LG UltraGear 27GR93U-B IPS HDR Gaming Monitor 27" 4K 3840x2160 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

LG UltraGear 27GR93U-B IPS HDR Gaming Monitor 27" 4K 3840x2160 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGΚωδικός: 45243852

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Aspect ratio 16:9
  • Αντίθεση 1000:1
  • FreeSync Premium, G-Sync Compatible
  • HDMI 2.1, HDR400, USB Hub
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και είναι ξεκούραστη.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 605,92 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 539,28 €

  2. 2.247,00 €

  3. 772,15 €

  4. 697,69 €

  5. 554,30 €

  6. 535,20 €

  7. 605,92 €

  8. 605,00 €

  9. 539,28 €

  10. 539,28 €

  11. 561,35 €

  12. 740,60 €

Περιγραφή

Σχεδιασμένη για απαιτητικό gaming

Η LG UltraGear είναι μία πανίσχυρη gaming οθόνη με κορυφαία χαρακτηριστικά, που αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη. Με πάνελ IPS και χρόνο απόκρισης 1ms, η εικόνα δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου είδωλα. Διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 144Hz, HDR400 με sRGB 95% για αληθινά χρώματα, και συμβατότητα με AMD FreeSync Premium και NVIDIA G-Sync για ομαλό gaming.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και είναι ξεκούραστη.

UHD 4K

Εκπληκτικές εικόνες παιχνιδιών

Η οθόνη UHD 4K υποστηρίζει χρώματα υψηλής πιστότητας για την αναπαραγωγή ζωντανών σκηνών.

HDR400 με DCI-P3 95% (Typ.)

Νιώστε πραγματική μάχη με αληθινά χρώματα

Αυτή η οθόνη υποστηρίζει ένα ευρύ χρωματικό φάσμα, 95% (Τυπ.) της χρωματικής γκάμας DCI-P3, εκφράζοντας χρώματα υψηλής πιστότητας για αναπαραγωγή με VESA DisplayHDR 400, επιτρέποντας ρεαλιστική οπτική εμβύθιση. Ανεξάρτητα από το πεδίο της μάχης, μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες να δουν τα δραματικά χρώματα που σκόπευαν οι προγραμματιστές των παιχνιδιών.

IPS 1ms (GtG)

Αξιοσημείωτη ταχύτητα, καθηλωτικό gaming

Χάρη στο IPS 1ms, το οποίο μειώνει το αντίστροφο ghosting και παρέχει γρήγορο χρόνο απόκρισης, μπορείτε να απολαμβάνετε πιο καθηλωτικό gaming με προηγμένες επιδόσεις.

144Hz Refresh Rate

Ταχεία οθόνη, ομαλό gameplay

Η γρήγορη ταχύτητα 144Hz επιτρέπει στους παίκτες να βλέπουν γρήγορα το επόμενο καρέ και κάνει την εικόνα να εμφανίζεται ομαλά. Οι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν γρήγορα στους αντιπάλους και να στοχεύσουν εύκολα έναν στόχο.

UHD@144Hz HDMI 2.1

Παίξτε το παιχνίδι πλήρως αλλά εύκολα

Είναι ικανή για ρυθμό ανανέωσης έως 144 Hz από το HDMI 2.1. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν πλήρως την ανάλυση UHD και τα 144 Hz είτε μέσω DisplayPort είτε μέσω HDMI.

Συμβατότητα με NVIDIA G-SYNC

Η οθόνη είναι συμβατή με την τεχνολογία G-Sync (έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί επίσημα από την NVIDIA), εξαλείφοντας τις αλλοιώσεις και ελαχιστοποιώντας το τρέμουλο, για ομαλότερη και ταχύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

AMD FreeSync Premium

Ευκρινέστερη, ομαλότερη και ταχύτερη

Με την τεχνολογία FreeSync Premium, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση. Ουσιαστικά εξαλείφει τις αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα της οθόνης.

Έξοδος ακουστικών 4 πόλων

Απολαύστε τα παιχνίδια σας ενώ έχετε φωνητική συνομιλία, συνδέοντας εύκολα με την έξοδο ακουστικών 4 πόλων. Επίσης, μπορείτε να νιώσετε ακόμα πιο καθηλωτικό αποτέλεσμα με τον εικονικό τρισδιάστατο ήχο με τα ακουστικά DTS :X.

Βραβευμένο GUI παιχνιδιών

Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα On-Screen Display και OnScreen Control για να προσαρμόσουν εύκολα τη ρύθμιση από την προσαρμογή των βασικών επιλογών της οθόνης μέχρι την καταχώριση ενός "User Defined Key" που ο χρήστης μπορεί να ορίσει τη συντόμευση.

Dynamic Action Sync

Το Dynamic Action Sync μειώνει την καθυστέρηση εισόδου (input lag), βοηθώντας τους παίκτες σε κρίσιμες στιγμές και σε πραγματικό χρόνο.

Black Stabilizer

Το Black Stabilizer βοηθά τον παίκτη να αποφεύγει τους ελεύθερους σκοπευτές που κρύβονται στα πιο σκοτεινά μέρη και να ξεφεύγει γρήγορα από καταστάσεις όταν βλέπει την αναλαμπή.

Crosshair

Το στόχαστρο βρίσκεται στο κέντρο για να πυροβολείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Μετρητής FPS

Χωρίς να εγκαταστήσετε ξεχωριστό software, μπορείτε να βλέπετε τα καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS) στα παιχνίδια, προβάλλοντάς τα στη γωνία της οθόνης.

Σχεδιασμός με επίκεντρο τον παίκτη

Βελτιώστε την εμπειρία παιχνιδιού σας με εντυπωσιακή σχεδίαση και σχεδιασμό 3 πλευρών σχεδόν χωρίς περιθώρια. Η ρυθμιζόμενη βάση υποστηρίζει την κλίση, το ύψος και την περιστροφή της οθόνης για να σας βοηθήσει να παίζετε παιχνίδια πιο άνετα.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Οθόνη
  • Βάση
  • Καλώδιο ρεύματος
  • Καλώδιο HDMI
  • Καλώδιο DisplayPort
  • Καλώδιο USB A σε B
  • Cable holder / Mouse holder

Κατασκευαστής

LG

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Ναι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
27 "
Ανάλυση
3840x2160
Αντίθεση
1000 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
1 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
144 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Ναι
Ρύθμιση Ύψους
Ναι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Ναι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
Gaming Monitor
Ηχεία
Όχι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
FreeSync Premium, G-Sync Compatible, HDMI 2.1, USB Hub
Eye Comfort
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
55 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
F

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+5Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • alex82ts6203
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 32 ", χρώμα: Ασημί

    Οταν βαζεις συνδεεις ενα μονιτορ για πρωτη φορα και δεν πειραζεις τιποτα απο ρυθμισεις παρα μονο την φωτεινότητα, αυτο σημαινει πολλα.

    Motion blur, ανυρπακτο,
    Input lag, αψογο, κανει και για competitive,
    Backlight bleed 0μηνο
    Χρωματα δεν το συζητω

    Πραγματικα η LG ειναι ισως η μοναδικη εταιρια που κανει τοσο ενδελιχει ποιοτικο ελενχο. Πρωτη φορα βλεπω οθονη να ερχεται με ζελατινα επανω στο πανελ,. οπως τα κινητα. Οπου πρεπει να την βγαλεις φυσικα και να ανταμιφθεις με την ικανοποιηση.

    Ναι το συνηστω, δεν χρειαζεται να κανεις upscale τα windows λογου οτι ειναι 32αρα, και επισης ειναι τοσο crystal clear ρε φιλε, αγαλιαζεις να διαβαζεις κειμενα.
    Οποτε χωρις το upscale εχεις πλεον τεραστιο χωρο εγρασιας οπου μποριες ανετα να δουλεψεις σε 2 παραθυρα, σαν 2 οθονες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nik_tiris
    1
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στον ένα μήνα μου έχει βγαλει πρόβλημα κάποιες φορές που την ανοίγω στην εκκίνηση ή ακόμα και στην επιφάνεια των windows βγάζει γραμμές δεν το κάνει πάντα άλλα για καινούρια οθόνη δεν πιστεύω να αντέξει και πολύ και είναι κρίμα γιατί δεν ήτανε και φτηνή απ οτι διάβασα και σε αμαζον έχουνε τέτοια θέματα με τη συγκεκριμένη οθόνη δεν ξέρω αν πέσαμε σε ελαττωματική παρτίδα ή κάποιο ολοκληρωμένο έχει θέμα στην πλακέτα της και αργά ή γρήγορα αρχίζει θα χαλάσει τελείως γιατί οι γραμμές πλέον μένουνε κάποιες φορές και Θέλει άνοιγμα κλείσιμο ξανά για να φύγουν θα τη γυρίσω πίσω να δούμε και η lg τι θα πει, πάντως το θεωρώ απαράδεκτο για μια τέτοια οθόνη να έχει αυτά τα προβλήματα πάντως η εικόνα της είναι άψογη σαν οθόνη είναι τέλεια, άλλα δεν είναι αξιόπιστη δυστυχώς

    UPD 1: Λοιπόν κάλεσα στην αντιπροσωπεία της LG στη Θεσσαλονίκη μου είπανε έχουνε υπηρεσία όπου αν δεν μπορείς να την πας την οθόνη έρχονται και την παίρνουν οι ίδιοι από το σπίτι και την πάνε στο service, έδωσα τα στοιχεία στην LG στην Αθηνα, ήρθανε την πήρανε μεταφέρθηκε η οθόνη σε τοπικό service της LG εδώ στη Θεσσαλονίκη παλι, αφού την είχανε την οθόνη για δοκιμές σε μια εβδομάδα μου την έφεραν πίσω το πρόβλημα με τις γραμμές το έκανε κυρίως στην εκκίνηση και αυτό όταν ήτανε κρύα η οθόνη συνήθως. Μια εβδομάδα εκεί με δοκιμές δεν παρουσίασε το πρόβλημα όπως με είπανε, αφού τη φέρανε και την δοκίμασε ο τεχνικός για δοκιμή την οθόνη έβγαλε το πρόβλημα ξανά, ευτυχώς που το έκανε και το είδε. Ξανά παίρνει πάλι την οθόνη όπως ήτανε πίσω στο service, τελικά έμεινα περίπου 3 εβδομάδες χωρίς οθόνη έγινε αλλαγή το πάνελ της μου είπανε καθώς αυτό θεώρησαν ότι έφταιγε για τις γραμμές. Τώρα θα δούμε πως θα πάει, μου έδωσαν και άλλα 2 χρόνια εγγύηση έξτρα για το πάνελ. Ελπίζω τώρα να πάει καλά, πάντως ένα έχω να πω το service της LG είναι απίστευτο ευγενέστατο το παιδί που πήγε ήρθε 2 φορές με την οθόνη να τη βάλει να τη συνδέσει, μου άλλαξαν και καλώδιο DP, εάν γίνει κάτι μου είπανε να τους ξανά καλέσω

    UPD 2: Δυστυχώς η οθόνη μετά την αλλαγή πάνελ που έκανε η LG και την είχε 3 Εβδομάδες εκεί δε διορθώθηκε, έχει προβλήματα με το μαύρο της χρώμα να γίνεται γκρι σε διάφορα βιντεακια, δοκιμάστηκε και με HDMI και με DP τίποτα, δοκιμάστηκε και με άλλη κάρτα γραφικών και εκεί τα ίδια ότι προβλήματα ακριβώς είχε και πριν, οι γραμμές ξανά βγήκαν πάλι και με λίγα λόγια θα ξανά έρθει η LG να την ξανά πάρει για 3 φορα, να αλλάξει δεν ξέρω αυτή τη φορά τι άλλο έμεινε, πλακέτα ή άλλη οθόνη; Πάντως, το πάνελ της οθόνης δεν έφτιαξε καν όλα τα προβλήματα που είχε παραθέτω νέες εικόνες από τις γραμμές που βγάζει

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panos-mais
    5
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 32 ", χρώμα: Ασημί

    Πολύ καλό μόνιτορ τέλεια εικόνα 12bit έχει όλα όσα χρειάζεται για να υποστηρίξει ένα δυνατό pc build το μόνο που με χάλασε είναι ότι για να δουλέψει η θύρα usb a πρέπει να έχεις σύνδεση το usb b ώστε να πάρεις ρεύμα απ το pc σε αντίθεση με μια AOC που έχω που λειτουργούν η θύρες usb από μόνες τους

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bardius
    1
    3 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από μία εβδομάδα χρήσης σαν δεύτερο monitor σε laptop η οθόνη χάλασε. Ούτε καν πρόλαβα να την δοκιμάσω σε games.

    Για την τιμή της είναι απαράδεκτο νομίζω

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vagseven
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η οθόνη να σπάει, και αξίζει τα λεφτά της, εκπληκτικά χρώματα, ωραίο μαύρο, τρομερός χρόνος απόκρισης και τρομερές γωνίες θέασης είναι ξεκάθαρα το ότι πληρώνεις παίρνεις!!

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 32 ", χρώμα: Ασημί

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από you.gr

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 32 ", χρώμα: Ασημί

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

LG UltraGear 27GR93U-B IPS HDR Gaming Monitor 27" 4K 3840x2160 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 27GR93U-B IPS HDR Gaming Monitor 27" 4K 3840x2160 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGSamsung Odyssey G7 IPS HDR Gaming Monitor 28" 4K 3840x2160 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGSamsung Odyssey G7 IPS HDR Gaming Monitor 28" 4K 3840x2160 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGGigabyte M28U IPS HDR Gaming Monitor 28" 4K 3840x2160 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGGigabyte M28U IPS HDR Gaming Monitor 28" 4K 3840x2160 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 27GR75Q-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 27GR75Q-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 27GP850P-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 27GP850P-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG
από 605,92 €από 441,20 €από 470,93 €από 214,00 €από 253,00 €
ΚατασκευαστήςLGSamsungGigabyteLGLG
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος27 "28 "28 "27 "27 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά