Philips Momentum 24M1N3200ZA IPS Gaming Monitor 23.8" FHD 1920x1080 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

Philips Momentum 24M1N3200ZA IPS Gaming Monitor 23.8" FHD 1920x1080 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTG Κωδικός: 34192625

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Aspect ratio 16:9
  • Αντίθεση 1000:1
  • FreeSync Premium, G-Sync
  • MPRT 1ms, LowBlue, SmartImage
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και είναι ξεκούραστη.

Δες όλη την περιγραφή
147,50
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+17,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 146,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 193,20 €

  2. 159,10 €

  3. 161,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    146,61 €

  5. 149,14 €

  6. 161,61 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    159,38 €

  8. 175,00 €

  9. 149,10 €

  10. 148,03 €

  11. 142,00 €

  12. 156,00 €

  13. 147,06 €

  14. 214,10 €

  15. 182,91 €

  16. 308,29 €

  17. 162,43 €

  18. Επίσημος μεταπωλητής
    157,62 €

  19. 157,62 €

  20. Επίσημος μεταπωλητής
    169,00 €

  21. 155,72 €

  22. 150,77 €

  23. 167,21 €

  24. 150,90 €

  25. Επίσημος μεταπωλητής
    143,50 €

  26. 147,50 €

  27. 146,50 €

  28. 193,60 €

  29. Επίσημος μεταπωλητής
    129,00 €

  30. 144,00 €

  31. 150,76 €

  32. 144,00 €

  33. 164,10 €

  34. 224,73 €

  35. 146,00 €

Περιγραφή

Οθόνη για ποιοτικό gaming

Η gaming οθόνη της Philips είναι μια ιδανική και ολοκληρωμένη λύση για δυνατά παιχνίδια στον υπολογιστή. Ο αστραπιαίος ρυθμός ανανέωσης 165Hz και ο χρόνος απόκρισης 1ms MPRT προσφέρουν ομαλό παιχνίδι. Διαθέτει πανέμορφο λεπτό πλαίσιο και τεχνολογία Ultra Wide-Color για ζωντανά χρώματα, ενώ οι τεχνολογίες FreeSync Premium, G-Sync και SmartImage βελτιώνουν την gaming εμπειρία.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και είναι ξεκούραστη.

Ρυθμός ανανέωσης 165Hz για εξαιρετικά ομαλές και ζωντανές εικόνες

Ζείτε έντονες στιγμές με ανταγωνιστικά παιχνίδια; Τότε αυτό που ζητάτε είναι μια οθόνη με εξαιρετικά ομαλές εικόνες, χωρίς καθυστερήσεις. Αυτή η οθόνη της Philips ανασχεδιάζει την οθόνη έως και 165 φορές/δευτερόλεπτο, δηλαδή πιο γρήγορα από μια τυπική οθόνη. Με χαμηλότερο ρυθμό καρέ, το πιο πιθανό είναι να βλέπετε τους εχθρούς σας να ξεπηδούν από το ένα σημείο της οθόνης στο άλλο, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να στοχεύετε. Με ρυθμό καρέ 165Hz, μπορείτε να βλέπετε ακόμη και τις πιο σημαντικές εικόνες αλλά και τους εχθρούς σας να κινούνται με απίστευτα ομαλή κίνηση, ώστε η στόχευση να είναι πλέον παιχνιδάκι. Με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και χωρίς "κοψίματα" οθόνης, αυτή η οθόνη Philips είναι σίγουρα ο ιδανικός σύντροφος στο παιχνίδι.

Ευρεία οθόνη LED με τεχνολογία IPS, για ακρίβεια εικόνας και ήχου

Οι οθόνες IPS χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη τεχνολογία που σας προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες προβολής στις 178/178 μοίρες, ώστε να βλέπετε την οθόνη από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία. Σε αντίθεση με τις τυπικές οθόνες TN, οι οθόνες IPS σας προσφέρουν εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα. Έτσι, είναι ιδανικές όχι μόνο για φωτογραφίες, ταινίες και περιήγηση στον ιστό, αλλά και για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρωμάτων και ομοιόμορφη φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή.

Οθόνη Full HD 16:9, για καθαρές εικόνες λεπτομέρειας

Η ποιότητα της εικόνας έχει μεγάλη σημασία. Οι κλασικές οθόνες προσφέρουν αρκετά καλή ποιότητα, αλλά θέλετε κάτι παραπάνω. Αυτή η οθόνη προσφέρει βελτιωμένη ανάλυση Full HD 1920 x 1080. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε ευκρινείς λεπτομέρειες με ποιότητα Full HD σε συνδυασμό με υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ζωντανά χρώματα, για πραγματικά ρεαλιστικές εικόνες.

Πιστοποιημένη συμβατότητα με NVIDIA G-SYNC για ομαλό και γρήγορο παιχνίδι

Όταν παίζετε έντονα παιχνίδια με υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης, ενδέχεται να εμφανιστούν παραμορφώσεις της οθόνης χωρίς τον καλύτερο συγχρονισμό γραφικών. Η οθόνη Momentum της Philips έχει πιστοποιημένη συμβατότητα με NVIDIA G-Sync, ενώ μειώνει τα "καψίματα" της οθόνης και συγχρονίζει το ρυθμό ανανέωσης με το αποτέλεσμα της κάρτας γραφικών σας, για πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού. Οι σκηνές εμφανίζονται αμέσως, τα αντικείμενα φαίνονται πιο ευκρινή και το παιχνίδι είναι ομαλό, προσφέροντας μια εκπληκτική οπτική εμπειρία και ένα σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

AMD FreeSync Premium: χωρίς διακοπές και τρεμόπαιγμα, για ομαλό παιχνίδι

Η αστάθεια παιχνιδιού και τα κατεστραμμένα καρέ δεν αρμόζουν στο gaming. Η τεχνολογία AMD FreeSync Premium προσφέρει στους σοβαρούς παίκτες μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού χωρίς διακοπές και τρεμόπαιγμα, σε κορυφαία απόδοση. Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί, το παιχνίδι έχει σίγουρα υψηλό ρυθμό ανανέωσης, χαμηλή αντιστάθμιση ρυθμού καρέ και χαμηλό χρόνο αναμονής.

Μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων Ultra Wide-Color για πιο ζωντανές εικόνες

Η τεχνολογία Ultra Wide-Color προσφέρει ευρύτερο φάσμα χρωμάτων για πιο φωτεινές εικόνες. Το μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων της Ultra Wide-Color παράγει πιο φυσικές πράσινες, έντονες κόκκινες και βαθιές μπλε αποχρώσεις. Ζωντανέψτε την ψυχαγωγία και τις φωτογραφίες σας και αυξήστε την παραγωγικότητά σας με τα ζωντανά χρώματα της τεχνολογίας Ultra Wide-Color.

Γρήγορη απόκριση MPRT 1ms για ευκρινή εικόνα και ομαλή εμπειρία παιχνιδιού

Ο MPRT (χρόνος απόκρισης κινούμενης εικόνας) περιγράφει με μεγαλύτερη ακρίβεια τον χρόνο απόκρισης, ο οποίος αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ της θαμπής εικόνας και της εμφάνισης της καθαρής και ευκρινούς εικόνας. Η οθόνη για gaming της Philips με MPRT 1 ms εξαλείφει αποτελεσματικά τις κηλίδες και τη θολότητα της κίνησης, για ακριβή οπτικά στοιχεία με καλύτερα περιγράμματα, βελτιώνοντας την εμπειρία παιχνιδιού. Η καλύτερη επιλογή για να παίζετε εντυπωσιακά παιχνίδια με ευαισθησία στις απότομες κινήσεις.

Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου μειώνει τον χρόνο καθυστέρησης μεταξύ των συσκευών και της οθόνης

Η καθυστέρηση εισόδου είναι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ της εκτέλεσης μιας ενέργειας με τις συνδεδεμένες συσκευές και την προβολή του αποτελέσματος στην οθόνη. Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου μειώνει τον χρόνο καθυστέρησης μεταξύ της εισαγωγής μιας εντολής από τις συσκευές προς την οθόνη και βελτιώνει σε σημαντικό βαθμό την αίσθηση ενώ παίζετε παιχνίδια με ευαισθησία στις απότομες κινήσεις, ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό για όσους παίζουν γρήγορα και ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Λειτουργία παιχνιδιών SmartImage βελτιστοποιημένη για παίκτες

Στη νέα οθόνη της Philips για παιχνίδια, το OSD γρήγορης πρόσβασης έχει μικροσυντονιστεί για παίκτες. Με τη λειτουργία "FPS" (first person shooting) βελτιώνονται τα σκούρα θέματα στα παιχνίδια, ώστε να βλέπετε τα κρυμμένα αντικείμενα στις σκοτεινές περιοχές. Με τη λειτουργία "Racing", εκτελείται προσαρμογή της οθόνης με ταχύτερο χρόνο απόκρισης, πολλά χρώματα και προσαρμογές της εικόνας. Η λειτουργία "RTS" (Λειτουργία στρατηγικής πραγματικού χρόνου) διαθέτει μια ειδική λειτουργία SmartFrame που σάς επιτρέπει την επισήμανση συγκεκριμένων περιοχών και τις προσαρμογές μεγέθους και εικόνας. Με τις λειτουργίες Gamer 1 (Παίκτης 1) και Gamer 2 (Παίκτης 2) μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωπικές σας ρυθμίσεις με βάση τα διαφορετικά παιχνίδια, εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση.

Λειτουργία LowBlue και εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα, για ξεκούραστη παρακολούθηση

Η λειτουργία LowBlue και η τεχνολογία εικόνας χωρίς τρεμόπαιγμα έχουν αναπτυχθεί για να μειώνουν την καταπόνηση των ματιών και την κόπωση που προκαλείται συχνά από πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη.

Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για πολυμέσα

Δύο ηχεία στερεοφωνικού ήχου υψηλής ποιότητας ενσωματωμένα σε μια οθόνη. Στραμμένα προς τα εμπρός, είναι ορατά. Στραμμένα όμως προς τα κάτω, προς τα επάνω ή προς τα πίσω, ανάλογα με το μοντέλο και το σχεδιασμό, δεν είναι ορατά.

Πλήκτρο εναλλαγής μενού EasySelect, για γρήγορη πρόσβαση στα μενού της οθόνης

Με το διακριτικό πλήκτρο εναλλαγής μενού EasySelect, μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις της οθόνης γρήγορα και εύκολα από το μενού.

Η βάση Smart Ergo παρέχει τη δυνατότητα εργονομικών ρυθμίσεων φιλικών προς το χρήστη

Η βάση Smart Ergo καθιστά άνετη τη χρήση της οθόνης και παρέχει ένα σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η βάση έχει δυνατότητα περιστροφής και κλίσης σε διάφορες γωνίες διασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση. Η βάση ρυθμιζόμενου ύψους εξασφαλίζει το βέλτιστο επίπεδο θέασης, μειώνοντας τη σωματική καταπόνηση μιας φορτωμένης μέρας στη δουλειά. Η διαχείριση καλωδίων μειώνει την ακαταστασία των καλωδίων και διατηρεί τον εργασιακό σας χώρο καθαρό και επαγγελματικό.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Οθόνη
  • Βάση
  • Καλώδιο HDMI
  • Καλώδιο DisplayPort
  • Καλώδιο τροφοδοσίας

Κατασκευαστής

Philips

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Όχι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
23,8 "
Ανάλυση
1920x1080
Αντίθεση
1000 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
4 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
165 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Ναι
Ρύθμιση Ύψους
Ναι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Ναι
Οριζόντια Περιστροφή
Ναι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
Gaming Monitor
Ηχεία
Ναι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
G-Sync, USB Hub, FreeSync Premium
Eye Comfort
-
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
21 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
F

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Jorgo_Jorgo5942
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η οθόνη για τα χαρακτηριστικά της είναι τέλεια αλλά μέσα σε ένα μήνα έβγαλε οριζόντιες γραμμές.
    Μετά από αντικατάσταση η δεύτερη οθόνη έχει βλάβη στο πάνελ με καμμένα πίξελ γύρω και να δημιουργείται ένα μικρό άσπρο στίγμα σαν σταλιά ιδιαίτερα φαίνεται στο μαύρο χρώμα.
    Περιμένω αίτημα για επιστροφή χρημάτων από την κατασκευάστρια εταιρεία.
    Κρίμα γιατί είχα μια πολύ καλή εντύπωση, μάλλον πρόκειται για ελαττωματικές παρτίδες.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Kyr_Pousin

Επειδή πολλές αξιολογήσεις δεν υπάρχουν, μπορεί να πει κάποιος αν είναι καλή; να πάρω αυτή δηλαδή η να ψάξω για κάποια άλλη. Είμαι ανάμεσα σε αυτή και άλλες 3. Ισχύει η αξιολόγηση που λέει για τα καμένα pixel?

Dimitou
Dimitou

Ναι, έχει 2 θύρες HDMI 2.0 (HDCP 2.2) και 1 θύρα DisplayPort 1.2 (HDCP 2.2).

Gianni_Tolikas

τελικά έχει χρόνο 4ms ή 1ms? γιατί η περιγραφή μας μπέρδεψε

Dimitou

Ο χρόνος απόκρισης είναι 4ms GtG. To 1ms αφορά σε MPRT.

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)

Παρόμοια προϊόντα

Philips Momentum 24M1N3200ZA IPS Gaming Monitor 23.8" FHD 1920x1080 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGPhilips Momentum 24M1N3200ZA IPS Gaming Monitor 23.8" FHD 1920x1080 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGPhilips Evnia 24M1N3200ZS IPS Gaming Monitor 23.8" FHD 1920x1080 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGPhilips Evnia 24M1N3200ZS IPS Gaming Monitor 23.8" FHD 1920x1080 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGAOC 24G2SPAE IPS Gaming Monitor 23.8" FHD 1920x1080 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGAOC 24G2SPAE IPS Gaming Monitor 23.8" FHD 1920x1080 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGAOC 24G2SAE/BK VA Gaming Monitor 23.8" FHD 1920x1080 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGAOC 24G2SAE/BK VA Gaming Monitor 23.8" FHD 1920x1080 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGLG UltraGear 24GN60R-B IPS HDR Gaming Monitor 24" FHD 1920x1080 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 24GN60R-B IPS HDR Gaming Monitor 24" FHD 1920x1080 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG
από 146,00 €από 145,24 €από 131,79 €από 160,55 €από 139,00 €
ΚατασκευαστήςPhilipsPhilipsAOCAOCLG
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος23,8 "23,8 "23,8 "23,8 "24 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες