Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R1 Full Frame Body Black
Mirrorless Φωτογραφικές Μηχανές

Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R1 Full Frame Body BlackΚωδικός: 55024091

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 24MP Full-Frame Stacked BSI CMOS
  • Επεξεργαστής: DIGIC X
  • Κάρτα Μνήμης: Slot 1/2: CFexpress
  • Εξοπλισμός: Wi-Fi, Bluetooth, GPS
Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 7.950,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    7.950,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    7.950,00 €

  3. 7.950,00 €

Περιγραφή

Ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία, η Canon EOS R1 είναι κατασκευασμένη για φωτορεπόρτερ, αθλητικούς φωτογράφους, σκοπευτές άγριας φύσης και άλλους κατασκευαστές εικόνων που δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν τη λήψη. Η ναυαρχίδα της σειράς EOS R, αυτή η κάμερα χωρίς καθρέφτη διαθέτει αισθητήρα πλήρους κάδρου 24MP BSI, επεξεργασία επιταχυντή DIGIC, Έξυπνη αυτόματη εστίαση Dual Pixel επόμενης γενιάς και στιβαρή σχεδίαση που αναμένεται από έναν επαγγελματία.

Στοιβαγμένος αισθητήρας και επιταχυντής DIGIC

Αισθητήρας πλήρους καρέ 24,2 MP και συνεχής λήψη

Ως κάμερα κατασκευασμένη για ταχύτητα, η R1 διαθέτει έναν πρόσφατα σχεδιασμένο αισθητήρα πλήρους κάδρου 24,2 MP, ο οποίος προσφέρει εντυπωσιακά γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και κορυφαίο ρυθμό συνεχούς λήψης 40 fps με ηλεκτρονικό κλείστρο, μαζί με θέαση χωρίς συσκότιση και μείωσε σημαντικά την παραμόρφωση του ρολού. Η σχεδίαση με οπίσθιο φωτισμό και η νέα επεξεργασία του επιταχυντή DIGIC βοηθούν επίσης στην παραγωγή υψηλής ευκρίνειας και ευκρίνειας, εγγενούς ευαισθησίας έως ISO 102400 και χρησιμοποιούν τη μείωση θορύβου νευρωνικού δικτύου για ιδιαίτερα καθαρά αρχεία όταν εργάζεστε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Συνεχής και Προ-Συνεχής Σκοποβολή

Για εφαρμογές συνεχούς λήψης, ο ρυθμός λήψης 40 καρέ ανά δευτερόλεπτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τη Συνεχή λήψη, η οποία επιτρέπει στη φωτογραφική μηχανή να αποθηκεύει συνεχώς 20 καρέ σε μια περίοδο 0,5 δευτερολέπτου ενώ πατάει το κλείστρο μισό, πριν πατήσει πλήρως το κλείστρο—βοηθώντας να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε ποτέ την κρίσιμη στιγμή της δράσης. Το EOS R1 διαθέτει επίσης μηχανικό κλείστρο, το οποίο υποστηρίζει κορυφαίο ρυθμό συνεχούς λήψης 12 fps.

Αναβάθμιση εντός της κάμερας

Για περιπτώσεις όπου τα 24MP δεν είναι αρκετά, η επεξεργασία του επιταχυντή DIGIC επιτρέπει τώρα την αναβάθμιση εντός της κάμερας, η οποία χρησιμοποιεί βαθιά εκμάθηση για να διπλασιάσει τον αριθμό των εικονοστοιχείων τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, προκειμένου να παράγει μια ξεχωριστή εικόνα 96 MP σε περίπου 10 δευτερόλεπτα. Αυτή η αναβάθμιση μπορεί να γίνει μετά τη λήψη της αρχικής εικόνας και μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί τη στιγμή της περικοπής εικόνων στην κάμερα, εξοικονομώντας χρόνο σε σύγκριση με τη δημιουργία μιας εικόνας 96MP και στη συνέχεια την περικοπή της.

DIGIC Accelerator και DIGIC X Processing

Ένα από τα κρίσιμα κομμάτια που επιτρέπει στο EOS R1 να κάνει ό,τι μπορεί να κάνει είναι ο πρόσφατα αναπτυγμένος επεξεργαστής μπροστινού κινητήρα DIGIC Accelerator, ο οποίος συμπληρώνει έναν αποδεδειγμένο επεξεργαστή DIGIC X. Το DIGIC Accelerator είναι υπεύθυνο για πολλές από τις δυνατότητες συνεχούς λήψης, ανίχνευσης και παρακολούθησης θέματος και αυτόματης εστίασης, επιτρέποντας στο DIGIC X να λειτουργεί πλήρως ως επεξεργαστής εικόνας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο διαφορετικών επεξεργαστών επιτρέπει στην κάμερα να επεξεργάζεται καλύτερα τεράστιους όγκους δεδομένων, να εκτελεί ταυτόχρονες εργασίες σε υψηλές ταχύτητες και συμβάλλει στην ποιότητα και την ακρίβεια των χαρακτηριστικών βαθιάς εκμάθησης, όπως η αναβάθμιση εντός της κάμερας και η μείωση θορύβου νευρωνικού δικτύου.

Οι λειτουργίες αυτόματης έκθεσης και αυτόματης ισορροπίας λευκού χρησιμοποιούν τη βαθιά εκμάθηση

Μέτρηση έκθεσης 6144 ζωνών για υψηλή ακρίβεια σε διάφορες συνθήκες φωτισμού

Η συντονισμένη σταθεροποίηση εικόνας συνδυάζει το IBIS με το IS που βασίζεται σε φακό

Υποστηρίζει λήψη Anti-Flicker και High-Frequency Anti-Flicker

Σταθεροποίηση εικόνας με μετατόπιση αισθητήρα

Συμβάλλοντας στη διατήρηση ευκρινών και σταθερών τόσο των φωτογραφιών όσο και των βίντεο, το EOS R1 χρησιμοποιεί ένα καλά στρογγυλεμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας που χρησιμοποιεί τρεις διαφορετικές μεθόδους: μετατόπιση αισθητήρα εντός του σώματος, οπτικό και ανεξάρτητο σύστημα Movie Digital IS ειδικά σχεδιασμένο για βίντεο.

Το σύστημα μετατόπισης αισθητήρα 5 αξόνων του σώματος της φωτογραφικής μηχανής είναι συμβατό με όλους τους φακούς και βοηθά στη μείωση των επιπτώσεων του κουνήματος της κάμερας γενικά, για πιο ευκρινείς λήψεις στο χέρι σε μικρότερες ταχύτητες κλείστρου.

Όταν συνδυάζεται με φακό RF με σταθεροποίηση εικόνας, το Coordinated Control IS μπορεί να προσφέρει ακόμα πιο ισχυρή σταθεροποίηση, έως και 8,5 στάσεις διόρθωσης στο κέντρο του κάδρου και 7,5 στάσεις διόρθωσης στην περιφέρεια.

Για συσκευές λήψης βίντεο, το Movie Digital IS είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης που βοηθά στην καταστολή της θαμπάδας στις περιφερειακές περιοχές για την καλύτερη δυνατή εγγραφή βίντεο χειρός.

Αυτόματη εστίαση επόμενης γενιάς

Dual Pixel Intelligent AF

Πέρα από την ταχύτητα, η απόδοση αυτόματης εστίασης είναι η κύρια τηλεφωνική κάρτα μιας ναυαρχίδας κάμερας. Οι δυνατότητες AF του R1 έχουν βελτιστοποιηθεί για την ανίχνευση, την παρακολούθηση και τη διατήρηση της κριτικής εστίασης σε κινούμενα θέματα, ακόμα και όταν αυτά είναι για λίγο σκοτεινά κατά τη λήψη. Αυτό το σύστημα Dual Pixel έχει βελτιστοποιηθεί με πολυάριθμες δυνατότητες παρακολούθησης και στοιχεία χρηστικότητας για να το καταστήσει το πιο έξυπνο και διαισθητικό σύστημα εστίασης σε ένα EOS.

Ο αισθητήρας ενσωματώνει AF Dual Pixel τύπου cross για πιο αποκριτική και ακριβή απόδοση εστίασης, ειδικά σε σκηνές με πληθώρα γραμμικών λεπτομερειών, όπως με περσίδες παραθύρων, τοίχους από τούβλα ή ξύλινες σανίδες ή άλλα φόντο με σχέδια.

Η εστίαση είναι δυνατή έως -7,5 EV για φωτογραφία και -5,5 EV για βίντεο για εργασία σε συνθήκες πραγματικά χαμηλού φωτισμού.

Το σύστημα ανίχνευσης φάσης 4897 σημείων μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα ανθρώπους, ζώα (σκύλους, γάτες, πουλιά και άλογα) και οχήματα. Το σύστημα αυτό διαθέτει και Eye Detection, με δυνατότητα ιεράρχησης του αριστερού ή του δεξιού ματιού.

Προτεραιότητα δράσης + Ανίχνευση και παρακολούθηση θέματος

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του επιταχυντή DIGIC είναι μια νέα λειτουργία εστίασης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη φωτογράφηση αθλημάτων και δράσης: Προτεραιότητα δράσης. Αυτή η έξυπνη λειτουργία AF αναγνωρίζει τις κινήσεις συγκεκριμένων θεμάτων και μετακινεί αυτόματα την περιοχή AF στη συσκευή αναπαραγωγής που εκτελεί μια κίνηση που ανιχνεύεται, όπως λήψη βολής, πάσα, άλμα και άλλα.

Αυτήν τη στιγμή αναγνωρίζει δραστηριότητες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ και μπορεί να αναλύσει πληροφορίες μπάλας, άρθρωσης, κορμού, δράσης και κεφαλιού για παρακολούθηση. Η λειτουργία μπορεί να αναγνωρίσει συγκεκριμένα θέματα και χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες σε συνδυασμό με αναγνωρισμένες κινήσεις για να καθορίσει πού θα εστιάσετε στη σκηνή ενώ η δράση εκτυλίσσεται.

Η προτεραιότητα δράσης μπορεί να εκχωρηθεί σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί λειτουργίας για γρήγορη εναλλαγή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.

Η Προ-Εγγεγραμμένη Προτεραιότητα Προσώπου σάς επιτρέπει να εγγράψετε έως και 10 διαφορετικά άτομα στην κάμερα πριν φωτογραφίσετε μια εκδήλωση. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται για να δοθεί προτεραιότητα σε ποιον θα επικεντρωθεί ενώ παίζεται το παιχνίδι ή ο αγώνας.

Η έξυπνη αναγνώριση θέματος βοηθά επίσης στη διατήρηση της ευκρινούς εστίασης στο αντικείμενο που επιδιώκεται, ακόμη και όταν αυτό είναι σκοτεινό ή διασταυρωμένο από ένα δευτερεύον θέμα στο κάδρο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τη λειτουργία Pre-Continuous Shooting.

Eye Control AF

Προερχόμενο από το EOS R3, το R1 κληρονομεί επίσης τη μοναδική μέθοδο AF με έλεγχο ματιών, η οποία σας επιτρέπει να κοιτάζετε απλά πού θέλετε να εστιάσετε και στη συνέχεια να μετακινήσετε αυτόματα την περιοχή AF εκεί όταν πατήσετε το κουμπί ενεργοποίησης AF. Το R1 βελτιώνει αυτό το εργαλείο, ωστόσο, με 2 φορές ταχύτερη ανίχνευση και αναθεωρημένο αλγόριθμο ανίχνευσης οπτικής επαφής, καθώς και μεγαλύτερες ανοχές για διαφορετικά πάχη βλεφάρων, μήκος βλεφαρίδων, πώς κρατάτε την κάμερα και ακόμα και αν φοράτε γυαλιά.

Επαγγελματική αξιοπιστία και σχεδιασμός

OLED EVF 9,44 m-Dot και πίσω LCD

Θεωρείται το καλύτερο σκόπευτρο μέχρι στιγμής σε μια κάμερα της σειράς R της EOS, το R1 διαθέτει ένα εντυπωσιακό OLED EVF 9,44 m-dot με τεράστια μεγέθυνση 0,9x για άνετη, καθαρή και φωτεινή θέαση στο επίπεδο των ματιών. Η ανάλυση και η μεγέθυνση ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών θέασης και είναι ιδανικές για χρήστες που φορούν γυαλιά, ενώ η οπτική σχεδίαση του ανιχνευτή έχει επίσης αναβαθμιστεί για βελτιωμένη ευκρίνεια. Επιπλέον, ορισμένα από τα οπτικά EVF είναι σφραγισμένα μέσα σε μια αεροστεγή δομή, βοηθώντας στην αποφυγή ομίχλης σε περίπτωση εργασίας σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας ή υγρασίας.

Το EVF διαθέτει πάνελ OLED 9,44 μέτρων που είναι 3 φορές πιο φωτεινό από το EVF του EOS R3

Η λειτουργία OVF Simulation View Assist μιμείται την απόδοση και τη φωτεινότητα ενός οπτικού ανιχνευτή, βοηθώντας στην καλύτερη εκτίμηση της φωτεινότητας της σκηνής σε συνθήκες μικτού φωτισμού.

Εκτός από το σκόπευτρο, υπάρχει επίσης μια πίσω οθόνη αφής 3,0" 2,1 m-dot που διαθέτει σχεδιασμό μεταβλητής γωνίας για καλύτερη υποστήριξη της εργασίας από ψηλές και χαμηλές γωνίες.

Κατασκευάστηκε για τον Επαγγελματία Δημιουργό Εικόνων

Το εξωτερικό κράμα μαγνησίου είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό με πλήρη προστατευτική στεγανοποίηση σε όλες τις ραφές και πίσω από κάθε κουμπί.

Μετράει 0,7" πιο κοντό από το EOS-1D X Mark III και ζυγίζει 2,1 λίβρες—πάνω από μισό κιλό λιγότερο από τον προκάτοχό του SLR.

Η ενσωματωμένη κατακόρυφη λαβή βελτιώνει την εργονομία και κάνει το EOS R1 πιο εύκολο στο κράτημα για μια ολόκληρη μέρα λήψης. Η λαβή περιλαμβάνει επίσης ενημερωμένο καουτσούκ που είναι πιο άνετο και παρέχει μεγαλύτερη πρόσφυση κατά το κράτημα.

Όπως το EOS R3 και το EOS-1D X Mark III, το EOS R1 δέχεται την μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας LP-E19 ως αξιόπιστη, μακροχρόνια πηγή ενέργειας.

Οι διπλές υποδοχές καρτών μνήμης CFexpress Type B υποστηρίζουν λειτουργίες εγγραφής υψηλής ταχύτητας, υψηλού ρυθμού bit, καθώς και εγγραφή μεσολάβησης και διαχωρισμό τύπου αρχείου για ευκολότερη ροή εργασιών μετά την παραγωγή.

Η ρύθμιση Dual Shooting (φωτογραφία & ταινία) επιτρέπει την ταυτόχρονη λήψη ακίνητων εικόνων JPEG 17MP στη μία κάρτα ενώ γίνεται εγγραφή βίντεο FHD 30p στην άλλη κάρτα χωρίς διακοπή του βίντεο.

Ευέλικτη Συνδεσιμότητα

Ως επαγγελματίας εργάτης, το R1 μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε μια υπάρχουσα ροή εργασίας: σύνδεση σε προαιρετικές συσκευές εγγραφής, σύνδεση μέσω ethernet, σύνδεση εξωτερικού στροβοσκοπίου ή εκφόρτωση αρχείων για FTP.

Θύρα HDMI πλήρους μεγέθους για έξοδο βίντεο σε εξωτερική συσκευή εγγραφής ή οθόνη

Η θύρα USB 3.2 Gen 2 Type-C υποστηρίζει σύνδεση, μεταφορά δεδομένων και φόρτιση μπαταρίας εντός της κάμερας

Η θύρα Ethernet υποστηρίζει ενσύρματη σύνδεση LAN 2,5GBASE-T για μεταφορά αρχείων μέσω FTP

Παπούτσια πολλαπλών λειτουργιών, που διαθέτει μια σειρά από καρφίτσες στο μπροστινό μέρος για μεγαλύτερη λειτουργικότητα αξεσουάρ και παρέχει ισχύ για επιλογή τύπων αξεσουάρ που παραδοσιακά βασίζονται σε ξεχωριστές μπαταρίες

Υποστηρίζει Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 και Bluetooth Low Energy για ασύρματη μεταφορά και έλεγχο, καθώς και υποστήριξη image.canon και Frame.io

Δυνατότητες βίντεο και ενσωμάτωση Cinema EOS

6K Raw και 4K Video

Παρά την ανδρεία της ως κάμερα για φωτογραφίες, η EOS R1 προβάλλει ισχυρές δυνατότητες βίντεο και υποστηρίζει μια ολοκληρωμένη ροή εργασιών με λήψεις Cinema EOS. Το R1 υποστηρίζει ακατέργαστη εγγραφή έως και 6K 60p ή εγγραφή MP4 4K 60p χρησιμοποιώντας μια περιοχή υπερδειγματοληψίας 6K με δειγματοληψία 10-bit 4:2:2. Η εγγραφή μέσω διαμεσολάβησης είναι επίσης δυνατή και βοηθά στην επίσπευση της μετα-παραγωγής χωρίζοντας δύο ξεχωριστές μορφές εγγραφής στις δύο ξεχωριστές κάρτες μνήμης. για παράδειγμα, εγγράψτε μια ακατέργαστη έκδοση 6K 60p σε μια κάρτα και μια έκδοση DCI 2K 60p MP4 σε μια άλλη, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε και να βαθμολογήσετε το βίντεο με χαμηλότερο ρυθμό μετάδοσης bit και στη συνέχεια να εφαρμόσετε τις επεξεργασίες σας στην έκδοση με υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης bit όταν τελειώσετε.

Κατασκευαστής

Canon

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Κάμερας
Body
Ανάλυση Megapixel
45 MP
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Όχι
Mount
Canon RF
Χρώμα
Μαύρο
Υποστήριξη 3D
Όχι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
-
Βάρος
-

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,2 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
36 x 24
Μέγεθος Αισθητήρα
Full Frame
Επιλογές ISO
100 - 51200
Autofocus (AF)
Ναι

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
8192 x 5464 pixels
Format Εικόνων
JPEG

Video

Ανάλυση Video
8192 x 4320
Format Video
RAW

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Όχι
USB 3.0
Ναι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
CFexpress, SDHC, SDXC
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
-
Ύψος
-
Βάθος
-

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R1 Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R1 Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R5 Mark II Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R5 Mark II Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R6 Mark II Full Frame BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R6 Mark II Full Frame BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R3 Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R3 Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R5 Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R5 Full Frame Body Black
από 7.950,00 €από 4.999,00 €από 2.299,00 €από 4.970,00 €από 3.200,81 €
ΚατασκευαστήςCanonCanonCanonCanonCanon
-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος ΑισθητήραFull FrameFull FrameFull FrameFull FrameFull Frame
Περισσότερα χαρακτηριστικά