Ad
Ninja Ηλεκτρικό Grill 2460W με Χωρητικότητα 3.78lt Ασημί
Διάφορες Συσκευές Μαγειρέματος

Ninja Ηλεκτρικό Grill 2460W με Χωρητικότητα 3.78lt ΑσημίΚωδικός: 37681874

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 7 λειτουργίες μαγειρέματος
  • Μαγείρεμα με ψηφιακό αισθητήρα
  • Μεταβλητή θερμοκρασία
  • Αντικολλητική κεραμική επιφάνεια
  • Εξαρτήματα πλενόμενα
Δες όλη την περιγραφή
345,87
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+53,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 310,20 €

Περιγραφή

Μαγείρεμα με ακρίβεια και τέλεια αποτελέσματα

Φτάστε το καθημερινό μαγείρεμα στο επόμενο επίπεδο με το νέας γενιάς εσωτερικού χώρου γκριλ NINJA AG651EU Foodi Max Pro Grill, Plancha and Air Fryer. Μαγειρέψτε με το καπάκι ανοιχτό ή κλειστό και ξεκλειδώστε μια νέα περιπέτεια μαγειρέματος με 2 εναλλασσόμενες πλάκες ψησίματος (πλάκα grill, επίπεδη πλάκα ψησίματος).

Περισσότερο από ένα απλό γκριλ

Γίνετε δημιουργικοί με τις 7 λειτουργίες μαγειρέματος που διαθέτει: Grill- Ψήσιμο σε πλάκα με ραβδώσεις, Plancha - Ψήσιμο σε επίπεδη πλάκα, Air Fry για τραγανό αποτέλεσμα, Roast για ψητά και μαγειρευτά, Bake για ζύμες, γλυκά και κέικ, Dehydrate για αποξήρανση φρούτων, κρέατος κ.α, Reheat για ζέσταμα μαγειρεμένων φαγητών. Μετατρέπεται σε φριτέζα αέρος για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας τηγανητές πατάτες χρησιμοποιώντας το ειδικό αντικολλητικό καλάθι για να μαγειρέψετε με λίγο ή καθόλου λάδι – και με έως και 75% λιγότερα λιπαρά από τις παραδοσιακές μεθόδους τηγανίσματος. Το φαγητό σας δεν χρειάζεται γύρισμα χάρη στην τεχνολογία κυκλονικού αέρα – ένας ισχυρός ανεμιστήρας κυκλοφορεί θερμοκρασίες έως 260°C για γρήγορο και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη και αισθητήρα ελέγχου θερμοκρασίας για τέλεια και ακριβή αποτελέσματα.

Smart Cook System

Χωρίς εικασίες, απλά άψογα μαγειρεμένο κρέας και ψάρι - ακριβώς όπως σας αρέσει. Από λίγο έως καλά ψημένο, απλά διαλέξτε το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο ψηφιακός αισθητήρας μαγειρέματος θα κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Παρακολουθεί με ακρίβεια τη θερμοκρασία του φαγητού σας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και σας ενημερώνει όταν είναι έτοιμο για να αφαιρεθεί και να ξεκουραστεί. Το ψηφιακό χρονόμετρο σας δείχνει πότε είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Πλέον δεν χρειάζεται να χαράσσετε το φαγητό σας ή να ανησυχείτε για το αν είναι ωμό ή υπερβολικά ψημένο.

Πλάκα Grill με ραβδώσεις

Το Ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία κλειδώνει όλους τους χυμούς. Ανεξάρτητη τροφοδοσία για άμεση, από άκρη σε άκρη υψηλή θερμότητα. Η ισχυρή πλάκα γκριλ κλειδώνει τους χυμούς και δημιουργεί αυθεντικά αποτελέσματα ψησίματος στη σχάρα. Απολαύστε έντονο ψήσιμο και βαθιά σημάδια γκριλ. Ιδανικό για μπριζόλες, σουβλάκια, ψητό κοτόπουλο και πολλά άλλα. Μαγειρέψτε με το καπάκι ανοιχτό ή κλειστό.

Επίπεδη πλάκα ψησίματος

Ψήστε ελαφριά και σοτάρετε ευαίσθητα φαγητά. Αυτή η λεία επιφάνεια μαγειρέματος συνδέεται με την πλάκα γκριλ για να αξιοποιήσει την υψηλή θερμότητα. Ιδανικό για ψιλοκομμένα κρεμμύδια και πιπεριές, κοτόπουλο για fajitas, θαλασσινά, ακόμη και πρωινό γεύμα. Μαγειρέψτε με το καπάκι ανοιχτό ή κλειστό.

