Mirrorless Φωτογραφικές Μηχανές

Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R5 Mark II Full Frame Body BlackΚωδικός: 55023510

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 45MP Full-Frame Stacked BSI CMOS
  • Επεξεργαστής: DIGIC Accelerator Pro
  • Έξυπνη Αυτόματη Εστίαση
  • Κάρτα Μνήμης:SD/SDHC/SDXC,CFexpress
  • Εξοπλισμός: Wi-Fi, Bluetooth
Δες όλη την περιγραφή
4.999,00
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 4.999,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    4.999,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    4.999,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    4.999,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    4.999,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    4.999,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    4.999,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    4.999,00 €

  8. 4.999,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    4.998,00 €

Περιγραφή

Η EOS R5 Mark II αριστεύει σε όλες τις κατηγορίες, από τη φωτογράφιση της άγριας φύσης και τα ρεπορτάζ έως τη φωτογράφιση πορτραίτων και την κινηματογράφηση, τις συνεντεύξεις και τα ντοκιμαντέρ, και σας επιτρέπει να υλοποιήσετε τις δημιουργικές σας φιλοδοξίες.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Όποια κι αν είναι η ιστορία, η EOS R5 Mark II μιλά τη γλώσσα σας. Τραβήξτε εικόνες με ιλιγγιώδη ταχύτητα και απίστευτη ανάλυση και καταγράψτε βίντεο επόμενου επιπέδου. Όλα αυτά από ένα ευέλικτο σώμα μηχανής που εμπνέει δημιουργικότητα από την πρώτη στιγμή.

Πολυστρωματικός αισθητήρας, 45 megapixel, οπίσθιου φωτισμού

Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και εξαιρετικά βίντεο RAW 8K 60p. Η σχεδίαση αυτού του εξαιρετικά γρήγορου πολυστρωματικού αισθητήρα ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση σε κινούμενα αντικείμενα και επιτρέπει τη συνεχή λήψη χωρίς σβήσιμο του σκοπεύτρου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Έξυπνο σύστημα Dual Pixel AF

Παρακολουθήστε ανθρώπους, ζώα και αντικείμενα, ακόμη και όταν αποκρύπτονται στιγμιαία από το οπτικό πεδίο. Η κατάσταση Προτεραιότητας δράσης καθορίζει το θέμα σε ορισμένα αθλήματα και μετακινεί την περιοχή AF αναλόγως.

Προηγμένος πολυστρωματικός αισθητήρας εικόνας 45 megapixel

Ο πολυστρωματικός αισθητήρας CMOS full-frame επόμενης γενιάς με οπίσθιο φωτισμό συνδυάζει εντυπωσιακή ανάλυση και δυναμικό εύρος με απίστευτη ταχύτητα και δυνατότητες βίντεο.

Βίντεο RAW 8K 60p

Απογειώστε τα έργα κινηματογράφησής σας με το Light RAW, για λήψη 8K 60p 12 bit με χρήση του αισθητήρα πλήρους πλάτους της κάμερας.

Σύστημα AF με έλεγχο ματιών

Το σύστημα AF με έλεγχο ματιών που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην EOS R5 Mark II είναι πλέον πιο ακριβές και αξιόπιστο. Μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια πού κοιτάζετε και να μετακινήσει το ενεργό σημείο AF αναλόγως. Εργαστείτε διαισθητικά και εστιάστε την προσοχή σας σταθερά πάνω στο θέμα.

Η υψηλή ευαισθησία ISO μεταμορφώνει την εργασία σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

Η μέγιστη ευαισθησία ISO 51.200 (επεκτάσιμη έως τα 102.400) υποστηρίζεται από τη μείωση θορύβου Neural Network εντός της μηχανής, για πιο καθαρές εικόνες jpeg με περισσότερες λεπτομέρειες.

Προσαρμόσιμη συνεχής λήψη έως και 30fps

Προσαρμόστε την ταχύτητα συνεχούς λήψης της EOS R5 Mark II σε μικρά βήματα, καταγράφοντας εικόνες 45 megapixel έως και 30 φορές ανά δευτερόλεπτο – ένας συνδυασμός ταχύτητας και ανάλυσης που αποκαλύπτει την πλαστικότητα της κάθε κίνησης σε σκηνές που μεταβάλλονται γρήγορα.

Ταχύτητα και ακρίβεια

Παγώστε στιγμές στον χρόνο με κορυφαία ταχύτητα ηλεκτρονικού κλείστρου 1/32.000 δευτ. και καταγράψτε βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120p, συμπεριλαμβανομένου του ήχου. Η γρήγορη ανάγνωση πληροφοριών του αισθητήρα της EOS R5 Mark II ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση rolling shutter (κυλιόμενου κλείστρου).

Στείλτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στον πελάτη σας πιο γρήγορα και αξιόπιστα από ποτέ, είτε είστε συνδεδεμένοι ασύρματα μέσω Wi-Fi 6E (ανάλογα με την περιοχή) είτε μέσω USB. Επιλέξτε μια προαιρετική λαβή μπαταρίας για σύνδεση μέσω 2.5G BASE-T Ethernet.

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ EOS R ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Μάθετε πώς οι μηχανές EOS R5 Mark II και άλλες mirrorless μηχανές Canon μπορούν να προσφέρουν νέες εμπορικές ευκαιρίες για την επιχείρησή σας.

Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Το Έξυπνο σύστημα Dual Pixel AF της EOS R5 Mark II θέτει νέα πρότυπα. Η ευκρινής εστίαση διατηρείται σε κινούμενα θέματα, ακόμα και όταν αποκρύπτονται στιγμιαία από το οπτικό πεδίο. Η κατάσταση Προτεραιότητας δράσης εντοπίζει τους παίκτες στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ, μετακινώντας το ενεργό σημείο AF ανάλογα με συγκεκριμένες ενέργειες, όπως ένα σουτ στο τέρμα έπειτα από μια πάσα υψηλής ταχύτητας.

8K RAW ΕΩΣ 60P ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Χρησιμοποιήστε το πλήρες πλάτος του αισθητήρα της EOS R5 Mark II για να τραβήξετε εντυπωσιακά πλάνα 8K, με πλούσιες λεπτομέρειες και εύκολη κοπή κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Το Light RAW 8K 60p αποτυπώνει κινούμενα θέματα με εξαιρετικά ομαλή κίνηση. Το βάθος χρώματος 12bit προσφέρει λεπτομερείς διαβαθμίσεις και μεγάλο δυναμικό εύρος.

Επιλέξτε ανάμεσα σε πλάνα 8K RAW, για απόλυτη ευελιξία κατά την επεξεργασία ή μορφές MP4 που ταιριάζουν απόλυτα με τη ροή εργασιών σας. Θα βρείτε επίσης τις ίδιες μορφές XF-HEVC S/XF-AVC S που χρησιμοποιούνται στις επαγγελματικές βιντεοκάμερες και τα Clog2 και Clog3 για αποτελεσματική διαβάθμιση χρωμάτων.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ

Ανεξάρτητα από τη ροή εργασιών επεξεργασίας, η EOS R5 Mark II είναι η ιδανική επιλογή, καθώς επιτρέπει τη λήψη σε διάφορες τιμές ανάλυσης, ρυθμούς καρέ και κωδικοποιήσεις.

Περισσότερες λήψεις

Τραβήξτε βίντεο 8K 30p έως και τετραπλάσιας διάρκειας, χάρη στη λειτουργία ψύξης που είναι ενσωματωμένη στην προαιρετική λαβή με ανεμιστήρα ψύξης CF-R20EP.

Ομαλά και σταθερά πλάνα

Ο εξελιγμένος σταθεροποιητής εικόνας 8,5 στοπ που είναι ενσωματωμένος στο σώμα της EOS R5 Mark II εξομαλύνει αποτελεσματικά οποιαδήποτε ακούσια κίνηση της μηχανής όταν εργάζεστε χωρίς τρίποδο. Δημιουργήστε τόσο ομαλά πλάνα που θα μοιάζουν σαν να χρησιμοποιούσατε gimbal ή dolly.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ

Τραβήξτε φωτογραφίες 45 megapixel στην εκπληκτική ταχύτητα των 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, παγώνοντας την κίνηση με μια κορυφαία ταχύτητα ηλεκτρονικού κλείστρου 1/32.000 δευτ.

Αποτυπώστε πολλά περισσότερα από ένα απλό καρέ

Σχεδιάστηκε για επαγγελματίες υβριδικούς φωτογράφους που καλύπτουν διάφορες διοργανώσεις. Ενώ η λειτουργία Διπλής λήψης της EOS R5 Mark II είναι ενεργοποιημένη, με ένα πάτημα του κουμπιού απελευθέρωσης κλείστρου κατά τη λήψη βίντεο Full HD, καταγράφονται φωτογραφίες JPG 7680x4320 (8K) σε ταχύτητα έως και 7,5fps με την ίδια ταχύτητα κλείστρου - όλα χωρίς να διακόπτεται η λήψη βίντεο.

Η EOS R5 Mark II έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα που λατρεύουν οι αξιόπιστοι δημιουργοί εικόνων. Τα προστατευτικά από την υγρασία και τη σκόνη προστατεύουν τη μηχανή σε αντίξοα περιβάλλοντα. Το πλαίσιο από κράμα μαγνησίου είναι αρκετά ανθεκτικό για επαγγελματική χρήση.

Κατασκευαστής

Canon

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Κάμερας
Body
Ανάλυση Megapixel
45 MP
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Όχι
Mount
Canon RF
Χρώμα
Μαύρο
Υποστήριξη 3D
Όχι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
-
Βάρος
-

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,2 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
36 x 24
Μέγεθος Αισθητήρα
Full Frame
Επιλογές ISO
100 - 51200
Autofocus (AF)
Ναι

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
8192 x 5464 pixels
Format Εικόνων
JPEG

Video

Ανάλυση Video
8192 x 4320
FPS
30 fps
Format Video
RAW

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Όχι
USB 3.0
Ναι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
CFexpress, SDHC
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
-
Ύψος
-
Βάθος
-

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • octap
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην Ελλάδα βρίσκομαι και για τα δικά μας δεδομένα θα σχολιάσω. Τα χρήματα είναι πολλά και δεν είναι εύκολο να δικαιολογηθει η αγορά της από το μέσο φωτογράφο ("μεσο" σε ότι έχει να κάνει με το μέσο εισόδημα ενός φωτογράφου στην Ελλαδα).
    Φυσικά και είναι εργαλείο. Φυσικά και η ποιότητα κατασκευής/υλικών/συναρμογής έχει ξεφύγει. Φυσικά και έχει ευκολίες και οι δυνατότητες που δίνει θα κάνουν μία μικρή αλλά σημαντική διαφορά όταν χρειαστεί.
    Σε ότι αφορά το σύστημα RF και full frame σώματα εννοειται πως με μια R6 mII είναι καλυμμένο το 95% των φωτογράφων γιατί και η R6 είναι πολύ σοβαρό εργαλείο. Αν για κάποιο λόγο κάποιοι χρειάζονται τα extra που προσφέρει η R5 mII, έχουν παλιότερα μοντέλα (RP, R6 mI), και αποφασίσουν ότι είναι μια επένδυση που μπορούν και αντέχουν να κάνουν, δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτουν. Η μηχανή είναι "όπλο".
    Λένε ότι ακολουθεί σύντομα η R6 mIII. Οποίος μπορεί να περιμένει, αξίζει να το κανει.

    υ.γ. Σε τιμές Ελλάδας θέλεις +400€ minimum για κάρτες (CFExpress + SD V90), για video 8K και υψηλά fps 4Κ σίγουρα 600-800€. Οι CFExpress κάρτες ειναι απο τα ελάχιστα προιόντα τεχνολογίας που έχουν τεράστια διαφορά τιμής αν τα πάρεις απο το εξωτερικό, δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί. Μιλάμε για 50% κάτω....

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R5 Mark II Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R5 Mark II Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R5 Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R5 Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R6 Mark II Full Frame BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R6 Mark II Full Frame BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R1 Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R1 Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Eos R5 C Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Eos R5 C Full Frame Body Black
από 4.999,00 €από 3.198,48 €από 2.299,00 €από 7.950,00 €από 3.289,00 €
ΚατασκευαστήςCanonCanonCanonCanonCanon
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος ΑισθητήραFull FrameFull FrameFull FrameFull FrameFull Frame
Περισσότερα χαρακτηριστικά