Asus TUF Gaming X670E-Plus Motherboard ATX με AMD AM5 Socket
Μητρικές Κάρτες

Asus TUF Gaming X670E-Plus Motherboard ATX με AMD AM5 SocketΚωδικός: 38680555

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 4 υποδοχές DDR5 Ram έως 6400(O.C.)
  • Για επεξεργαστές AMD Ryzen 7000
  • Υποστήριξη PCI Express 5.0 x16
  • Συνδέσεις οθόνης DisplayPort, HDMI
  • Υποδοχές για 4x Sata III και 4x M.2
  • 5x USB 3.2 Gen 2, 5x USB 3.2 Gen 1

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ικανοποιητικό αριθμό θυρών και το bios προσφέρει πλήθος λειτουργιών.

Δες όλη την περιγραφή
305,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 294,93 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 342,62 €

  2. 371,40 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    325,81 €

  4. 309,00 €

  5. 294,93 €

  6. 340,40 €

  7. 340,40 €

  8. 295,35 €

  9. 370,73 €

  10. 342,64 €

  11. 370,11 €

  12. 349,20 €

  13. 318,50 €

  14. 361,02 €

  15. 298,00 €

  16. 295,00 €

  17. 303,90 €

  18. 305,00 €

  19. 301,39 €

  20. 304,99 €

  21. 295,43 €

  22. 441,42 €

  23. 340,18 €

  24. 375,90 €

  25. 425,66 €

  26. 295,38 €

Περιγραφή

Η μητρική κάρτα Asus TUF Gaming X670E-Plus απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα προηγμένο σύστημα υψηλής απόδοσης, ειδικά για το gaming. Προσφέρει προηγμένες δυνατότητες και χαρακτηριστικά για τους απαιτητικούς χρήστες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τους επεξεργαστές AMD Ryzen της σειράς 7000 και άλλων επόμενων γενεών, καθώς και να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα του PCIe 5.0 για εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

Η μητρική κάρτα Asus TUF Gaming X670E-Plus προσφέρει επίσης ανθεκτική κατασκευή TUF για αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, υποστήριξη προηγμένου υπερχρονισμού (overclocking), προηγμένες λειτουργίες ψύξης για άριστη θερμική απόδοση, πλούσιες δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως πολλαπλές θύρες USB, αποθήκευσης και δικτύου, προηγμένο ήχο υψηλής ποιότητας και δυνατότητες διαχείρισης ενέργειας, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για απαιτητικούς gamers και χρήστες που αναζητούν υψηλές επιδόσεις και αξιοπιστία από μια μητρική κάρτα.

Είναι κατάλληλη για χρήση σε προηγμένα gaming συστήματα, πολυμεσική παραγωγή, επαγγελματική χρήση και άλλες εφαρμογές που απαιτούν υψηλές επιδόσεις και αξιοπιστία από τη μητρική κάρτα του συστήματος.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ικανοποιητικό αριθμό θυρών και το bios προσφέρει πλήθος λειτουργιών.

Τεχνολογίες Overclocking

Είτε θέλετε να καταρρίψετε τα benchmarks είτε να ρυθμίσετε το σύστημά σας για καθημερινή οδήγηση, το TUF GAMING προσφέρει μοναδικά εργαλεία που σας επιτρέπουν να εκμεταλλευτείτε τις ιδιαιτερότητες της τελευταίας αρχιτεκτονικής Ryzen.

  • AI Overclocking
  • Dynamic OC Switcher
  • Core Flex

AI Cooling II

Εξισορροπήστε τα θερμικά και ακουστικά στοιχεία κάθε κατασκευής με ένα μόνο κλικ. Ένας ιδιόκτητος αλγόριθμος της ASUS περιορίζει τον περιττό θόρυβο, ενώ εκτελεί ένα γρήγορο τεστ καταπόνησης, και στη συνέχεια παρακολουθεί τις θερμοκρασίες της CPU για να ρυθμίζει δυναμικά τους ανεμιστήρες στις βέλτιστες ταχύτητες.

UEFI BIOS

Το φημισμένο BIOS UEFI της ASUS παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ρυθμίσετε, να βελτιώσετε και να συντονίσετε το σύστημά σας. Προσφέρει έξυπνα απλοποιημένες επιλογές για αρχάριους PC DIY, καθώς και ολοκληρωμένες λειτουργίες για έμπειρους χρήστες.

Μια διαισθητική λειτουργία για προχωρημένους που προσφέρεται μέσω του UEFI σας επιτρέπει να αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο. Μια ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης διευκολύνει την εύρεση επιλογών και διάφορες προηγμένες λειτουργίες σας επιτρέπουν να κάνετε έξυπνες και λεπτομερείς ρυθμίσεις, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε την απόδοση όπως ακριβώς θέλετε.

Η λειτουργία EZ εμφανίζει ζωτικές ρυθμίσεις και στατιστικά στοιχεία και προσφέρει επίσης οδηγούς, λειτουργίες drag-and-drop και εφαρμογή σημαντικών ρυθμίσεων με ένα κλικ, όλα για να σας βοηθήσουν να θέσετε σε λειτουργία την εξέδρα σας σε χρόνο μηδέν.

Armoury Crate

Το αποκλειστικό Armoury Crate της ASUS συγκεντρώνει τον εύκολο έλεγχο των υποστηριζόμενων προϊόντων παιχνιδιών. Μια ενιαία διαισθητική διεπαφή σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το φωτισμό RGB για όλες τις συμβατές συσκευές και να τις συνδέσετε με το Aura Sync για ενιαίο φωτισμό.

Προσφέρει επίσης πληροφορίες και έλεγχο για ένα επιλεγμένο και αυξανόμενο οικοσύστημα υλικού, με ρυθμίσεις συσκευών εισόδου, Fan Xpert 4 και Two-Way AI Noise Cancelation. Το Armoury Crate διαθέτει ακόμη και καταχώριση προϊόντων, καθώς και μια ενότητα ειδήσεων για να μείνετε σε επαφή με την κοινότητα του gaming.

DDR5 OC 6400

Οι ολοκληρωμένες επιλογές ρύθμισης της μνήμης αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο των μητρικών πλακετών TUF GAMING. Με την TUF GAMING X670E-PLUS, μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες των μονάδων DDR5, είτε πρόκειται για ένα κιτ ακραίων ταχυτήτων είτε για ένα entry-level σετ που διαφορετικά θα ήταν κλειδωμένο.

Για όσους θέλουν να ξεπεράσουν τις στάνταρ ταχύτητες DDR5, η TUF GAMING X670E-PLUS είναι προετοιμασμένη και έτοιμη για κιτ μεγάλου βαθμού χάρη στην τεράστια υποστήριξη AMD Extended Profiles for Overclocking (EXPO). Οι έμπειροι χρήστες θα μπορούν να ρυθμίσουν περαιτέρω την απόδοση μέσω της εκτεταμένης σειράς ρυθμίσεων στο UEFI.

Υποστήριξη PCIe 5.0

Η TUF Gaming X670E-PLUS διαθέτει επίσης μία υποδοχή PCIe 5.0 M.2 για να απολαμβάνετε τις ταχύτερες μεταφορές δεδομένων έως και 128 Gbps, ενώ όλες οι υποδοχές M.2 υποστηρίζουν διαμορφώσεις NVMe και SATA RAID για να επωφεληθείτε από τις τελευταίες διαθέσιμες ταχύτητες.

Ψύξη

Η TUF GAMING X670E-PLUS είναι εξοπλισμένη με μια διευρυμένη κατά 3X VRM, PCH και τρεις υποδοχές M.2 με ψύκτρες που παρέχουν την τέλεια ισορροπία μάζας και επιφάνειας για την απαγωγή της θερμότητας.

Διαθέτει ακόμα:

  • 6 αισθητήρες θερμοκρασίας
  • 2 συνδέσεις για αντλίες νερού
  • Κύκλωμα προστασίας ανεμιστήρων από υπέρταση
  • 6 συνδέσεις ανεμιστήρων με αυτόματη ανίχνευση PWM / DC.

SafeSlot Core+ & SafeDIMM

Το PCIe 5.0 είναι 2 φορές ταχύτερο από το PCIe 4.0, οπότε προσαρμόστηκε η διαδικασία κατασκευής SMT για το ταχύτερο SafeSlot Core+, ώστε να εξασφαλιστούν υψηλότερες ταχύτητες δεδομένων.

Το SafeSlot Core+ είναι ένα ενισχυμένο μεταλλικό περίβλημα που προστίθεται σε μια υποδοχή PCIe για να διατηρεί μια κάρτα σταθερά εγκατεστημένη.

Ακόμα, οι ισχυρές υποδοχές ASUS SafeDIMM υποστηρίζουν και προστατεύουν τις μονάδες μνήμης σε επιλεγμένες μητρικές κάρτες ASUS, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τοποθετείτε τις μονάδες σας με ταχύτητα, ακρίβεια και σιγουριά.

2.5 Gb Ethernet

Το ενσωματωμένο Ethernet 2,5 Gb ανεβάζει τη σύνδεσή σας στο τοπικό δίκτυο σε υψηλότερα επίπεδα με βελτίωση του εύρους ζώνης έως και 2,5X. Χρησιμοποιώντας το υπάρχον καλώδιο LAN, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την αναβάθμιση δικτύου για να απολαύσετε ομαλότερα παιχνίδια χωρίς καθυστερήσεις, να κάνετε άμεση ροή βίντεο υψηλής ανάλυσης και να απολαύσετε ταχύτερες μεταφορές αρχείων.

Αμφίδρομη ακύρωση θορύβου AI

Αυτό το ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα που διατίθεται αποκλειστικά από την ASUS αξιοποιεί μια τεράστια βάση δεδομένων βαθιάς μάθησης για να μειώσει το θόρυβο φόντου από το μικρόφωνο και τον εισερχόμενο ήχο, διατηρώντας παράλληλα τις φωνές.

Ο ενοχλητικός θόρυβος του πληκτρολογίου, τα κλικ του ποντικιού και άλλοι θόρυβοι περιβάλλοντος αφαιρούνται, ώστε να μπορείτε να ακούτε και να ακούγεστε με απόλυτη καθαρότητα κατά τη διάρκεια παιχνιδιών ή κλήσεων.

Realtek 7.1 Surround

Η σειρά TUF GAMING X670E χρησιμοποιεί έναν μοναδικό κωδικοποιητή ήχου που σχεδιάστηκε σε στενή συνεργασία με τη Realtekm τον Realtek S1220A. Διαθέτει πρωτοφανή αναλογία σήματος προς θόρυβο (SNR) 120 dB για τη στερεοφωνική έξοδο γραμμής και 113 dB SNR για τη γραμμή εισόδου, παρέχοντας άριστη ποιότητα ήχου.

Επιπλέον, ένα κύκλωμα ανίχνευσης σύνθετης αντίστασης ρυθμίζει αυτόματα το κέρδος, ώστε να διασφαλίζεται το βέλτιστο εύρος έντασης για τα ακουστικά σας.

Φωτισμός

Ένα καλά ρυθμισμένο σύστημα αξίζει μια αντίστοιχη αισθητική. Η σειρά TUF GAMING X670E διαθέτει φωτισμό στις άκρες για να ενισχύσει τη στιβαρή εμφάνισή της και το ASUS Aura προσφέρει πλήρη έλεγχο RGB με προεπιλογές για ενσωματωμένες λυχνίες LED και ταινίες τρίτων κατασκευαστών. Όλα αυτά μπορούν να συγχρονιστούν με ένα διαρκώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο υλικού συμβατού με το Aura.

Τρεις διευθυνσιοδοτούμενες κεφαλές Gen 2 RGB υποστηρίζουν έως και 500 LED σε συσκευές Gen 2 RGB, δίνοντας τη δυνατότητα στο Aura Sync να προσαρμόζει αυτόματα τα εφέ φωτισμού σε ολόκληρο το σύστημά σας. Οι νέες κεφαλές προσφέρουν επίσης πλήρη συμβατότητα προς τα πίσω με τον υπάρχοντα εξοπλισμό Aura Sync.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Μέγεθος
ATX
Τύπος
Desktop

Επεξεργαστής

Υποστηριζόμενοι Επεξεργαστές
AMD
Μοντέλα
Ryzen
Υποστηριζόμενη Γενιά
Zen 4
Socket
AM5

Chipset

Μοντέλο
AMD X670

Μνήμη

Τύπος Μνήμης
DDR5
Πλήθος
4 DIMM Slots
Ταχύτητες Μνήμης
4800, 5000, 5200, 5400, 5400OC, 5600, 5600OC, 5800OC, 6000OC, 6200OC, 6400OC
Λειτουργία Μνήμης
Dual Channel

Εσωτερικές Συνδέσεις

PCI Express x16 4.0
1 Slot
PCI Express x16 5.0
1 Slot
Πλήθος SATA III 6Gb/s
4 Port
Τύπος M.2
1 Θύρα PCIe 3.0, 1 Θύρα PCIe 5.0, 2 Θύρες PCIe 4.0
Πλήθος Υποδοχών M.2
4

Εξωτερικές Συνδέσεις

Πίσω Έξοδοι USB-A
8 θύρες USB 3.2
Πίσω Έξοδοι USB-C
2 θύρες USB 3.2
Ethernet (LAN)
1
Συνδέσεις με Οθόνη
DisplayPort, HDMI

Δυνατότητες

RGB Φωτισμός
Ναι
WiFi/Bluetooth
Όχι
Extra
Bios Flashback, Clear CMOS button, RGB Header

Ήχος

Κανάλια Κάρτας Ήχου
7.1

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • dmilopoulos
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επειδή ήξερα πολύ καλά τι αγόραζα και ήξερα πολύ καλά πώς να το αξιοποιήσω, μαζί αγόρασα και μια Arctic Liquid Freezer II 240 που παρέχει ψύξη με ειδικό ανεμιστήρα στο VRM της μητρικής. Από όσο είδα σε βίντεο από έμπειρο χρήστη στο YouTube, εγγυάται ως και πτώση 7 βαθμούς κελσίου που είναι αρκετά σημαντικό. Αυτό που βλέπω εγώ ο ίδιος σε θερμοκρασία στο συγκεκριμένο σημείο είναι μια πτώση 4-5 βαθμούς που και πάλι με εξυπηρετεί, αφού καμία άλλη ψύχτρα δε θα μου παρείχε τέτοια υποστήριξη.

    Ο επεξεργαστής που φοράω, είναι ο 7700x, ο οποίος είναι και από μόνος του πολύ θερμός και σε στοκ ρυθμίσεις μου τον κρατάει σε idle στους 39 βαθμούς, αλλά αν ανεβάσω στροφές τους ανεμιστήρες με κόστος το θόρυβο φτάνει τους 32 βαθμούς. Κάτι που δεν κάνω ακόμα, γιατί δε νομίζω ότι θα χρησιμεύσει κάπου τόσο πολύ. Ο θόρυβος των ανεμιστήρων καλύπτει πολλούς ήχους γύρω μας και αν παίζεις με παρέα και ακουστικά ενοχλείς 100%. Απλά θα προσθέσω μερικούς ακόμα για καλύτερη ροή αέρα.

    Το θετικότερο είναι ότι συγκριτικά με προηγούμενες tuf μητρικές, έχουν αλλάξει θέσεις σε πολλές εσωτερικές θύρες και αυτό καθιστά την εγκατάσταση διαφόρων hardware πιο εύκολη. Αν κάνετε μια έρευνα θα δείτε ότι σε παλιές tuf μητρικές οι θύρες Watercool AIO είναι σε μη προσβάσιμα σημεία για χάρη μη επέκτασης του καλωδίου τροφοδοσίας της, ενώ τώρα είναι πάνω κεντροδεξιά μαζί με επιπλέον θύρες 4Pin και μία ARGB. Επίσης ο χώρος εκεί γύρω για εγκατάσταση λύσεων ψύξης είναι αρκετά μεγάλος, δεν ενοχλούν τα heatsink ούτε οι πυκνωτές του VRM και μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα όποια ψύχτρα αγοράσατε. Θα βρείτε το AI Cooling στο Armour Crate αρκετά χρήσιμο, ειδικά αν δεν επιθυμείτε να κάνετε tweaks και ψάξιμο για ταχύτητες και διάφορα σχετικά από μόνοι σας.

    Οι ραμ είναι σε πολύ καλή θέση, παρέχουν την άνεση χώρου που επιθυμείτε σε μια μητρική για την εγκατάσταση των μεγάλων ψυχτρών και σίγουρα θα έχετε την άνεση να δουλέψετε τις τροποποιήσεις σας. Από τη δική μου εμπειρία σας λέω ότι υποστηρίζει Expo I και Expo II και προτείνω την Expo I για τη χρήση εκμάθησης ανάλογα με το πώς δουλεύετε τις μνήμες σας. Εγώ προτίμησα g.skill trident z5 neo, γιατί ήθελα και τη φίρμα να προτιμήσω, ήθελα να πάρω κάτι που η μητρική σε datasheet βεβαιώνει ότι είναι συμβατό (παλιά οι am4 είχαν θέματα με κάποιες ραμ) και σίγουρα χαμηλό cl, όσο γινόταν, για να μην ξεφύγουμε από το μπάτζετ.

    Αυτό που μου άρεσε αρκετά, ήταν το πλήθος θυρών για εγκατάσταση m.2. Είναι το πρώτο setup που κάνω στη ζωή μου μόνο με m.2 και όλους μου τους HDD ως εξωτερικούς για τα σημαντικά μου αρχεία. Παρέχουν κάλυψη με ψύχτρα και θερμοαγώγιμη αλοιφή, οπότε δε χρειάζεται να κάνεις πολλά για την ψύξη τους και την στέγαση στη μητρική. Επίσης, δε χρειάζεται το ενοχλητικό ψιλό βιδάκι που έχουν άλλες μητρικές, μιας και στην συγκεκριμένη το έχουν λύσει με περιστρεφόμενη πλαστική ακίδα που τον μαγκώνει για να μη σηκώνεται. Το βρήκα ευφυές. Ο Samsung Evo 980 (PCIe 4.0) μου είναι στη θύρα PCIe 5.0 ακόμα κι ας μην έχει τέτοια συνδεσιμότητα, εγώ τον έβαλα εκεί. Τον δεύτερο που έχω, έναν kingston A3000, τον έβαλα στη θύρα 3.0 και γιατί είναι αυτού του προτύπου, αλλά και γιατί σε αυτή τη θύρα έχει κάλυψη από πάνω και ψύξη.

    Σημαντικός λόγος, επίσης, που διάλεξα αυτή τη μητρική είναι η θύρα pci που έχει για εγκατάσταση κάρτας ήχου σε περίπτωση που η realtek δε με ικανοποιούσε. Δεν έχω βρει λόγο να αγοράσω μία, ακόμα, και θα δείξει τι ακριβώς θα κάνω. Έχω ακούσει και διαβάσει καλά λόγια για τη Realtek S1220A σε σχέση με amplifiers. Δίνει καλή ποιότητα ήχου σε 7.1 αν και έχει μερικούς περιορισμούς ως προς τις ρυθμίσεις στις υψηλές συχνότητες του πολυκάναλου. Μπορείτε να το δείτε πριν την αγοράσετε, στην περιγραφή της επίσημης σελίδας για να βεβαιωθείτε.

    Παρέχει πλήθος πολλών επεκτάσεων για τους διάφορους τύπους κουτιών, όπως για παράδειγμα πολλών θυρών σε διάφορα σημεία για ανεμιστήρες, πλήθος θυρών για usb μπροστά όλων των τύπων και κλασικά των ακουστικών. Δε μου αρέσει που εν έτει 2023, ενώ η Z170X G1 Gaming 5 της Gigabyte του 2016 παρέχει ένα πλαστικό που εγκαθιστά τα κουμπιά operate, reset και hdd led για να τα περάσει σε αυτό και με τη σειρά του πάνω στις υποδοχές, στη μητρική αυτή πρέπει να τα κάνω ένα προς ένα με το χέρι. Το πλαστικό της Gigabyte δεν ταιριάζει σε αυτή τη μητρική, δυστυχώς. Επίσης αρνητικό, ότι ακόμα βάζω το speaker module και καμία μητρική δεν έχει δικό της ενσωματωμένο. Αν κάποιος έχει κάνει γκάφα στην εγκατάσταση ή κάτι έχει αστοχήσει, δεν ακούς τον ήχο που βοηθάει να βρεις τι φταίει. Καλό το try and error, αλλά ο ήχος είναι βοήθεια.

    Τώρα όσον αφορά τις εξωτερικές θύρες, βρήκα πάρα πολύ πλούσιο το υλικό. Να πω ότι δε χρειάζεται εγκατάσταση backplate, είναι ενσωματωμένο. Έχει οκτώ θύρες usb τύπου Α και δύο θύρες τύπου C. Από τις 8 οι 3 είναι γαλάζιες και οι 5 είναι μπλε. Οι γαλάζιες είναι οι usb 3.2 gen 2 και οι μπλε είναι 3.2 gen 1. Ενώ οι τύπου C είναι όλες 3.2 gen 2. Έχει ειδική θύρα για flash bios χωρίς να είσαι στα windows και ειδικό κουμπί από κάτω για τη ενεργοποίηση της λειτουργίας του. Επίσης έχει 7.1 υποστήριξη για ήχο και δυστυχώς δεν έχει οπτική θύρα. 2.5Gb ταχύτητα θήρας ethernet είναι καλό που υπάρχει, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στα επόμενα χρόνια.

    Τα led της μητρικής ανάβουν και αφού κλείσετε τον υπολογιστή σας. Από το bios, μπορείτε στις ρυθμίσεις Aura, πατώντας F4, να διαλέξετε Stealth Mode και να σβήνουν.

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • RouniRouniToYpouloKakoGourouni
    4
    23 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή και φτηνή αλλά έχει 1-2 πράγματα που αξίζει να αναφερθούν. Η μία m.2 υποδοχή (αυτή που δεν καλύπτεται από heatsink), όταν βρίσκεται σε χρήση "κλείνει" 2 από τα 4 sata ports. Για να λειτουργήσουν μαζί, μπορεί να ρίξει την ταχύτητα της m.2 με ρύθμιση στο bios, κάτι που όμως καθιστά ανούσια την αγόρα 4ης m.2 αντί 2 άλλων ssd/hd. Επίσης (λεπτομέρεια που λύνεται με ένα κατσαβιδακι) είναι δύσκολο να βρεις το κλιπ που κλειδώνει την PCI κάρτα λόγω του m.2 heatsink.

    Τέλος, όπως δυστυχώς συμβαίνει πολύ συχνά με κατασκευαστές mobo, το λογισμικό είναι σκουπίδι. Αφού το ρυθμίσετε, προτείνω να το διαγράψετε (και τις 5 εφαρμογές...) και να απενεργοποιήσετε την αυτόματη εγκατάσταση τους από το bios.

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stauros_Kokaras

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

Ερωτήσεις

82 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Simon_Plat

Γιατί τόσο κάκο το ram QVL?
Πως γίνεται σε μια AM5 μητρική να έχουν μόνο Intel XMP modules? Τόσο καλό vfm και δεν μπορείς να βρείς ram να βάλεις...

isspro

Καλησπέρα, ποια η διαφορά αυτής της έκδοσης από την άλλη με το wi-fi (Asus TUF Gaming X670E-Plus WIFI). Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η άλλη υποστηρίζει και wi-fi αλλά είναι και ποιο φθηνή. Γιατί;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Asus TUF Gaming X670E-Plus Motherboard ATX με AMD AM5 SocketAsus TUF Gaming X670E-Plus Motherboard ATX με AMD AM5 SocketAsus Rog Strix X670E-F Gaming WiFi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketAsus Rog Strix X670E-F Gaming WiFi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketAsus TUF Gaming X670E-Plus WIFI Motherboard ATX με AMD AM5 SocketAsus TUF Gaming X670E-Plus WIFI Motherboard ATX με AMD AM5 SocketMSI MAG X670E Tomahawk WIFI Motherboard ATX με AMD AM5 SocketMSI MAG X670E Tomahawk WIFI Motherboard ATX με AMD AM5 SocketMSI X670E Gaming Plus Wifi Motherboard ATX με AMD AM5 SocketMSI X670E Gaming Plus Wifi Motherboard ATX με AMD AM5 Socket
από 294,93 €από 404,00 €από 310,07 €από 301,03 €από 250,93 €
ΚατασκευαστήςAsusAsusAsusMSIMSI
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
SocketAM5AM5AM5AM5AM5
Περισσότερα χαρακτηριστικά