Sapphire Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 Pulse Κάρτα Γραφικών
Κάρτες Γραφικών

Sapphire Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνΚωδικός: 49170780

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 16GB GDDR6, 128bit
  • PCI Express x8 4.0
  • Μέγιστη Ανάλυση 7680x4320 pixels
  • Μήκος κάρτας 250 mm
  • 2x HDMI 2.1, 3x DisplayPort 2.1
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 600 W
Δες όλη την περιγραφή
346,09
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 333,36 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 385,28 €

  2. 468,00 €

  3. 452,81 €

  4. 418,46 €

  5. 346,09 €

  6. 362,09 €

  7. 350,00 €

  8. 347,00 €

  9. 473,84 €

  10. 347,55 €

  11. 400,68 €

  12. 425,03 €

  13. 376,74 €

  14. 395,29 €

  15. 334,16 €

  16. 419,49 €

  17. 374,00 €

  18. 333,36 €

  19. 429,78 €

  20. 347,00 €

  21. 399,97 €

  22. 429,52 €

  23. 350,50 €

  24. 335,85 €

  25. 373,91 €

  26. 423,40 €

  27. 333,35 €

  28. 503,26 €

  29. 383,76 €

  30. 381,00 €

  31. 377,30 €

Περιγραφή

Η Sapphire Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 Pulse απευθύνεται σε λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών και υπολογιστών που αναζητούν υψηλή απόδοση για gaming και πολυμέσα. Είναι μια κάρτα γραφικών με εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν παιχνίδια σε υψηλή ανάλυση και ρυθμούς καρέ, ενώ παράλληλα προσφέρει και εξαιρετικές επιδόσεις σε εφαρμογές επεξεργασίας πολυμέσων και άλλες διαδραστικές εφαρμογές. Οι χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις σε γραφικά για gaming και επαγγελματική χρήση μπορούν να επωφεληθούν από τη Sapphire Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 Pulse.


AMD RDNA 3

Ξεπεράστε νέα επίπεδα επιδόσεων με 16 GB μνήμης GDDR6 και ασύλληπτα υψηλές ταχύτητες ρολογιού για μια απίστευτη εμπειρία παιχνιδιού. Οι κάρτες γραφικών Radeon RX 7600 διαθέτουν προηγμένες υπολογιστικές μονάδες AMD RDNA 3, με επιταχυντές raytracing δεύτερης γενιάς και νέους επιταχυντές AI για να προσφέρουν αξιοσημείωτες επιδόσεις, μεγιστοποιώντας παράλληλα τη γραφική ευκρίνεια.

Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition

Σχεδιασμένο για να σας παρέχει μια καθαρή, μοντέρνα και εύχρηστη αλληλεπίδραση όπου μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες λογισμικού, στατιστικά παιχνιδιού, αναφορές απόδοσης, ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης και πολλά άλλα - όλα από μια βολική τοποθεσία.

Επωφεληθείτε από το πλήκτρο πρόσβασης ALT+R για να ανοίξετε το Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition απευθείας στο παιχνίδι, καθιστώντας το ακόμα πιο βολικό και εύκολο να προσαρμόσετε τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά και να αποκτήσετε μια φανταστική εμπειρία παιχνιδιού.

AMD FidelityFX Super Resolution

Το AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) χρησιμοποιεί τεχνολογίες αναβάθμισης αιχμής για να ενισχύσει τους ρυθμούς καρέ σε επιλεγμένους τίτλους και να προσφέρει εμπειρίες gaming υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση σε νέα κάρτα γραφικών.

AMD Link

Η AMD Link, μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας από το τηλέφωνο, το tablet ή την τηλεόρασή σας, είναι πλέον διαθέσιμη για υπολογιστές που βασίζονται σε Windows.

Βελτιστοποιημένο για καλύτερη απόδοση, μπορείτε τώρα να συνδεθείτε με τους φίλους σας όπως ποτέ πριν χρησιμοποιώντας το Link Game, μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει σε έναν φίλο να συνδεθεί στον υπολογιστή σας από το δικό του μηχάνημα και να παίξει τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο σύστημά σας.

AMD Noise Suppression

Το AMD Noise Suppression μειώνει τον θόρυβο του ήχου από το περιβάλλον σας, παρέχοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια και βελτιωμένη συγκέντρωση είτε επικεντρώνεστε σε μια σημαντική συνάντηση είτε παραμένετε focus σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

AMD Radeon Super Resolution

Αυξήστε την απόδοση σε χιλιάδες παιχνίδια

Το Radeon Super Resolution (RSR) είναι μια δυνατότητα αναβάθμισης στο πρόγραμμα οδήγησης που χρησιμοποιεί τον ίδιο αλγόριθμο που βρίσκεται στην τεχνολογία AMD FidelityFX Super Resolution (FSR).

Οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία Radeon Super Resolution για να απελευθερώσουν νέα επίπεδα απόδοσης σε οποιοδήποτε συμβατό παιχνίδι.

AMD Smart Access Memory

Αποκτήστε έως και 15% περισσότερη απόδοση παιχνιδιού με τη μνήμη Smart Access της AMD

Σε συμβατικά συστήματα υπολογιστών που βασίζονται σε Windows, οι επεξεργαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε ένα κλάσμα της μνήμης γραφικών (VRAM) ταυτόχρονα, περιορίζοντας την απόδοση του συστήματος.

Με την AMD Smart Access Memory, το κανάλι δεδομένων επεκτείνεται για να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό της μνήμης GPU, χρησιμοποιώντας το εύρος ζώνης του PCI Express για να αφαιρέσει τα σημεία συμφόρησης και να αυξήσει την απόδοση.

AMD Privacy View

Ενισχυμένη εστίαση για αυξημένο απόρρητο

Η Προβολή απορρήτου προβάλλει άμεσα οποιοδήποτε τμήμα της οθόνης σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής παρακολούθησης ματιών. Απλώς κοιτάξτε μια περιοχή στην οθόνη σας, ενώ άλλα μέρη θαμπώνουν.

Μοιραστείτε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο – Η Προβολή απορρήτου προσφέρει διάφορες επιλογές για να θολώνετε περιοχές εκτός του οπτικού σας πεδίου, διατηρώντας το προσωπικό σας περιεχόμενο και τις πληροφορίες ιδιωτικές όπως προβλέπεται.

AMD Radeon Boost

Το AMD Radeon Boost μειώνει δυναμικά την ανάλυση ολόκληρου του καρέ όταν ανιχνεύεται γρήγορη κίνηση χαρακτήρων στην οθόνη μέσω της εισαγωγής του χρήστη, επιτρέποντας υψηλότερα FPS με μικρό αντίκτυπο στην ποιότητα.

Με την αρχική υποστήριξη επιλεγμένων παιχνιδιών DirectX 11, αυτή η δυνατότητα εκμεταλλεύεται τώρα το υλικό σκίασης μεταβλητού ρυθμού και τους υποστηριζόμενους τίτλους DirectX 12, παρέχοντας επιπλέον απόδοση και αυξημένη απόκριση ενώ παίζετε.

AMD Radeon Anti-Lag

Παρέχοντας ακόμα ταχύτερους χρόνους ανταπόκρισης σε κάθε κλικ

Το Radeon Anti-Lag ελέγχει τον ρυθμό της εργασίας της CPU για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πολύ μπροστά από την GPU, μειώνοντας τον όγκο της εργασίας της CPU που βρίσκεται στην ουρά.

Ως αποτέλεσμα, το Radeon Anti-Lag μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση εισόδου σχεδόν κατά ένα πλήρες καρέ βοηθώντας στην αποκατάσταση της ανταπόκρισης στο παιχνίδι σας.

AMD Radeon Image Sharpening

Εκπληκτικά οπτικά. Χωρίς κανένα αντίκτυπο στην απόδοση.

Το AMD Radeon Image Sharpening χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο ευκρίνειας με προσαρμογή αντίθεσης που αποκαθιστά τη σαφήνεια στα γραφικά του παιχνιδιού που μπορεί να έχουν επηρεαστεί από άλλα εφέ, αναδεικνύοντας λεπτομέρειες αντικειμένων.

AMD Enhanced Sync

Ενεργοποιήστε το Liquid-Smooth Gameplay στο Radeon Powered System σας

Το Enhanced Sync βοηθά τους παίκτες να ελαχιστοποιήσουν το tearing της οθόνης, ενώ μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο και το stutter του παραδοσιακού V-sync.

Διατίθεται για παιχνίδια που βασίζονται σε DirectX 9, 11, 12 και API Vulkan, καθώς και σε όλες τις GPU που βασίζονται σε Polaris και νεότερους συνδυασμούς οθόνης ή/και AMD Eyefinity Technology 3. Τώρα με δυνατότητα διαμόρφωσης ανά παιχνίδι και εντός παιχνιδιού από το λογισμικό AMD: Adrenalin Edition.

Προστασία από ασφάλειες

Για την προστασία της κάρτας σας, οι κάρτες SAPPHIRE διαθέτουν ενσωματωμένες ασφάλειες στο κύκλωμα του εξωτερικού συνδέσμου τροφοδοσίας PCI-E για την ασφάλεια των εξαρτημάτων.

Βελτιστοποιημένος σύνθετος σωλήνας θερμότητας

Οι σύνθετοι σωλήνες θερμότητας ρυθμίζονται λεπτομερώς για κάθε μεμονωμένη σχεδίαση ψύξης με βέλτιστη ροή θερμότητας, κατανέμοντας αποτελεσματικά και ομοιόμορφα τη θερμότητα σε ολόκληρη τη μονάδα ψύξης.

Ρουλεμάν δύο σφαιρών

Διαθέτουν ανεμιστήρες με ρουλεμάν Dual Ball, οι οποίοι έχουν περίπου 85% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τα ρουλεμάν στις δοκιμές μας. Οι βελτιώσεις στα πτερύγια του ανεμιστήρα σημαίνουν ότι η λύση είναι έως και 10% πιο αθόρυβη από την προηγούμενη γενιά.

Σκληρή μεταλλική πλάτη

Η πλάτη από αλουμίνιο παρέχει πρόσθετη ακαμψία που εγγυάται ότι τίποτα δεν θα λυγίσει και η σκόνη θα μείνει έξω. Βοηθά επίσης στην ψύξη της κάρτας σας αυξάνοντας την απαγωγή θερμότητας.

Κατασκευαστής

Sapphire

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
AMD
Chipset Model
Radeon RX 7600 XT
Interface
PCI Express x8 4.0
Ταχύτητα Επεξεργαστή (Base Clock)
-
Μέγιστη Ανάλυση
7680x4320 pixels
Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας
-
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Αερόψυκτη
Τύπος
Υψηλών Επιδόσεων

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR6
Memory bus
128 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
2
DisplayPort
2
Dual Link DVI
Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
600 W
Power Connectors
2x 8-pin

Διαστάσεις

Μήκος
250 mm
Ύψος
129,25 mm
Πάχος
44,56 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Μανώλης Πανόριος
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η κάρτα είναι καθαρά για 1080p gaming σε υψηλά γραφικά, Εχει μέλλον προς το παρών τα 16gb στο 1080p gaming είναι κάπως ακυρα όμως σε μελλοντικούς τίτλους θά φανούν χρήσιμα εναντι τής non xt έκδοση oι διαφορες δέν είναι τεράστιες σε επιδόσεις ένα 10% πάνω και 100€ διαφορά με την 4060 είναι σχεδόν ίδιες σε επιδόσεις κάπου ανώτερη η 7600xt κάπου η 4060 μικροδιαφορές όμως.

    θεωρώ όμως ότι σε μελλοντικούς τίτλους 3Α τα 16gb θα φανούν χρήσιμα έναντι τόν 8 και εκεί κερδίζει την αγορά της

    για 2κ gaming ναι θα παίξει όλους τούς τίτλους σε καλα γραφικά και 60fps minimum κάρτα τού 2024 είναι οπότε θα παίξει όμως σε 3A games θα πονέσει τώρα οποιος θέλει 2κ με πολλά fps και προοπτικές κοιτάει παραπάνω όχι εδώ ότι πληρώνεις παίρνεις

    εδώ είσαι 1080p όλα τά γραφικά τερματισμενα και καλα fps

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Tzanopoulos
    5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Στα 330 θεωρώ πως είναι εξαιρετική αγορά. Δεν θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για gaming, αλλά και για προγράμματα που χρειάζονται την παραπάνω vram, αλλιώς σε λίγο καλύτερη τιμή υπάρχει και η 4060. Βέβαια φαίνεται πως σε παιχνίδια νέας γενιάς που αξιοποιούν την παραπάνω μνήμη (last of us remastered) η διαφορα με τα 8gb είναι χαοτική +25% . Φυσικά αν μπορείς να βρεις σε σωστή τιμή 6700xt είναι μια καλύτερη επιλογή συνολικά. Οι θερμοκρασίες της είναι πολύ καλές και είναι σχετικά αθόρυβη

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • HARDWARE & GADGETS
    4
    26 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    To μόνο η αρνητικό είναι η τιμή. Στα 420-440 μπορεί κάποιος να βάλει την 7700ΧΤ που ειναι άλλο επίπεδο και ας εχει μολις 12gb Vram.

    Η κάρτα όμως σαν κάρτα θεωρώντας πως θα πέσει 250-300€ πολύ MAX.

    Άριστη υλοποιηση, χαμηλές θερμοκρασίες και λίγο ρευμα. Παίζει το majority των παιχνιδιών 1080p@120-165hz με High+ (Δεν θα βάλω starfield ή Cyberpunk όλοι ξέρουμε πως τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ απαιτητικά και ακόμα και κάρτες ανωτερες τα βρίσκουν σκούρα...!

    Σαν κάρτα προορίζεται για 1080p και entry πρόταση για non-demanding games 1440p@60 fps. Με ένα bronze 650w psu είστε πολύ καλά και με Boost στα ρολόγια μνήμης και πυρίνα. Μαρέσει που ειναι πιο compact και μπαινει σε VFM μινι κουτιά.

    Τα 16gb δεν ειναι αχρείαστα εάν έχετε MODs ή κάνετε video edit. Το pcie 4.0 με SAM+FSR+anti lag technology είναι ωραία features που η εταιρία σου δίνει και τα εκμεταλέυσαι. Με 5600+Β550 είναι πολύ καλό αλλά και σε 7600+Β650 δεν αδικείς το ακριβότερο σύστημα (δεν προτείνω 7850Χ3D ή 5800X3D καθώς τέτοιοι cpu αντέχουν καλύτερες αναλύσεις και κατεπεκταση καλύτερη GPU (77/7800 XT).

    Ο μόνος λόγος που δεν θα την πρότεινα είναι η τιμή... επειδή σταματάνε παραγωγή των 6700/6700ΧΤ/6750ΧΤ/6800/6800ΧΤ έχουν σημαντικά price drops. Επίσης με λίγα παραπάνω βάζεται 7700 ΧΤ pulse...!!! εάν πέσει στην τιμή των 250+/- και δεν βρίσκετε πια κάρτες σειράς 6700/6800 σε αυτό το price range τότε είναι το sweetspot για τους gamers καθώς είναι μόλις 10% πιο δυνατή απο 7600 non-xt. Επίσης Εάν δεν θέλετε να κλειστείτε με AMD σαν επιλογή RΤΧ 4060 ti 8GB πάνε 355-385€ που πολεμάνε RX 6700/6750/7700 ΧΤ. Άρα σίγουρα πρέπει να υπάρξει σημαντικό price drop για να σκεφτεί κάποιος την αγορά της...!

    ΠΡΟΧΟΣΗ δεν κρίνω την κάρτα ως κάρτα αλλά το κόστος μιας αγοράς 400€ μαζί με τις επιδόσεις της. Με 400€ βρίσκεις upper level GPU(4060ti/7700xt). Επίσης δεν διαχειρίζεται καλά το RayTracing. Δυστυχώς στο Ray Traycing ακόμα και η 4060 είναι καλύτερη με τα 8gb... σε raw ultra settings high framerate performance είναι πολύ καλή (Αρκεί να πέσει η τιμούλα της). Παρόλα αυτά όχι δεν θα δυσαρεστήσει τους χρήστες/αγοραστές της (βλέπε 6500 ΧΤ)

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    good value for the mid range

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

65 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
DGWOZZ

Τι εννοεί την παύλα
Τεχνολογία παράλληλης επεξεργασίας -

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Sapphire Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνGigabyte Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 Κάρτα ΓραφικώνGigabyte Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7700 XT 12GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7700 XT 12GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7600 8GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7600 8GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα Γραφικών
από 333,36 €από 325,85 €από 399,36 €από 264,76 €από 297,00 €
ΚατασκευαστήςSapphireGigabyteSapphireSapphireGigabyte
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Chipset ModelRadeon RX 7600 XTRadeon RX 7600 XTRadeon RX 7700 XTRadeon RX 7600GeForce RTX 3060
Περισσότερα χαρακτηριστικά