Κινητά Τηλέφωνα

Samsung Galaxy Z Fold4 5G (12GB/256GB) Phantom Black Κωδικός: 37550296

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 7.6"/2176 x 1812/120 Hz
  • Υποστήριξη NFC
  • Επεξεργαστής Snapdragon 8+ Gen 1
  • Τριπλή Πίσω Κάμερα 50MP/8K 24 fps
  • Μπαταρία 4400mAh (50% σε 30min)
Δες όλη την περιγραφή
999,70
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Τρί, 20 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Samsung

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 999,70 €

Περιγραφή

Σχήμα

Ξεχωρίζει. Αντέχει. Ξεδιπλώνει.

Χρησιμοποιήστε το με το ένα χέρι στην Εξωτερική οθόνη 6,2 ιντσών ή και με τα δύο χέρια, στην Κύρια οθόνη 7,6 ιντσών για ευελιξία. Όταν θέλετε να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, απλά αφήστε το κάτω, βρείτε μια καλή γωνία και ασχοληθείτε με περισσότερα πράγματα.

Μέγεθος και βάρος

Μια νέα εκδοχή του slim

Πρόκειται ουσιαστικά για δύο smartphone σε ένα — με σχεδόν το βάρος ενός μη αναδιπλούμενου smartphone. Λεπτότερο παντού εκτός από την οθόνη, ελαχιστοποιημένα πλαίσια και ελαφριά υλικά κάνουν αυτό το Galaxy Z Fold ακόμα πιο εύκολο να χωρέσει στην τσέπη.

Εμπειρία

Ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής ζωής και ελεύθερου χρόνου σε ένα smartphone

Multitasking

Κάντε περισσότερα

Προσθέστε εφαρμογές στη γραμμή εργασιών, το σύμμαχό σας στο multitasking, για γρήγορη πλοήγηση και εναλλαγή μεταξύ παραθύρων όταν είστε σε φόρμα, ενώ με το App Pair, ένα πάτημα εκκινεί έως και τρεις εφαρμογές, οι οποίες μοιράζονται μία εξαιρετικά παραγωγική οθόνη.

Multi View

Μην πηγαίνετε συνέχεια πίσω

Είτε κάνετε εναλλαγή μεταξύ κειμένων είτε ενημερώνεστε για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επωφεληθείτε πλήρως από την εκτεταμένη Κύρια οθόνη με το Multi View. Η ισχύς επιπέδου υπολογιστή στην τσέπη σας μεταμορφώνει τις εφαρμογές που έχουν βελτιστοποιηθεί με το One UI για να σας δίνουν μενού και πολλά άλλα με μια ματιά.

    S Pen

    Για κάθε στιγμή έμπνευσης.

    Αφήστε την αλληλεπίδραση με το δάχτυλο στην οθόνη και βάλτε το S Pen στο παιχνίδι. Αποκτήστε φυσική ακρίβεια με κάθε κίνηση που μοιάζει τόσο οικεία όσο το στυλό στο χαρτί.

    Καθηλωτική, εντυπωσιακή οθόνη

    Εμπειρία σα να είστε μέσα στο παιχνίδι. Τα μειωμένα πλαίσια και η ακόμα πιο διακριτική κάμερα κάτω από την Infinity Flex 7,6 ιντσών οθόνη, σας δίνουν περισσότερο χώρο στην οθόνη για τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

    120Hz

    Το μυστικό για πιο ομαλό gaming

    Είτε κάνετε swipe στο feed είτε πλοηγείστε σε εφαρμογές με παιχνίδια, όλα κυλούν ομαλά στην οθόνη 120Hz. Αυτή η εκπληκτικά ευέλικτη οθόνη προσαρμόζει ακόμη και το ρυθμό ανανέωσης για να βελτιώσει την εμπειρία προβολής για εσάς

    Όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές σε μία συσκευή

    Από την αρχή που θα πάρετε το Galaxy Z Fold4 στα χέρια σας θα βρείτε πολλά εργαλεία για να κάνετε τις καθημερινές σας ασχολίες. Όταν προσθέσετε εφαρμογές τρίτων βελτιστοποιημένες για Multi View, θα ξεκλειδώνετε νέα επίπεδα ευκολίας με κάθε πάτημα.


    Ανθεκτικότητα στο νερό IPX8

    Απίστευτες τεχνολογικές εξελίξεις, ανθεκτικός σχεδιασμός

    Μην αφήνετε τον καιρό να σας σταματήσει. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πιτσιλιές και σταγόνες όταν έχετε ένα από τα ανθεκτικά στο νερό αναδιπλούμενα smartphones.

    Εξωτερικό

    Από μέσα προς τα έξω, το Galaxy Z Fold4 είναι κατασκευασμένο με υλικά που δεν είναι μόνο εντυπωσιακά, αλλά είναι και ανθεκτικά. Από το γυαλί μέχρι το μέταλλο, πρόκειται για τα πιο ανθεκτικά μας Samsung Galaxy foldables που έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα.

    • Η Εξωτερική οθόνη και το εξωτερικό πίσω τμήμα με Corning Gorilla Glass Victus+, των πιο ανθεκτικών αναδιπλούμενων smartphone μας μέχρι σήμερα είναι έτοιμα να αντισταθούν σε γρατζουνιές.
    • Αυτό το smartphone και η άρθρωσή του είναι ενισχυμένα με το πιο ανθεκτικό μας πλαίσιο αλουμινίου, το Armor Aluminum που λειτουργεί σαν μια πανοπλία που προστατεύει το smartphone σας.
    • Αναδιπλούμενη και ευλύγιστη, η μοναδική σύνθεση της Κύριας Οθόνης έχει φτιαχτεί για να αντέχει στην καθημερινή χρήση.


    Κάμερα

    Οι νύχτες σας μόλις έγιναν ευέλικτες

    Με την αναβαθμισμένη πίσω κάμερα, το Space Zoom και το Nightography, μπορείτε να έχετε ένα σετ σαν να ήταν επαγγελματικό σε αναδιπλούμενη μορφή. Χρησιμοποιήστε τη μεγάλη Κύρια Οθόνη ως σκόπευτρο για να επιδείξετε τις φωτογραφικές σας ικανότητες.

    Nightography

    Οι λήψεις στο σκοτάδι έχουν άλλη χάρη

    Όταν οι γεμάτες δράση ημέρες μετατρέπονται σε γεμάτες δράση νύχτες, οι λεπτομέρειες παραμένουν καθαρές μετά το σκοτάδι. Η προηγμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και το VDIS εξομαλύνουν το βίντεο, ενώ η λειτουργία Super Night Solution περιορίζει το θόρυβο — όλα αυτά για εκπληκτικά κλιπ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού που ζητούν να τα ξαναπαίξετε.

    Ποτέ δεν είναι αργά για υπέροχα πορτρέτα. Οι πίσω κάμερες του Galaxy Z Fold4 χρησιμοποιούν hardware και software, που συνεργάζονται για να δώσουν περισσότερο φως στις φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό. Από το σούρουπο μέχρι την αυγή και όχι μόνο, ένας ισχυρός επεξεργαστής δίνει μια έξυπνη ώθηση χρώματος και καθαρότητας σε κάθε λήψη.


    Υψηλή ανάλυση

    Με προσοχή στις λεπτομέρειες

    Με την ευρυγώνια κάμερα 50MP, ακόμη και τα γρήγορα στιγμιότυπα γίνονται αριστουργήματα υψηλής ανάλυσης. Αυξήστε το βάθος και την ευκρίνεια με τη Βελτίωση λεπτομερειών, παίρνοντας τις καλύτερες πτυχές των λήψεών σας και αφήνοντας πίσω το θόλωμα.

    30x Space Zoom

    Το καλύτερο zoom σε Galaxy Z Fold, μέχρι σήμερα

    Πλησιάστε πιο κοντά με το Space Zoom 30Χ. Το 3x οπτικό ζουμ του τηλεφακού συνεργάζεται με το Super Resolution Zoom για να σας φέρει πιο κοντά στη δράση από ποτέ άλλοτε σε ένα Galaxy Z Fold.

    Βασικά χαρακτηριστικά κάμερας

    Διπλή προεπισκόπηση

    Αφήστε τους ανθρώπους που φωτογραφίζετε να γίνουν ο δημιουργικός διευθυντής. Η προεπισκόπηση εμφανίζεται στην Εξωτερική οθόνη, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προσαρμοστούν και να φαίνονται καλύτερα πριν τραβήξετε τη λήψη.

    Capture View

    Σαν μια οθόνη φωτογραφιών στην τσέπη σας, το Capture View σας δείχνει προεπισκόπηση των φωτογραφιών που μόλις τραβήξατε, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε αν σας αρέσουν και να επαναλάβετε τη λήψη με ευκολία.

    Selfie με την πίσω κάμερα

    Βγάλτε selfie σε υψηλή ανάλυση. Η εξωτερική οθόνη λειτουργεί ως οθόνη κάμερας, επιτρέποντάς σας να απαθανατίσετε την καλύτερη πλευρά σας με την ευρυγώνια κάμερα 50MP.

    Expert RAW

    Η Επαγγελματική λειτουργία περνάει σε άλλο επίπεδο όταν κατεβάζετε το Expert RAW. Πάρτε τον πλήρη έλεγχο των λήψεών σας και αποθηκεύστε τα αρχεία RAW απευθείας στη Συλλογή σας.

    Επεξεργασία AI

    Τώρα το post-production γίνεται στο smartphone σας. Ρετουσάρετε τις φωτογραφίες με ευκολία χρησιμοποιώντας την Επεξεργασία φωτογραφιών και αφαιρέστε τα πράγματα που δεν θέλετε με τη Διαγραφή αντικειμένων.




    Quick Share

    Υπέροχες λήψεις. Μοιραστείτε τις κατευθείαν

    Μοιραστείτε τις αναμνήσεις μόλις τις φτιάξετε. Στείλτε μεγάλα αρχεία όπως βίντεο και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης στους φίλους σας χωρίς να σας πάρει πολύ χρόνο. Απλώς ανοίξτε τον πίνακα κοινής χρήσης, επιλέξτε τα ονόματα και πατήστε για να τα στείλετε.

    Περιεχόμενα συσκευασίας

    Στο νέο κουτί δεν περιλαμβάνονται ακουστικά και φορτιστής, αλλά μόνο ένα καλώδιο USB-C σε USB-C για τη φόρτιση του Galaxy Z Fold4 σας. Αυτό μικραίνει το κουτί, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα περισσότερες συσκευές ανά φορτίο και μείωση της ενέργειας που δαπανάται για τη μεταφορά τους.

    • Το Galaxy Z Fold 4.
    • Ένα καλώδιο δεδομένων και φόρτισης USB C-to-C.
    • Ένα εργαλείο εξαγωγής κάρτας SIM.
    • Τεκμηρίωση ασφαλείας.

    Κατασκευαστής

    Samsung

    Χαρακτηριστικά

    Βασικά Χαρακτηριστικά

    Τύπος Κινητού
    SmartPhone
    Λειτουργικό Σύστημα
    Android
    SIM
    SIM + eSIM
    Έτος Κυκλοφορίας
    2022
    Χρώμα
    Μαύρο
    Βάρος
    263 gr
    Περιεχόμενα Συσκευασίας
    Καλώδιο Φόρτισης

    Επεξεργαστής & Μνήμη

    Μοντέλο Επεξεργαστή
    Snapdragon 8+ Gen 1
    Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
    3,2 GHz
    Πυρήνες Επεξεργαστή
    1+3+4
    RAM
    12 GB
    Χωρητικότητα
    256 GB
    Card Slot
    Όχι

    Οθόνη

    Μέγεθος
    7,6 "
    Ανάλυση
    2176 x 1812 pixels
    Ρυθμός Ανανέωσης
    120 Hz
    Τύπος
    Dynamic AMOLED 2X
    Χειρισμός
    Οθόνη αφής (Touch screen)
    Definition
    Full HD

    Κάμερα

    Πίσω Κάμερα
    Τριπλή
    Φακοί Πίσω Κάμερας
    Ευρυγώνιος 50MP, Τηλεφακός 10MP 3x Οπτικό Zoom, Υπερευρυγώνιος 12MP
    Βίντεο Πίσω Κάμερας
    4K 60fps, 8K 24fps
    Flash Πίσω Κάμερας
    Ναι
    Φακοί Selfie Κάμερας
    Ευρυγώνιος 10MP
    Δυνατότητες
    HDR

    Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

    Δίκτυο Σύνδεσης
    5G
    Συνδεσιμότητα
    Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
    NFC
    Ναι

    Μπαταρία

    Χωρητικότητα
    4400 mAh
    Αποσπώμενη
    Όχι
    Γρήγορη Φόρτιση
    Ναι
    Ισχύς Φόρτισης
    25 W
    Ασύρματη Φόρτιση
    Ναι
    Ισχύς Ασύρματης Φόρτισης
    15 W

    Ειδικά Χαρακτηριστικά

    Προστασία
    Water Resistant
    Πιστοποίηση Προστασίας
    IPX8
    Αισθητήρες
    Accelerometer, Proximity, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
    Δακτυλικό Αποτύπωμα
    Στο Πλάι

    Διαστάσεις

    Μήκος
    155,1 mm
    Πλάτος
    130,1 mm
    Πάχος
    6,3 mm

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    Εικόνες αξιολογήσεων

    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    +9Εικόνες

    Αξιολογήσεις χρηστών

    • Foteini_Varela
      1
      1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Ότι χειρότερο υπάρχει!!!! Χάλασε η οθόνη στο μήνα ,ξεκόλλησε όλη η κεντρική ,το έφτιαξαν με τα χίλια ξανά χάλασε στο μήνα πάλι ολοήμερη διαδικασία αρνήθηκαν να το αντικαταστήσουν. Τσάμπα χρήματα για πέταμα. Είχαμε αγοράσει τρία . Και τα τρία με πρόβλημα. Το δεύτερο μέσα στην εγγύηση ( λήγει τώρα τον Αύγουστο) δεν δέχτηκαν να το επιδιορθώσουν με το ίδιο πρόβλημα με το πρώτο.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • maltenik69
      3
      3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Έχοντας το πρώτο fold το οποίο το άλλαξα γιατί χάλασε η οθόνη κ μου ζήτησε η Samsung 700 €,αγόρασα το fold 4 πριν 14 μήνες κ ξαφνικά η εσωτερική οθόνη δεν άνοιγε αφού πριν μου παρουσίαζε πρόβλημα στη φόρτιση μόλις το έβαζα στην πρίζα μου έσβηνε μόνο του.Μου είπαν από το service της Samsung ότι είναι χτυπημένο το πλαίσιο δήθεν γιατί το τηλέφωνο ξαφνικά δεν άνοιγε τελείως στη μέση, χωρίς να το έχω προκαλέσει εγώ, κάτι που επιβεβαιώνεται κ από τις υπόλοιπες αξιολογήσεις που υπάρχουν.Μου ζήτησαν 760€ για επισκευή χωρίς να μου κάνουν κάποια έκπτωση ενώ είχα κάνει κ επέκταση εγγύησης για άλλα δύο χρόνια στην allianz.Σκεφτηκα ακομη να κανω καταγγελια στην samsung στην Κορέα.Η εταιρία είναι απαράδεκτη.Μακριά απο αυτή την συσκευή με αυτή την κάλυψη ενώ είναι πανάκριβο.

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • margarita71
      2
      5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 512 GB

      Το έχω 15 μήνες το χρησιμοποιώ για δουλειά κ ειναι πολύ χρήσιμο για όσους δουλεύουν από.κινητο με πολλά μειλ, WhatsApp κλπ με τις οθόνες δεν είχα κανένα πρόβλημα όμως χωρίς να έχει πέσει μια μέρα απλά δεν μπορούσα να το ανοίξω τελείως, ανοίγει στο 86% κ μετα λες κ εσωτερικά βρίσκει σε κάτι. Είδα βίντεο στο YouTube και δυστυχώς δεν συμβαίνει μόνο σε μένα. Το αγόρασα 1800€ αν αυτό είναι κολπάκι της Samsung να βγάζει έξτρα χρήματα από επισκευές πολύ καλή κίνηση για την εταιρεία, πολύ κακή για την τσέπη του καταναλωτή.
      Θα δούμε τώρα πόσο κοστίζει η επισκευή...

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Ταχύτητα
      • Ανάλυση οθόνης
      • Καταγραφή Video
      • Μπαταρία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Pantelis_Filippakos
      5
      2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Είναι κινητό εργαλείο. Είναι για συγκεκριμένο κοινό βασικά. Το έχω σαν δεύτερη συσκευή . Μπορώ να πω εντυπωσιακό. Κινητό ταμπλετ . γενικά βολεύει πολύ και με το Spen. Κανένα απόλυτος κόλλημα δεν μου έχει κάνει και τρέχει τα πάντα άνετα..!!

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Ταχύτητα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μουσική
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • sofoklis1976
      1
      7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

      Μακριά από αυτό το τηλέφωνο 12 μήνες χρήσης εντός εγγύησης πηγα να κανω ενα άνοιγμα που κάνω όπως πάντα και το τηλέφωνο κοπηκε στην μέση ,μίλησα με την εταιρεία και μου ζητάνε 650€ σαν να έσπασα το τηλέφωνο εγώ .με αντιμετωπίζουν λες και έσπασα το τηλέφωνο εγώ!!! θα το ξαναπώ για να το καταλάβουν ,το τηλέφωνο κόβεται γιατί έχει ημερομηνία λήξης η οθόνη προφανώς απο 10 εως 15 μήνες υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις εδώ μέσα που έχω δει ,έχουν γραφτεί και άρθρο στο internet για αυτή την περίπτωση, παρόλα αυτά αυτή η εταιρεία πού είναι τόσο γνωστή δεν σέβεται τα λεφτά του πελάτη , δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να πει εστω ότι θα έχετε μία έκπτωση στο ανταλλακτικό ,απλά πληρώστε την ζημιά έτσι απλά.απαράδεκτοι και είναι ένα τηλέφωνο που κοστίζει 1.500€ απαράδεκτοι εγώ θα κινηθώ νομικά μην κάνετε το λάθος όπως την πάτησα εγώ τα τηλέφωνα αυτά προφανώς δεν είναι έτοιμα για μακροχρόνια χρήση η οθόνη κόβεται στη μέση

      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Alexandros_Kokkinopoulos
      1
      4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Βίωσα τα ίδια με τους άλλους χρήστες που ανέφεραν αντίστοιχα προβλήματα με την μέσα οθόνη. Άρχισε να κάνει περίεργους ήχους η εσωτερική ταινία που έχουν βάλει για προστασία (εντωμεταξύ στην αρχή απτή Samsung έλεγαν μην τη βγάζετε αλλά εντέλει χρήστες σε ξένα forum αναφέρουν ότι η ταινία προξενεί προβλήματα και καλο θα είναι να βγαινει εξαρχής) και μετά από λίγες μέρες ξαφνικά ανοίγω,ακουμπάω εσωτερική οθόνη και μαυρίζει μια για πάντα.

      Μετά το γνωστό τροπάριο...Το πάω για αντικατάσταση,"χτύπημα στο πλαισιο" η επίσημη απάντηση και αντίο σας.600 ευρω αντικατάσταση.
      Ένα περίεργο πράγμα πάντως,πως γίνεται τα εξωτερικά χτυπήματα να επηρεάζουν τη λειτουργία της εσωτερικής οθόνης...Ντροπή έχω να πω εγώ στη Samsung που είναι απτους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως και δεν υποστηρίζει καταλλήλως τα προϊόντα της και τους πελάτες της.
      Δεν σας συνιστώ οποιαδήποτε συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη από την εταιρεία αυτή....

      • Καταγραφή Video
      • Ταχύτητα
      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Μουσική
      • Ανάλυση οθόνης
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • mike_galiatsatos
      3
      4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Ήμουν κάτοχος του Z fold 3, όπου σταμάτησε να ξεδιπλώνεται πλήρως στους 9 μήνες μετά την αγορά του ως καινούργιο.
      Τώρα είμαι κάτοχος του z fold 4, το οποίο σταμάτησε να ξεδιπλώνεται πλήρως στους 5 μήνες. Είναι καλό κινητό για επαγγελματική χρήση αλλά δεν είναι σχεδιασμένο να αντέχει πάνω από έναν χρόνο. Η μπαταρία άρχισε να κουράζεται στους τρεις μήνες. Αν θέλετε κινητό που να το έχετε για περισσότερο από ένα έτος, μην το κοιτάτε καν!

      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Ταχύτητα
      • Ανάλυση οθόνης
      • Ποιότητα κλήσης
      • Μουσική
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • pavlouvasilis
      1
      12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

      Μην πάρεις ποτέ αυτό το μοντέλο!!!!
      Η οθόνη του η μέσα η διπλή στον 4ο μήνα game over έτσι ξαφνικά....
      Η αντιπροσωπεία το γνωρίζει το πρόβλημα αλλά λίγο την νοιάζει και λέει και πολλά ψέματα για την διάρκεια χρόνου επισκευής....
      Σε 17 μέρες το πήρα....
      Και πάλι βλέπουμε αν θα ξαναβγάλει το ίδιο πρόβλημα!!!!!

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Ανάλυση οθόνης
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Nikolas_Karavitis
      4
      1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

      Μια χαρά κινητό. Δεν είναι για heavy duty αλλά για κλαμουριες και προσεχτικους χειρισμούς. Κατά τα άλλα κάνει τα πάντα και είναι σαν να έχεις ένα laptop στο χέρι του. Αξίζει

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • byron_papageorgiou
      4
      3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 512 GB

      4 αστεράκια μόνο και μόνο για την μπροστινή οθόνη και για την κάμερα της μεγάλης οθόνης.
      Η μπροστινή οθόνη είναι αρκετά στενή προσωπικά με δυσκολεύει στο να γράφω και η κάμερα της μεγάλης οθόνης απλά είπαν να βάλουν μια κάμερα έτσι να υπάρχει είναι άθλια αλλά σε γενικές γραμμές το κινητό τα σπάει αν και υπάρχουν χώροι για βελτίωση

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • anto-tsol
      5
      12 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Πρωην χρηστης S20 Ultra, απιστευτη οθονη για browsing, tiktok, instagram, 120hz, δεν κολλαει καθολου.

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Minosz
      5
      20 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

      Πρώην χρήστης IPhone για αρκετά χρόνια. Με έκανε να αλλάξω οριστικά... Η Samsung σαν εταιρεια έχει πάει πολύ μπροστά και μπράβο της. Το Fold απλά άπαιχτο ένα εργαλείο στα χέρια του κάθε χρήστη. Η μέσα οθόνη τα σπάει πραγματικά.

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • geoopc
      5
      23 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 512 GB

      Χρήστης Fold 3 που αναβάθμιστηκα στο 4.
      Μικρες βελτιώσεις διάφορες που όμως στο σύνολο κάνουν την διαφορά. Η κάμερα πολύ βελτιωμένη σε όλους τους τομείς. Σε ποιότητα δεν έχει να ζηλέψει τπτ απολύτως από το S22 Ultra εκτός του ζουμ. Η μπροστά οθόνη πιο φαρδιά αλλά στενή ώστε να το κρατάς και να το χειρίζεσαι ανετότατα με το 1 χέρι!
      Μπαταρία καλή, επεξεργαστής ήταν που ήταν καλός εδώ τούμπανο. Παιδιά είναι απλό το πράμα, αν μπορείτε να το ανοίγεται μην κοιτάτε αλλού είναι το απόλυτο τηλέφωνο. Αν δεν θα το ανοίγεται καλύτερα κοιτάξτε ένα κανονικό τηλέφωνο. Πάντως είναι έρωτας!

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Dudumas_Junior
      2
      24 στους 73 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

      Καλή συσκευή αλλά σίγουρα δεν αξίζει τα χρήματα του. δεν είναι κινητό καθαρά gadget , δεν συνισταται για καθημερινή χρήση. και ούτε μια στο εκατομμύριο δεν μπαίνει σε τσέπη. οι φώτο είναι μετά από τσέπη. το κινητό ήταν με τη γνήσια θήκη της samsung.

      • Ποιότητα κλήσης
      • Ανάλυση οθόνης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Ταχύτητα
      • Μουσική
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • oculus_rif
      4
      1 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Θεωρώ πως αν το κινητό ήταν στην πρόσοψη με τις γωνίες του s22 ultra και λιγο μεγαλύτερο πλάτος οθόνης θα ήταν το πιο όμορφο αναδιπλούμενο .

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • haircut.bythodoris
      5
      7 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

      Το πηρα Black Friday στα 1299. (12gb/256gb) Σε αυτη την τιμη και για την τεχνολογια που εχει το τηλεφωνο ειναι μια χαρα. Μεχρι στιγμης οι εντυπωσεις μου ειναι Θετικες. Η μεσαία Οθονη τα σπαει!!!

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Dimitris_Ch33
      5
      4 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Φοβερό κινητό και αξίζει τα χρηματά του ... Μπαταρια ευκολα κρατάει μια μέρα και φορτιζοντάς την μόνο στο 85%

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • panosegio13
      5
      11 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Κάτοχος του κινητού περίπου ένα μήνα.. Ξέρω ότι θα ακουστεί παράδοξο αυτό που θα πώ, γιατί και εγώ πριν πάρω το τηλέφωνο, μου φαίνοταν υπερβολικό το ποσό. Αλλά πλέον αυτό που λέω είναι ότι το κινητό όχι απλά δεν είναι ακριβό, αλλά συγκριτικά με αυτά που προσφέρει και συγκριτικά με τον ανταγωνισμό είναι και φθηνό. Όσοι έχετε την δυνατότητα να πάρτε το και δεν θα το μετανοιώσετε... Άλλη εμπειρία χρήσης και μετά απλά δεν κοιτάς πίσω....

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Antonis/techitnews
      5
      6 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Έμπειρος χρήστης

      Νέο βίντεο στο κανάλι μας με το Galaxy Z Fold 4 που έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές μέρες στην ελληνική αγορά.Η Samsung υπόσχεται συμαντικές βελτιώσεις απο το Fold 3 αλλα μένει να τις δούμε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς.
      Έρχεται θα μπορούσαμε να πούμε με στοχευμένες αλλαγές που παρότι δεν είναι άμεσα ορατές στο μάτι, κάνουν την καθημερινή χρήση αρκέτα πιο εύκολη με μία συσκευή αυτού του μεγέθους μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ενα Phablet.
      Έχουμε φτιάξει ένα πολύ ωραίο Βίντεο για όσους θέλετε να δείτε και να μάθετε για το Fold 4 αν θέλετε ρίξτε μια ματιά.
      https://www.youtube.com/watch?v=tdX31S_Sjkw

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
    • 5
      1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

      Πρώτου το αγοράσω είχα πολλές επιφυλάξεις αλλά πλέον όχι...Ειναι φοβερό κινητό.

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • 5
      4 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

      Ποια iphone; αυτό δεν συγκρίνεται με κανένα είναι μια κατηγορία μόνο του! Απίστευτο τηλέφωνο!

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • 5
      2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      τρομερή οθόνη όσο για τις φωτογραφίες από τις καλύτερες

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Επιβεβαιωμένη αγορά

      • Ποιότητα κλήσης
      • Φωτογραφίες
      • Καταγραφή Video
      • Μουσική
      • Ταχύτητα
      • Ανάλυση οθόνης
      • Μπαταρία
      • Σχέση ποιότητας τιμής

    Ερωτήσεις

    83 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Konstantinos_Varsamis8065

    Όχι !++ μην κάνεις το λάθος.να το αγοράσεις. Δεν αξίζει. Και προπάντων η ίδια η Samsung δεν θα σε καλύψει. Θα επικαλεστεί φθηνές δικαιολογίες για να σου φορτώσει τη ζημιά
    Μακριά από Z- Fold !!!

    KORN

    Kαλησπερα στη παρέα.
    Ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ fold 3 me 4 και ποιές είναι;
    Ευχαριστώ προκαταβολικά

    Stayros_Vellidis

    Η αναλογία οθόνης είναι η κυριότερη αλλαγή και κάποιες μικροβελτιώσεις στο software και στο hardware !!

    Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

    Παρόμοια προϊόντα

    Samsung Galaxy Z Fold4 5G (12GB/256GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold4 5G (12GB/256GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold5 5G Dual SIM (12GB/512GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold5 5G Dual SIM (12GB/512GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold5 5G Dual SIM (12GB/256GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold5 5G Dual SIM (12GB/256GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold 3 5G Dual SIM (12GB/512GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold 3 5G Dual SIM (12GB/512GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold5 5G Dual SIM (12GB/256GB) Icy BlueSamsung Galaxy Z Fold5 5G Dual SIM (12GB/256GB) Icy Blue
    από 999,70 €από 1.307,79 €από 1.259,70 €από 999,90 €από 1.279,08 €
    ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
    Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
    RAM12 GB12 GB12 GB12 GB12 GB
    Περισσότερα χαρακτηριστικά
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες