Imou Ranger IP Κάμερα Παρακολούθησης 4MP Full HD+ με Αμφίδρομη Επικοινωνία και Φακό 110.4mm IPC-GK2CP-4C0WR
Κάμερες Παρακολούθησης

Imou Ranger IP Κάμερα Παρακολούθησης 4MP Full HD+ με Αμφίδρομη Επικοινωνία και Φακό 110.4mm IPC-GK2CP-4C0WRΚωδικός: 46802832

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Δικτυακή κάμερα IP
  • Με ανάλυση εικόνας 4MP
  • Εσωτερικού Χώρου
  • Υπέρυθρη Νυχτερινή Λήψη
  • Δυνατότητα αποθήκευσης λήψεων σε SD
  • Με φακό διαμέτρου 110.4mm
Δες όλη την περιγραφή
41,50
ΠαράδοσηΤρί, 24 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 41,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 57,23 €

  2. 50,01 €

  3. 45,24 €

  4. 77,95 €

  5. 50,89 €

  6. 65,42 €

  7. 68,51 €

  8. 124,88 €

  9. 51,00 €

  10. 48,99 €

  11. 56,80 €

  12. 56,80 €

  13. 82,09 €

  14. 49,19 €

  15. 75,90 €

  16. 54,81 €

  17. 54,81 €

  18. 56,44 €

  19. 41,50 €

Περιγραφή

Η κάμερα παρακολούθησης Imou Ranger RC 4MP PTZ είναι μια φανταστική επιλογή για όσους εκτιμούν την ασφάλεια και την πολυλειτουργικότητα.

Με μια ματιά

  • Δικτυακή κάμερα IP
  • Με ανάλυση εικόνας 4MP
  • Κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους
  • Λειτουργία νυχτερινής όρασης υπερύθρων
  • Δυνατότητα αποθήκευσης λήψεων σε SD Κάρτα
  • Με φακό διαμέτρου 110.4mmmm

Δυνατότητες

Ψηφιακή IP κάμερα ασφαλείας της εταιρείας Imou, με Full HD+ ανάλυση εικόνας στα 4MP. Για τη μετάδοση της εικόνας, συνδέεται απευθείας σε ένα δίκτυο IP, όπως το Internet ή ένα τοπικό δίκτυο (LAN), επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο του χώρου εγκατάστασης, μέσω υπολογιστή ή άλλης συσκευής (smartphone ή tablet), που έχει πρόσβαση στο ίδιο δίκτυο. Προσφέρει έως και 30% καλύτερη εικόνα σε σχέση με μία κάμερα ανάλυσης 3MP και είναι κατάλληλη για εγκατάσταση σε επαγγελματικούς αλλά και οικιακούς χώρους, προσφέροντας υψηλή ανάλυση εικόνας, με πολύ καλή αποτύπωση λεπτομερειών σε πρόσωπα αλλά και αντικείμενα.

Υπέρυθρη Νυχτερινή Λήψη

Ενσωματώνει λειτουργία νυχτερινής όρασης με τεχνολογία υπερύθρων που επιτρέπει την παρακολούθηση κάθε δραστηριότητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή και στο απόλυτο σκοτάδι.

Αμφίδρομη Επικοινωνία

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο και το ηχείο της κάμερας σας επιτρέπει να μιλήσετε με τους επισκέπτες ή και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο.

Προηγμένη ανίχνευση και συναγερμοί

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της κάμερας Imou Ranger RC 4MP είναι το έξυπνο σύστημα ανίχνευσης απειλών και ειδοποίησης. Όταν η κάμερα παρατηρήσει ασυνήθιστους ήχους ή ανθρώπινη παρουσία, στέλνει αμέσως μια ειδοποίηση στο smartphone σας. Αυτό σας επιτρέπει να ενεργείτε προληπτικά πριν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο. Επιπλέον, αυτή η λειτουργία είναι εξαιρετικά χρήσιμη όχι μόνο στο πλαίσιο της προστασίας από διαρρήξεις, αλλά και για την παρακολούθηση μικρών παιδιών ή κατοικίδιων ζώων.

Λειτουργία PTZ

Η λειτουργία PTZ (pan-tilt-zoom) σας δίνει τη δυνατότητα από απόσταση, να κάνετε zoom, αλλά και να περιστρέψετε την κάμερα κάθετα ή οριζόντια. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εστιάσετε ή να στρέψετε την προσοχή σας σε αντικείμενα ή και πρόσωπα που βρίσκονται σε διαφορετικές θέσεις, στο χώρο επίβλεψης της κάμερας.

Ακολουθώντας Αντικείμενα

Η λειτουργία παρακολούθησης κινούμενων αντικειμένων είναι ένα άλλο πλεονέκτημα της κάμερας Imou Ranger RC 4MP. Χάρη στους προηγμένους αλγόριθμους ανάλυσης κίνησης, η κάμερα μπορεί να παρακολουθεί κινούμενα αντικείμενα, όπως ανθρώπους ή ζώα, παρέχοντας συνεχή και ακριβή παρατήρηση. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε καταστάσεις όπου θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δε χάνετε τίποτα.

Κατασκευαστής

Imou

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χρήση
IP
Τύπος
-
Wi-Fi
Όχι
Τοποθέτηση
Εσωτερικού Χώρου
Ανάλυση Video
4MP
Νυχτερινή Λήψη
Υπέρυθρης Ακτινοβολίας
Τροφοδοσία
-
Χρώμα
Λευκό

Λειτουργίες

PTZ
Ναι
SD Card
Ναι
Μικρόφωνο
Ναι
Ηχείο
Ναι
Mobile App
-
Ευρυγώνιος Φακός
Όχι
Ηλιακό Πάνελ
Όχι
Θερμική
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη