Bluetooth Handsfree

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Midnight Black Κωδικός: 38142178

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος Λειτουργίας 9 ώρες
  • Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης 36 ώρες
  • Active Noise Cancellation (ANC)
  • Γρήγορη Φόρτιση
  • Προστασία από ιδρώτα και τη βροχή
Δες όλη την περιγραφή
55,40
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

75 τεμάχια στο Skroutz hub

από 51,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 58,16 €

  2. 78,99 €

  3. 55,98 €

  4. 73,33 €

  5. 74,90 €

  6. 55,97 €

  7. 55,97 €

  8. 99,60 €

  9. 60,26 €

  10. 69,90 €

  11. 86,42 €

  12. 51,90 €

  13. 57,90 €

  14. 99,00 €

  15. 99,00 €

  16. 69,99 €

  17. 77,67 €

  18. 69,50 €

  19. 55,40 €

  20. 68,50 €

  21. 137,64 €

  22. 95,20 €

  23. 94,61 €

  24. 119,00 €

  25. 92,96 €

  26. 114,20 €

Περιγραφή

Τα Xiaomi Redmi Buds 4 Pro απευθύνονται σε χρήστες που αναζητούν ακουστικά true wireless με αξιόλογη ποιότητα ήχου και λειτουργίες σε προσιτή τιμή. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης αρκετές λειτουργίες, όπως ανθεκτικότητα στον ιδρώτα, την υγρασία και τη σκόνη, ενεργή ακύρωση θορύβου, ελέγχο αφής και εύκολη σύνδεση Bluetooth. 

Είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ακρόαση μουσικής και κλήσεις, ενώ επιπλέον διαθέτουν μακράς διάρκειας μπαταρία και γρήγορη φόρτιση. Επίσης, τα Xiaomi Redmi Buds 4 Pro είναι κομψά και ελαφριά, καθιστώντας τα άνετα για μακροχρόνια χρήση και κινητότητα.

Dual dynamic drivers

Τα Redmi Buds 4 Pro διαθέτουν ένα ολοκαίνουργιο σύστημα διπλού δυναμικού οδηγού, το οποίο αποτελείται από ένα διάφραγμα από κράμα αλουμινίου 10 mm και ένα διάφραγμα τιτανίου 6 mm για τις υψηλές συχνότητες. Μαζί, οι δύο οδηγοί συνδυάζονται για να παρέχουν κρυστάλλινα πρίμα και πλούσια μπάσα σε ένα ευρύ φάσμα ειδών.

Κινηματογραφική εμπειρία ακρόασης

Διαθέτουν ένα ολοκαίνουργιο σύστημα καθηλωτικού ήχου, το οποίο χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό αλγόριθμο ήχου HRTF της Xiaomi για να προσομοιώνει τον πραγματικό ήχο και να προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία κατά την παρακολούθηση βίντεο, συμβατό με διάφορες πηγές ήχου και συσκευές αναπαραγωγής.

Ενεργή ακύρωση θορύβου έως 43dB

Τα ακουστικά μπορούν να μειώσουν το θόρυβο έως και 43dB, μπλοκάροντας έως και 99,3% του εξωτερικού θορύβου, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τη μουσική σας με ηρεμία και γαλήνη.

Ακούστε το περιβάλλον και τις συνομιλίες σας

Στην κανονική λειτουργία διαφάνειας, μπορείτε να ακούτε το περιβάλλον σας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τα ακουστικά. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στη λειτουργία βελτίωσης της φωνής όταν θέλετε να μιλήσετε σε κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο.

Σύστημα με 3 μικρόφωνα

Κρυστάλλινα καθαρή ποιότητα κλήσης, όπου κι αν βρίσκεστε

Κάθε ένα από τα τρία μικρόφωνα έχει τη δική του λειτουργία και εξάγει τους ήχους της φωνής με ακρίβεια για να φιλτράρει αποτελεσματικά τον εξωτερικό θόρυβο. Η ποιότητα των κλήσεων βελτιώνεται περαιτέρω μέσω ενός αλγορίθμου μείωσης θορύβου νευρωνικού δικτύου.

Έλεγχος αναπαραγωγής μέσω αφής

Κάθε ακουστικό είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα που σας επιτρέπει να διακόπτετε την αναπαραγωγή μουσικής και να αλλάζετε λειτουργίες με ένα σύντομο ή παρατεταμένο πάτημα.

Bluetooth 5.3

Τα ακουστικά μπορούν να συνδεθούν σε δύο συσκευές Android, iOS ή Windows ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τα ίδια ακουστικά όταν βρίσκεστε στο γραφείο. Στις συμβατές συσκευές MIUI, το αναδυόμενο παράθυρο MIUI για τα αιτήματα γρήγορης σύζευξης εμφανίζεται αυτόματα όταν ανοίγετε τη θήκη φόρτισης (με τα ακουστικά) κοντά στο τηλέφωνό σας.

Hi-Res Audio

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
In-ear
Χρόνος Λειτουργίας
9 hrs
Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης
36 hrs
Χωρίς Καλώδιο
Ναι
Διπλό Ακουστικό
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Multipoint Pairing
Ναι
Θήκη Φόρτισης
Ναι
Αντοχή στον Ιδρώτα
Ναι
Active Noise Cancellation
Ναι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
Ναι
Φωνητικός Έλεγχος
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+8Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

fanitsio
5
16 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Τα ακουστικά τα αγόρασα την περασμένη εβδομάδα με τιμή περίπου τον 50€. Για την χρήση που τους κάνω (μουσική κυρίως, βίντεο αλλά και ταινίες) με έχουν εκπλήξει ιδιαίτερος. Είμαι κάτοχος αρκετών ακουστικών Xiaomi όπως τα Xiaomi mi buds 2 και τα Xiaomi Redmi Buds 3 lite Το ηχοσύστημα που διαθέτουν ανταγωνίζεται αυτό στα Razer Kraken X αλλά και τα Edifier W820NB τα οποία είναι ζευγάρια τα οποία έχω στην κατοχή μου. Το σύστημα ANC που διαθέτουν είναι ίσως το καλύτερο για τα λεφτά τους και σίγουρα το Noise Cancellation καλύπτει όλους τους ήχους σε χώρους με πολύ φασαρία. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε ότι το Noise Cancellation δεν κάνει παράσιτα όταν βρίσκεσαι μπροστά από ανεμιστήρα ή έχεις ανοιχτό παράθυρο στο αυτοκίνητο. Το transparency mode λειτουργεί καλά απλά πιστεύω ότι μετατρέπει τον ήχο σε κυρίως μόνο πολύ υψηλές και κάποιες φορές ενοχλητικές συχνότητες. Επίσης σε εμένα προσωπικά η μπαταρία δεν τελειώνει ποτέ. Τα χρησιμοποιώ συνήθως 6+ ώρες σε μια μέρα και έχω να τα φορτίσω σχεδόν 4 μέρες και η θήκη τους έχει 45% μπαταρία. Έχουν πολύ εύκολη σύνδεση με το κινητό και διαθέτουν σελίδα στο Bluetooth που μπορέσεις να τα τροποποιήσεις όπως και να αλλάξεις το ANC αλλά και να τσεκαρεις την μπαταρία τους. Είναι πολύ ανθεκτικά και έχουν καλή εφαρμογή, αλλά άμα τα φορέσεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα θα σε πονέσουν τα αυτιά σου καθώς είναι ακουστικά τύπου in-ear και όχι over-ear. Κατά την γνώμη μου τα συστήνω ανεπιφύλακτα απλά να έχετε την προσοχή σας στο ιστορικό τιμής γιατί η τιμή τους δεν έχει σταθεροποιηθεί και ανεβοκατεβαίνει συνεχώς (εγώ τα αγόρασα με 50€ και τώρα έχουν 64€)

Μετά από 1 μήνα χρήσης έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ακριβώς τί προβλήματα έχουν. Το ένα και κύριο για εμένα αρνητικό είναι ότι κάποιες φορές ο ήχος τους στο Noise Cancellation μπερδεύεται και τελικά δεν ακούς τίποτα παρόλο που παίζει ήχο το κινητό-συσκευή που τα έχεις συνδεδεμένα. Αυτό διορθώνεται άμα βγάλεις και ξανά βάλεις το ακουστικό από το αυτί σου. Από ότι καταλαβαίνω είναι θέμα software γτ έχει αρχίσει να μου συμβαίνει αφού έκαναν μια ενημέρωση αλλά δεν ξέρω σίγουρα. Τα θετικά τους είναι άφθονα και δεν χρειάζεται να τα ξανά επισημάνω. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όμως το ότι μπορείς να ρυθμίσεις τα κουμπιά (το touch screen) τους στο να κάνουν οποιαδήποτε εντολή. Τέλος, να προσθέσω ότι η αντοχή τους είναι τρομερή και ότι είναι πολύ ανθεκτικά γτ μου έχουν πέσει στο δρόμο 1 φορά κάτω και δεν έχουν πάθει τίποτα.

  • Ποιότητα ήχου
  • Μικρόφωνο
  • Ευκολία σύνδεσης
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αντοχή
  • Εφαρμογή
  • Άνεση
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Panos_M65
2
9 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Κάτοχος των Redmi Buds 3, ήμουν ικανοποιημένος αρκετά αλλά επειδή με επίπονη χρήση που είχα κάνει (δουλειά, γυμναστική, περπάτημα) είχαν αρχίσει να κλατάρουν και να έχουν ενα προβλημα στον ήχο στο αριστερό ακουστικό, είπα να αγοράσω τα Buds 4.
Δυστυχώς απογοήτευση στα 4...

- Δεν εφαρμόζει καλά στο αυτί, πολλές φορές πέφτει απο το αυτί (γυμναστική) και αναγκάζεσαι να το βάλεις με το χέρι με αποτέλεσμα να νομίζει οτι έχει βγεί και να κάνει pause στη μουσική ή σε οτι βλέπεις... κάκιστο!

- Για κάποιο λόγο αγνωστο μερικές φορές ακούγεται ο ήχος της αποσύνδεσης και επανασύνδεσης με αποτέλεσμα το ίδιο πράγμα να σταματάει η μουσική! ίσως λόγω του προηγουμένου

- Σαν ήχος και διάρκεια αλλά και στην ομιλία ειναι ικανοποιητικά αλλά τι να το κάνεις αν δεν λειτουργεί σωστά και χάνει την σύνδεση συχνά

Θα προτιμούσα προσωπικά το μέγεθος και τις διαστάσεις των Buds Pro3, δεν ξέρω γιατί τα άλλαξανε

Νομίζω η επόμενη αγορά μου θα είναι pixel buds ή κάτι άλλο γιατί ...οτι πληρώνεις παίρνεις

  • Ποιότητα ήχου
  • Μικρόφωνο
  • Ευκολία σύνδεσης
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Άνεση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Εφαρμογή
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Evaggelos_Kypraiaos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Από τον πρώτο μήνα ξεκίνησαν να χάνουν την σύνδεση με το μικρόφωνο.(ξαφνικά δεν με ακούει ο συνομιλητής ενώ εγώ ακούω κανονικά . Πρώτη και τελευταία φορά που αγοράζω κάτι από την Xiaomi. Όποιος θέλει να πετάξει τα χρήματα του μπορεί να τα αγοράσει.

    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Ποιότητα ήχου
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ευκολία σύνδεσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos_hater_of_xatz1
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    27/5/2024
    Review : Τα πειρα σήμερα και είναι αψωγα,πολυ δυνατά σε τέρμα ήχο, καλουτσικι ποιοτητα.
    Battery : τέλεια μπαταρία αντέχει πολλες ώρες χρήσης και φορτίζει πολυ γρήγορα όπως ανέφερε στην περιγραφή του προιοντος.
    Comfort : όπως βλέπετε στης εικόνες έχει μια γραμμή πρως τα κάτω στα ακουστικά που με πειραζει λίγο το κάτω μέρος του αυτιου αλλά καταταλα δεν με ποναει το αυτί μετα απο ώρες χρήσης και βολευει.
    Other : ερχετε με σετ από μαξιλαράκια για τα ακουστικά με μερικά μεγεθει και ενα κοντο φορτιστή
    μην ξεχάσετε να βγάλετε τα ζιλοτέιπ ασφάλειας στην θηκη και στα ακουστικά

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fourtouthe.best
    1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρώτη εμπειρία για εμένα με ακουστικά Bluetooth, ήταν με τα συγκεκριμένα. Έχω μείνει πολύ δυσαρεστημένος! Τον πρώτο καιρό 5 -6 μήνες το πολύ, δουλεύουν κανονικά χωρίς να έχει εντυπωσιακές επιδόσεις και μετά δεν έχει καθόλου ένταση μέχρι και παραμόρφωση. Να πω εδώ ότι η πρώτη συσκευή αντικαταστάθηκε με νέα με την εγγύηση, αλλά και πάλι μια τρύπα στο νερό.... ακριβώς τα ίδια προβλήματα απλά αυτή την φορά παρουσιάστηκαν στους 2 μήνες... Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο με την εγγύηση, απλά θα πάω σε jbl γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα και μου έχουν πει φίλοι επίσης τα καλύτερα! Δεν τα συστήνω, απλά θα πετάξετε τα λεφτά σας!

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Drakakis
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα ακουστικά το πρώτο εξάμηνο ήταν φοβερά, εξαιρετικός ήχος πολύ καλό noise cancelation. Μετά τους έξι μήνες χάλασε πάρα πολύ ο ήχος και έπεσε η ένταση τους, ακόμα κ αν απενεργοποιησει όλες τις λειτουργίες όπως λένε τα προηγούμενα σχόλια. Συνεπώς δεν αξίζουν να τα πάρετε.

    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chartfix
    2
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    θεωρό τα προιγουμενο μοντέλο ηταν καλητερα (redmi buds pro 3) σε εφαρμογη, στο αυτι και καλητερο σχεδιασμο. Δυσκολευβομαι να τα βγαλω απο το κουτακι τους. Γενικως δεν τα συνιστώ.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ραφαήλ Ζ.
    1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα ακουστικα εχουν προβλημα οταν βαζεις στις ρυθμισεις LDAC ενεργοποιημενο και δεν μπορεις να τα χρησιμοποιησεις εκτος αν ενεργοποιησεις και απενεργοποιησεις (ή vice versa) την λειτουργια ακυρωσης θωρυβου (η την λειτουργια LDAC φυσικα).

    Το προβλημα ειναι καθαρα μερος του λογισμικου που με κανει να νιωθω απογοητευμενος για μια συσκευη που δεν μου δημιουργησε ποτε αλλο προβλημα.

    Επισης ειχε προβλημα στην αναπαραγωγη βιντεο οταν ειχα ενεργοποιημενο το LDAC.

    Το θεμα μου ειναι ομως πως η μουσικη και τα βιντεο ακουγονται μακραν καλυτερα με το LDAC ενεργοποιημενο.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • goikongr
    1
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αποσυνδεονται συνέχεια.
    Δεν εφαρμόζουν καθόλου καλά και κάθε φορά που βγάζω μπλούζα, τουλάχιστον ένα πέφτει.
    Κακή ποιότητα και χαμηλή ένταση εκτός και αν ενεργοποιήσω το noice cancellation. Τότε βλέπεις και το μόνο καλύτερο που έχουν σε σύγκριση με τα redmi buds 3 pro οιτοι την ποιότητα του ήχου. Χρήση με xiaomi 11t pro.
    Χωρίς xiaomi κινητό πρέπει να κατεβάσεις εφαρμογή ενός τυχαίου από το play store αλλιώς χάνεις πολλές απο τις λειτουργίες τους.

    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ST33RX
    1
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την πρώτη βδομάδα είναι όλα τέλεια και μετά χαλάνε. Τα έχω αγοράσει 2 φορές και είχαν χαλάσει και τα 2 μέσα σε σχεδόν ένα μήνα. Μην τα αγοράσετε. Το μόνο θετικό είναι η μπαταρία.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nondas_Loukas
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Θα συνιστούσα, σε όσους όσους αναφέρουν ότι η ένταση είναι χαμηλή, να απενεργοποιήσουν από τις ρυθμίσεις bluetooth, την ιδιότητα "Απόλυτη ένταση ήχου" και την LDAC (παροχή εμπειρίας υψηλής ποιότητας). Με αυτές ενεργοποιημένες, όντως η ένταση ακρόασης είναι χαμηλή. Όταν απενεργοποιηθούν, η ένταση ρυθμίζεται στο επιθυμητό.
    Το προϊόν είναι εξαιρετικό, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, καλή ένταση ακουστικών, οι συνομιλητές σε ακούν πολύ καλά, αρκεί να έχουν εφαρμόσει καλά στα αυτιά τα ακουστικά. NC θα ήθελα λίγο περισσότερη, αλλά αρκεί και αυτή. Αντοχή σε πτώσεις και ιδρώτα. Συνίσταται.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • wright_william
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    exeretika akoustika gia ta lefta pou kostizoune,gia 70euro,kai oth mporo na po esosa 40 euro anti na to paro apo ta public

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • EDOOARDO777
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    τα καλύτερα ακουστικά που έχω δοκιμάσει και φορέσει μέχρι τώρα(για την τιμή τους)
    Αν και θα έλεγα να κρατήσετε τα χρήματα σας για τα xiaomi redmi buds 5 που βγαίνουν σε λιγο

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • The_Unforgiven4791
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα λεφτά τους είναι εξαιρετικά και όσον αφορά συνομιλία, μουσική, αμεσότητα στην σύνδεση και ANC. Η ποιότητα ήχου αλλά και η ακύρωση θορύβου που πετυχαίνουν είναι ισάξια με αρκετά ακριβότερα ακουστικά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • John_Exclusilv
    3
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Γενικά είναι καλά ακουστικά. ΌΜΩΣ μετά από ένα μήνα απλά σταμάτησαν να δουλεύουν ξαφνικά. Δεν ξέρω αν είναι προβληματικό το συγκεκριμένο αλλά ναι. Γενικά αν ήταν προβληματικό μόνο το συγκεκριμένο αξίζουν φουλ

    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marios Ch.
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Καλή κατασκευή και πολύ καλός ήχος αλλά υπάρχει μεγάλη ευαισθησία στην αφή των ακουστικών και δεν έχω καταφέρει να απαντηθεί κλήση από αυτά με αποτέλεσμα να απαντάω τις κλήσεις από το κινητό

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • skopelos
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλά και ανθεκτικά ακουστικά για τα λεφτά τους, (μου έχουν πέσει αρκετές φορές με την θήκη, πριν και μετά το προστατευτικό που του φοράω, από άτσαλη χρήση).
    Σαφώς η ποιότητα ήχου είναι καλύτερη όταν φοράτε και τα δύο μαζί.
    1 στις 5 μπορεί να τύχει να μη με ακούσουν με κρυστάλλινο ήχο, αλλά είναι αμελητέο!

    Η συνδεσιμότητα με τηλέφωνο και laptop εξαιρετική ακόμη κι όταν έχω δίπλα και τις δύο συσκευές (δεν μπερδεύεται ας πούμε να μείνει συνδεδεμένο με την μια συσκευή και να αργήσει στην άλλη)!

    Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί κάποιος να ψάχνει σ αυτό το εύρος τιμής.

    Τα έχω πάρει και 2η φορά για δώρο.

    Επίσης η άσπρη θήκη που βλέπετε (έξτρα με αναζήτηση εδώ στη σελίδα), ενδείκνυται και γιατί τα βλέπω καλύτερα μέσα σε τσάντα αλλά και λόγου το κλιπακι που έχει το κρεμάω στο παντελόνι όπου είναι εύκολα προσβάσιμο.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ANTONIS_TSAKIRIS
    2
    2 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η χειρότερη αγορά που έχω κάνει απλά.Μην πετάξετε τα λεφτά σας .ο συνομιλητής σας θα σας ακούει σαν ρομπότ.

    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos2324
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    εξαιρετική ποιότητα ήχου αν και θα ήθελα παραπάνω μπασα, καλή εφαρμογή και τεράστια μπαταρία..... ΆΨΟΓΟ

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ευκολία σύνδεσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fotis ragias
    4
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    προσωπικα θεωρω οτι θα μπορουσαν να ειναι στα 40-45 ευρω αλλα γενικα ειναι μια καλη επιλογη και θα μπορουσαν ειναι λιγο πιο δυνατα τα ηχεια τους

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis_K_18
    2
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Αν δεν προσεξεις μπορει να βαλεις τον συνομιλητη σου σε αναμονη .Δεν εχουν καλη μειωση του εξωτερικου θορυβου με αποτελεσμα να μην σε ακουει καλα το ατομο με το οποιο κανεις κληση.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • achillessarak
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ο ήχος είναι πολύ ικκανοποιητηκος τα φοράω για μουσική και βίντεο. Και μιλάω στο τηλέφωνο ακόμα και στο λεωφορείο. Η εφαρμογή είναι πολύ καλή και η ακυροση θορύβου πολύ καλή ακόμα και με φασαρία όπως και το transperancy. Συνδεονται πολύ εύκολα. Τα χρισημοποιω περίπου 2 μηνες

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • matiandal
    2
    9 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    το πρότιστο κριτήρι ήταν η χρήση τους μέσα απο το ΚΡΑΝΟΣ (HJC) μηχανής.
    --> μέσα απο το κράνος λοιπόν δεν ενοχλούν, και φοριούνται σχετικά εύκολα.

    Για τα υπόλοιπα τώρα.
    -> ένταση ήχου: δεν δεν δεν, Μέτρια ( λόγος να μην τα αγοράσεις )
    -> ο συνομιλητής ακούει τους περιφερειακούς ήχους και μάλιστα ενισχυμένους ( απογοήτευση )

    Τα θετικά.
    Όσα έχουν γραφεί σε παλιότερα σχόλια

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos.t-mac
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολυ τίμια ακουστικά. ωραια ποιότητα ήχου ωραιος σχεδιασμός καλη εφαρμογή (αν και μετά από 1 ωρα με ενοχλουν προσωπικά στο αφτί).
    Στα 50-60€ πολυ καλη τιμή και το μόνο που θα ηθελα περισσότερο είναι το noise cancelling.
    5 αστέρια για σχέση ποιότητας, απόδοσης και τιμής

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Katerina_Pro_@!
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Τα έχω περίπου ένα μήνα, έχουν πολλή καλή εφαρμογή, ακούς καλά, σε ακούνε αρκετά καλά, η απομόνωση του ήχου για κάποιον χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία σαν εμένα, είναι ικανοποιητική.
    Καταλήγοντας θα πω ότι είναι value for money, για κάποιον απλό χρήστη που δεν θέλει να ξοδέψει πολλά είναι ιδανική επιλογή.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • νβι
    1
    4 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα παρακάτω αφορούν iPhone (11 και 13). Δεν τα έχω δοκιμάσει άλλου.
    Το μικρόφωνο "πιάνει" όλους τους θορύβους εκτός την φωνή σου, ο συνομιλητής σου δεν σε ακούει!
    Tο ίδιο ισχύει και στα φωνητικά μηνύματα.

    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Εφαρμογή
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • steliosmoytselakis
    3
    0 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ένα προϊόν πολύ ωραίο, ωστόσο δυστυχώς κάνει συχνά αποσυνδέσεις και οι λειτουργίες noise cancelling μια δουλεύουν μια δεν δουλεύουν μια σταματάει μόνο του μια ενεργοποιείτε μόνο του.
    Γενικά δε θα το συστήνα.

    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Κιαντζίδης
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα είχα πάρει με 70€ , ένας φίλος μου πήρε jbl με 120€ ελάχιστες διαφορές. Έχουν καλώ ήχο και μπάσο η θέση τους στο αυτί είναι βολική και δεν πέφτουν, επίσης υποστηρίζουν το πρόγραμμα xiaomi Earbuds (μέσω του οποίου μπορείτε να τα ρυθμίσετε και να παρακολουθείτε την μπαταρία αναλυτικά) το πρόγραμμα υπάρχει στο PlayStore

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ευάγγελος Σκόνδρας
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Tα πηρα για να ακουω λιγο μουσική και να βλεπω καμία ταινία.
    Δεν τα χρησιμοποιώ συχνά αλλά τα διάλεξα με την λογική να μην επιλέξω κάτι πολύ φθηνό αλλά ούτε κάτι πολυ ακριβό.
    Έχουν δικό τους application και τα ρυθμίζεις οπως θες.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis_Kourvelos
    3
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Στα θετικά
    - Ξεχνάς να το φορτίσεις. Η μπαταρία έχει πολύ μεγάλη διάρκεια
    - Εφαρμόζει καλά
    - Συνδέεται άμεσα χωρίς προβλήματα
    - Ανθεκτικά

    Στα αρνητικά
    - Το μικρόφωνο δεν απομονώνει τον ήχο παρά το γεγονός ότι στα specs αναφέρει ότι έχει πολλαπλά μικρόφωνα για αυτόν το σκοπό. Οι συνομιλητές έχουν μεγάλο πρόβλημα να σε ακούσουν.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1478 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Alexis_Doulgerakis

Εχω τα xiaomi buds 3t pro (θα μπορουσε κανεις να πει οτι ειναι η προηγουμενη έκδοση αυτον) και εχω θεματα στην ομιλία ειτε με το να ακουω ειτε με το να με ακουνε, και η ένταση ήχου για μουσική γενικώς είναι χαμηλή, θα λυθεί το προβλημα μου με αυτα τα ακουστικά? Δεν θελω να εχω τα ίδια προβληματα.

EDOOARDO777

Όλα τα προβλήματα θα λυθούν με τα 4pro

Panagiotis_Halkiotis

τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς σε MacBook? άραγε το multipoint pairing να είναι οκ με macbook και κινητή συσκευή?

Δες όλες τις ερωτήσεις (27)

Παρόμοια προϊόντα

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Midnight BlackXiaomi Redmi Buds 4 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Midnight BlackXiaomi Redmi Buds 5 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΜαύραXiaomi Redmi Buds 5 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΜαύραXiaomi Redmi Buds 5 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης ΜαύραXiaomi Redmi Buds 5 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης ΜαύραXiaomi Redmi Buds 5 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάXiaomi Redmi Buds 5 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάXiaomi Redmi Buds 3 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Graphite BlackXiaomi Redmi Buds 3 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Graphite Black
από 51,90 €από 57,84 €από 31,90 €από 51,00 €από 28,34 €
ΚατασκευαστήςXiaomiXiaomiXiaomiXiaomiXiaomi
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΕίδοςIn-earIn-earIn-earIn-earIn-ear
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες