ASRock X670E PG Lightning Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 Socket
Μητρικές Κάρτες

ASRock X670E PG Lightning Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketΚωδικός: 38420247

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 4 υποδοχές DDR5 Ram έως 6600(O.C.)
  • Για επεξεργαστές AMD Ryzen 7000
  • Υποστήριξη PCI Express 5.0 x16
  • Συνδέσεις οθόνης DisplayPort, HDMI
  • Υποδοχές για 4x Sata III και 4x M.2
  • 8 θύρες USB 3.2, 4 θύρες USB 2.0

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ικανοποιητικό αριθμό θυρών και ήταν εύκολη η τοποθέτησή της στο κουτί.

Δες όλη την περιγραφή
260,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 259,93 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 279,29 €

  2. 264,73 €

  3. 259,93 €

  4. 300,00 €

  5. 255,23 €

  6. 285,36 €

  7. 326,18 €

  8. 298,76 €

  9. 310,50 €

  10. 260,00 €

  11. 332,00 €

  12. 272,69 €

  13. 260,00 €

  14. 354,40 €

  15. 286,83 €

  16. 260,62 €

  17. 380,59 €

  18. 395,51 €

  19. 395,51 €

  20. 319,00 €

Περιγραφή

Η μητρική κάρτα ASRock X670E PG Lightning απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες και ενθουσιώδεις gamers που αναζητούν υψηλές επιδόσεις και προηγμένες δυνατότητες από μια μητρική κάρτα. Η σειρά PG (Phantom Gaming) της ASRock αποτελεί την premium σειρά της εταιρείας, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις, προηγμένο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Η ASRock X670E PG Lightning είναι συμβατή με τους νεότερους επεξεργαστές της AMD, συγκεκριμένα τη σειρά Ryzen 7000, και προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες υπερχρονισμού (overclocking) και προηγμένη διαχείριση ενέργειας.

Επιπλέον, διαθέτει πλούσιο φάσμα χαρακτηριστικών, όπως πολλαπλές θύρες επέκτασης, θύρες USB και SATA, ήχο υψηλής ποιότητας, και προηγμένες δυνατότητες ψύξης. Ακόμα, διαθέτει ειδικά χαρακτηριστικά για το gaming, όπως αποκλειστικό λογισμικό ελέγχου, προηγμένες τεχνολογίες δικτύου για απρόσκοπτο gaming online και πλούσιες επιλογές σύνδεσης.

Συνολικά, η ASRock X670E PG Lightning απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν υψηλές επιδόσεις, προηγμένες δυνατότητες και πλούσιο σετ χαρακτηριστικών για το gaming, το overclocking και άλλες απαιτητικές εργασίες σε ένα PC σύστημα.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ικανοποιητικό αριθμό θυρών και ήταν εύκολη η τοποθέτησή της στο κουτί.

Πλακέτα χαμηλών απωλειών

Η πλακέτα PCB χαμηλών απωλειών επιπέδου διακομιστή βελτιώνει την ακεραιότητα του σήματος, επιτρέποντας στη μητρική πλακέτα να υποστηρίζει PCIe 5.0 τόσο για την κάρτα γραφικών όσο και για τον SSD M.2. Επίσης, βελτιώνει τις δυνατότητες OC της μνήμης για να παρέχει τις πιο ακραίες επιδόσεις μνήμης.

Υποστήριξη DDR5 EXPO & XMP

Όλες οι μητρικές κάρτες X670E είναι κατασκευασμένες με υλικά 8 στρώσεων και υψηλής ποιότητας με χαμηλές απώλειες, οι ενθουσιώδεις χρήστες είναι σε θέση να απολαύσουν την ενίσχυση της απόδοσης υπερδιέγερσης μνήμης DDR5 έως και 6600MHz και πέραν αυτής, ενεργοποιώντας τα προ-ελεγμένα προφίλ. Βεβαιωθείτε ότι οι μονάδες μνήμης είναι ικανές για AMD EXPO/ Intel XMP και το overclocking μπορεί να γίνει τόσο προσιτό, ικανοποιητικό και καθόλου ιδρώτα.

Blazing OC Tuner

Το Blazing OC Tuner επιτρέπει στη CPU AM5 να εναλλάσσεται μεταξύ της λειτουργίας OC και της λειτουργίας PBO (Precision Boost Overdrive) όταν το ρεύμα της CPU φτάσει στο κατώφλι. Οτιδήποτε βρίσκεται πάνω από το τρέχον κατώφλι θα ενεργοποιήσει τη χειροκίνητη λειτουργία OC- αν βρίσκεται κάτω από το τρέχον κατώφλι, τότε θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία Precision Boost Overdrive. Αυτή η ιδέα είναι να συνδυάσετε το overclocking σε όλους τους πυρήνες και την αυτόματη ώθηση σε έναν πυρήνα για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση της CPU σας. Δεν χρειάζεται να εισέλθετε στο BIOS για τη ρύθμιση, μπορείτε να τροποποιήσετε όλες τις ρυθμίσεις εγκαίρως κάτω από το λειτουργικό σύστημα.

PCIe Gen5 Blazing M.2

Το Blazing M.2 φιλοξενεί το πιο πρόσφατο πρότυπο PCI Express 5.0 για διπλάσιο εύρος ζώνης σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, με εκπληκτική ταχύτητα μεταφοράς 128GB/s, είναι έτοιμη να απελευθερώσει το πλήρες δυναμικό των μελλοντικών υπερταχέων SSD.

XXL M.2 Heatsink

Η μεγάλη ψύκτρα M.2 από κράμα αλουμινίου βελτιώνει αποτελεσματικά την απαγωγή θερμότητας για να διατηρεί τους SSD υψηλής ταχύτητας M.2 όσο το δυνατόν πιο δροσερούς, είναι σε θέση να προσφέρει καλύτερη σταθερότητα, διατηρώντας παράλληλα κορυφαίες επιδόσεις.

Lightning θύρες gaming

Απευθύνεται σε σκληροπυρηνικούς παίκτες και λάτρεις του παιχνιδιού! Οι θύρες Lightning Gaming Ports προέρχονται από δύο διαφορετικές διεπαφές ελεγκτών που βοηθούν τους παίκτες στη σύνδεση ποντικιού/πληκτρολογίου υψηλής ταχύτητας με χαμηλότερο jitter και καθυστέρηση.

Phantom Gaming 2.5 Gb/S LAN

Η έξυπνη πλατφόρμα LAN Phantom Gaming 2.5Gb/s είναι κατασκευασμένη για μέγιστη απόδοση δικτύωσης για τις απαιτητικές απαιτήσεις της οικιακής δικτύωσης, των δημιουργών περιεχομένου, των διαδικτυακών παικτών και των μέσων ροής υψηλής ποιότητας. Ενισχύοντας την απόδοση δικτύωσης έως και 2,5 φορές το εύρος ζώνης σε σύγκριση με το τυπικό Gigabit Ethernet, θα απολαμβάνετε την ταχύτερη και χωρίς συμβιβασμούς εμπειρία συνδεσιμότητας για παιχνίδια, μεταφορές αρχείων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Εντοπίζει αυτόματα και επιταχύνει την κυκλοφορία παιχνιδιών πριν από την υπόλοιπη κυκλοφορία δικτύου για ομαλότερη απόδοση στο παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

USB 3.2 Gen2x2 Type-C στο κουτί

Η τελευταία έκδοση USB 3.2 Gen2x2 Type-C παρέχει ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 20 Gbps, ο οποίος είναι 2 φορές ταχύτερος από την προηγούμενη γενιά, παρέχοντας μια ταχύτατη διασύνδεση μεταφοράς δεδομένων με αναστρέψιμο σχεδιασμό USB Type-C που προσαρμόζει το βύσμα με οποιονδήποτε τρόπο.

BIOS Flashback

Αποκτήστε την πιο βολική αναλαμπή BIOS με ένα απλό κλικ. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να επιτύχουν την πιο πρόσφατη υποστήριξη BIOS με ένα USB και ένα τροφοδοτικό, χωρίς να απαιτείται CPU, RAM ή άλλα εξαρτήματα.

Unboxing

Κατασκευαστής

ASRock

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Μέγεθος
ATX
Τύπος
Desktop

Επεξεργαστής

Υποστηριζόμενοι Επεξεργαστές
AMD
Μοντέλα
Ryzen
Υποστηριζόμενη Γενιά
Zen 4
Socket
AM5

Chipset

Μοντέλο
AMD X670

Μνήμη

Τύπος Μνήμης
DDR5
Πλήθος
4 DIMM Slots
Ταχύτητες Μνήμης
4800, 5200, 5600OC, 6000OC, 6200OC, 6400OC
Λειτουργία Μνήμης
Dual Channel

Εσωτερικές Συνδέσεις

PCI Express x16 4.0
3 Slot
PCI Express x16 5.0
1 Slot
Πλήθος SATA III 6Gb/s
6 Port
Τύπος M.2
1 Θύρα PCIe 5.0, 1 Θύρα SATA III, 2 Θύρες PCIe 4.0
Πλήθος Υποδοχών M.2
4

Εξωτερικές Συνδέσεις

Πίσω Έξοδοι USB-A
4 θύρες USB 2.0, 7 θύρες USB 3.2
Πίσω Έξοδοι USB-C
1 θύρα USB 3.2
Ethernet (LAN)
1
Συνδέσεις με Οθόνη
DisplayPort, HDMI

Δυνατότητες

RGB Φωτισμός
Όχι
WiFi/Bluetooth
Ναι
Extra
Bios Flashback, RGB Header

Ήχος

Κανάλια Κάρτας Ήχου
7.1

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • BOEING
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Όλα καλά και ωραία ως προς την λειτουργία και τις δυνατότητες .. αλλά... έχει έντονο coil whine (κάποιο πηνίο; ταλαντώνεται και κάνει ένα συνεχές νζζζζ) που δεν συνηθίζεται με τίποτα!
    Ψάχνω να βρω τι παίζει και μαθαίνω οτι συμβαίνει σε πολλές μητρικές (ακόμα και σε ακριβά μοντέλα) και οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!
    Κάποιοι, κατάφεραν απλώς να μειώσουν την ένταση του ήχου, αποεπιλέγοντας ρυθμίσεις στο BIOS. Δεν το δοκίμασα γιατί το θεωρώ απαράδεκτο.
    Οφείλω να ομολογήσω οτι το σύστημα δεν το έχω κλειστό σε κουτί. Κάποιοι, πρότειναν ως τελευταία λύση, την εσωτερική επένδυση των κουτιών με εκείνες τις πλάκες αφρολέξ για τον περιορισμό ήχου.
    Κάπου διάβασα και για χρήση Celastic (είναι εκείνη η ελαστική κόλλα που βάζουν γύρω από πυκνωτές και transistor σε πλακέτες τροφοδοτικών) αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να εντοπίσω ακριβώς την πηγή του ήχου, αν και, κατά πάσα πιθανότητα έρχεται από κάποιο mosfet στα βόρεια VRM.
    ____
    Κρίμα, γιατί φαίνεται αξιόλογη μητρική και εντελώς VFM.
    Αν βρω λύση, θα επανέλθω.

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vaggelis_305
    3
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ωραία μητρική αλλά έχει προβλήματα. Αρνείται να δεχτεί τη ram σε πλήρες overclock (6000 mhz) και έχει και μερικά προβλήματα με τους ανεμιστήρες. Επίσης, μερικές φορές μετα από διακοπή ρεύματος, κάνει training τις μνήμες για κανα εικοσάλεπτο. Δέν θα πρότεινα την ASRock, η την συγκεκριμένη μητρική. Καλύτερα πάρτε άλλη μάρκα, η αν δέν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, πάρτε μία καλή B650.

    • Πλήθος θυρών
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aprilios_iouniou
    5
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορα πριν λιγες μερες για να κανω ολικη αναβαθμιση του συστηματος μου απο Am4 σε Αm5. Μολις ειδα οτι η τιμη της ητανε στα 231 ευρω την παρηγγειλα χωρις δευτερη σκεψη. Η Bios εκδοση που εχει εγκατεστημενη ειναι ειναι η 1.21 το οποιο ειναι και κολλημενο με αυτοκολλητακι πανω στην motherboard .Oποτε δεν εκανα αναβαθμιση στο bios παρολο που δεν ειναι η τελευταια εκδοση , παρολαυτα το συστημα μου ειναι πολυ σταθερο και τις RAM τις διαβασε αμεσως στα 4800mhz και εντελως αβιαστα διαβασε και το expo profile στα 5600mhz cl36 kingston fury Beast 64gb. Παρολαυτα σε παλαιοτερα βιντεο unboxing που ειχα παρακολουθησει απο τις πρωτες κιολλας μερες κυκλοφοριας με την εκδοση bios 1.01 , εδειχναν πως μεσα στην συσκευασια θα εβρισκες και εναν μεγαλο gen5 heatsink με ανεμηστηρακι για τον Nvme gen5 που θα εβαζες αν ηθελες παρολαυτα στο δικο μου κουτι δεν υπηρχε οπως και σε αλλους που αγορασανε αυτη τη μητρικη με αναβαθμισμενο bios λιγους μηνες αργοτερα απο την αρχικη κυκλοφορια τους το 2022. Αυτο σημαινει πως το κανανε για να ριξουν το κοστος. Επισης υπηρχανε παραπονα απο πολλους αγοραστες πως το αυτοκολλητο που καλυπτε τα RAM slots oταν το εβγαζες αφηνε σημαδια κολλας και χαρτιου πανω στα slots και ηταν δυσκολο να καθαριστουν. Παρολαυτα στην δικη μου μητρικη τα ειχανε αφαιρεσει και ειχανε κανει κ update. Aρα το κουτι το ειχανε ανοιξει ξανα στο εργοστασιο. Τωρα οσων αφορα την συνολικη αξια της μητρικης θα πω πως εγω προερχομουνα απο ASUSprime b450m-a και η διαφορα ειναι χαωδης. Σαν boot drive εχω ενα WD SN850x 1tb το οποια σε Crystaldiskmark test επιασε 7300+ read και 5900 write και εχω και εναν 980 pro me heatsink για να αποθηκευσω games. Και οι δυο δισκοι εγκατασταθηκαν πολυ ευκολα συν οτι απο τις 4 θυρες για nvme o ενας ειναι gen5x4 lanes to the CPU και εχει προεγκατεστημενο ενα πολυ στιβαρο heatsink . Eπισης εχει μια θυρα gen4x4 lanes στο Chipset με μικροτερο heatsink που δεν χρησιμοποιησα . Επισης εχει μια θυρα m2 gen3x4 lanes για να βαλετε καποιον παλαιοτερης γενιας δισκο πανω πχ απο το προηγουμενο συστημα που ειχα ενα sansung 970 pro , και επισης εχει μια παραξενη θυρα m2 gen4x2 lanes(???????) το οποιο ειναι παραδοξο. Για ποιο λογο κοψανε 2 lanes???? Oσων αφορα τις θερμικες μετρησεις στα VRMs σε benchmarks που εχουνε γινει δεν ανεβασανε θερμοκρασια ποτε πανω απο 63-64 βαθμους κελσιου σε οσα καναλια ειδα στο youtube οποτε μπορειτε να βαλετε πανω και πολυ ισχυρους CPU οπως 7950χ πχ χωρις προβλημα. Το Bios δεν το εψαξα ιδιαιτερα μονο τα φανακια ρυθμισα πολυ ευκολα απο κει και τα Expo profile για τις RAM. Eπισης εχει καποιες ρυθμισεις για να κανει αυτοματο undervolt o επεξεργαστης σου χωρις ομως να χανεις αποδοση και ετσι να εχεις καλυτερες θερμοκρασιες και καλυτερη υγεια στο συστημα σου. Θεωρω καλη την επιλογη μου να μην παω σε B650 αλλα να προτιμησω μια χ670 και μαλιστα Εxtreme που σου δινει το περιθωριο να την εχεις παραπανω χρονια καθως εχει gen5χ16 για την καρτα γραφικων οποτε σε μελλοντικη αναβαθμιση δεν θα εχει προβλημα καθως ακομα βρισκομαστε σε gen4 pcie καρτες γραφικων. Ηταν η φθηνοτερη χ670 που βρηκα και ειχε ολα τα features που χρειαζομαι

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Μέτριας δυσκολίας σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική

Ερωτήσεις

37 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
krismpos

Υποστηρίζει WiFi? σύμφωνα με το επίσημο σάιτ δεν υπάρχει ασύρματη λειτουργία παρότι αναφέρεται στον τίτλο εδώ

Alex￸

Υποστηρίζει αν αγοράσει κάποιος π.χ. κάτι σαν το "AX210 WiFi 6E Desktop Kit", όμως δεν περιέχεται μια τέτοια κάρτα ήδη όπως συμβαίνει σε ανταγωνιστικές μητρικές.
Προσωπικά έβαλα μια PCIe κάρτα που είχα από το προηγούμενο PC (FENVi AX210) και συμπεριφέρεται όπως πρέπει.

Anonymous377

Έχει αυτοκόλλητα πάνω στις ram η κάπου αλλού;Επειδή έχω ακούσει πολλά για ASRock ότι χαλάνε οι υποδοχές εξαιτίας των αυτοκόλλητων.

Aprilios_iouniou

Οχι δεν εχει. Στην αρχη οταν πρωτοκυκλοφορησανε ειχανε αλλα μετα απο παραπονα η asrock τα αφεραισε. Επισης λογικα θα ειναι και με bios update

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

ASRock X670E PG Lightning Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketASRock X670E PG Lightning Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketMSI X670E Gaming Plus Wifi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketMSI X670E Gaming Plus Wifi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketGigabyte X670 Aorus Elite AX rev. 1.0 Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketGigabyte X670 Aorus Elite AX rev. 1.0 Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketMSI MAG X670E Tomahawk WIFI Motherboard ATX με AMD AM5 SocketMSI MAG X670E Tomahawk WIFI Motherboard ATX με AMD AM5 SocketASRock X670E Steel Legend Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketASRock X670E Steel Legend Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 Socket
από 259,93 €από 266,96 €από 211,32 €από 302,00 €από 304,00 €
ΚατασκευαστήςASRockMSIGigabyteMSIASRock
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
SocketAM5AM5AM5AM5AM5
Περισσότερα χαρακτηριστικά