Ευκολία στη χρήση

Δημιουργήστε γρήγορα και εύκολα ποικιλία γευμάτων με ελάχιστο καπνό. Απλός χειρισμός και οθόνης αφής. Μαγείρεμα με ελάχιστο καπνό - το αποσπώμενο προστατευτικό πιτσιλίσματος βοηθά στη μείωση του καπνού και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Περιλαμβάνει αντικολλητικά εξαρτήματα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, βούρτσα καθαρισμού και βιβλίο συνταγών.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
AG651EU
Είδος
Grill
Ισχύς
2460 W
Χρώμα
Ασημί

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Είχαμε 3 air fryer πριν από αυτό καθώς και σχαροτηγανα και.ψησταρια με αντίσταση. Αυτό τα κάνει όλα εξαιρετικά. Και το πιο σημαντικό απ' όλα κάνει πολλές και καλές πατάτες.
    Το μόνο ίσως λίγο αρνητικό που δε νομίζω ότι κατασκευαστικά γίνεται να το αποφύγεις είναι η μικρή κλίση προς τα μπροστά στη σχάρα η οποία είναι για να τρέχουν τα λάδια το οποίο χρειάζεται όμως.
    Δεν το έχουμε πολύ καιρό ακόμα αλλά ένα μήνα περίπου τώρα έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στα πάντα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vivian_Vour
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μου το σύστησε φίλη μου πριν από 2-3 χρόνια και περίμενα πότε θα διατεθεί και στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή τη συσκευή! κατάργησα τελείως το φούρνο. Έφτιαξα στο γκριλ ζουμερές μπριζόλες χοιρινές σε 10 λεπτά, μπιφτέκια κατευθείαν από την κατάψυξη σε 15 λεπτά, λαβράκι σε 7 λεπτά! χωρίς λάδι και στραγγισμένο το λίπος που περιέχεται στα τρόφιμα. Στο πλατό έψησα λαχανικά που έγιναν εξαιρετικά γρήγορα και όπως τα ήθελα. Δεν χρησιμοποίησα ακόμα το καλάθι για να έχω άποψη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είναι λίγο τσουχτερή η τιμή του αλλά αξίζει με το παραπάνω!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Elma_Giza
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό ειναι, για 258 ευρώ που το αγορασα πριν ενα χρονο, αλλά όχι για τόσο που έχει ανέβει η τιμή. Επίσης μου χρειαστηκε το service και δεν μας καλυπτει το αμερικανικο/αγγλικο online, με mail ή τηλεφωνικο help, είναι λιγο ταλαιπωρια αν σου χρειαστει να κανεις μια ερωτηση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Bag
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αυτό το προϊόν είναι πραγματικά επένδυση!!! απίστευτες δυνατότητες! έχει 7 προγράμματα και είναι ένα και ένα. είναι ικανό να ψησει για μια οικογένεια και μάλιστα σε μικρό σχετικά χρόνο. έχει 3 διαφορετικές πλάκες για ψήσιμο και προθερμαινεται γρήγορα. όσο για το αποτέλεσμα δε το περίμενα πως θα ήταν τόσο καλό! είναι ακριβό αλλά το καλό πράγμα κοστίζει. επιπλέον έχει και μεγάλη οικονομία στο ρεύμα. προσωπικά το φούρνο τον έχω βγάλει εκτός!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

31 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Ismene1967

Ποιές είναι οι διαστάσεις του ταψιού είτε το επίπεδο, είτε της γκριλιέρας, είτε το βαθύ που είναι για μαγείρεμα με αέρα. Προσπαθώ να δω πόσο χώρο έχεις για να τοποθετήσεις λαχανικά ... Επίσης ποιές είναι οι διαστάσεις που πιάνει στον πάγκο όταν είναι κλειστό;

Vivian_Vour

23χ30 εκατοστά είναι η γκριλιέρα εσωτερικά που μπορείς να ψήσεις, 20Χ32 το καλάθι για αέρα και 21Χ30 το πλατό. Στον πάγκο πιάνει χώρο 40Χ40 εκατοστά

Elma_Giza

Οχι. Αλλά δεν εχει πολυπλοκες οδηγιες, δεν ειναι προβλημα που ειναι στα Αγγλικα. Εχει και Γερμανικα, Γαλλικα και άλλες γλωσσες.

archangel-m

Καλημέρα, υπάρχουν κάπου οι φωτογραφίες όλων των εξαρτημάτων μαγειρέματος?

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)