Sony ULT WEAR Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας Μαύρα WH-ULT900NB
Headphones

Sony ULT WEAR Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας Μαύρα WH-ULT900NBΚωδικός: 52338003

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Εξαιρετικά μπάσα για δυνατό ήχο
  • Διάρκεια μπαταρίας έως 30 ώρες
  • Ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν καλό ήχο.

Δες όλη την περιγραφή
149,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 146,30 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    149,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    159,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    159,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    158,90 €

  5. 159,00 €

  6. 198,00 €

  7. 204,53 €

  8. 192,00 €

  9. 170,50 €

  10. 248,83 €

  11. 151,90 €

  12. 158,50 €

  13. 199,99 €

  14. 225,00 €

  15. Επίσημος μεταπωλητής
    149,00 €

  16. Επίσημος μεταπωλητής
    149,00 €

  17. Επίσημος μεταπωλητής
    199,00 €

  18. 159,00 €

  19. 230,75 €

  20. 146,30 €

  21. 260,84 €

  22. 149,00 €

  23. 239,94 €

  24. 239,94 €

Περιγραφή

Πατήστε το κουμπί. Νιώστε το μπάσο.

Επιλέξτε από δύο διαφορετικούς τύπους ήχου με έμφαση στα μπάσα: ULT1 για βαθιά, χαμηλής συχνότητας μπάσα ή ULT2 για να βιώσετε δυνατά και έντονα μπάσα.

Αναπαραγωγή αυθεντικού ήχου

Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν κάθε κομμάτι χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE™) της Sony τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει την πρωτότυπη εγγραφή.

Ο δικός σας ήχος, όπως σας αρέσει.

Προσαρμόστε τον ήχο στις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε την κατάλληλη ποιότητα ήχου για τη μουσική σας, από μια ποικιλία προεπιλεγμένων ρυθμίσεων. Ή δημιουργήστε και αποθηκεύστε τη δική σας, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ισοσταθμιστή της εφαρμογής Sony│Headphones Connect.

Λειτουργία Head tracking

Με συμβατά smartphone και υπηρεσίες, η ανίχνευση κεφαλής δημιουργεί μια ρεαλιστική και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης προσαρμόζοντας αυτόματα τα ηχητικά πεδία για να αντισταθμίσει την κίνηση του κεφαλιού σας. Ο ήχος συγχρονίζεται με ακρίβεια με την οθόνη του smartphone σας ακόμη και όταν κινείστε, για να γίνετε κι εσείς μέρος της προβολής.

Συμβατική χρήση

Με τα συμβατικά ακουστικά, όταν κουνάτε το κεφάλι σας, ο ήχος κινείται μαζί με τα ακουστικά. Αυτό αποσυνδέει τον ήχο από τη θέση του στον χώρο, υποβαθμίζοντας το εφέ και την παρουσία 3D.

Με δυνατότητα head-tracking

Με τη λειτουργία ανίχνευσης κεφαλής, όταν κουνάτε το κεφάλι σας, το ηχητικό πεδίο διατηρεί την αρχική του θέση στον 3D χώρο, για ρεαλιστική εμπειρία θέασης και ακρόασης

Περισσότερη μουσική, λιγότερος θόρυβος περιβάλλοντος

Με δύο μικρόφωνα σε κάθε κάψα αυτιού και τεχνολογία με διπλούς αισθητήρες θορύβου για την πρόσληψη του ήχου του περιβάλλοντος, μπορείτε να απομονώσετε τους εξωτερικούς θορύβους όπου κι αν βρίσκεστε, έτσι ώστε να ακούτε μόνο τη μουσική σας.

Ακούστε πιο έξυπνα

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 βοηθά στην εξάλειψη των εξωτερικών θορύβων, με χαμηλή καθυστέρηση επεξεργασίας, για αποτελεσματικότερη από ποτέ εξουδετέρωση θορύβου.

Εξουδετερώστε τον θόρυβο του ανέμου

Η δομή μείωσης θορύβου ανέμου γύρω από το μικρόφωνο μειώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος, για να απολαμβάνετε συνομιλίες και μουσική με καθαρό ήχο και χωρίς διακοπές.

Πιο φυσικοί ήχοι περιβάλλοντος

Στη λειτουργία ήχος περιβάλλοντος, τα ακουστικά ULT WEAR επιτρέπουν περισσότερο ήχο περιβάλλοντος, χάρη στα μικρόφωνα προσωτροφοδότησης και ανατροφοδότησης ακριβείας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια φυσική εμπειρία ακρόασης ενώ παραμένετε σε επαφή με το περιβάλλον σας. Επιπλέον, η εφαρμογή Sony | Headphones Connect σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τον ήχο του περιβάλλοντος σε 20 επίπεδα ή να χρησιμοποιείτε τη ρύθμιση εστίασης στη φωνή, για να μπορείτε να συνομιλείτε χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε τα ακουστικά.

Ο έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζεται αυτόματα στις δραστηριότητές σας

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου είναι μια έξυπνη λειτουργία που αντιλαμβάνεται πού βρίσκεστε και τι κάνετε και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του ήχου περιβάλλοντος, για ιδανική εμπειρία ακρόασης. Αναγνωρίζει ακόμα και τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά, όπως ο χώρος εργασίας σας, το γυμναστήριο ή η αγαπημένη σας καφετέρια, και προσαρμόζει τη λειτουργία ήχου ανάλογα με την περίσταση.

Σχεδιασμένο για ήχο

Η κομψή σχεδίαση του ULT WEAR είναι ταυτόχρονα λειτουργική και όμορφη. Η μηχανική δομή έχει σχεδιαστεί για να απομονώνει τον ήχο σας από τον έξω κόσμο, για κορυφαία ακρόαση και καθαρές φωνητικές κλήσεις, ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.


Η τέλεια εφαρμογή για να μη χάνετε τη μουσική σας

Τα λεία μαξιλάρια χρησιμοποιούν μια μοναδική διαδικασία θερμικής συγκόλλησης αφρώδους υλικού, για λιγότερες ρυτίδες και πιο ισορροπημένη δύναμη σύσφιξης, παρέχοντας φορητότητα και εξαιρετική ακουστική απόδοση.

Με αναδιπλούμενη σχεδίαση για εύκολη χρήση

Οι κάψες περιστρέφονται προς τα μέσα, για εύκολη μεταφορά στη μικρή θήκη τους.

Θήκη μεταφοράς για εύκολες μετακινήσεις

Η συσκευασία περιλαμβάνει ανθεκτική θήκη μεταφοράς μαζί με καλώδιο για ενσύρματη ακρόαση.

Διατηρήστε την μπαταρία σας

Με διάρκεια μπαταρίας έως 30 ώρες, έχετε αρκετή ισχύ για να ακούτε όλη τη μέρα και τη νύχτα. Και, αν βιάζεστε, με μια γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών έχετε έως και 90 λεπτά επιπλέον χρόνου αναπαραγωγής.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έως και 50 με απενεργοποιημένη τη λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου.

Άμεση παύση. Άμεση έναρξη.

Απλώς βγάλτε τα ακουστικά και η μουσική σταματά – ένας χωρητικός αισθητήρας γνωρίζει πότε τα φοράτε. Βελτιώνει επίσης την ακρίβεια της ανίχνευσης και τον σχεδιασμό. Ξαναφορέστε τα ακουστικά και η μουσική ξαναρχίζει αυτόματα.

Πεντακάθαρες συνομιλίες

Με τεχνολογία Precise Voice Pickup, μια δομή μείωσης θορύβου a ανέμου και μικρόφωνα σχηματισμού δέσμης που πιάνουν τη φωνή σας, θα απολαμβάνετε πιο καθαρό ήχο στις κλήσεις και καλύτερες συνομιλίες.

Συνδεσιμότητα multipoint

Για απόλυτη ευκολία, αυτά τα ακουστικά Bluetooth® μπορούν να συνδυαστούν με δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα. Έτσι, σε μια κλήση, τα ακουστικά γνωρίζουν ποια συσκευή χτυπάει και συνδέονται αυτόματα στη σωστή.

Έλεγχος με τη φωνή σας

Απολαύστε την ευκολία του hands-free – Απλώς πείτε "Hey Google" ή "Alexa", για να ενεργοποιήσετε τον Voice Assistant που προτιμάτε. Ακούστε μουσική, συνδεθείτε με φίλους, λάβετε ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα πολλά. Μπορείτε να χειριστείτε με τη φωνή σας ακόμα και λειτουργίες των ακουστικών όπως η εξουδετέρωση θορύβου.

Ο έλεγχος στις άκρες των δακτύλων σας

Αλλάξτε κομμάτι, προσαρμόστε τον ήχο και απαντήστε ή πραγματοποιήστε κλήσεις, πατώντας ή σαρώνοντας την οθόνη αφής, στο πλάι των ακουστικών. Θέλετε να ακούτε γρήγορα τις φωνές ή τους ήχους γύρω σας; Απλώς βάλτε το χέρι πάνω στο περίβλημα για να χαμηλώσετε αμέσως την ένταση της μουσικής και να ακούσετε τον ήχο του περιβάλλοντος.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Over Ear
Χρόνος Λειτουργίας
30 ώρες
Απόκριση Συχνότητας
20 - 20000 Hz
Αντίσταση
32 ohm
Ευαισθησία
110 dB
Διάμετρος Κάψας
40 mm
Χρήση
Καθημερινά
Χρώμα
Μαύρο

Συνδεσιμότητα

Ασύρματες Συνδέσεις
Bluetooth
Ενσύρματες Συνδέσεις
USB
Τύπος Σύνδεσης
Ασύρματα & Ενσύρματα

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Μικρόφωνο
Ναι
Volume Control
Ναι
Αποσπώμενο Καλώδιο
Ναι
Αναδιπλούμενες Κάψες
Ναι
Περιστρεφόμενες Κάψες
Όχι
Card Reader
Όχι
Ραδιόφωνο
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Noise Cancellation
Active

Smart Ιδιότητες

Smart Assistant
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+2Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • PhantoJr
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πραγματικά τα πήρα διστακτικός αλλά η sony έκανε κάτι απίστευτο με αυτά τα ακουστικά. Αν και είχα παλαιότερα τα xm4 δεν έχω δει σχεδόν καμία διαφορά στο ANC.
    Το μπάσο τους είναι αδιανόητα πολύ, σε ορισμένα κομμάτια σε πιάνει φαγούρα στην μύτη ?, και δεν είναι σαν τα skullcundy που έχουν δόνηση για το μπάσο, στα sony τα ηχεία είναι 40mm με άριστες μεμβράνες σαν να είναι subwoofer.
    Το βάρος τους υπερβολικά λίγο για τέτοια ακουστικά, βέβαια έχει κόψει λίγο την ποιότητα στα πλαστικά για να γίνει αυτό.
    Ωστόσο όλα αυτά τα έκανε για να τιμολογηθουν αυτά τα ακουστικά στα 200€..... Τώρα έχουν 160 σε μεγάλα καταστήματα, που για μένα πάρα πολύ καλή τιμή για το τι παίρνεις.
    Ένα από τα πλεονεκτήματα που γουστάρω σε αυτά τα sony είναι ότι μπορείς να τα δουλέψεις και με απλό jack 3.5 και ας έχει τελειώσει η μπαταρία (πχ σε αεροπλάνο με tv) . Βέβαια αν έχει μπαταρία που κρατάνε πάρα πολύ (μην τα φοβάστε κρατάνε άνετα 30 ώρες) μπορείς να δουλέψεις input από jack με ενεργοποιημενο ANC, σε πτήση 13 ώρες ένιωθα ότι ήμουν στο δωμάτιό μου βράδυ με τέρμα ησυχία ακούγοντας μουσική.
    Απομόνωση φοβερή καθώς τα μαξιλαράκια είναι πολύ μαλακά.
    Οι λειτουργίες touch στο δεξί cup είναι πολύ εύκολες και λειτουργικές.
    Τα πιο vfm ακουστικά αν σου αρέσει το μπάσο και το ANC..... By far.....

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george_Tsapalis
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικά σε ποιότητα κατασκευής φοβερό μπάσο εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει πιο δυνατό σε headphones Σε σημείο υπερβολής πολλές φορές, που εμένα προσωπικά μου αρέσει και γι’ αυτό τα διάλεξα θα ήθελα μόνο λίγο δυνατότερη ένταση αν σας αρέσει το μπάσο με κλειστά τα μάτια!!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα ήχου
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ηχομόνωση

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

Sony ULT WEAR Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας Μαύρα WH-ULT900NBSony ULT WEAR Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας Μαύρα WH-ULT900NBSony WH-CH720N Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 35 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-CH720N Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 35 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-1000XM4 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-1000XM4 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-XB910N Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-XB910N Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-1000XM5 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-1000XM5 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας Μαύρα
από 146,30 €από 78,00 €από 260,80 €από 194,89 €από 319,00 €
ΚατασκευαστήςSonySonySonySonySony
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Ασύρματες ΣυνδέσειςBluetoothBluetoothBluetoothBluetoothBluetooth
Περισσότερα χαρακτηριστικά