις μονάδες μνήμης σε επιλεγμένες μητρικές κάρτες ASUS, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τοποθετείτε τις μονάδες σας με ταχύτητα, ακρίβεια και εμπιστοσύνη.

ESD Guards

Τα ESD Guards παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων, ενώ παράλληλα αποτρέπουν τη ζημιά από ηλεκτροστατική εκκένωση, παρέχοντας προστασία έως και +/- 10 kV εκκένωσης αέρα και +/- 6 kV εκκένωσης επαφής - ξεπερνώντας κατά πολύ τα αντίστοιχα βιομηχανικά πρότυπα των +/- 6 kV και +/- 4 kV. Οι επιφανειακά τοποθετημένες δίοδοι TVS σε συσκευασία διπλής γραμμής βοηθούν στην προστασία του υπολογιστή σας από αιχμές τάσης.

TUF LANGuard

Το TUF LANGuard είναι μια καινοτομία στρατιωτικού επιπέδου που ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία σύζευξης σημάτων και κορυφαίους πυκνωτές επιφανειακής τοποθέτησης για τη βελτίωση της απόδοσης, προστατεύοντας τη μητρική πλακέτα από κεραυνούς και στατικό ηλεκτρισμό.

Πίσω πάνελ I/O από ανοξείδωτο χάλυβα

Οι μητρικές κάρτες TUF GAMING διαθέτουν ένα ανθεκτικό στη διάβρωση πίσω πάνελ εισόδου/εξόδου από ανοξείδωτο ατσάλι συνδεδεμένο με οξείδιο του χρωμίου για να παρέχει διάρκεια ζωής τρεις φορές μεγαλύτερη από τα παραδοσιακά πάνελ. Με αυτό το προστατευτικό χαρακτηριστικό, οι μητρικές πλακέτες TUF GAMING πέρασαν δοκιμές αλατούχου ομίχλης διάρκειας 72 ωρών, ενώ άλλες μάρκες πέρασαν μόνο δοκιμές διάρκειας 24 ωρών.

M.2 Q-Latch

Το καινοτόμο Q-Latch διευκολύνει την εγκατάσταση ή την αφαίρεση ενός SSD M.2 χωρίς την ανάγκη ειδικών εργαλείων. Ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί έναν απλό μηχανισμό κλειδώματος για την ασφάλιση του SSD M.2, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για βίδες.

Q-LED

Οι ενσωματωμένες λυχνίες αντιμετώπισης προβλημάτων Q-LED παρέχουν στους κατασκευαστές υπολογιστών μια γρήγορη ένδειξη για να επιβεβαιώσουν ότι τα βασικά εξαρτήματα, CPU, RAM, κάρτα γραφικών, συσκευές αποθήκευσης, λειτουργούν κανονικά κατά την εκκίνηση.

Armoury Crate

Το Armoury Crate είναι αποκλειστικό λογισμικό της ASUS που σας δίνει κεντρικό έλεγχο των υποστηριζόμενων προϊόντων παιχνιδιών. Από ένα ενιαίο διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, το Armoury Crate σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα το φωτισμό RGB και τα εφέ για κάθε συμβατή συσκευή στο οπλοστάσιό σας και να τα συγχρονίσετε με το Aura Sync για μοναδικά εφέ φωτισμού του συστήματος. Παρέχει επίσης πληροφορίες υλικού και έλεγχο των ρυθμίσεων για έναν επιλεγμένο και αυξανόμενο αριθμό προϊόντων, όπως προτιμήσεις πληκτρολογίου και ποντικιού, Fan Xpert 4 και Two-Way AI Noise Cancelation, διευκολύνοντας τη ρύθμιση της εμφάνισης και της ατμόσφαιρας του συστήματός σας.

Intel WiFi 6

Η μονάδα Intel WiFi 6 είναι συμβατή με το πρότυπο 802.11ax και αυξάνει το θεωρητικό μέγιστο εύρος ζώνης σε απίστευτα 2,4 Gbps. Ίσως πιο σημαντικό για τους χρήστες ισχύος, είναι βελτιστοποιημένη για πιο αποδοτική λειτουργία σε πολυσύχναστα δίκτυα με πολλή ανταγωνιστική κίνηση. Συνδυάστε τη μητρική σας πλακέτα με δρομολογητές ASUS WiFi 6 για να απολαύσετε πλήρως τις δυνατότητες δικτύωσης του WiFi 6.

Aura Sync RGB

Ξεπεράστε τον ανταγωνισμό

Ένα καλά ρυθμισμένο σύστημα αξίζει μια αντίστοιχη αισθητική. Η σειρά TUF Gaming H670 διαθέτει φωτισμό άκρων για να ενισχύσει τη στιβαρή εμφάνισή της. Το ASUS Aura προσφέρει πλήρη έλεγχο RGB με μια ποικιλία λειτουργικών προεπιλογών για ενσωματωμένες λυχνίες LED, καθώς και λωρίδες τρίτων κατασκευαστών που μπορείτε να συνδέσετε στις ενσωματωμένες κεφαλές RGB. Και όλα αυτά μπορούν να συγχρονιστούν με ένα διαρκώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο υλικού με δυνατότητα Aura.

Θύρες

  • 1 x USB 3.2 Gen 2x2 port (1 x USB Type-C®)
  • 2 x USB 3.2 Gen 2 ports (2 x Type-A)
  • 4 x USB 3.2 Gen 1 ports (4 x Type-A )
  • 1 x DisplayPort
  • 1 x HDMI® port
  • 1 x Wi-Fi Module
  • 1 x Intel® 2.5Gb Ethernet port
  • 5 x Audio jacks
  • 1 x Optical S/PDIF out port

Εσωτερικές συνδέσεις

  • Fan and Cooling related
  • 1 x 4-pin CPU Fan header
  • 1 x 4-pin CPU OPT Fan header
  • 1 x 4-pin AIO Pump header
  • 4 x 4-pin Chassis Fan headers
  • Power
  • 1 x 24-pin Main Power connector
  • 1 x 8-pin +12V Power connector
  • 1 x 4-pin +12V Power connector
  • Storage
  • 4 x M.2 slots (Key M)
  • 4 x SATA 6Gb/s ports
  • USB
  • 1 x USB 3.2 Gen 1 connector (supports USB Type-C)
  • 1 x USB 3.2 Gen 1 header supports additional 2 USB 3.2 Gen 1 ports
  • 2 x USB 2.0 headers support additional 4 USB 2.0 ports
  • Miscellaneous
  • 3 x Addressable Gen 2 headers
  • 1 x AURA RGB header
  • 1 x Clear CMOS header
  • 1 x COM Port header
  • 1 x Front Panel Audio header (AAFP)
  • 1 x 20-3 pin System Panel header with Chassis intrude function
  • 1 x Thunderbolt header

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Μέγεθος
ATX
Τύπος
Desktop

Επεξεργαστής

Υποστηριζόμενοι Επεξεργαστές
Intel
Μοντέλα
Celeron Dual Core, Core i3, Core i5, Core i7, Core i9, Pentium Dual Core
Υποστηριζόμενη Γενιά
Alder Lake
Socket
1700

Chipset

Μοντέλο
Intel H670

Μνήμη

Τύπος Μνήμης
DDR4
Πλήθος
4 DIMM Slots
Ταχύτητες Μνήμης
2133, -, 2400, 2666, 2800, 2933, 3000, 3200, 3333OC, 3400OC, 3466OC, 3600OC, 3733OC, 4000OC, 4266OC, 4400OC, 4600OC, 4800OC, 5000OC, 5066OC, 5333OC
Λειτουργία Μνήμης
Dual Channel

Εσωτερικές Συνδέσεις

PCI Express x16 3.0
1 Slot
PCI Express x16 5.0
1 Slot
Πλήθος SATA III 6Gb/s
4 Port
Τύπος M.2
4 Θύρες PCIe 4.0
Πλήθος Υποδοχών M.2
4

Εξωτερικές Συνδέσεις

Πίσω Έξοδοι USB-A
5 θύρες USB 3.2
Πίσω Έξοδοι USB-C
1 θύρα USB 3.2
Ethernet (LAN)
1
Συνδέσεις με Οθόνη
DisplayPort, HDMI

Δυνατότητες

RGB Φωτισμός
Ναι
WiFi/Bluetooth
Ναι
Extra
RGB Header

Ήχος

Κανάλια Κάρτας Ήχου
7.1
Επιπλέον Συνδέσεις Ήχου
Optical S/PDIF

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Mike_P8792
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απίστευτη solid κατασκευή (πολύ καλύτερη από μητρικές z chipset entry level που έπεσαν στα χέρια μου). Με το που την πιάσεις στα χέρια, το νιώθεις κατευθείαν. Χαμηλές θερμοκρασίες, άψογη συνδεσιμότητα και λειτουργίες. Τροφοδοτεί 12η γενιά για πλάκα.

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Απίστευτη μητρική με τη ποιότητα της Asus!

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία

Ερωτήσεις

15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Asus TUF Gaming H670-Pro WiFi D4 Motherboard ATX με Intel 1700 SocketAsus TUF Gaming H670-Pro WiFi D4 Motherboard ATX με Intel 1700 SocketGigabyte X670 Gaming X AX V2 rev. 1.0 Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketGigabyte X670 Gaming X AX V2 rev. 1.0 Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketGigabyte X670 Aorus Elite AX rev. 1.0 Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketGigabyte X670 Aorus Elite AX rev. 1.0 Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketAsus TUF GAMING B760-PLUS WIFI D4 Motherboard ATX με Intel 1700 SocketAsus TUF GAMING B760-PLUS WIFI D4 Motherboard ATX με Intel 1700 SocketMSI Pro B760-P WIFI DDR4 Motherboard ATX με Intel 1700 SocketMSI Pro B760-P WIFI DDR4 Motherboard ATX με Intel 1700 Socket
από 176,93 €από 195,15 €από 209,01 €από 162,15 €από 134,21 €
ΚατασκευαστήςAsusGigabyteGigabyteAsusMSI
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Socket1700AM5AM517001700
Περισσότερα χαρακτηριστικά